Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niesamowite !! :crazyeye:
A jednak dla suni zaświeciła gwiazdka nadziei...:multi:
Wielkie ukłony dla Was wszystkich dziewczyny.
Czym predzej trzeba sunie pooglaszac i czekac na bieg wydarzen.Teraz moze juz byc tylko lepiej :multi:

ale tej sprawy z bezdomnymi psami z barakow nie mozna tak zostawic..trzeba dociekac, polapac je, przewiezc do jakiegokolwiek Schroniska, lub chociaz intensywnie szukac domow, porobic zdjecia.OGOLNIE TRZEBA TO NAGLOSNIC I POSZUKAC OSOB Z OKOLIC, KTORE ZECHCIALYBY POMOC - DOKARMIAC, OGLASZAC,ZADEKLAROWAC TYMCZASY!

Posted

Pani Ania powiedziala ze wykapala staruszke i juz nie smierdzi, wyjada kotkowi wszystko co jest dla niego naszykowane i miseczka kotka musiala powedrowac na blat kuchenny. Sunia jest grzeczna ale szczeka jak pani wychodzi, widac nie chce byc sama. Wizyta u weta konieczna bo pani Ania zauwazyla zgrubienie sutka.

Posted

Nie jest ciekawie ze struszka, pomijajac fakt ze zniszczyla spory kawalek obicia na drzwiach wejsciowych bo nie chce zostawac sama i szczeka caly czas jak pani Ania musi wyjsc to koniecznie trzeba we czwartek zaraz po swietach z sunia do weta isc. Malenka ma chyba guz sutka i to dosc sporych rozmiarow na dodatek saczy sie z tego wydzielina ropna. Polecilam rowniez pani Ani kupic jakies gryzaczki dla malej zeby sunka miala co gryzc podczas nieobecnosci pani Ani i nie obgryzala jej drzwi.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Nie jest ciekawie ze struszka, pomijajac fakt ze zniszczyla spory kawalek obicia na drzwiach wejsciowych bo nie chce zostawac sama i szczeka caly czas jak pani Ania musi wyjsc to koniecznie trzeba we czwartek zaraz po swietach z sunia do weta isc. Malenka ma chyba guz sutka i to dosc sporych rozmiarow na dodatek saczy sie z tego wydzielina ropna. Polecilam rowniez pani Ani kupic jakies gryzaczki dla malej zeby sunka miala co gryzc podczas nieobecnosci pani Ani i nie obgryzala jej drzwi.

O kurcze, w jej wieku usuwanie guza możę być bardzo ryzykowne :shake: Biedna sunia, boi się samotności, tyle już wycierpiała :-(

Posted

starałam sie znaleźć taki na internecie...
nie mogę odnaleźć fotki:shake:

kojec składający sie z kilku ścian(4-6) często trzyma się w nich szczeniaki...
metalowy wysoki na metr....

Ada wiesz o co mi chodzi:roll:???

nie wiem jak to wytłumaczyć inaczej..
jeszcze poszukam na necie...może znajdę jakieś zdjęcie

Posted

Rotek super pomysł :multi:

A ja mam chyba dobrą wiadomość, ale proszę nie zapeszać ;) Były DT Puszka, który chciał być domkiem stałym, ale nie zdążył - interesuje się sunią :loveu:

Posted

Niemniej jednak zastanawiam sie czy nie kupic tego kojca, sprawdzalam na Allegro i koszt takiego jest od 130- 150 zl. Jak zauwazylysmy te male pieski niczym sie nie roznia od duzych i zarowno Puszek jak teraz sunia zrobily szkody w DT, chyba cos takiego tez by sie przydalo miec na stanie.