albiemu Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Pani była napalona na Zorkę ale dzisiaj znajomi w niespodziance przywieźli jej szczenie - bardzo mi przykro :( Quote
Becia66 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jesssu, moja kochana Zorka straciła szansę na domek...:-(:-(:-( Quote
troglodytes Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='becia66']Jesssu, moja kochana Zorka straciła szansę na domek...:-(:-(:-([/quote] Trzymamy kciuki o następny domek :loveu: Quote
fizia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images29.fotosik.pl/130/b277429d59970e2f.jpg[/IMG][/URL] Quote
BasiaD Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Zorka do góry po domek! A czy Zorka nie zgodziła by się z tym szczenięciem??? Może uda się przekonać Panią??? Trzymam kciuki ... Quote
Becia66 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Przyznam że jestem zła troche na ten niedoszły domek, w sobotę miała Pani przyjechać po sunie do schroniska i wyglądało to na takie pewne....:shake: Zorka jest moją pupilką, kto by ją poznał - to by wiedział dlaczego...... tym bardziej przeżywam rezygnację domku...:-( Quote
troglodytes Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='becia66']Przyznam że jestem zła troche na ten niedoszły domek, w sobotę miała Pani przyjechać po sunie do schroniska i wyglądało to na takie pewne....:shake: Zorka jest moją pupilką, kto by ją poznał - to by wiedział dlaczego...... tym bardziej przeżywam rezygnację domku...:-([/quote] Podobna sytuacja była z Czarusiem. Już prawie miałem dla niego domek. Starszy pan, ma jednego psiaka, niedawno odeszła starsza sunia i chciał adoptować bo temu co został było smutno. Miał już zdjęcia Czarusia, ale odwlekał decyzję, w końcu wycofał się. Coś przeczuwałem dlatego nic nie pisałem aby nie robić nadziei......:placz: Quote
halcia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Zorka jest mila i przytulasna,znajdzie domekna bank,ale oby jak najszybciej bo zima w schronisku straszna,rzadko zarcie woda zamarza Quote
SZPiLKA23 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :(:(:( a ja nawet nie wiem kiedy tam dotreee chociaz mam wsumie najblizej... ale 40 kg makaronu na plecach nie przeniose:-/ Quote
Becia66 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 fiziu - nie Dorcia tylko Zorka.....:eviltong: Dorcia przedwczoraj pojechała własnie do nowego domku...:loveu: Quote
halcia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Zorka,domek gdzies czeka,mysle ze niedlugo sie ujawni,czego ci mocno zycze Quote
halcia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Zorka,trzeba wiac przed mrozami do domu!!! Quote
troglodytes Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='halcia']Zorka,trzeba wiac przed mrozami do domu!!![/quote] Popieramy, trzeba wiać ale gdzie ? :-( Quote
fizia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_02xx/zwierzeta/pieski/16.gif[/IMG] Quote
halcia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Domku,rodzinko,miejcie litosc!Zgloscie sie zaraz!!!! Quote
Recommended Posts