Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Coś ty z nim zrobiła?:crazyeye::evil_lol:[/quote]

[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ło je coś Ty mu zrobiła?:D[/COLOR][/quote]
ja? nic :diabloti:
[quote name='Russellka']O matko :-o kobieto co on ci zawinił? :evil_lol:[/quote]
spójrzcie na jego uradowaną minkę :evil_lol::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']ja? nic :diabloti:

spójrzcie na jego uradowaną minkę :evil_lol::loveu::loveu:[/QUOTE]

haha rzeczywiście w siódmym niebie jest;)
ale ma tyle samo obroży i szelek co Samba:cool3: ale ona nie ma kantarka, tylko kaganiec nylonowy

Posted

[quote name='LeCoyotte']haha rzeczywiście w siódmym niebie jest;)
ale ma tyle samo obroży i szelek co Samba:cool3: ale ona nie ma kantarka, tylko kaganiec nylonowy[/quote]
my mamy obrożę jeszcze jedną ale gdzieś posiałam:razz:

Posted

żeby nie robić offa w szelkowo obrożowym - jaka jest szansa na to że szczeniaki będą nisko zawieszone? Bo mi zależy na krótkołapym bardzo, tak doszłaby mi trzecia hodowla którą bym miała na oku:diabloti:
Co prawda szczeniak w okolicach jesieni 2009 dopiero, ale chcę wszystko mieć dopięte na ostatni guzik.:evil_lol:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']żeby nie robić offa w szelkowo obrożowym - jaka jest szansa na to że szczeniaki będą nisko zawieszone? Bo mi zależy na krótkołapym bardzo, tak doszłaby mi trzecia hodowla którą bym miała na oku:diabloti:
Co prawda szczeniak w okolicach jesieni 2009 dopiero, ale chcę wszystko mieć dopięte na ostatni guzik.:evil_lol:[/quote]
Dusza jest dość wysoka, ale mieści się we wzorcu(ma 3CWC ale w zbyt krótkim odstępie czasu i nie ma championatu), ojciec to Crocky chyba, wcześniejszy miot też był z tego samego skojarzenia mogę pokazać szczeniory ; ) podejrzewam, że z kolorową głową będą : P

Tu Dusza: [URL]http://images29.fotosik.pl/65/dda7385f9fd34fc1med.jpg[/URL]
Tu z jeszcze niewyrośniętym Gramem: [URL]http://images24.fotosik.pl/65/0578c8a87767401bmed.jpg[/URL]
Grami urodzony w podobnym terminie, a odebrany został na jesieni ; )

Posted

Kusisz, ale Su jest nie zrobiona do końca, a ja wracam na sam początek roku akademickiego więc wzięcie wtedy psa to jazda bez trzymanki (zakładam że się dostane na uczelnię).

Pokazuj szczeniory:)
A psiaka chce odebrać w 8-9 tygodniu - zeby sobie spokojnie pracować nad psem kiedy jest najbardziej plastyczny.

Ale chyba nawet cały biały nie musi być niewidomy i niesłyszący? Jeśli albinos to też nie dramat tylko na słońcu trzeba uważać.:)

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Kusisz, ale Su jest nie zrobiona do końca, a ja wracam na sam początek roku akademickiego więc wzięcie wtedy psa to jazda bez trzymanki (zakładam że się dostane na uczelnię).

Pokazuj szczeniory:)
A psiaka chce odebrać w 8-9 tygodniu - zeby sobie spokojnie pracować nad psem kiedy jest najbardziej plastyczny.

Ale chyba nawet cały biały nie musi być niewidomy i niesłyszący? Jeśli albinos to też nie dramat tylko na słońcu trzeba uważać.:)[/quote]
ja się zakochałam w białym, chociaż go jeszcze nawet nie widziałam, a psa planuję dopiero za 3-4 lata mając nadzieję że do tego czasu poradzę sobie z Gramem, wyprowadzę się do większego miasta mając większe możliwości szkolenia pod czyimś okiem... Dusza jest okrutna, nie mogła urodzić psa czarnego:cool1::evil_lol:

[url]http://forum.russell-terrier.org/viewtopic.php?t=393[/url] - Hera
[url]http://forum.russell-terrier.org/viewtopic.php?t=16[/url] - chyba tata Crocky
[url]http://forum.russell-terrier.org/viewtopic.php?t=545[/url] - Horn, on jest akurat wysoki
[url]http://forum.russell-terrier.org/viewtopic.php?t=555[/url] - Hela- wygląda jakby miała długie łapki, ale ogólnie jest malutka i nisko zawieszona

Były co najmniej dwa czarnuchy na mordce, ale ich zdjęć nie ma:razz:

