Russellka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 O matko :-o kobieto co on ci zawinił? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Coś ty z nim zrobiła?:crazyeye::evil_lol:[/quote] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ło je coś Ty mu zrobiła?:D[/COLOR][/quote] ja? nic :diabloti: [quote name='Russellka']O matko :-o kobieto co on ci zawinił? :evil_lol:[/quote] spójrzcie na jego uradowaną minkę :evil_lol::loveu::loveu: Quote
LeCoyotte Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']ja? nic :diabloti: spójrzcie na jego uradowaną minkę :evil_lol::loveu::loveu:[/QUOTE] haha rzeczywiście w siódmym niebie jest;) ale ma tyle samo obroży i szelek co Samba:cool3: ale ona nie ma kantarka, tylko kaganiec nylonowy Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='LeCoyotte']haha rzeczywiście w siódmym niebie jest;) ale ma tyle samo obroży i szelek co Samba:cool3: ale ona nie ma kantarka, tylko kaganiec nylonowy[/quote] my mamy obrożę jeszcze jedną ale gdzieś posiałam:razz: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='LeCoyotte']to Samba ma jeszcze dwie, ale zepsute:eviltong:[/quote] a moje wszystkie działające :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']my mamy obrożę jeszcze jedną ale gdzieś posiałam:razz:[/QUOTE] to Samba ma jeszcze dwie, ale zepsute:eviltong: Quote
WŁADCZYNI Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 żeby nie robić offa w szelkowo obrożowym - jaka jest szansa na to że szczeniaki będą nisko zawieszone? Bo mi zależy na krótkołapym bardzo, tak doszłaby mi trzecia hodowla którą bym miała na oku:diabloti: Co prawda szczeniak w okolicach jesieni 2009 dopiero, ale chcę wszystko mieć dopięte na ostatni guzik.:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']żeby nie robić offa w szelkowo obrożowym - jaka jest szansa na to że szczeniaki będą nisko zawieszone? Bo mi zależy na krótkołapym bardzo, tak doszłaby mi trzecia hodowla którą bym miała na oku:diabloti: Co prawda szczeniak w okolicach jesieni 2009 dopiero, ale chcę wszystko mieć dopięte na ostatni guzik.:evil_lol:[/quote] Dusza jest dość wysoka, ale mieści się we wzorcu(ma 3CWC ale w zbyt krótkim odstępie czasu i nie ma championatu), ojciec to Crocky chyba, wcześniejszy miot też był z tego samego skojarzenia mogę pokazać szczeniory ; ) podejrzewam, że z kolorową głową będą : P Tu Dusza: [URL]http://images29.fotosik.pl/65/dda7385f9fd34fc1med.jpg[/URL] Tu z jeszcze niewyrośniętym Gramem: [URL]http://images24.fotosik.pl/65/0578c8a87767401bmed.jpg[/URL] Grami urodzony w podobnym terminie, a odebrany został na jesieni ; ) Quote
WŁADCZYNI Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Kusisz, ale Su jest nie zrobiona do końca, a ja wracam na sam początek roku akademickiego więc wzięcie wtedy psa to jazda bez trzymanki (zakładam że się dostane na uczelnię). Pokazuj szczeniory:) A psiaka chce odebrać w 8-9 tygodniu - zeby sobie spokojnie pracować nad psem kiedy jest najbardziej plastyczny. Ale chyba nawet cały biały nie musi być niewidomy i niesłyszący? Jeśli albinos to też nie dramat tylko na słońcu trzeba uważać.:) Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']Kusisz, ale Su jest nie zrobiona do końca, a ja wracam na sam początek roku akademickiego więc wzięcie wtedy psa to jazda bez trzymanki (zakładam że się dostane na uczelnię). Pokazuj szczeniory:) A psiaka chce odebrać w 8-9 tygodniu - zeby sobie spokojnie pracować nad psem kiedy jest najbardziej plastyczny. Ale chyba nawet cały biały nie musi być niewidomy i niesłyszący? Jeśli albinos to też nie dramat tylko na słońcu trzeba uważać.:)[/quote] ja się zakochałam w białym, chociaż go jeszcze nawet nie widziałam, a psa planuję dopiero za 3-4 lata mając nadzieję że do tego czasu poradzę sobie z Gramem, wyprowadzę się do większego miasta mając większe możliwości szkolenia pod czyimś okiem... Dusza jest okrutna, nie mogła urodzić psa czarnego:cool1::evil_lol: [url]http://forum.russell-terrier.org/viewtopic.php?t=393[/url] - Hera [url]http://forum.russell-terrier.org/viewtopic.php?t=16[/url] - chyba tata Crocky [url]http://forum.russell-terrier.org/viewtopic.php?t=545[/url] - Horn, on jest akurat wysoki [url]http://forum.russell-terrier.org/viewtopic.php?t=555[/url] - Hela- wygląda jakby miała długie łapki, ale ogólnie jest malutka i nisko zawieszona Były co najmniej dwa czarnuchy na mordce, ale ich zdjęć nie ma:razz: Quote
