Jump to content
Dogomania

9 letnia ZARAPI z Radomia MA NOWY DOMEK u Rafała!!! Zarapi za TM ...

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hasior w boksie na łańcuchu :( ale jak mogę pomóc jeśli nie wiadomo gdzie jest ( jak daleko ) nie ma żadnych informacji czy jest kastrowany czy nie ( a to BARDZO WAŻNE w niektórych przypadkach konieczne ) a o samym psiaku wiadomo tylko tyle że ma koszmarne warunki ...... Jak będzie Masienka może zrobi się choć odrobinę jaśniej .

ps Jak będzie cos więcej wiadomo to chociaż DT mógłbym dać ... nie może Hasior w takich warunkach żyć ! sorry " żyć " to złe słowo ...wegetować też mi nie pasi ....nazwałbym to odsiadywaniem wyroku za czyjąś głupotę ....:(

Posted

Tak Halcia masz racje mnie pytać sie nie ma potrzeby ... obuchem w głowe i po narkozie dożylnie hehe
Co do Hasiora zobaczymy co jak i gdzie ... gdyby ktoś się zobowiązał do pomocy w kwesti wyżywienia ( czyli kasy lub samej karmy ) i ewentualnie opieki weta ( czytać kasa ) to myślę nie byłoby większych problemów by sobie z Zarka pomieszkał ..... piszę zbyt wiele o kasie tylko z powodu obowiązku i możliwości jakie posiadam , plac jest , drugi sterylizowany Hasior tez , ale Zarek ma problemy zdrowotne i hajsy lęcą a zbyt wiele nie mam ....

Posted

Rafał muszą napisać jakieś konkrety bo inaczej i tak nic nie wymyslisz .... wiem że Cie ten psiak męczy, ale narazie to wszystko kijkiem po wodzie pisane, poczekaj na więcej info.

Ja sie dzisiaj urlopuje YYYYYYUUUPIIIII :) i z Guczysławem idziemy zdobywać dno Wisłoka :) kamykami :) - ktoś chętny na takie posiedzonko? :)

Zareczko ciumam :)

Posted

A czego dzis urlopujesz?Jutro jedziemy z Neczka do schronu.A czemu Rafciu Ty tak czarno?Ja pisałam o jedzeniu,ze nie powinnam sie pytac tylko pajde jakaś zrobic.

Posted

dziś Halciu urlopuje aby pokazać wszystkim że jestem do zastąpienia :) bo nie ma ludzi niezastąpionych :) ....

Co do jedzenia Rafcia ... ja się nie wypowiadam bo już burę dostałam za to :), ale Tobie nic nie powie więc mu smiało możesz Halinko do głowy kłaść, łopatą, ręką, przelewać bezpośrednio z wiadra, ksiażki, mądrych magazynów :) ... Ciebie nie ruszy mnie się oberwie i naprawdę tej nietykalności Ci zazdroszczę :D hehehe

Zareczko moj Guć dzisiaj też zdycha z gorąca i nowością nie będzie że Halciowe zapewne również.

Posted

To Ty taka troche kobita,jak mówi nie to znaczy tak?Ja mam kumpli którzy dra sie od bramy że głodni ,albo wchodzą nie mówia nic ,tylko otwieraja lodówke i jak jest co to wyżerają.To podobno faktycznie ładowarka była a ja nawet nie wiedziałam ,ze są takie maszyny.Tak że i ja i Szpilka i Neczka wykazałyśmy sie znajomoscia. Ciumki dla Was.

Posted

Jaka znowu ładowarka? :D

Zdrapek i Mopek padaja z goraca, a moja Sara szaleje normalnie to psisko mnie do grobu doprowadzi zamiast cienia szukac to sie wykłada na słoncu i czeka az ja poprosze zeby poszła do cienia, energia ja rozpiera i pierwszy raz zaczeła rozkopywac ogrod :o wkocu ja kosze trawe to ona tez chce pomoc :D

Posted

Mopek odkąd zobaczył ogród raz u Rafcia dwa u Halci to już tylko o tym gada ... szlag mnie trafia bo co sie ruszę to ... idziemy? idziemy? idziemy?idziemy? idziemy? ... wrrrrrr

Posted

Usłuchaj psiaka,przecież co dzien go do mnie mozesz brac.Szpilka kiedy masz wolne,to mykniemy do psiaków.9.08 zlot w Mielcu,nie bedzie nas duzo,mozesz poznac kadre i schronisko.Rafało-Zdrapki dychacie?

Posted

Zdrapek jest w świetnej formie , tez sie kładzie na słońcu ... biega i skacze .....ja natomiast po pracy ( drzewo na opał przyjechało ) padam hehe
Właśnie Szpilko ładowarka .... taki niby spychacz hehe

Posted

Czemu "niby"? Ty sie wujek nie znasz :D to było sychaczonakładaczoziemiaczowyciagaczohalciaczozblociaczo :D:D:D:D

Ciesze sie ze Zdrapka w formie :):):)

ej zjada mi kawałek posta ;(

Posted

Też bym wydarł ... miałem prawie 70 metrów liny okrętowej i inne przybory do błotka .... ale wiadomo LADOWARKA jest lepsza od auta hehe .... dobrze się skończyło więc nie ma co historii pisać :)
Zadrapka leży i ma w deee a ja niestety ledwie żyję hehe Ona to ma dobrze .... kurczaczek ugotowany świerzutki , cały dzień sie leni .... HighLife .....
Oj za tęczowym sama będzie się panem opiekować szelma jedna :):) a pan na sunie i zimne piwko :)

Posted

Co do Hasiora ..... Kasiek nie znasz dnia i godziny .... dac mi namiar i zająć sie Zarką na jeden dzień , pomóc finansowo i Husky ma dom .... to chyba niewiele wymagań z mojej strony ? ... a może zbyt wiele ....wiadomo faceci sie nie nadaja na DT tylko Ciotki ....

Posted

Jak będzie trzeba biorę Zarke na siebie nie ma sprawy, jesli będzie konieczność po psiaka pojechać ... czy co tam Ci wypadnie. A niby dlaczego faceci na DT się nie nadają??? nie rozumiem??