albiemu Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Zareczko .... ciotulisko Cie cmoka w noseczek :) i wręcza delicje w białej czekoladzie jak lubisz :) co towarzysz widzi naturalnie :D Quote
halcia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Rafał,Szpilka,Żaba wpiszcie sie na Mielcu-zbiór starych watków...na str.313 jest artykuł i trzeba dodać komentarz,walczymy o nowy wiekszy teren dla schron.Zareczko przepraszam ,bo to twój watek,ale pomocy trzeba szukac wszedzie.... Quote
halcia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 i co jak podryw i czarowanie to wszyscy, jak wpisac komentarz by powalczyć o większy teren dla miel.schr..........C i s z a.Szkoda ,ze Zdrapeczko nie umiesz pisać przeciez byś walczyła dla innych psiaków w schronie!!Kasia tylko skrobneła a Wy.... Quote
halcia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dzięki,to jeszcze musze dopasć Rafała i Żabe.Co z Żabą,masz kontakt? Quote
SZPiLKA23 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Masz kontakt, sobota raczej odpada, pod artykułem miał sie wpisac ale nie wiedział co i miał sie zatanowic pewnie cos skrobnie Quote
Rafal StWola Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ciotka Halina się myli .... nawet nie wiem gdzie ten wątek mielecki jest .... nie wspominając o jakimś artykule w wyborczej .... jeśli zaś chodzi o podryw to ja się do tego absolutnie nie nadaję hehe Quote
albiemu Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Hej Zareczko!!! Dzisiaj to samo śniadanko co mój Guć pewnie masz :) - kurczak z ryżem w dobrej kolejności napisane :D Ciotek Kasiek mizia :) Quote
halcia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Rafciu,"Mielec,zbiór starych watków",str.313 tam jest link do artykułu i trzeba dopisac komentarz żeby pokazac ,że sprawą nowego terenu interesuje sie wiecej ludzi.Jak nie trafisz masz Kasie na GG,ona Ci da namiary,bo sie wpisywała.Zachecam tez do wizyty w Orzech.,sama radosc jak tam sie zmienia,chłopak kierownik,super,klimacik serdeczny,pogodny,az uwierzyc trudno.. Quote
Rafal StWola Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Wpiszcie sobie w wyszukiwarce dogo " zbiór starych wątków " i zgadnijcie co wyskoczy ???? Wątek Mielca i Zarapi u mnie wyskoczył ..... fajnie być z Mielcem w starociach .... Halcia znalazłem i sie wpisze tylko muszę pomysleć a to u mnie idzie powoli .... jak cos napisac to choc z sensem wolę .... :) Zdrapka i Mielec w starociach fajnie , przestane na wątku pisać bo mnie i Zarkę na dinozaury chcą zmienić :):) Quote
żaba88 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Widzę że z myśleniem idzie nam tak samo :) A do dinozaurów to jeszcze Wam daleko ;) Quote
Rafal StWola Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Serio pisze Zaba ... wpisujesz w "szukaj" ... " zbiór starych wątków " i wyskakuje Mielec i Zarka .... skandal nic innego na dogo stare nie jest tylko Mielec i Zarka :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Co do myślenia .... lepiej pomyslec niz palnąć głupotę ..... a i sytuacje znam w sumie z opowieści więc głupio sie wypowiadać choć pewnie teren by sie przydał schronisku ..... Wolnomyśliciele i dinozaury hehehe Quote
halcia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No widzisz ,przez to ze Cie poganiałam,odkryłes w sobie dinozaura:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jedż do Orzechowców,łopata i grabie szybko Cie odmłodza!!!!Składzik sie robi mocny,Żaby nam brakuje!!!Mam nadzieje ,że Szpilka dała sie w prace wrobic ostatni raz!!!Zdrapka,ty wogóle lubisz dinozaury? Quote
albiemu Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 lubi nie lubi ... - wyjścia nie miala i pokochała nawet ... szalona Zarka :D, z wzajmemnościa więc mamy piękny Jurasic Park w wersji nowoczesnej... czasem jeszcze ciotka King Kong się zakręci aby sobie oko nacieszyć tym pieknym widokiem Quote
