łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa ;d;d .........
Izabela124. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 HEjka Ale super foteczki, udanego wypoczynku zyczę
Atkaaaa Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='pati']zdjecia rewelacyjnie jak zwykle zreszta :p jak sie do was wchodzi nigdy nie mozna sie zawiezc zawsze super nowe foteczki to co lubie[/quote] Dziekujemy :loveu: [quote name='moniska']podoba mi sie jego obroża a poza tym fajne zdjecia :loveu:[/quote] Dzięki, mam zamiar jakąś nową mu sprawic xD ale jakoś nie ma kiedy [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]DLeczego nie chcecie wsiąść ślubu? Śliczne fotki:loveu: [/COLOR][/quote] xD:diabloti:nie jest w moim typie [quote name='Mudik']Panie romantyczny już pora odwiedzić fryzjera [URL]http://img71.imageshack.us/img71/2769/p7220144fe7.jpg[/URL][/quote] No bez przesady :eviltong: z resztą ostatnio sama go strzygę :cool3: [quote name='M&T']Nie mów mi nawet!! :placz: Kochana, ile razy mam Ci powtarzać, że ja wtedy na zlocie już będę?! przejde się z tobą, jak wrócę :) Fotki super Tylko rzeczywiście Dżeksowi przydałby się już fryzjer xP[/quote] haha ZLOT!! Faktycznie..ehh ja też chce!!! Za rok nie odpuszczę! Bawcie się dobrze! [quote name='Anka_ZG']hej jak tu romantycznie sie zrobilo Dzeki prawdziwy kawaler, prosi o reke kobiety:) hehe, pozdrawiam[/quote] :diabloti: [quote name='Paula&Goofi'][B][URL]http://img337.imageshack.us/img337/6342/p1010198ra1.jpg[/URL] Świetnie skacze Fotki są super Czekam na więcej [/B][/quote] Zaraz będą:razz: [quote name='Asia & Ginger'][URL]http://img185.imageshack.us/img185/2558/p1010114cs8.jpg[/URL] Dżekuś dorobił się kiteczków. :cool3: :loveu: [URL]http://img516.imageshack.us/img516/9596/p1010140zb6.jpg[/URL] Biedny zmordowany piesek po spacerku. :evil_lol: :loveu: Widzę, widzę spaniela! :multi: :loveu:[/quote] haha i następna na zlocie!:placz::diabloti: [quote name='Tengusia'][URL]http://img172.imageshack.us/img172/8181/p7220152fe2.jpg[/URL] to sie nazywa milosc :grins:[/quote] :diabloti: dziś zakochałam się w pittku, kurde przekonałam się już do nich chyba- śliczny 5miesięczny "merlaczek" xD [quote name='łapeczek']my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa ;d;d .........[/quote] czekamy :) [quote name='Martynia&Pusio']Heeej! sliczne fotki :loveu: .[/quote] :cool3: [quote name='Izabela124.']HEjka Ale super foteczki, udanego wypoczynku zyczę[/quote] dzieki :) [quote name='Martynia&Pusio']Ja mowie Heeeeeeeeeej! [/quote] [quote name='Paula&Goofi']Zapraszamy do nas nowe fotki ;)[/quote] [quote name='Izabela124.']Pamiętamy o was :)[/quote] :)
Atkaaaa Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Iza13']Ej no co jest :mad: Gdzie foty ? :cool3:[/quote] nie ma :eviltong: No nie, dziś moje urodzinki i nikt nie zaglada:placz:
pati Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 wszytkiego najlepszego kochana spelnienia marzen i zdrowia . Duzo radosnych chwil w zyciu. 100 LAT!!!! :BIG: :new-bday:
Iza. Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 :new-bday: [B][SIZE=3]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO[/SIZE][/B] :new-bday:
Cheritka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Atkaaaa'] No nie, dziś moje urodzinki i nikt nie zaglada:placz:[/quote] [CENTER]Jak to nikt [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=red][B]100 lat,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :laola: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=red]i[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=red][B]samych radości w życiu[/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT] :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#ff0000]życzą[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=blue]Cheri,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=blue]Diamond [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=blue]i [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=blue]Cheritka[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][/SIZE][/FONT]
Tengusia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [CENTER][B][SIZE=5]100 latek[/SIZE][/B] :tort::new-bday::BIG::laola::cunao::drink1:[/CENTER]
Czarna_Owieczka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 :new-bday: [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=DarkOrange]Wszystkiego Najlepszego Atkaaa [/COLOR][/SIZE][/FONT]:Cool!: :bigcool: :Cool!:
Moniskaa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [B][SIZE=4][COLOR=red]Wszystkiego najlepszego!!! 100 lat !! albo i 200[/COLOR][/SIZE][/B] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
tygra Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 trafiłam na urodzinki :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)
Martinee Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 no to życzymy 120 lat :) :) wszystkiego co naj naj lepsze
ewelinabuck Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [B]100000000000000000000000000000 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/B]
łapeczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 my spoznienia ale tez skladamy najlepsze zyczonka ;]
Atkaaaa Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dziękuje:loveu::multi::lol: Zdjęć mam masę... hmm ale mam lenia i nie chce mi się ich wstawić:diabloti: Dżekuś ma kuzynka w domku miniaturę "pudla" znają się juz 6lat widza srednio 2 razy w roku a sie nie za bardzo dogadują:cool1: kiedyś razem spali i wszystko było super, teraz tragedia. Nie mam pojęcia jak je do siebie przekonać i tu już chyba nie chodzi o jakąś tam hierarchię między nimi...
Cheritka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]A Ty co się lenisz i do nas nie wpadasz[/SIZE] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:mad:,[/FONT] [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]pudelki się nie podobają[/FONT] ???[/SIZE] [SIZE=5]:angryy:[/SIZE][/CENTER]
Anka_ZG Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 hej:) a ja wrocilam juz do was i mialam co ogladac;) ale teraz czekam na nowe zdjecia!!:)
Recommended Posts