Hakita Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Mój Zulusław, Zulusek, Zulusiątko............:loveu: Quote
GreenEvil Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Hakita'] AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa :mdleje::loveu::mdleje::loveu: zostalam porazona strzala amora :loveu: pzdr GReenEvil Quote
Hakita Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 GreenEvil napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa :mdleje::loveu::mdleje::loveu: zostalam porazona strzala amora :loveu: pzdr GReenEvil Aaaaaaaaa moja strzała amora poraża mnie cały czas........:loveu::loveu::loveu: Kocham tego KOTA ponad życie...........!!!!!!!!!!!!!! Czasem myślę, że jestem wariatką.....................:evil_lol: Witamy Green na wątku szczęśliwego kociaka i wątku rozmów, które ostatnimi czasy trochę ucichły.....:cool1: Mam nadzieję, że wrócimy do czasów tych miłych rozmów, a wszystkich obecnych i nowych serdecznie zapraszamy i witamy........:loveu: Quote
GreenEvil Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 A tak wracajac do Twojego cuda, ja bym na Twoim miejscu albo zasiatkowala balkon albo zrobila woliere, jesli on taki delikatny jest. pzdr GreenEvil Quote
Hakita Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 GreenEvil napisał(a):A tak wracajac do Twojego cuda, ja bym na Twoim miejscu albo zasiatkowala balkon albo zrobila woliere, jesli on taki delikatny jest. Green tylko, że ja za bardzo możliwości nie mam.......:shake: Mieszkam na parterze i to mieszkanie wynajmowane, nie wiadomo na jak długo.........:shake: Nie mogę za bardzo nic zrobić....ale pomyślę, tylko skąd fundusze jak bym mogła........:-( A przede wszystkim fundusze na najem potrzebuję.....:roll: Na razie nie wypuszczam go nigdzie, aczkolwiek coraz bardziej czuje wiosnę, bo z każdym dniem coraz bardziej wariuje......:roll: Brysia....:diabloti: Pisaj co u Hetrusia słodkiego........ Widziałam go wczoraj, Chłopak wyrósł jak nie wiem co........:loveu: Muszę się przyczaić z aparatem.........:lol: Quote
GreenEvil Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hakita napisał(a):Green tylko, że ja za bardzo możliwości nie mam.......:shake: Mieszkam na parterze i to mieszkanie wynajmowane, nie wiadomo na jak długo.........:shake: Nie mogę za bardzo nic zrobić....ale pomyślę, tylko skąd fundusze jak bym mogła........:-( Zro zdjecie balkonu, pomyslim jak technicznie zrobic z mozliwoscia szybkiego demontazu :D koszty to okolo 200-300 zl. pzdr GreenEvil Quote
Hakita Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 GreenEvil napisał(a):Zro zdjecie balkonu, pomyslim jak technicznie zrobic z mozliwoscia szybkiego demontazu :D koszty to okolo 200-300 zl. pzdr GreenEvil Zrobię, zrobię, tylko, że w weekend kiedy światło dzienne mnie zastanie......:evil_lol: Gorzej z tym, że to nie balkon......:roll: Mieszkam na parterze, gdzie nie mam balkonu, ale niby mam prawie 50 m ogródka, który nie jest mój.......:lol: Mam wyjście z dwóch pokoi na ten niby ogródek, który otoczony jest niby płotkiem ok. 30 cm.....:roll: Już rozmyślałam, większy płotek, ale nie za bardzo mogę, a w tym przypadku i fundusze większe, tak myślę...? No nic w wekeend za światła dziennego zrobię fotki, to może coś uradzimy, a administracja mego osiedla mam nadzieję, mnie wspomoże...oby cud się stał...;) Quote
Hakita Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Ale, ale!!! Mam nowiutkie Hetrusiowe fotencje!!! :loveu::loveu::loveu: Tyle, że musicie poczekać, bo nie daję rady ze wszystkim..........:shake: Zatem na dniach, może jutro, postaram się jak najszybciej.....;) Quote
GreenEvil Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Hakita napisał(a):Ale, ale!!! Mam nowiutkie Hetrusiowe fotencje!!! :loveu::loveu::loveu: Tyle, że musicie poczekać, bo nie daję rady ze wszystkim..........:shake: Zatem na dniach, może jutro, postaram się jak najszybciej.....;) NO!!! :mad: pzdr GreenEvil Quote
Hakita Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 GreenEvil napisał(a):NO!!! :mad: pzdr GreenEvil Proszę o czas do jutra, a w sumie dziś, bo padam.........................:mdleje: Quote
Brysia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 hej! dobry pomysł z tym ogrodzeniem. Tez sie muszę skontaktować z moją cudowną "wspólnotą" , czy mogę coś z balkonem zrobić. O teodora to sie za bardzo nie martwie, bo on jest taki trochę latający i zawsze jak tylko jest możliwość to chętnie korzysta z "wolności" :sweetCyb:ale o Hetrusia to sie boję - więc byłoby chociaż super, gdyby mógł sobie wyjść na balkon latem... Quote
Hakita Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Brysiulko obie coś musimy pokombinować z tym ogrodzeniem, choć Ty masz zdecydowanie łatwiej.......... A teraz sesja łóżkowa.........:loveu::loveu::loveu: Quote
Hakita Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Tedusia nie udało mi się uchwycić, ale nadrobię to, obiecuję.....;) Quote
GreenEvil Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Mrauk spiacy kot to grzeczny kot :lol: pzdr GreenEvil Quote
Brysia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 EVA2406 napisał(a)::loveu: Szczęśliwe "Szczęście" I mega szczęśliwa Brysia:loveu::loveu::loveu: Uwielbiam te moje koty - ale to pewnie nie jest odkrywcze!!!! Quote
EVA2406 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Brysiu, jak tam czuje się Twoje Szczęście? Szkoda, że nic się nie odzywacie..................... Quote
Recommended Posts