Pusiakowa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Witam :) . Przepraszam ze dawno nie bylam :placz: . Trzymam za ciebie kciuki w angielskim ;) . Quote
Izabela124. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Hejka Jeju jak ja będę zdawała ustną maturę to nic nie wydukam Quote
magdyska25 Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 :evil_lol: pożyjemy zobaczymy Izo;) Pamiętajcie we wtorek o godz. 12 proszę trzymać mocno kciuki!!!!!!:cool3: Quote
Asia_Klero Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ja tez trzymam:D:DMamo a w tym roku jak chemia?nawet nie zdazylam glupek jeden spytac:P Quote
Mysia_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Asia_Klero napisał(a):Ja tez trzymam:D:DMamo a w tym roku jak chemia?nawet nie zdazylam glupek jeden spytac:P nawet nie pytaj :cool1: Jak wychodziłam to powiedział do babki, która uczyła mnie w 3 klasie angola, że za rok znów się tutaj zobaczymy :evil_lol: W ogóle w komisji była kobitka z angola, która zrobiła mi specjaną "oślą ławkę" i kobitka z włoskiego, której co drugie słowo na lekcji było "Gosia!!!" :diabloti: Chyba się za mną stęskniły :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Napewno:D:D:D:D:D:D bedzie dobrze mamuska:DA Magdysko jak ci poszedl polski??:) Quote
magdyska25 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Zdałam i polski i angielski ustny!!!!!!:multi::multi::multi: W "nagrodę" mam na tymczasie malutką kociczkę złośnicę, która wszystkich terroryzuje prychaniem:diabloti:...zostaje u mnie napewno tydzień a potem trzeba będzie znaleźć Jej fajny domek....mama już jęczy że jak będzie u nas długo to Ją nie odda.....:shake:.....chyba w tym domu to ja jestem tylko "twarda" i konsekwentna:roll:...... Quote
magdyska25 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):zrób zdjedcia tej malej :lol: Właśnie muszę porobić, założyć Jej wątek na miau i porobić ogłoszenia;) Quote
Pusiakowa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Jaka malucia , sliczna , przeslodka kicia :loveu::loveu::loveu: . Ja chce kotka .! :roll: Quote
magdyska25 Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Jaka malucia , sliczna , przeslodka kicia :loveu::loveu::loveu: . Ja chce kotka .! :roll: Twój Puszek i króliczek robią za wszystkie stworzenia szczególnie piesek;) a ta kruszyna jest u mnie na tymczasie.....mama już mówi żeby u nas została ale kolejne bidy czekają na "zwolnienie miejsca".....:cool1: Quote
Pusiakowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 magdyska25 napisał(a):Twój Puszek i króliczek robią za wszystkie stworzenia szczególnie piesek;) a ta kruszyna jest u mnie na tymczasie.....mama już mówi żeby u nas została ale kolejne bidy czekają na "zwolnienie miejsca".....:cool1: hi hi . ;) aha .. A tych bid to nie brakuje :-( . Quote
magdyska25 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Kicia (mam nadzieję) znalazła odpowiednich właścicieli- jutro wszystko będzie wiadome. Tymczasem czekają na mnie w rzeszowskim schronisku już 3 kotki:crazyeye:.....jeszcze mama o tym nie wie.....:evil_lol:......ale się dowie.....:diabloti:.....ciekawa jestem jak zareaguje......pewnie będzie "po moim trupie", "wybij sobie to z głowy".....niestety nikt nie chce je wziąć.....bez szczepień, zabiegów sterylizacji, choróbska w schronisku.....kotki mogą nie przeżyć...mają tylko 2 miesiące......trzymajcie kciuki. Napiszę później jak tam mi poszło.;) Quote
justynaz87 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Magda :crazyeye:... Jak będziesz w stanie to napisz co mama na to :razz: Quote
magdyska25 Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Kurczę nie piszę bo dogo mi nie działa....:angryy:.......dzisiaj była Pani, zachwycona kotką jutro po Nią przyjeżdża....tymczasem jutro również przyjeżdżają do mnie kolejne koty:-o.....chyba 2 ponieważ jednego ma wziąć pracownik schroniska (?).....pierwsza tymczasowicza bura to kolejne również będą bure:evil_lol:. Justynko może skusisz się na jednego?;) Mama hmmm.......przełknęła to bardzo dobrze....troszkę pokrzyczała (jak zresztą zawsze) ale po wielkim moim jęczeniu i namowie zgodziła się:) Quote
justynaz87 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Na stałe czy na dt:cool3:? Ja jutro jeszcze lecę na kontrolę do weta ze swoim księciem (delikatnym kocurem:wolfie:) który łyknął wiruska od ostatniego dt. Zobaczę co powie wetka, bo chciałabym pomóc jakimś kociaczkom.:roll: Quote
Izabela124. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Hejka To widzę wesoło u ciebie, tyle kociaków hehe Quote
magdyska25 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Oj będzie wesoło....tym bardziej że moja "stała rezydentka kotka" nie przepada za innymi kotami - mogłam się już o tym przekonać....:roll:......do ostatnich godzin pobytu w moim domu prychała na malutką.... Quote
Asia_Klero Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Widze ze Magdyska nam powoli kocieje:PUwazaj tam:)I poglaszcz wszystkie odemnie:) Quote
Pusiakowa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ale masz fajna mame ... Moja by sie nie zgodzila :shake: . :placz: Quote
Mysia_ Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Kociaków wszędzie pełno :roll: Moja kocica pewnie by się ucieszyła z towarzystwa, jest coprawda zaszczepiona, ale troche bym się o nią bała, bo to takie wrazliwe stworzenie, że maskara... Ostatnio słyszałam o jakiejś bardzo, bardzo dobrej kociej szczepionce, musze o tym pomysleć, bo schronisku już teraz jest przepełnione maluchami, lada chwila zaczną się te wszystkie choroby :shake: Magdysko to ile teraz masz maluchów? :eviltong: Quote
Recommended Posts