Jump to content
Dogomania

9 letnia ZARAPI z Radomia MA NOWY DOMEK u Rafała!!! Zarapi za TM ...

Recommended Posts

Posted

NIe wydurniajcie sie po koliei.Zdrapek z Filipemdobrze funkcjonowali a o Gucia filip Jeczy.Rafał masz swój pokój przygotowany!!!Pisałam juz.Ja też mam stracha jechać do schr.bez wiekszej obsady,bo dziewczyny pyszczyc nie będą,nadzieja tylko,ze Janusz bedzie od poczatku.Dajcie znać ,jak sie dostaniecie do domu i jak sie da spróbujcie rozpalac grila.W rowerowni wegiel i rozpałka.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żabek oni oboje uwielbiają jeździć więc zapewne szczęśliwa to była podroż :)

Halina ja również dziękuję za gościnę było naprawdę fajnie, Wam dziękuję za doborowe towarzystwo a sobie, że miód mi tak smakował że czy chcę czy nie muszę go jeszcze dzisiaj wspominać :D chociaż tak bardzo staram się "zapomnieć"

straaaaaaasznie fajnie było Was zobaczyć!!

Posted

Odwoziłam z pustymi rączkami,bez dokumentów,ale nic mnie nie capnęło.Ja też Wam dzięki za spotkanie.Rafał,czyja kurtka u mnie wisi?Miałam Ci jeszcze przerzucic sałatke i zapomniałam Szpilka,Neczka prosi o zdjęcia,ja nie umę jej przerzucic.Dasz rade?

Posted

I ja się do podziękowań za gościnę dołączam :) Dzięki Halciu .....
I Wam wszystkim dziękuje za mile spędzony czas .... mam tylko nadzieje że nie plotłem zbyt wielu bzdur będąc pod wpływem " miodka " :)

Szkoda tylko że tak szybko to mineło nie wspominając już o tym że niezbyt często jest taki spęd możliwy ......

ps Dzięki Kasiek film super ...oglądam i oglądam ...a droga powrotna bez niespodzianek ... wstąpiliśmy nad rzeczkę się ochłodzić hehe
Do następnego razu mam nadzieję ......

Posted

[quote name='Rafal StWola']
ps Dzięki Kasiek film super ...oglądam i oglądam ...a droga powrotna bez niespodzianek ... wstąpiliśmy nad rzeczkę się ochłodzić hehe
Do następnego razu mam nadzieję ......[/quote]

Ja dzisiaj też zaliczyłam ale stawiki. Super bo ludzi praktycznie nie bylo więc cicho i spokojnie, można było trochę odpocząć :)

Co do filmu. Dobrym należy sie dzielić a tak dobrym .... Rafciu dla mnie ten film jest czymś do czego wracam i wracać będę zawsze. Szkoda że koniec taki a nie inny ...... Mam jeszcze kilka perełek, dla wąskiego grona jak się spotkamy dostaniesz :) powinno Ci się również spodobać :)

Ukochaj Zarapeczkę :)

Posted

Żaba i będą siedzieć dogouzależniacze przy jednym stole :) - ja człowiek Warzywno-Owocowy, Rafciu Miodowo- Nikotynowy, Halcia Historyjkowo-Twarzowa, Szpilka Konsumpycjo-Roszczeniowa i Ty niekoniecznie wciąż zielony o co chodzi? :D Naprawdę miło wspominam sobie nasze wczorajsze opowiastki i wspólne przebywanie i doceniam to szczęście :) Jak mnie się nie chciało od Was iść ....

Jeszcze miałam scyscje z taksówkarzem .... który zawiózl mnie pod dom za bagatela 25 zl kiedy inni robili to za 8 zeta ... ostrzeglam go w połowie drogi że nie zaplacę za kurs. Pod blokiem dostal polowę z tego co wyszło więc straszyl mnie policją. Usłyszał że sama po nich zadzwonie bo chciał mnie okraść. Co za kraj ......i ja okropna w nim ...

