Rafal StWola Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Zycia ? nie czaję Ciotki :) a może chodzi o najwiekszych przyjaciół motocyklisty ? haha komarki itp :) ps . tak na serio jednak motorek odpada bo ucho mi owiało i boli że HEJ jakbym teraz wsiadł na motor to ucho by odpadło :) Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Tak tak chodzi o rozne robaczki pedraczki jak sie nie ma kasku to lepiej sie nie usmiechac :D Quote
Rafal StWola Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Tym bardziej w piątki hehe Lęce sprzątać w warsztacie chlew bo goście jadą z nowym sprzętem .... też Yamaha tylko odrobinę większa od tej co mam :) Quote
halcia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 ja już sie pogubiłam,jedno wiem impreza u mnie od 16 spania przygotowane,chłop usunięty z domu,rano mi tylko duży stół rozłożył, klucz leży na oknie od kuchni pod kamykiem,babci nie straszyc.Żaba,mi bardzo odpowiada,że przejmiesz auto,bo u mnie odwrotnie,auto jest jeżdzic nie lubie/tzn sama tak ,bo mam w d...,ale dla mnie stres,jak odpowiadam za kogos,jestem roztrzepana i zakrecona/,jesli sie dasz rade uwinać i np.byc w schr.ok 13-13.30,odwieziesz dziewczyny,wrócisz do schr,zabieramy Jausza Szpilke i wio. Quote
Rafal StWola Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Halcia ma tak groźne psy strózujące że żaden złodziej nie wejdzie bez dziury na du....w sumie może nawet drzwi otworzyć ... ja bym nie wchodził :) Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Halciu za chwile zadzwonie... Fajnie ze teraz poł Polski nie wie gdzie trzymasz klucz od domu :D Quote
albiemu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Rafal StWola']Halcia ma tak groźne psy strózujące że żaden złodziej nie wejdzie bez dziury na du....w sumie może nawet drzwi otworzyć ... ja bym nie wchodził :)[/quote] nie chcę Cie martwić podwójnie Rafciu ALE na to wygląda że jesteś zdany na mnie bo pomagasz mi w garach co więcej razem przejmujemy chatę pod nieobecność Haliny a skoro chatę to i psy :D BIEDAKU ... podwójne nieszczęście Kaska czarownica u boku i dziura w portkach bo to Ty idziesz po klucz :D Quote
albiemu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Halciu za chwile zadzwonie... Fajnie ze teraz poł Polski nie wie gdzie trzymasz klucz od domu :D[/quote] Halina niczego się nie boi - wszędzie monitoring, nawet w WC :D Quote
albiemu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Szpilka Ty masz u mnie cały wypas .... jedzenie, masowanie ... nawet szpachelką maseczke Ci zdjemę ... wiesz że ja dla Ciebie wszystko, pęknięta opona, zepsuta od lat wiartarka udarowa i wek z ogórkami z lat 30-tych ..... pełen komfort :) Quote
albiemu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Szpilka tyle przegadane mamy a Ty dalej nie wiesz że co najlepsze dla Ciebie trzymam? :) Rafciu jak myślisz brać Gucia czy nie ..... pod kątem Zarapi pytam naturalnie. On nie jest ruchacz puchacz on tylko ewentualnie chwilę pache jej będzie lizał.... Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Jaki Pan taki kram....:eviltong: Co dlamnie masz:cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Szanse ze jutro bede zwiekszyły sie i teraz jest jakies 80% tylko ze tak jak mowiłam Halci i Ktarzynie... Wysłałam sms do dziewczyn zeby jutro czekały tam gdzie wysiadały przed 10 Quote
albiemu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Jaki Pan taki kram....:eviltong: Co dlamnie masz:cool3:[/quote] przyjedź to dostaniesz :) olbrzymią ilość mojej symaptii do Ciebie :) Ja naprawdę nastawiam się, że będziesz więc ... ale zrozumiem jak się nie uda. Jutro się rozstrzygnie. Ja dzisiaj kicham cały dzień na jutrzejszą imprezę :) NAPRAWDĘ TEGO MI TRZEBA .... WAS .... spędzonego czasu z ludźmi, którzy są wyjątkowi. Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Łi tam sympatii ja chce miłosci od Ciebie ja Cie kocham ! :D:D:D:D:D to jakis watek wyznan jest :D Quote
albiemu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Łi tam sympatii ja chce miłosci od Ciebie ja Cie kocham ! :D:D:D:D:D to jakis watek wyznan jest :D[/quote] serce może nie najpiękniejsze ale podzielne :) i siedzisz w nim - to przecież wiesz :) Co do wątku wyznań ... wiesz Zarapi kojarzy się z wieloma uczuciami, Rafciu również więc to chyba dobre miejsce ..... :) Za serce Rafciu nas nie przepędzi przecież Szpilka :) pomimo, że to wątek Zarapi jest. Zarapi jeśli nie masz jeszcze dość mojego natręctwa to kochanie do serca Cie tulę. Juz jutro osobiście i doczekac się nie mogę!!!! :) Quote
halcia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Jeden z psów stróżujących 2 godz temu ugryzł mnie w wargę i co nejlepsze Nuta.Nadawało sie do szycia.Zrobiłam po swojemu.Pojechałam do lekarza rodzinnego,czyli weterynarza zakleili mi dzób./ale gadam/Kasia,jak mozesz nie bierz gucia,filip zajmie sie Zdrapka i nie będzie płakał.Nie chce matce dowalac psich jękow.Słaba jest niech ma spokój ,ja wtedy Filip jekami strasznie denerwowałChyba,ze nie masz wyjscia,albo strasznie chcesz go pokazac.Najwyzej jak będą jeki odwieziemy.Wiesz ,ze i tak zawsze zapraszam Quote
albiemu Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 OK Gutek zostanie w domu i przyznam szkoda mi go bo siedzi na tej swojej dupinie w domu tyle sam .... ale rozumiem nie ma sprawy nie wezmę. Quote
halcia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Kasiu Gucio odbije sobie w kazdy inny dzień,bo zapraszam,jak będa 3 a nas dwie damy rade/na ogrodzie/Tu mam stracha,ze chcemy pogadac ,nas troche,nie wiem jak psiaki sie sympatiami obdzielą,a Filipo o Zdrapke zazdrosny nie był.Jak Gutek ma siedziec sam w domu to go wez,najwyżej jak będzie za duży rejwach to go odwieziemy.O Neczke też mi głupio ,chciała jechać...Ide juz z ksiazką do łózka Quote
Rafal StWola Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 CHolerka teraz mi głupio zwalać się z Zdrapkiem ..... ja po prostu nie mam z kim Jej zostawić ..... może lepiej jak nie przyjadę .... Zdrapek raczej grzeczny ale wiem że z psem do kogoś sie zwalać na głowe głupio ... tym bardziej że juz z pomocy Haliny korzystałem ..... Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No tak teraz to moze ja tez nie przyjade bo moja Sara zostanie sama.... i rybki tez zostana same chociaz one łagodne sa i bardzo spokojne moze bym je wzieła:eviltong: wydaje mi sie ze jezeli Zdrapka stanowiła by problem to Halcia by o tym napisała Quote
żaba88 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 To ja napiszę że mam problem z dojazdem do schronu... :/ Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 A do głownej?? Albo do Jaro ja bym Cie tam przejeła Quote
Rafal StWola Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 okok przyjade ...w razie "w" moge sie p[rzespac w busie hehe .... tylko napiszcie mnie wiecej o ktorej bedziecie w rzeszowei .... na moj kom np .... albo lepiej ja zadzwonie hehe Quote
Recommended Posts