Pysia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wawer poszedł na spacer na forum samochodowe szukać domku. Witaj Wawerku :loveu: Na Ciebie kolej ;) Quote
Aga - Czakra Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Pysiu - lepiej Dziunię tam wrzuć i koniecznie naszego foksteriera z gdańska, Waweter jest w DT. Czekamy na ostaeczną decyzję Quote
Pysia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Aga - Czakra napisał(a):Pysiu - lepiej Dziunię tam wrzuć i koniecznie naszego foksteriera z gdańska, Waweter jest w DT. Czekamy na ostaeczną decyzję Hym.... Aga - jednego psiaka moge bo wiecej moze zacząć sie wykpiwanie. Muszę zachować umiar, chociaż na razie spotykam sie z bardzo miłą reakcją grona bądź co bądź w 99% męskiego :) Dawaj Dziuni wątek :) Mimo wszystko : Dobranoc Wawerku i spokojnych snów :loveu::loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102543&highlight=dziunia Quote
Aga - Czakra Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 bo Wawerek już od jakiegoś czasu dom tymczasowy zamienił na stały. Jest w Łodzi. Problem adopcyjny Wawerka nie polegał na nim samym, ale podejściu do adopcji osoby, która sprawowała nad nim finasową pieczę. Nowi państwo Wawerkowie są zarejestrowani na dogo i na wątku Iry zdążyli "obrzucić mnie błotem", więc zapomniałam tu dopisać, ale na zbiorczym foksów w potrzebie napisałam. Wawerek tylko u mnie miał tak na imię - w lecznicy mówili na niego Foksik i został Foksikiem. zaraz poprosze o przeniesienie wątku Quote
Recommended Posts