Unbelievable Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 droższe? czy ja wiem... i tak płacimy mnóstwo kasy do tego zk...:cool1: Apropo- jedziemy na wystawę do Białegostoku pod koniec sierpnia:loveu: Quote
WŁADCZYNI Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='betty_labrador']tak ale czipy sa droższe?[/QUOTE] dobra karma też jest droższa, a wet ile kosztuje...:roll: Quote
Russellka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja osobiście wolę czipy, bo nie widać, a jednak informacje są, w tatuażach niestety po jakimśczasie nijak sie rozczytać, a pies ma tylko w uchu niebiesko :roll: Wolałabym zapłacić więcej niż mieć tatuaż bez użytku ;) Gdzie są fotki? :mad: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Russellka'] Gdzie są fotki? :mad:[/quote] były : P mam jeszcze trochę szczeniorów;) Quote
Russellka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A gdzie Gramiszon? :D Gramciu ładniejszy niż mamusia szczeniorków :evil_lol: Aaaaaa jak ci idzie banerek dla mnie?? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Russellka']A gdzie Gramiszon? :D Gramciu ładniejszy niż mamusia szczeniorków :evil_lol: Aaaaaa jak ci idzie banerek dla mnie?? :evil_lol:[/quote] nima:diabloti: same starocie, jestem wkurzona na lumixa:cool1: naprawdę? : O ona niedoszła championka:cool3: zbyt mały odstęp między CWC miała:roll: Ale Grami za to za duży jest:diabloti: świetnie mi idzie, zaczęłam go robić już jakiś czas temu, ale dzięki że mi przypomniałaś :evil_lol: Quote
infers Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Tinka:)']nima:diabloti: same starocie, jestem wkurzona na lumixa:cool1: naprawdę? : O ona niedoszła championka:cool3: zbyt mały odstęp między CWC miała:roll: Ale Grami za to za duży jest:diabloti: świetnie mi idzie, zaczęłam go robić już jakiś czas temu, ale dzięki że mi przypomniałaś :evil_lol:[/quote] A jak rysunek Leny, który zaczęłaś rysować w ferie zimowe?:roll::evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='infers1995']A jak rysunek Leny, który zaczęłaś rysować w ferie zimowe?:roll::evil_lol::diabloti:[/quote] :siara::siara: Quote
betty_labrador Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 a jak rysunek Galiny ktory zaczelas niedawno malowac? :siara: Quote
Apbt_sól Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ile Jacków ło matko najas inwazja :loveu: Poka poka rysunki!!!!:cool1: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='betty_labrador']a jak rysunek Galiny ktory zaczelas niedawno malowac? :siara:[/quote] leeży i kwiczy:diabloti: nie miałam jakoś czasu żeby się nim zająć:razz: [quote name='Apbt_sól']ile Jacków ło matko najas inwazja :loveu: Poka poka rysunki!!!!:cool1:[/quote] to tylko sześć:loveu: no dobra, siedem : P a chcecie wyżełka?:loveu: nie pokażę:diabloti: nigdy więcej w żadnej galerii:diabloti: Quote
Apbt_sól Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 jak sie cos zaczyna, trzeba to konczyć:cool3: :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Apbt_sól']jak sie cos zaczyna, trzeba to konczyć:cool3: :diabloti:[/quote] to chamskie, ale mnie przejrzałaś:evil_lol:- szybko się nudzę i często nie kończę rysunków- np ostatni ołówkowy basset nie ma nóg:diabloti: Quote
Justa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='betty_labrador']a jak rysunek Galiny ktory zaczelas niedawno malowac? :siara:[/QUOTE] ototo.. :diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 leń pachnący (inaczej ) :eviltong: tos sie przestan nudzic kobieto! i rysuj :] Quote
Rinuś Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol: cudny jest, wszystkie są cudne :loveu: ale ten chyba najfajniejszy, taki łobuz:diabloti: [/quote] [B][I]dawaj rudego :loveu::evil_lol::evil_lol: zadziorny :evil_lol:[/I][/B] [B][I]to teraz będziesz miała 2 Gromisie ? :eviltong:[/I][/B] Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 kto chce, zeby Tinka dała zdjęcia kompiącego się Grama? :razz: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Justa']ototo.. :diabloti:[/quote] :evil_lol: obiecuję sie nim dzisiaj zająć, psa mi zabrali : P [quote name='betty_labrador']leń pachnący (inaczej ) :eviltong: tos sie przestan nudzic kobieto! i rysuj :][/quote] :diabloti: [quote name='Rinuś'][B][I]dawaj rudego :loveu::evil_lol::evil_lol: zadziorny :evil_lol:[/I][/B] [B][I]to teraz będziesz miała 2 Gromisie ? :eviltong:[/I][/B][/quote] Rudy fajny:loveu: na równi z białym:loveu: i z suczką, chociaż ona dość brzydko umaszczona:razz: [quote name='infers1995']Masz mię Lene narysować!!!:mad::mad:[/quote] siedź cicho:diabloti: [quote name='akodirka']kto chce, zeby Tinka dała zdjęcia kompiącego się Grama? :razz:[/quote] a ta znowu swoje...:roll::evil_lol: Quote
akodirka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Tinka:)'] a ta znowu swoje...:roll::evil_lol:[/QUOTE] bo nie chcesz pokazac :placz: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='akodirka']bo nie chcesz pokazac :placz:[/quote] ot, psikus:diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Historia pewnego skrzywdzonego psa:diabloti: Mamusia powiedziała że śmierdzę. Zaciągnęła mnie do piwnicy a tam... zaczeła się tortura... Najpierw wyciągnęła wielką, żółtą, plastikową rękawicę z czymś czerwonym pośrodku- zaczęła mnie nią czesać, czego na szczęście nie uwieczniła na zdjęciu, ponieważ nie był to przyjemny widok... wszędzie pełno sierści i kłaków, jakby ostrzyżono tu jakiegoś kota:shake: a później... później było tylko gorzej:placz: Włożyła mnie do tego białego CZEGOŚ [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060716.jpg[/IMG] [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060717.jpg[/IMG] zacząłem sie szamotać, ja, z takimi... brudnymi szmatami i poskręcanymi mopami? przy pysku? okropieństwo! mamooo, zabierz mnie stąd:placz: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060719.jpg[/IMG] Ale nie to było w tym wszytskim najgorsze... Nagle zostałem pozbawiony obroży, mojej ulubionej, z biedronkami. Przestraszyłem się- czy zaraz nastąpi to, czego się tak obawiam? czy moje najgorsze przypuszczenia staną sie prawdą...? KONIEC ROZDZIAŁU PIERWSZEGO:diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='akodirka']:placz: wzruszajaca opowiesc :diabloti:[/quote] już piszę kolejny rozdział : P Quote
infers Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Druga J.K Rowlling z tej mej siostry:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts