Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Ja tez trzymam:D:DMamo a w tym roku jak chemia?nawet nie zdazylam glupek jeden spytac:P

nawet nie pytaj :cool1: Jak wychodziłam to powiedział do babki, która uczyła mnie w 3 klasie angola, że za rok znów się tutaj zobaczymy :evil_lol:
W ogóle w komisji była kobitka z angola, która zrobiła mi specjaną "oślą ławkę" i kobitka z włoskiego, której co drugie słowo na lekcji było "Gosia!!!" :diabloti: Chyba się za mną stęskniły :evil_lol:

Posted

Zdałam i polski i angielski ustny!!!!!!:multi::multi::multi:
W "nagrodę" mam na tymczasie malutką kociczkę złośnicę, która wszystkich terroryzuje prychaniem:diabloti:...zostaje u mnie napewno tydzień a potem trzeba będzie znaleźć Jej fajny domek....mama już jęczy że jak będzie u nas długo to Ją nie odda.....:shake:.....chyba w tym domu to ja jestem tylko "twarda" i konsekwentna:roll:......

Posted

Martynia&Pusio napisał(a):
Jaka malucia , sliczna , przeslodka kicia :loveu::loveu::loveu: .
Ja chce kotka .! :roll:

Twój Puszek i króliczek robią za wszystkie stworzenia szczególnie piesek;)
a ta kruszyna jest u mnie na tymczasie.....mama już mówi żeby u nas została ale kolejne bidy czekają na "zwolnienie miejsca".....:cool1:

Posted

magdyska25 napisał(a):
Twój Puszek i króliczek robią za wszystkie stworzenia szczególnie piesek;)
a ta kruszyna jest u mnie na tymczasie.....mama już mówi żeby u nas została ale kolejne bidy czekają na "zwolnienie miejsca".....:cool1:

hi hi . ;)

aha ..
A tych bid to nie brakuje :-( .

Posted

Kicia (mam nadzieję) znalazła odpowiednich właścicieli- jutro wszystko będzie wiadome.
Tymczasem czekają na mnie w rzeszowskim schronisku już 3 kotki:crazyeye:.....jeszcze mama o tym nie wie.....:evil_lol:......ale się dowie.....:diabloti:.....ciekawa jestem jak zareaguje......pewnie będzie "po moim trupie", "wybij sobie to z głowy".....niestety nikt nie chce je wziąć.....bez szczepień, zabiegów sterylizacji, choróbska w schronisku.....kotki mogą nie przeżyć...mają tylko 2 miesiące......trzymajcie kciuki. Napiszę później jak tam mi poszło.;)

Posted

Kurczę nie piszę bo dogo mi nie działa....:angryy:.......dzisiaj była Pani, zachwycona kotką jutro po Nią przyjeżdża....tymczasem jutro również przyjeżdżają do mnie kolejne koty:-o.....chyba 2 ponieważ jednego ma wziąć pracownik schroniska (?).....pierwsza tymczasowicza bura to kolejne również będą bure:evil_lol:.

Justynko może skusisz się na jednego?;)

Mama hmmm.......przełknęła to bardzo dobrze....troszkę pokrzyczała (jak zresztą zawsze) ale po wielkim moim jęczeniu i namowie zgodziła się:)

Posted

Na stałe czy na dt:cool3:? Ja jutro jeszcze lecę na kontrolę do weta ze swoim księciem (delikatnym kocurem:wolfie:) który łyknął wiruska od ostatniego dt. Zobaczę co powie wetka, bo chciałabym pomóc jakimś kociaczkom.:roll:

Posted

Oj będzie wesoło....tym bardziej że moja "stała rezydentka kotka" nie przepada za innymi kotami - mogłam się już o tym przekonać....:roll:......do ostatnich godzin pobytu w moim domu prychała na malutką....

Posted

Kociaków wszędzie pełno :roll: Moja kocica pewnie by się ucieszyła z towarzystwa, jest coprawda zaszczepiona, ale troche bym się o nią bała, bo to takie wrazliwe stworzenie, że maskara... Ostatnio słyszałam o jakiejś bardzo, bardzo dobrej kociej szczepionce, musze o tym pomysleć, bo schronisku już teraz jest przepełnione maluchami, lada chwila zaczną się te wszystkie choroby :shake:
Magdysko to ile teraz masz maluchów? :eviltong: