Ada-jeje Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ulka jest DT dla staruszki, mozna ja jutro przywiezc do Chrzanowa. Quote
Ulaa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ada-jeje napisał(a):Ulka jest DT dla staruszki, mozna ja jutro przywiezc do Chrzanowa. o rany gdzie :loveu::loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Juz wiesz u pani Ani, mam nadzieje ze starownika dogada sie z kotem pani Ani. Quote
Ulaa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Napewno! :loveu::loveu::loveu: Gosia przywiezie ją jutro rano albo późnym popołudniem. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Niesamowite !! :crazyeye: A jednak dla suni zaświeciła gwiazdka nadziei...:multi: Wielkie ukłony dla Was wszystkich dziewczyny. Czym predzej trzeba sunie pooglaszac i czekac na bieg wydarzen.Teraz moze juz byc tylko lepiej :multi: ale tej sprawy z bezdomnymi psami z barakow nie mozna tak zostawic..trzeba dociekac, polapac je, przewiezc do jakiegokolwiek Schroniska, lub chociaz intensywnie szukac domow, porobic zdjecia.OGOLNIE TRZEBA TO NAGLOSNIC I POSZUKAC OSOB Z OKOLIC, KTORE ZECHCIALYBY POMOC - DOKARMIAC, OGLASZAC,ZADEKLAROWAC TYMCZASY! Quote
asiuniap Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wspaniale. Popieram Visennę. Nie można tego tak zostawić. Quote
Ada-jeje Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Staruszka juz bezpieczna w DT. Moze wieczorem dowiemy sie czegos nowego na temat zachowania w DT. Quote
hanek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ogłoszenia starowinki są na razie na: kupiepsa.pl dwukropek.pl ogloszenia.aleokazja.pl eoferty.com.pl www.mojpupil.pl olx.pl animalia.pl Quote
Ada-jeje Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Pani Ania powiedziala ze wykapala staruszke i juz nie smierdzi, wyjada kotkowi wszystko co jest dla niego naszykowane i miseczka kotka musiala powedrowac na blat kuchenny. Sunia jest grzeczna ale szczeka jak pani wychodzi, widac nie chce byc sama. Wizyta u weta konieczna bo pani Ania zauwazyla zgrubienie sutka. Quote
Ada-jeje Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Sunia staruszka skoro juz ma zapewniony DT to juz nie ma komu tu zagladac. :mad: Quote
Ulaa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 A czy p. Ani potrzeba czegoś dla suni? Napewno przed nowym rokiem nie opuści DT... Quote
Ada-jeje Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Jutro ide z wizyta do pania Ani i do suni, to zobaczymy jak to tam wyglada. Quote
Ada-jeje Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Nie jest ciekawie ze struszka, pomijajac fakt ze zniszczyla spory kawalek obicia na drzwiach wejsciowych bo nie chce zostawac sama i szczeka caly czas jak pani Ania musi wyjsc to koniecznie trzeba we czwartek zaraz po swietach z sunia do weta isc. Malenka ma chyba guz sutka i to dosc sporych rozmiarow na dodatek saczy sie z tego wydzielina ropna. Polecilam rowniez pani Ani kupic jakies gryzaczki dla malej zeby sunka miala co gryzc podczas nieobecnosci pani Ani i nie obgryzala jej drzwi. Quote
rotek_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 wyjściem jest tylko chyba domek u starszych ludzi mających multum wolnego czasu ale jak ich znaleźc:roll: Quote
Ada-jeje Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Oczywiscie DT nie chce suni na stale i choc pani Ania ma duzo wolnego czasu to jednak kazdy na zakupy musi wyjsc a to wystarczylo zeby sunia obicie drzwi poobgryzala. Quote
rotek_ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 czyli w gre wchodzą osoby które sa stale w domu:roll: Quote
Ulaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Ada-jeje napisał(a):Nie jest ciekawie ze struszka, pomijajac fakt ze zniszczyla spory kawalek obicia na drzwiach wejsciowych bo nie chce zostawac sama i szczeka caly czas jak pani Ania musi wyjsc to koniecznie trzeba we czwartek zaraz po swietach z sunia do weta isc. Malenka ma chyba guz sutka i to dosc sporych rozmiarow na dodatek saczy sie z tego wydzielina ropna. Polecilam rowniez pani Ani kupic jakies gryzaczki dla malej zeby sunka miala co gryzc podczas nieobecnosci pani Ani i nie obgryzala jej drzwi. O kurcze, w jej wieku usuwanie guza możę być bardzo ryzykowne :shake: Biedna sunia, boi się samotności, tyle już wycierpiała :-( Quote
rotek_ Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 sunia jest mała... to może mały pokojowy kojec pmógłby na czas krótkich wypadów Pani Ani. moglibyśmy zrobić jakies bazarki na ten cel. Quote
Ada-jeje Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 rotek to madry pomysl, tylko jaki kojec masz na mysli i gdzie taki kupic. Quote
rotek_ Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 starałam sie znaleźć taki na internecie... nie mogę odnaleźć fotki:shake: kojec składający sie z kilku ścian(4-6) często trzyma się w nich szczeniaki... metalowy wysoki na metr.... Ada wiesz o co mi chodzi:roll:??? nie wiem jak to wytłumaczyć inaczej.. jeszcze poszukam na necie...może znajdę jakieś zdjęcie Quote
rotek_ Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=1016&action=prod mam:multi: Quote
Ada-jeje Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 wiem juz co masz na mysli, chyba widzialam cos takiego na Allegro. Quote
Ulaa Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Rotek super pomysł :multi: A ja mam chyba dobrą wiadomość, ale proszę nie zapeszać ;) Były DT Puszka, który chciał być domkiem stałym, ale nie zdążył - interesuje się sunią :loveu: Quote
Ada-jeje Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Niemniej jednak zastanawiam sie czy nie kupic tego kojca, sprawdzalam na Allegro i koszt takiego jest od 130- 150 zl. Jak zauwazylysmy te male pieski niczym sie nie roznia od duzych i zarowno Puszek jak teraz sunia zrobily szkody w DT, chyba cos takiego tez by sie przydalo miec na stanie. Quote
Recommended Posts