Jump to content
Dogomania

Przepiękny kociak Hetre... Już od dawna w cudownym domku!!! :)

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GreenEvil napisał(a):
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa :mdleje::loveu::mdleje::loveu: zostalam porazona strzala amora :loveu:

pzdr
GReenEvil

Aaaaaaaaa moja strzała amora poraża mnie cały czas........:loveu::loveu::loveu:
Kocham tego KOTA ponad życie...........!!!!!!!!!!!!!! Czasem myślę, że jestem wariatką.....................:evil_lol:

Witamy Green na wątku szczęśliwego kociaka i wątku rozmów, które ostatnimi czasy trochę ucichły.....:cool1:
Mam nadzieję, że wrócimy do czasów tych miłych rozmów, a wszystkich obecnych i nowych serdecznie zapraszamy i witamy........:loveu:

Posted

GreenEvil napisał(a):
A tak wracajac do Twojego cuda, ja bym na Twoim miejscu albo zasiatkowala balkon albo zrobila woliere, jesli on taki delikatny jest.

Green tylko, że ja za bardzo możliwości nie mam.......:shake:
Mieszkam na parterze i to mieszkanie wynajmowane, nie wiadomo na jak długo.........:shake:
Nie mogę za bardzo nic zrobić....ale pomyślę, tylko skąd fundusze jak bym mogła........:-( A przede wszystkim fundusze na najem potrzebuję.....:roll:
Na razie nie wypuszczam go nigdzie, aczkolwiek coraz bardziej czuje wiosnę, bo z każdym dniem coraz bardziej wariuje......:roll:

Brysia....:diabloti:
Pisaj co u Hetrusia słodkiego........
Widziałam go wczoraj, Chłopak wyrósł jak nie wiem co........:loveu:
Muszę się przyczaić z aparatem.........:lol:

Posted

Hakita napisał(a):
Green tylko, że ja za bardzo możliwości nie mam.......:shake:
Mieszkam na parterze i to mieszkanie wynajmowane, nie wiadomo na jak długo.........:shake:
Nie mogę za bardzo nic zrobić....ale pomyślę, tylko skąd fundusze jak bym mogła........:-(

Zro zdjecie balkonu, pomyslim jak technicznie zrobic z mozliwoscia szybkiego demontazu :D
koszty to okolo 200-300 zl.

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
Zro zdjecie balkonu, pomyslim jak technicznie zrobic z mozliwoscia szybkiego demontazu :D
koszty to okolo 200-300 zl.

pzdr
GreenEvil

Zrobię, zrobię, tylko, że w weekend kiedy światło dzienne mnie zastanie......:evil_lol:

Gorzej z tym, że to nie balkon......:roll:
Mieszkam na parterze, gdzie nie mam balkonu, ale niby mam prawie 50 m ogródka, który nie jest mój.......:lol:
Mam wyjście z dwóch pokoi na ten niby ogródek, który otoczony jest niby płotkiem ok. 30 cm.....:roll:
Już rozmyślałam, większy płotek, ale nie za bardzo mogę, a w tym przypadku i fundusze większe, tak myślę...?
No nic w wekeend za światła dziennego zrobię fotki, to może coś uradzimy, a administracja mego osiedla mam nadzieję, mnie wspomoże...oby cud się stał...;)

Posted

Ale, ale!!!
Mam nowiutkie Hetrusiowe fotencje!!! :loveu::loveu::loveu:
Tyle, że musicie poczekać, bo nie daję rady ze wszystkim..........:shake:
Zatem na dniach, może jutro, postaram się jak najszybciej.....;)

Posted

Hakita napisał(a):
Ale, ale!!!
Mam nowiutkie Hetrusiowe fotencje!!! :loveu::loveu::loveu:
Tyle, że musicie poczekać, bo nie daję rady ze wszystkim..........:shake:
Zatem na dniach, może jutro, postaram się jak najszybciej.....;)

NO!!! :mad:

pzdr
GreenEvil

Posted

hej!
dobry pomysł z tym ogrodzeniem.
Tez sie muszę skontaktować z moją cudowną "wspólnotą" , czy mogę coś z balkonem zrobić.

O teodora to sie za bardzo nie martwie, bo on jest taki trochę latający i zawsze jak tylko jest możliwość to chętnie korzysta z "wolności" :sweetCyb:ale o Hetrusia to sie boję - więc byłoby chociaż super, gdyby mógł sobie wyjść na balkon latem...

Posted

Brysiulko obie coś musimy pokombinować z tym ogrodzeniem, choć Ty masz zdecydowanie łatwiej..........

A teraz sesja łóżkowa.........:loveu::loveu::loveu:

Posted

EVA2406 napisał(a):
:loveu: Szczęśliwe "Szczęście"

I mega szczęśliwa Brysia:loveu::loveu::loveu:

Uwielbiam te moje koty - ale to pewnie nie jest odkrywcze!!!!

• 2 years later...