WŁADCZYNI Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mit szkolenia pod okiem profesjonalisty hihi - trzeba szukać i szukać żeby nie trafić na wariata. :lol: Hera jest fajnie umaszczona:) Choć bardziej napalona jestem na tricolora/czarno białego bo jak wiadomo rudy to nie kolor to charakter:evil_lol: Ja chce z Su dopracować obedience - dokonczyć aport, dostawianie się, wystartować w zawodach i pewnie dojść do 2 więc przede mną wysyłanie do kwadratu, przeszkoda itd Bo podstawy - przywołanie, zatrzymanie, wyplucie psa którego próbuje zjeść mamy;) Pewnie kurs alteri i może podyplome z psiej psychologii. Zależy co tam się będzie działo na uczelni i na którą się dostanę. Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']Mit szkolenia pod okiem profesjonalisty hihi - trzeba szukać i szukać żeby nie trafić na wariata. :lol: Hera jest fajnie umaszczona:) Choć bardziej napalona jestem na tricolora/czarno białego bo jak wiadomo rudy to nie kolor to charakter:evil_lol: Ja chce z Su dopracować obedience - dokonczyć aport, dostawianie się, wystartować w zawodach i pewnie dojść do 2 więc przede mną wysyłanie do kwadratu, przeszkoda itd Bo podstawy - przywołanie, zatrzymanie, wyplucie psa którego próbuje zjeść mamy;) Pewnie kurs alteri i może podyplome z psiej psychologii. Zależy co tam się będzie działo na uczelni i na którą się dostanę.[/quote] Jaki mit- nie zamierzam iść do pierwszego lepszego : P Hera była najcudniejsza zaraz po suni piratce:loveu: Ja Grama muszę przede wszystkim nauczyć, że warto jest się zająć tym, o co ja proszę a nie zapaszkami:cool1: Ja tam idę na architekturę:evil_lol: nie ciągnie mnie zbytnio do zawodów związanych z psami, najwyżej zrobię kurs psiego fryzjera ; ) Przyszły dyski:loveu::loveu: Grami zakochany po uszy, dla dysku puścił długopis:loveu: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/e415eb5d.jpg[/IMG] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/590ab73a.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 widziałam już na temacie o pikniku : P trzy głupki:evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 JAkie tam głupki :P Twoja koleżanka fajną minkę zrobiła Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Izabela124.']JAkie tam głupki :P Twoja koleżanka fajną minkę zrobiła[/quote] ja też :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']ja też :evil_lol::evil_lol:[/quote]:eviltong::eviltong::eviltong: Ja nie mogę, jaki ten Gramik malutki jest, a ja myslałam, że on większy od Bobisia Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Izabela124.']:eviltong::eviltong::eviltong: Ja nie mogę, jaki ten Gramik malutki jest, a ja myslałam, że on większy od Bobisia[/quote] tak naprawdę to on i tak za duży jest:cool1: ale po fotkach zawsze sie wszystkim wydaje że on taki wielki:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']tak naprawdę to on i tak za duży jest:cool1: ale po fotkach zawsze sie wszystkim wydaje że on taki wielki:evil_lol:[/quote]Dla mnie on tyci tyci:evil_lol: I jaki on milutki jest, taki pieszczoszek:loveu: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Dla mnie on tyci tyci:evil_lol: I jaki on milutki jest, taki pieszczoszek:loveu:[/quote] oj tak, szczera prawda:loveu::loveu: dlatego go mam, był najfajniejszy ze wszystkich szczeniorków:loveu: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']oj tak, szczera prawda:loveu::loveu: dlatego go mam, był najfajniejszy ze wszystkich szczeniorków:loveu:[/quote]nO I trochę zoboczeniec jest:eviltong: bo Bobika molestował:evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Izabela124.']nO I trochę zoboczeniec jest:eviltong: bo Bobika molestował:evil_lol::eviltong:[/quote] to dlatego, że on sie bawić lubi, na różne sposoby:diabloti::evil_lol::evil_lol: generalnie to i tak mam pod tym względem spokój, bo jemu wystarczy jedno ostrzeżenie i już nie jest taki nachalny ; ) Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']to dlatego, że on sie bawić lubi, na różne sposoby:diabloti::evil_lol::evil_lol: generalnie to i tak mam pod tym względem spokój, bo jemu wystarczy jedno ostrzeżenie i już nie jest taki nachalny ; )[/quote]Bawic się powiadasz hmmm:evil_lol::evil_lol: Ale i tak nie jest bardzo nachalny pod tym względem jak inne psy A ty często z nim jeździsz na wystawy? Na ilu już był? Ma jakieś osiągnięcia? Quote
WŁADCZYNI Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ja albo wet albo ochrona środowiska więc to drugie już mniej psiarskie, ale alteri kusi, podyplomówka też - dla rozwijania się;) myślałam jeszcze nad zootechniką i pracą w zoo nad układaniem zwierzątek do pokazów (ale to niestety nie w PL) i ułatwianie badań. frisbee jest czaaad Su też kocha:) Ja jestem centrum świata - mam żarcie i fajne zabawki:evilbat: Quote
Recommended Posts