Jump to content
Dogomania

9 letnia ZARAPI z Radomia MA NOWY DOMEK u Rafała!!! Zarapi za TM ...

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rafał,Szpilka,Żaba wpiszcie sie na Mielcu-zbiór starych watków...na str.313 jest artykuł i trzeba dodać komentarz,walczymy o nowy wiekszy teren dla schron.Zareczko przepraszam ,bo to twój watek,ale pomocy trzeba szukac wszedzie....

Posted

i co jak podryw i czarowanie to wszyscy, jak wpisac komentarz by powalczyć o większy teren dla miel.schr..........C i s z a.Szkoda ,ze Zdrapeczko nie umiesz pisać przeciez byś walczyła dla innych psiaków w schronie!!Kasia tylko skrobneła a Wy....

Posted

Ciotka Halina się myli .... nawet nie wiem gdzie ten wątek mielecki jest .... nie wspominając o jakimś artykule w wyborczej .... jeśli zaś chodzi o podryw to ja się do tego absolutnie nie nadaję hehe

Posted

Rafciu,"Mielec,zbiór starych watków",str.313 tam jest link do artykułu i trzeba dopisac komentarz żeby pokazac ,że sprawą nowego terenu interesuje sie wiecej ludzi.Jak nie trafisz masz Kasie na GG,ona Ci da namiary,bo sie wpisywała.Zachecam tez do wizyty w Orzech.,sama radosc jak tam sie zmienia,chłopak kierownik,super,klimacik serdeczny,pogodny,az uwierzyc trudno..

Posted

Wpiszcie sobie w wyszukiwarce dogo " zbiór starych wątków " i zgadnijcie co wyskoczy ???? Wątek Mielca i Zarapi u mnie wyskoczył ..... fajnie być z Mielcem w starociach ....
Halcia znalazłem i sie wpisze tylko muszę pomysleć a to u mnie idzie powoli .... jak cos napisac to choc z sensem wolę .... :)

Zdrapka i Mielec w starociach fajnie , przestane na wątku pisać bo mnie i Zarkę na dinozaury chcą zmienić :):)

Posted

Serio pisze Zaba ... wpisujesz w "szukaj" ... " zbiór starych wątków " i wyskakuje Mielec i Zarka .... skandal nic innego na dogo stare nie jest tylko Mielec i Zarka :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Co do myślenia .... lepiej pomyslec niz palnąć głupotę ..... a i sytuacje znam w sumie z opowieści więc głupio sie wypowiadać choć pewnie teren by sie przydał schronisku .....

Wolnomyśliciele i dinozaury hehehe

Posted

No widzisz ,przez to ze Cie poganiałam,odkryłes w sobie dinozaura:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jedż do Orzechowców,łopata i grabie szybko Cie odmłodza!!!!Składzik sie robi mocny,Żaby nam brakuje!!!Mam nadzieje ,że Szpilka dała sie w prace wrobic ostatni raz!!!Zdrapka,ty wogóle lubisz dinozaury?

Posted

lubi nie lubi ... - wyjścia nie miala i pokochała nawet ... szalona Zarka :D, z wzajmemnościa więc mamy piękny Jurasic Park w wersji nowoczesnej... czasem jeszcze ciotka King Kong się zakręci aby sobie oko nacieszyć tym pieknym widokiem

Posted

[quote name='Rafal StWola']Serio pisze Zaba ... wpisujesz w "szukaj" ... " zbiór starych wątków " i wyskakuje Mielec i Zarka .... skandal nic innego na dogo stare nie jest tylko Mielec i Zarka :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

[/quote]

hmmm faktycznie tak jest, dziwne to jak cholera :shake: ....

Posted

heheh :) i bać się trzeba tym bardziej, że Kaska nie obroni bo jej nie ma :)

Halina jak jakis grill to błagam nie ten weekend .......... serce mi pęknie że na nim nie będę :(. No chyba że będzie kolejny grill w kolejce to wytrzymam i spotakcie się bezemnie tym razem do następnego razu :)

Posted

nie marudz tylko jak jest szansa i Halina cosik szykuje to bierz!!!! :mad::lol:, zalowac nie bedziesz :cool3:

jak Zarka sie dowie, ze u Halci moze jakis grillek sie szykuje to sama sie spakuje :lol:. Halcia uchyl rabka tajemnicy co to za pomysla masz ...:cool1:

Posted

Trudno mi powiedzieć co będzie w sobotę ...bardzo chętnie ym sie wybrał na wycieczke ale nie moge jeszcze nic obiecać .... mam zamówiony opał a te skurczybyki moga zadzwonic w każdej chwili ......jak nie zadzwonia do piatku to sobote będę miał luźną .....

Co do wpisu .... mogę się wpisać z byle czym ale czy to cos da? w sumie moje zdanie na ten temat mogę oprzeć tylko na podstawie moich skromnych doświadczeń z innymi schronami i na opinii ludzi ( w tym Halci ) którzy w Mielcu bywają i znają istniejącą w tym momencie w schronie sytuację ..... pisząc że wiem o zapotrzebowaniu na większy teren z że tak powiem " utopsji" skłamałbym , choć wierzę mocno i jestem przekonany o takiej konieczności ( na podstawie chociażby mojego zaufania do osób przedstawiających problem ).Jakoś trudno mi sie w tej sprawie wypowiadać ...... znając problemy schronisk i wiedząc że warunki panujące są w polsce katastrofalne z ciasnotą chyba na pierwszym miejscu, napiszę dziś choć cokolwiek .... ale nie mogę uzasadnić mojego wpisu pełną znajomością tematu w tym konkretnym schronie .... stąd moje wątpliwości dotyczące treści komentarza ....
Tak jak wspomniałem powyżej napiszę jednak .

ps Zarka czuje sie ok ...jeśli to kogokolwiek obchodzi .