Posted

Ja to nigdy nie lubię jak jest za dobrze, bo potem jest gorzej.
Dowcipy Rafała - super :D Tak samo jak Jego niedźwiadek :)
Dzięki Rafałowi odnalazłem siostrę :D

Posted

Tak było fajowooooo.......
Ludzie super, atmosfera super, o 4 rano juz swita tez super, mam brata ale fajnie.... chciała bym sie tak spotykac chociaz raz w miesiacu :)

Zdrapka normalnie mnie powaliła, ma u mnie tarmoszenie i drapanie pod paszka zawsze jak tylko sie pojawi ;)

Posted

Ta siostra to chyba Zdrapka nie Ty!:eviltong:Ja na bank bede organizowała spotkania,tylko dopóki mam mame w takim stanie,nie da rady pewnie.:shake:Ciesze sie,że zadowoleni.Zdrapka też nie chciała jechać.

Posted

obserwując Żabę i Szpilkę raczej nie pod rodzeństwo bym to podpięła (upierając się przy powiązaniach rodzinnych) a pod kuzynostwo w trzeciej linii bo to jest zezwoleniem na kroki dalsze :) A najlepiej jest jak jest :)

Zdrapka mnie też się jechać nie chciało kochanie ....

Co do Rafcia, faktycznie kawały opowiadać potrafi :) .... trochę rzeczy mu się udaje :) ....

Halina zrozumiała sytuacja i najważniejsze abyś była spokojna, że wszystko w odpowiednim momencie. Liczyć na mnie możesz.

Posted

Nasze pokrewienstwo z Zielonym wymyslił Rafał Zdrapkowy a nam chyba to do gustu przypadło ;) :D

Ciezko było sie zebrac do kupy (nawet w schronisku łatwiej z tymi kupami :D) ale było swietnie ;)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Nasze pokrewienstwo z Zielonym wymyslił Rafał Zdrapkowy a nam chyba to do gustu przypadło ;) :D

Ciezko było sie zebrac do kupy (nawet w schronisku łatwiej z tymi kupami :D) ale było swietnie ;)[/quote]

ja znów będę miała banię, że się z Wami w schronie nie spotkam w sobotę :(, z ekipą, rodzeństwem, pokrewną duszą i nowymi osobami których poznać mi się jeszcze nie udało ....

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Mi tez... juz tesknie :([/quote]

Szpileczko ale przynajmniej znów się zobaczycie ... a ja nie wiem kiedy taki skład znów spotkam ....

Nie mam co marudzić tylko czekać następnego razu pieron wie ile ....

Ciekawe co robi Zarapeczka?

Posted

Rafał,kurtke moge podać przez Kudłata,chyba że będziesz pewniak ,że jedziesz.Żabko,nie chcesz rózowej jest żabi kolor.Szpilka ruszaj ze zdjęciami a Kasia niech mnie pocieszy ,ze przekazała Neczce.Ogłaszam u dr ,charta,chyba dobrze?Oczywiście nie wiem czy to coś da,ale taki ludż pewniejszy,niz taki z ulicy.Rafciu,daj znać z ciekawości czy to dachowa.

Posted

Marzy mi sie zeby characiak trafił do tzw "wielbiciela rasy" :) ale zobaczymy co los przyniesie ...
Przesłałam zdjecia Zarki do Neczki, charciakowe wstawiłam mamy fotki i jak bede w sobote to dam je Zabie zeby na stronke powybierał, niektore fory sa swietne a jak Kasia przywyknie do tych ruszjacych sie obiektow to bedziemy miec same ekstra zdjecia ;)

Posted

Szpilka,przeglądałas zdjęcia na płytce od Kasi?Trzeba coś dodać na str.wolont.Raał,ja jeszcze "piórko"do gitary znalazłam/niebieskie?/Pozdrowienia,przytulanki dla Zdrapki/