grazyna9915 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Coś ten pies za długo w schronisku siedzi. Madzialenka czy mogłabyś uzupełnić pierwszy post o linki do ogłoszeń? Trzeba posprawdzać gdzie jest poogłaszany i może trochę poodnawiać? Quote
mosii Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 dziewczyny czy pies nadal jest w schronisku? miałam jednego fajnego pana z tychów, miał podjechać obejrzec psiaka. Quote
Mada:) Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Tak, nadal siedzi w boksie... :placz: Ogłoszonka uzupełnione na pierwszej stronie! :cool3: A ja Cię piesku jeszcze nie ogłosiłam... :( Quote
Mada:) Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Ogłosiłam Rotka na: http://www.ojej.pl/ http://katowice.gumtree.pl Quote
kwapa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jesli psisko siedzi jeszcze w schronie to jutro Pomorska Fundacja Rottka zabiera go na tymczas... Nareszcie znalazlo sie miejsce dla przystojniaka :D Quote
Mada:) Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Rotek jest jeszcze w schronisku. Co takiego? :-o Naprawdę? SUPER!! W końcu psiak dostał szansę! Nie wiem co powiedzieć! Jesteście wspaniali!! A czy Rotek opuści schron dziś, czy jutro? :razz: Quote
grazyna9915 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wczoraj byłam w schronisku i pies niestety też. Dzisiaj dzwoniłam do schroniska w sprawie Rotka, ale już i ktoś z fundacji dzownił. Ludziska jesteście kochani, on tylko dzięki Wam ma szansę. Quote
mosii Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 pies juz zabrany przez fundacje Rottka i jedzie własnie do mnie na tymczas :D dam Wam znac jak dojedzie, najwazniejsze ze juz bezpieczny :D Quote
Mada:) Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 mosii - to niesamowite! Ten psiak w końcu będzie szczęśliwy! :multi: Nie wiem jak dziękować! :loveu::loveu::loveu: Czekamy na wieści! Quote
grazyna9915 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='mosii']pies juz zabrany przez fundacje Rottka i jedzie własnie do mnie na tymczas :D dam Wam znac jak dojedzie, najwazniejsze ze juz bezpieczny :D MOSII orgromne, ogromne dzięki.:Rose::Rose::Rose: Psiak jest ogłoszony na różnych stronkach w tym na allegro i alegratce: http://www.allegro.pl/item324957481_rottwailer_trzyletni_samiec_w_tyskim_schronisku_.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/862745_rottwailer_ma_trzy_lata_i_czeka_w.html Będę wdzięczna za wszelkie sugestie do ogłoszeń, ale najważniejsze to na kogo podawać namiary? W tej chwili są podane dane do adopcji na schronisko więc muszę je szybko zmienić. Mam podać dane moje, czy mogę podać Twoje dany, a może fundacji? Quote
mosii Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 proponuje sie wstrzymac bo psiak po swietach jedzie do swojego domku :D mamy cos fajnego dla niego :D Quote
Mada:) Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Cóż za miłe zaskoczenie! :-o Jesteście rewelacyjni! Trzymam kciuki! mosii, Rotek jest już u Ciebie? Zdradź co u niego? :loveu: Quote
grazyna9915 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 mosii napisał(a):proponuje sie wstrzymac bo psiak po swietach jedzie do swojego domku :D mamy cos fajnego dla niego :D Ja też chcę mieć przepis na cuda:placz: Quote
mosii Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kastor to bardzo fajny temperamentny psiak, z duzym potencjałem przygotowuje go i przyszły pan tez sie przygotowuje bo pracowac bedą razem;) Kastor bedzie słuzył w oddz prewencji w wojewodzkiej komendzie policji w opolu:) mysle ze spisze sie doskonale :D jedzie do do siebe w przyszłą środe, tak wiec opolanie, naszego Kastorka bedziecie mogli spotkać na ulicach:) Quote
grazyna9915 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 mosii napisał(a):Kastor to bardzo fajny temperamentny psiak, z duzym potencjałem przygotowuje go i przyszły pan tez sie przygotowuje bo pracowac bedą razem;) Kastor bedzie słuzył w oddz prewencji w wojewodzkiej komendzie policji w opolu:) mysle ze spisze sie doskonale :D jedzie do do siebe w przyszłą środe, tak wiec opolanie, naszego Kastorka bedziecie mogli spotkać na ulicach:) GDZIE JEDZIE?:crazyeye: KIM BĘDZIE?:crazyeye: TOŻ TO POWAŻNA FUCHA!!! [SIZE=6]PEWNIE ŻE SIĘ CIESZĘ!!! NIGDY BYM NIE POMYŚLAŁA ŁAŁ!! MOSII JESTEŚ NIESAMOWITA Quote
Mada:) Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Przecież to niewiarygodne! :-o Jeee... Naprawdę nie wiem co powiedzieć! Pies ze schroniska, był niepotrzebny, niechciany i taka wiadomość? Po prostu cud nad cudami!! Ja też chcę takiego psiego policjanta!! :placz: NIEWIARYGODNE, ALE PRAWDZIWE!! JESTEŚCIE KOCHANI!! :laola::laola: Quote
grazyna9915 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 MOSII TO DLA CIEBIE: ROTKU POWODZENIA!!! Quote
Recommended Posts