halcia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Zdrapka pisz,bo ten Twój pan i Zielony nie wiem nie pismienni??????To nie musi byc tasiemiec,choćby wpis,że nowy,większy teren jest konieczny! Quote
SZPiLKA23 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Prosze to link do artykułu ;] [URL]http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,5444689,Co_dalej_z_mieleckim_schroniskiem_dla_zwierzat_.html[/URL] Quote
albiemu Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 hej Zareczko, Gutek pozdrawia serdecznie do dziś wspomina Twoje pachy :D mały skurczybyk :D Quote
halcia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A chłopaki dalej mysla co wpisac??????Rafał Żaba, Zdrapka,co planujecie na sobote?pomysł mam!! Quote
albiemu Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Rafal StWola']Serio pisze Zaba ... wpisujesz w "szukaj" ... " zbiór starych wątków " i wyskakuje Mielec i Zarka .... skandal nic innego na dogo stare nie jest tylko Mielec i Zarka :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: [/quote] hmmm faktycznie tak jest, dziwne to jak cholera :shake: .... Quote
SZPiLKA23 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='halcia']A chłopaki dalej mysla co wpisac??????Rafał Żaba, Zdrapka,co planujecie na sobote?[B]pomysł mam!![/B][/quote] Zaczynam sie bac:eviltong: Quote
albiemu Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 heheh :) i bać się trzeba tym bardziej, że Kaska nie obroni bo jej nie ma :) Halina jak jakis grill to błagam nie ten weekend .......... serce mi pęknie że na nim nie będę :(. No chyba że będzie kolejny grill w kolejce to wytrzymam i spotakcie się bezemnie tym razem do następnego razu :) Quote
SZPiLKA23 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ja moge czekac..... bo bez Ciebie to nie bedzie to samo! :loveu: Quote
albiemu Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 nie marudz tylko jak jest szansa i Halina cosik szykuje to bierz!!!! :mad::lol:, zalowac nie bedziesz :cool3: jak Zarka sie dowie, ze u Halci moze jakis grillek sie szykuje to sama sie spakuje :lol:. Halcia uchyl rabka tajemnicy co to za pomysla masz ...:cool1: Quote
halcia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 RAfał,,zeżarło Cie cos?Napisz co chłopie do nas,na Mielcu.Uciumaj Zdrapka,wybierzesz sie w sobote na wycieczke? Quote
Rafal StWola Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Trudno mi powiedzieć co będzie w sobotę ...bardzo chętnie ym sie wybrał na wycieczke ale nie moge jeszcze nic obiecać .... mam zamówiony opał a te skurczybyki moga zadzwonic w każdej chwili ......jak nie zadzwonia do piatku to sobote będę miał luźną ..... Co do wpisu .... mogę się wpisać z byle czym ale czy to cos da? w sumie moje zdanie na ten temat mogę oprzeć tylko na podstawie moich skromnych doświadczeń z innymi schronami i na opinii ludzi ( w tym Halci ) którzy w Mielcu bywają i znają istniejącą w tym momencie w schronie sytuację ..... pisząc że wiem o zapotrzebowaniu na większy teren z że tak powiem " utopsji" skłamałbym , choć wierzę mocno i jestem przekonany o takiej konieczności ( na podstawie chociażby mojego zaufania do osób przedstawiających problem ).Jakoś trudno mi sie w tej sprawie wypowiadać ...... znając problemy schronisk i wiedząc że warunki panujące są w polsce katastrofalne z ciasnotą chyba na pierwszym miejscu, napiszę dziś choć cokolwiek .... ale nie mogę uzasadnić mojego wpisu pełną znajomością tematu w tym konkretnym schronie .... stąd moje wątpliwości dotyczące treści komentarza .... Tak jak wspomniałem powyżej napiszę jednak . ps Zarka czuje sie ok ...jeśli to kogokolwiek obchodzi . Quote
Recommended Posts