Posted

Mit szkolenia pod okiem profesjonalisty hihi - trzeba szukać i szukać żeby nie trafić na wariata. :lol:

Hera jest fajnie umaszczona:) Choć bardziej napalona jestem na tricolora/czarno białego bo jak wiadomo rudy to nie kolor to charakter:evil_lol:

Ja chce z Su dopracować obedience - dokonczyć aport, dostawianie się, wystartować w zawodach i pewnie dojść do 2 więc przede mną wysyłanie do kwadratu, przeszkoda itd
Bo podstawy - przywołanie, zatrzymanie, wyplucie psa którego próbuje zjeść mamy;)
Pewnie kurs alteri i może podyplome z psiej psychologii. Zależy co tam się będzie działo na uczelni i na którą się dostanę.

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Mit szkolenia pod okiem profesjonalisty hihi - trzeba szukać i szukać żeby nie trafić na wariata. :lol:

Hera jest fajnie umaszczona:) Choć bardziej napalona jestem na tricolora/czarno białego bo jak wiadomo rudy to nie kolor to charakter:evil_lol:

Ja chce z Su dopracować obedience - dokonczyć aport, dostawianie się, wystartować w zawodach i pewnie dojść do 2 więc przede mną wysyłanie do kwadratu, przeszkoda itd
Bo podstawy - przywołanie, zatrzymanie, wyplucie psa którego próbuje zjeść mamy;)
Pewnie kurs alteri i może podyplome z psiej psychologii. Zależy co tam się będzie działo na uczelni i na którą się dostanę.[/quote]
Jaki mit- nie zamierzam iść do pierwszego lepszego : P

Hera była najcudniejsza zaraz po suni piratce:loveu:

Ja Grama muszę przede wszystkim nauczyć, że warto jest się zająć tym, o co ja proszę a nie zapaszkami:cool1:

Ja tam idę na architekturę:evil_lol: nie ciągnie mnie zbytnio do zawodów związanych z psami, najwyżej zrobię kurs psiego fryzjera ; )

Przyszły dyski:loveu::loveu: Grami zakochany po uszy, dla dysku puścił długopis:loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']:eviltong::eviltong::eviltong: Ja nie mogę, jaki ten Gramik malutki jest, a ja myslałam, że on większy od Bobisia[/quote]
tak naprawdę to on i tak za duży jest:cool1:
ale po fotkach zawsze sie wszystkim wydaje że on taki wielki:evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']tak naprawdę to on i tak za duży jest:cool1:
ale po fotkach zawsze sie wszystkim wydaje że on taki wielki:evil_lol:[/quote]Dla mnie on tyci tyci:evil_lol:
I jaki on milutki jest, taki pieszczoszek:loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Dla mnie on tyci tyci:evil_lol:
I jaki on milutki jest, taki pieszczoszek:loveu:[/quote]
oj tak, szczera prawda:loveu::loveu: dlatego go mam, był najfajniejszy ze wszystkich szczeniorków:loveu:

Posted

[quote name='Tinka:)']oj tak, szczera prawda:loveu::loveu: dlatego go mam, był najfajniejszy ze wszystkich szczeniorków:loveu:[/quote]nO I trochę zoboczeniec jest:eviltong: bo Bobika molestował:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']nO I trochę zoboczeniec jest:eviltong: bo Bobika molestował:evil_lol::eviltong:[/quote]
to dlatego, że on sie bawić lubi, na różne sposoby:diabloti::evil_lol::evil_lol:
generalnie to i tak mam pod tym względem spokój, bo jemu wystarczy jedno ostrzeżenie i już nie jest taki nachalny ; )

Posted

[quote name='Tinka:)']to dlatego, że on sie bawić lubi, na różne sposoby:diabloti::evil_lol::evil_lol:
generalnie to i tak mam pod tym względem spokój, bo jemu wystarczy jedno ostrzeżenie i już nie jest taki nachalny ; )[/quote]Bawic się powiadasz hmmm:evil_lol::evil_lol: Ale i tak nie jest bardzo nachalny pod tym względem jak inne psy
A ty często z nim jeździsz na wystawy? Na ilu już był? Ma jakieś osiągnięcia?

Posted

Ja albo wet albo ochrona środowiska więc to drugie już mniej psiarskie, ale alteri kusi, podyplomówka też - dla rozwijania się;) myślałam jeszcze nad zootechniką i pracą w zoo nad układaniem zwierzątek do pokazów (ale to niestety nie w PL) i ułatwianie badań.

frisbee jest czaaad Su też kocha:)
Ja jestem centrum świata - mam żarcie i fajne zabawki:evilbat: