Jump to content
Dogomania

9 letnia ZARAPI z Radomia MA NOWY DOMEK u Rafała!!! Zarapi za TM ...

Recommended Posts

Posted

Szpilka czy z Halcią czy z Rafciem - emocji nie zabraknie.... To fakt Halina że co przybędzie to ubędzie - mnie już dwa razy ubyło... narazie dwa razy. Jedźcie jedźcie jak dacie radę nie ważne czym i jak- jak zwykle będzie w co ręce włożyć.
Halina z tego co piszesz spotkanie dogomanów u Ciebie coraz bardziej realne -Rafciu ze szczęście chyba się przekręci :D bo wiem że bardzo na nie czeka :)

Zarapi kobiałko Ty też przyjedziesz wyjścia nie będzie i bardzo z tego tytułu się cieszę :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu coś porobiłam,ze mi litery łykało.Ale po Amonie wybrałam Figaro i Kenzo i poszły.Moze mam dobra passe,przy Figaro nie miałam udziału,przy Kenzo tak.Zadarłam gościa do boksu i po swojemu zaprezentowałam psa.Udało sie!!!

Posted

[quote name='halcia']Znowu coś porobiłam,ze mi litery łykało.Ale po Amonie wybrałam Figaro i Kenzo i poszły.Moze mam dobra passe,przy Figaro nie miałam udziału,przy Kenzo tak.Zadarłam gościa do boksu i po swojemu zaprezentowałam psa.Udało sie!!![/quote]
teraz Halciu musimy się wziąść za Korę ;)

Piękna ta Twoja zdrapka, Rafał :) ..żeby każdy pies miał tak skorogo do poświęcej i oddanego pana:roll:

Posted

[quote name='Rafal StWola']powodem abstynencji jest potworny kacor .... mega kacor ..... już więcej nie piję ani nie palę .....[/quote]

przypomnę Ci to przy kolejnym kacu kiedy za sobą mieć będziesz kolejną paczkę fajek .... zdrowia!!!

Posted

[quote name='Rafal StWola']powodem abstynencji jest potworny kacor .... mega kacor ..... już więcej nie piję ani nie palę .....[/quote]

Ja tez tak mowie jak mnie kac morderca dorwie :cool1: i jakos przewaznie jest ten nastepny raz :D

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ja tez tak mowie jak mnie kac morderca dorwie :cool1: i jakos przewaznie jest ten nastepny raz :D[/quote]

dokładnie Szpileczko - wpis naszego wujka Rafała to typowe - ble ble ble aby pomarudzić ...... szkoda że cierpi ALE - jak sobie podchmielisz tak się wyśpisz ....

Zarapi ratuj swego towarzysza!!!!!

Posted

Neczka,za Kore i odblaski dla Szpilki,bo jedna lata druga jeżdzi w kółko,oczywiscie to ja jestem gapa.A Kora podoba mi sie bardzo.Ktos kiedys napisał na jakims wątku,że to imie przynosi szczęscie.Musimy w to wierzyć i robić co sie da.Rafał,Zdrapka,jak większość bab wyczyściła Ci kieszenie.A przy kacu,kazdy zawsze wszystko rzuca.....do nastepnego kaca.

Posted

Następnego kaca nie będzie .... sorrki może to dla Was dziwne ale jak coś sobie powiem to tak będzie .... Jedynym trunkiem na jaki się odważę będzie zurawinówka hehe i to w minimalnej ilości ....

Posted

Niestety zdjęcie nr 1 nie jest tym samym co z avatarka ... co do weekendu ... praca , praca i spacery z Zarką po pracy ..... w sumie lipa ... koledzy jak sie dowiedzieli że Rafcio niepijący to TAKIMMM łukiem mnie omijają :) .... mówisz Alaskan .... boże on tam biedak nie da rady .... te psy w klatce to koszmar ..... :( jakby kto miał fotke to daj Ciotka znać .....w razie "w" coś sie dla psiaka znajdzie .....

Posted

Aha, a ciotka Patrycja zachwycona fota avatarek dorobiła Tylko zdeka babski :D ;) cwiczenie czyni mistrza a wiec tez sie przyda ;)

[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/184/zdrappka2oo9.jpg[/IMG] wujku to tylko cwiczebnie prosze nie wklejac :D

6 orzeszkow wujku wyciagnietych w 2 dni :) trzeba sie cieszyc. Moze uda nam sie w sobote pojechac to wtedy fotki zrobie jakies ale nie wiem jeszcze...

Posted

E tam od razu babski .... a jeśli nawet to przecież wątek Zarapi czyli Baby hehe więc dlaczego i avatarek nie mjałby być babski ? :)
Dla mnie super ... proszę o pozwolenie wklejenia .....

Posted

Niech sobie skaczą , byle psiaki miały lepiej :)
tak jak Sara i Zarka dla przykładu .
Głupio mi było po odejściu Blekiego że innemu psiakowi nie pomogę więc pomogłem ( choć się bałem ) .... teraz mi głupio że pomogłem tylko Zarce ... może z czasem przyjdzie decyzja o drugim psiaku ... kurde dlaczego ci którzy mają warunki i kasę nie pomogą a ci którzy chcą pomóc nie mają ku temu możliwości ? ..... tak to już jest w kraju w którym człowiek, choć pracuje, musi się zastanawiać na co wystarczy mu kasy ..... a potem sie dziwią że kto może to stąd spier.....

Posted

Jeszcze jeden avatarek wsumie ten był 1 no ale tamtem jakos chyba lepszy ;) [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/5343/zarpisz1.jpg[/IMG]

Ciotko Kasko odezwij sie bo tesknimy (conajmniej ja!!)

Posted

SZpilka,tak właśnie pomyslałam,zeby skoczyć do Orzech.w sobote z rańca,ze 2 godz porobic zdjecia,napasć sunie matke i małe jesli beda i brudne se przyjedziemy tu do mnie.Wode mam ,reczniki tez...Nie wiem co na to Rafał i Żaba.Jak Rafał przyjedzie ze Zdrapką,mozemy sie w Rzeszowie przesiasc do mojego auta, podjechać do Orzech.i wrócic,chyba sie zmiescimy/zakładam,ze:Ty,Rafał,Żaba ,ja i Zdrapka.Jechał będzie Żaba moim do Rzeszowa.A tu dojdzie do nas Kasia i Asia?Co Wy na to?Do reklamówki ciuszek na przebranie i wszystko ustalone?

Posted

Jak dlamnie moze byc ;) tylko nie wiem jak mam powroty do Jaro wieczorem... wiem ze rodzinkama przyjechac do mnie w piatek ale to dobrze mama bedzie miała z kim siedziec w domu :D a Zaba sie napewno wywinie z tego - glizda jedna ...