Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BlackSheWolf']o no to super :)
a co do zabawek to ona niezbyt wie, co to znaczy bawić się zabawką .... no chyba, że tylko w schroie siębawić nie chce...[/quote]
Może jej się zachce;) Chyba się nie oprze piszczącemu hamburgerowi:diabloti:

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baffi2']Może jej się zachce;) Chyba się nie oprze piszczącemu hamburgerowi:diabloti:[/quote]
łeee.... taki normalny hamburger lepszy :evil_lol: a nie sztuczny :shake:

to kiedy wpadacie do schronu ?? może w sobote?? :roll::evil_lol: ja będe napewno w schronie w sobotę :razz:

Posted

Sliczna malenka, te oczy przerazone, nie dziwie sie ze musieliscie sie jej poddac :loveu:
My czekalismy z imieniem az suka do nas trafi zeby do niej pasowalo, tak na odleglosc jak sie nie zna pieska to sie moim zdaniem nie da :)

Posted

[quote name='BlackSheWolf']łeee.... taki normalny hamburger lepszy :evil_lol: a nie sztuczny :shake:

to kiedy wpadacie do schronu ?? może w sobote?? :roll::evil_lol: ja będe napewno w schronie w sobotę :razz:[/quote]
Oj w sobotę raczej niestety nie...
Może jutro lub w piątek:p

Posted

SUPER!!!

Pamiętam to uczucie jak jechaliśmy po swoje psiaki :loveu: radość, szczęście, lekka obawa, podniecenie i zdenerwowanie czy wszytko pójdzie po naszej myśli.

Posted

[quote name='baffi2']Już wszystko ustalone z kierownikiem schroniska:)
Teraz zostało tylko pojechać po Piękną, w tym tygoniu oczywiście:multi:
PS pomóżcie mi wybrać dla niej fajnie imie:cool3:[/quote]

Może .... [B]Łatka[/B] albo [B]Tina[/B] :roll:

Posted

Tak, sunia jest już u mnie:multi:
Długą podróż zniosła dobrze, mieliśmy przystanek sioosioo. Jak dojechaliśmy do domu zaczęła zwiedzać wszystkie konty i załatwiła się na dywan... Mam nadzieję że to się więcej nie powtórzy:evil_lol: Sunia jest już po kąpieli, jutro idziemy do weta na kontrole i kropelki od pcheł oraz odrobaczenie.
Sunia jest urocza:loveu:
Zaraz wkleję fotki:cool3:
[B]Prosze o przeniesienie do "już w nowym domu" :multi:[/B]

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/139/069a8b7bae0a2ee0.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/138/156b2419050633d8.jpg[/IMG][/URL]

:loveu::loveu::loveu:

Posted

właśnie się wywaliła do góry brzuchem i tak leży:diabloti: chce jej się spać :loveu:
myślałam że ona ma kleszcza, ale okazało się że to siódmy sutek:roll:
za jakąś godzinke czeka nas wieczorny spacerek:)
i ciągle myślę jak ją nazwać...