magdyska25 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 .......no właśnie o to chodzi że nie był chory......nic.......zero........nie wiadomo dlaczego......jadł normalnie to co zwykle (suszone jedzenie dla żółwi wodnych), od czasu do czasu lubił pochodzić po domu....potem znowu wracał ładnie do akwarium....nic się takiego nie stało....nie wiadomo dlaczego....nie chorował..... Quote
Patikujek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ojej ja tu wchodzę a tu takie smutaśne nowiny:shake: bardzo mi przykro:placz: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Hej I jak sie czujesz? Mam nadzieje, ze juz lepiej Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 ......codziennie chodzimy z mamą na grób Tobiasza.....jak jakieś walnięte niektórzy by pomyśleli.....ale no cóż zrobić.....byłyśmy z mamą do Niego bardzo przywiązane....niektórzy myślą że "to Tylko żółw"....dla mnie był równoprawnym członkiem rodziny i strasznie beczałam....no cóż już taka jestem... Quote
Patikujek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ze mna jest tak samo nie ważne czy to myszka, królik, pies, czy kot to kolejny członek rodziny(a powiem szczerze że niektóre zwierzaki miały za mna lepszy kontakt jak członkowie rodziny) i kiedy taki zwierzak odejdzie to jest to tragedia:shake: Quote
justynaz87 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ehh... niestety płacz niczego nie zmienia, był u Ciebie szczęśliwy, dałaś mu więcej zainteresowania i opieki niż inni chcieliby dać (o żółwie mało osób na prawdę mądrze dba). To się liczy, on to doceniał. Co do ważności zwierząt w rodzinie, u mnie każdy to członek rodziny ale nie każdy jest dla mnie jednakowo ważny :roll:, każdego kocham inaczej i za co innego (lub pomimo czego innego), i żółw nigdy nie jest tylko żółwiem (swojego też kocham). Dla Tobiaszka [']. Już cztery dni w zwierzątkowym niebie Dla Madzi i jej kochanej mamusi :glaszcze:. Quote
Asia_Klero Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Magdysko naprawde mi przykro...dla mnie kzde zwierze jak czlowiek jest wyjatkowe i to napewno nie byl tylko zolw... Quote
Patikujek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Witanko, magdysko wiem że ci cięzko ale trzymaj się, i wymiziaj ode mnie piesowce Quote
magdyska25 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 postaram się dzisiaj jakieś fotki wkleić bo dawno już nie było.....zaraz idę na spacer żeby się odprężyć to i wezmę aparat żeby nie było...:roll: Quote
magdyska25 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 ok obiecałam to wklejam zdjęcia. Byliśmy w parku, psiaki padnięte śpią smacznie. Czekają grzecznie na windę: a tu już w parku: Grzecznie czekam na rzucenie patyka: i już lecę: cielaki się pasą;): Quote
magdyska25 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 c.d.: szaleńcze pościgi z patykiem:) nieśmiały uśmiech ;): a tutaj już bardziej śmiały: kto pierwszy ten młodszy:evil_lol:: Quote
magdyska25 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 odpoczynek: piękny uśmiech mojej żaby:cool3: Quote
magdyska25 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 ulubione zajęcie Amora-> kopanie dołów: na koniec uśmiech dla wszystkich ciotek;): koniec. Quote
Patikujek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 http://images33.fotosik.pl/244/dc4f2335a74db832med.jpg Ale usmiech:l;oveu: http://images31.fotosik.pl/244/9f918e723f0acb11med.jpg no i drugi wielce zadowolony ze spaceru pies:loveu: Quote
magdyska25 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Jak dzisiaj będę miała naładowany aparat (:roll:) to również porobię zdjęcia....;) Quote
magdyska25 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Nie miałam dostępu na dogo......coś mi się psuje często.....teraz jadę do schroniska także nie będę miała czasu popstrykać kluską zdjęć:roll: Quote
Recommended Posts