Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda co ty zrobiłaś z tego królika... :crazyeye: Nie wiedziałam że ona taka tłusta :eviltong: (nie dziwię się że kot przed nią ucieka). Szkoda że kicia taka fotkowo zaniedbana :roll:. Amor i Kropcia słodko wyszły (szczególnie kropka na 10 zdjęciu), jak zawsze.

Posted

Oj ja nie wiem co Wy tak się przyczepiłyście do Tulki (przecież Ona miniaturka jest:evil_lol:).

Justyna odwiedziła moją galerię!!!!!!!:cool3:
Tulka już się przymierzała do kota. Po zrobionym zdjęciu już szła w stronę kota ale ona cupnęła na ladę:p.

Kotek nie ma tak dużo fotek ponieważ ucieka przed aparatem:roll:

Można powiedzieć że mój zwierzyniec jest "niespotykany", czyli kot czuje respekt do królika a Amor do kota. hehehe

Posted

Wesoło to jest zwłaszcza teraz jak łóżko rozłożone i nie ma już miejsca dla mnie;)

Kosmici?? no może nieraz:evil_lol:

jutro postaram się wkleić zdjęcia bo zaraz strajkować będziecie:)

Posted

nie ma:eviltong:
tak na serio to robiłam wątki moim schroniskowym psom (oczywiście z Justyną87):)
Jeżeli macie parę minut czasu to proszę o zajrzenie tam i "podniesienie" może dzięki Wam ktoś wypatrzy chociaż 1 psiaka........
wątek suń:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9687950#post9687950

wątek psów:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9687909#post9687909

Moje śliczności:loveu:

Posted

magdyska25 napisał(a):
No oczywiście Atkaaaa zaczyna już strajk:diabloti: nie dacie:-( a jak będę płakać??:eviltong:

To Ci pożyczę chusteczkę :diabloti:
Fotki Fotki!:razz:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ok pożycz:)

Amuś Kropeczka i coś dla Mysi tzn. ktoś Stefcio:cool3:
zaraz się zastrzelę!!!!!!! fotosik nie chce się włączyć albo znowu internet mi szwankuje:angryy: