Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja osobiście wolę czipy, bo nie widać, a jednak informacje są, w tatuażach niestety po jakimśczasie nijak sie rozczytać, a pies ma tylko w uchu niebiesko :roll:
Wolałabym zapłacić więcej niż mieć tatuaż bez użytku ;)
Gdzie są fotki? :mad:

Posted

[quote name='Russellka']A gdzie Gramiszon? :D
Gramciu ładniejszy niż mamusia szczeniorków :evil_lol:
Aaaaaa jak ci idzie banerek dla mnie?? :evil_lol:[/quote]
nima:diabloti: same starocie, jestem wkurzona na lumixa:cool1:
naprawdę? : O ona niedoszła championka:cool3: zbyt mały odstęp między CWC miała:roll: Ale Grami za to za duży jest:diabloti:

świetnie mi idzie, zaczęłam go robić już jakiś czas temu, ale dzięki że mi przypomniałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']nima:diabloti: same starocie, jestem wkurzona na lumixa:cool1:
naprawdę? : O ona niedoszła championka:cool3: zbyt mały odstęp między CWC miała:roll: Ale Grami za to za duży jest:diabloti:

świetnie mi idzie, zaczęłam go robić już jakiś czas temu, ale dzięki że mi przypomniałaś :evil_lol:[/quote]

A jak rysunek Leny, który zaczęłaś rysować w ferie zimowe?:roll::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']a jak rysunek Galiny ktory zaczelas niedawno malowac? :siara:[/quote]
leeży i kwiczy:diabloti: nie miałam jakoś czasu żeby się nim zająć:razz:
[quote name='Apbt_sól']ile Jacków ło matko najas inwazja :loveu:

Poka poka rysunki!!!!:cool1:[/quote]
to tylko sześć:loveu: no dobra, siedem : P
a chcecie wyżełka?:loveu:

nie pokażę:diabloti: nigdy więcej w żadnej galerii:diabloti:

Posted

[quote name='Apbt_sól']jak sie cos zaczyna, trzeba to konczyć:cool3: :diabloti:[/quote]
to chamskie, ale mnie przejrzałaś:evil_lol:- szybko się nudzę i często nie kończę rysunków- np ostatni ołówkowy basset nie ma nóg:diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']:evil_lol:

cudny jest, wszystkie są cudne :loveu: ale ten chyba najfajniejszy, taki łobuz:diabloti:

[/quote]

[B][I]dawaj rudego :loveu::evil_lol::evil_lol: zadziorny :evil_lol:[/I][/B]
[B][I]to teraz będziesz miała 2 Gromisie ? :eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Justa']ototo.. :diabloti:[/quote]
:evil_lol: obiecuję sie nim dzisiaj zająć, psa mi zabrali : P

[quote name='betty_labrador']leń pachnący (inaczej ) :eviltong:

tos sie przestan nudzic kobieto! i rysuj :][/quote]
:diabloti:

[quote name='Rinuś'][B][I]dawaj rudego :loveu::evil_lol::evil_lol: zadziorny :evil_lol:[/I][/B]
[B][I]to teraz będziesz miała 2 Gromisie ? :eviltong:[/I][/B][/quote]
Rudy fajny:loveu: na równi z białym:loveu: i z suczką, chociaż ona dość brzydko umaszczona:razz:
[quote name='infers1995']Masz mię Lene narysować!!!:mad::mad:[/quote]
siedź cicho:diabloti:

[quote name='akodirka']kto chce, zeby Tinka dała zdjęcia kompiącego się Grama? :razz:[/quote]
a ta znowu swoje...:roll::evil_lol:

Posted

Historia pewnego skrzywdzonego psa:diabloti:
Mamusia powiedziała że śmierdzę. Zaciągnęła mnie do piwnicy a tam... zaczeła się tortura... Najpierw wyciągnęła wielką, żółtą, plastikową rękawicę z czymś czerwonym pośrodku- zaczęła mnie nią czesać, czego na szczęście nie uwieczniła na zdjęciu, ponieważ nie był to przyjemny widok... wszędzie pełno sierści i kłaków, jakby ostrzyżono tu jakiegoś kota:shake: a później... później było tylko gorzej:placz:
Włożyła mnie do tego białego CZEGOŚ
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060716.jpg[/IMG]
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060717.jpg[/IMG]
zacząłem sie szamotać, ja, z takimi... brudnymi szmatami i poskręcanymi mopami? przy pysku? okropieństwo! mamooo, zabierz mnie stąd:placz:
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1060719.jpg[/IMG]
Ale nie to było w tym wszytskim najgorsze...
Nagle zostałem pozbawiony obroży, mojej ulubionej, z biedronkami. Przestraszyłem się- czy zaraz nastąpi to, czego się tak obawiam? czy moje najgorsze przypuszczenia staną sie prawdą...?

KONIEC ROZDZIAŁU PIERWSZEGO:diabloti: