Neczka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Tak, tak ;) dlatego dobrze, że kobieta pojedzie i sama zobaczy, jak się psina zachowuje, a może wybierze kogoś łagodniejszego, jeśli nie jego:roll: Quote
żaba88 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='albiemu']Zielony a może Ty będziesz w sobotę??[/quote] W sobotę to ja mam wesele :p Ale myślę że bez problemu zostanie obsłużona bez nas w schronie. Quote
albiemu Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 hehehehe o to też jestem spokojna, że kultura w schronisku do urody dostała 10/10 możliwych punktów :) Quote
Rafal StWola Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 widzisz Zielony już sie martwią o Ciebie hehe Ty chłopie uwazaj bo nie znasz dnia i godziny :) Ciotki jak długo ten wielkopies jest w schronie? kurde wydaje mi sie jakbym znał tą mordkę ..... Quote
albiemu Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Rafciu wielkopies już chwile jest ale wg mnie nie spotkaliście się .... Zielony a ja się o Ciebie nie martwie bo dobrym ludziom dobre rzeczy się przytrafiają więc mam pewność że się nie żenisz :D Quote
Rafal StWola Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nie powiedziałem że ze schronu znam , choć i tego bym nie wykluczył ( wszystkiego Ciotko nie wiesz hehe ) ...gdzies kiedyś widziałem albo sobowtóra albo właśnie jego .... nie ważne sorrki za offa Quote
albiemu Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 żaden off :) wiem, że nie wiem wszystkiego a o schronisko mi chodziło wujaszku :) jedynie. Dzisiaj będę dzwonić do tej kobiety i zobaczymy czy się nie rozmyśliła itd. [IMG]http://img229.imageshack.us/img229/7057/p4270081ej7.jpg[/IMG] Bolek i Lolek też są pod obserwacją i mam nadzieję coś z tego będzie ... wielkim szczęściem będzie jak chociaż jeden psiak z tej trójki do domu trafi. [IMG]http://www.orzechowce.ovh.org/duze/bolek3.JPG[/IMG] Quote
Rafal StWola Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Gdyby nie zarka ... owczarek juz dziś by zniknął ze schronu .... Quote
albiemu Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Rafal StWola']Gdyby nie zarka ... owczarek juz dziś by zniknął ze schronu ....[/quote] Cholernie wiele szczęścia by miał .... Quote
Neczka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wiem, że miałam już nie zakładać wątków, bo jest tego b. dużo... ale wybaczcie, musiałam:eviltong::evil_lol: To już taki jeden, ostatni jak na najbliższy czas. Poprostu jak sobie pomyślę o naszym cudownym Digerku, to nie mogę mu nie założyć wątku:shake: :roll: Dodam później, jak będzie czas przepisać na kompa :roll: Quote
Neczka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wątek Digerka ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10474054[/url] Quote
SZPiLKA23 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Rafal StWola'] Ciotki jak długo ten wielkopies jest w schronie? kurde wydaje mi sie jakbym znał tą mordkę .....[/quote] wydaje mi sie Rafciu ze wiesz co to za pies bo ja go nazywałam Amon 2 i był przenoszony do betoniaka przy nas .... potem wyladował w drewniakach a potem tam na koncu Lki Quote
halcia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 I nie wiem czy własnie Rafał go nie widział jak był kilka dniw betoniaku.A Bolek i Lolek powinni byc w jednym domku,osobno moga strasznie tesknic. Quote
Rafal StWola Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 I tak właśnie było ... widziałem Go w betoniaku ...strasznie sie tulił do krat ... miłe psisko jak cholerka , ile sie dało to Go wygłaskałem , tulił sie jak szczeniak do krat by Go tylko pogłaskać .... nie ma co to mój pupil , gwarantuje jak go ktoś weźmie bedzie miał przyjaciela jak nikt .... wspominałem Ciotkom kiedyś o wilczku do krat przylepionym.... Quote
albiemu Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ciotki i wujek mają lepszą pamięć niż albiemu w takim razie ..... co do pamięci Waszej KONKURS - kto to jest? :) - nagroda będzie dobrana do zwycięzcy :D [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images31.fotosik.pl/315/8e46b5564f3c0da4.jpg[/IMG][/URL] Quote
albiemu Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 naprawde nikt nie rozpoznaje ?? :) - nie wierze :) - adoptowana/ny co widać po kafelkach na których siedzi :) Quote
gagata Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Bo to jest zła perspektywa, nie widać wzrostu - dla mnie prawie jak Heba...:razz: Quote
albiemu Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 nie to nie jest Heba :) - niestety innego zdjęcia nie posiadam ... Dzisiaj może pojedzie jakiś szczeniaczek Agat do domku ... ale to tak na 50%, trzymajcie kciuki mimo wszystko. Pani od wilczaka nie odbiera telefonu, sprawa Lolka i Bolka też nie jest jasna ... niech chociaż jeden psiak do domku pojedzie to mnie już nic więcej do szczęścia nie trzeba ... Quote
gagata Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja mogę typować tylko ze zdjęć na wątkach... ale przynajmniej kolor się zgadza...:eviltong::eviltong: Quote
Rafal StWola Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ciotki czy wielkopies ( wcale nie jest taki wielki mój Bleki był wiekszy ) czyli Amon2 ma swój wątek? przydałyby mi sie zdjątka .... nie powiem po co ... ale są mi potrzebne .... Quote
SZPiLKA23 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Nie ma watku jak na ONka to jest naprawde duzy ;) a zdjecia sa na stronce schroniska tam pies nazywa sie "czarny podpalany" [URL]http://orzechowce.ovh.org/psydoadopcji.html[/URL] ma jeszcze foty z połozonymi uchami Nie wiem kto mu robił opis (ja chyba nie) bo to w ogole nie prawda :D Quote
gagata Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ponoć dziś do Orzechowców pojechało 9 psów od Romy, w tym wilkowate, które trzymała w odosobnieniu. Jeśli możecie i tam będziecie, popatrzcie, jak sobie radzą w nowym miejscu. Trzeba Romę jakoś uspokoić (Zaba, to do Ciebie...;)), bo Roma jeszcze gotowa na piechotę tam polecieć za nimi... Quote
gagata Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jeden z tych psów od Romy - Rycerz, nie może chodzic na smyczy - drań poderżnął mu gardło i powiesił:angryy::angryy::angryy:Znalazły go dzieciaki z Zurawicy.i zdążyły uratować. Ponoć zwierzak do tej pory odczuwa ból, jak się go dotyka w okolice szyi... Quote
Recommended Posts