Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam do wzięcia udziału w konkursie na "Najładniejsze zdjęcie świąteczne"

Regulamin konkursu:

Zgłoszenia i nominacje

1. Każdy może przedstawić zdjęcia do konkursu, dając maksymalnie 3 zdjęcia własnego pieska lub psa innego Dogomaniaka. Zdjęć nie trzeba przedstawiać na raz, mogą być dodawane stopniowo przez cały miesiąc.

2. Zdjęcia muszą być numerowane, opatrzone imieniem psa(psów) i nickiem autora. Można dodać tytuł.

3. Zdjęcia, które są niezgodne z regulaminem będą dyskwalifikowane. Max wielkość zdjęć to 640x640pix.

4. Do konkursu nie zaliczamy zdjęć po przeróbkach, dopuszczalne jest delikatne wyretuszowanie.

5. Nominacje przedstawiamy od 19 grudnia do północy 10 stycznia. Po tym terminie kandydatury nie będą przyjmowane.

6. Zdjęcie może przedstawiać pupila na tle śniegu, z motywami świątecznymi, ale także zwykłe zdjęcie robione od 19 XII-10 I.

Glosowanie

1. Głosujemy od północy 10 stycznia do północy 31 stycznia. Po tym terminie głosy nie będą przyjmowane.

2. Głosy wysyłamy do mnie na PW, podając w tytule nazwę konkursu, numer zdjęcia i punkty!!!

3. Głosujecie na maksymalnie 3 zdjęcia - przyznając punktację od 1 do 5 punktów. Można przyznać kilku zdjęciom tę samą liczbę punktów.

4. Nie głosujemy na zdjęcia, które sami nominowaliśmy!

5. Głosować może każdy, nawet jeśli sam nie nominował żadnego zdjęcia.

Prośba!

1. Jeśli ktoś z Was chciałby usunąć lub zmienić zdjęcie - niech napisze o tym do mnie na PW. Zdjęcie są na bieżąco numerowane, więc wszelkie zmiany wprowadzane bez mojej wiedzy stworzą chaos w numeracji, co przy głosowaniu może wywołać nieporozumienia.

2. Usuwajcie proszę podpis pod swoim postem. Dzięki temu będzie przejrzyściej i czytelniej, a nam modom ułatwi to pracę.

W razie pytań zapraszam na PW;)

No to zaczynamy! Życzymy udanej zabawy!

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a co z moim bylo nie tak?

Wszystko dobrze. Usunęłam tylko podpis pod postem, żeby było przejrzyściej, jeszcze dodam numerek;)

Posted

27
autor: miumiu
model:Paco w stroju Mikołaja z naturalną "brodą"
tytuł:ho ho ho ho

28
autor:miumiu
modele: Paco w stroju Mikołaja i jego najmłodsza pańcia
tytuł: złapałam cię Mikołaju nie-Święty

29
autor: miumiu
modele:Paco w stroju adekwatnym, Lucjan soute
tytuł: Hej kolęda, kolęda

Posted

34.

Autor - Viris
Modelka - Klara
Tytuł - Święta to nuda I

35.
Autor - Viris
Modelka - Klara
Tytuł - Święta to nuda II

36.
Autor - Viris
Modelka - Klara
Tytuł - No ale chwilę mogę poudawać że jest faaaajnie.

Posted

Nominowanie zakończone! Wybiła północ.

Teraz czas na kolejny etap - czyli głosowanie. Zasady:

[FONT=Verdana]1. Głosujemy do północy 31 stycznia. Po tym terminie głosy nie będą przyjmowane. [/FONT]

[FONT=Verdana]2. Głosy wysyłamy do mnie na PW, podając w tytule nazwę konkursu, a w treści numer zdjęcia i punkty!!![/FONT]

[FONT=Verdana]3. Głosujecie na maksymalnie 3 zdjęcia - przyznając punktację od 1 do 5 punktów. [/FONT]Można przyznać kilku zdjęciom tę samą liczbę punktów.

[FONT=Verdana] 4. Nie głosujemy na zdjęcia, które sami nominowaliśmy![/FONT]

[FONT=Verdana]5. Głosować może każdy, nawet jeśli sam nie nominował żadnego zdjęcia.

Zaczynamy!![/FONT]