Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

.......no właśnie o to chodzi że nie był chory......nic.......zero........nie wiadomo dlaczego......jadł normalnie to co zwykle (suszone jedzenie dla żółwi wodnych), od czasu do czasu lubił pochodzić po domu....potem znowu wracał ładnie do akwarium....nic się takiego nie stało....nie wiadomo dlaczego....nie chorował.....

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

......codziennie chodzimy z mamą na grób Tobiasza.....jak jakieś walnięte niektórzy by pomyśleli.....ale no cóż zrobić.....byłyśmy z mamą do Niego bardzo przywiązane....niektórzy myślą że "to Tylko żółw"....dla mnie był równoprawnym członkiem rodziny i strasznie beczałam....no cóż już taka jestem...

Posted

Ze mna jest tak samo nie ważne czy to myszka, królik, pies, czy kot to kolejny członek rodziny(a powiem szczerze że niektóre zwierzaki miały za mna lepszy kontakt jak członkowie rodziny) i kiedy taki zwierzak odejdzie to jest to tragedia:shake:

Posted

Ehh... niestety płacz niczego nie zmienia, był u Ciebie szczęśliwy, dałaś mu więcej zainteresowania i opieki niż inni chcieliby dać (o żółwie mało osób na prawdę mądrze dba). To się liczy, on to doceniał.

Co do ważności zwierząt w rodzinie, u mnie każdy to członek rodziny ale nie każdy jest dla mnie jednakowo ważny :roll:, każdego kocham inaczej i za co innego (lub pomimo czego innego), i żółw nigdy nie jest tylko żółwiem (swojego też kocham).

Dla Tobiaszka [']. Już cztery dni w zwierzątkowym niebie
Dla Madzi i jej kochanej mamusi :glaszcze:.

Posted

ok obiecałam to wklejam zdjęcia. Byliśmy w parku, psiaki padnięte śpią smacznie.

Czekają grzecznie na windę:

a tu już w parku:

Grzecznie czekam na rzucenie patyka:

i już lecę:

cielaki się pasą;):