Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
w koncu wiemy jak wyglada Twoj bratol :D

Lena w Halterku?;>

to jest PINGWIN :evil_lol::evil_lol:

w halterku bo cinuś dostał dopiero i wypróbowywał : P
infers1995 napisał(a):
Uwierz mi nie ciekawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak PINGWIN :cool1:

betty_labrador napisał(a):
:D:D:D:D ale TY nie jestes bogaty i schorowany :(

to jest mój BRAT!
opanuj się : P

Posted

smallpati napisał(a):
no to mówię już "Żegnam" bo rano muszę wcześnie wstać, jak mi się uda to jeszcze wpadnę na dogo ale nie obiecują ;)

Do usłyszenia !!!!!!!!!

:hand::buzi::bigcry:

papa :-(:hand::hand:

Posted

[quote name='betty_labrador']zegnamy Cie smaliku ze lzami w oczach ;(

a Tinki jakos nie mozemy pozegnac :P

ja znikam jutro na tydzien-nie czekajcie z obiadem, bye bye!
źle ci? :cool1:
kolejna kurrrde :cool1:

[quote name='Acctiually']Witam Was:)
Może by był czas na jakieś fotki?:D

dzisiaj będą po spacerku : P

Posted

[quote name='Justa']Hej !

Jak tam ćwiczenie porozumienia Wam idzie?
cześć odwykowana :loveu:

tak... szczerze mówiąc niezbyt :cool1: chociaż teraz cześciej jak juz przybiegnie to posiedzi chwilę i da się pogłaskać a nie leci dalej jak głupi :razz:'
strasznie polubił frisbee, niestety się połamało ale w drodze są już 2 nowe ; )

[quote name='Acctiually']A na co on się tak rzucił?:D
[quote name='aleb']No właśnie, na co tak się rzucił? ;)
na smaka :cool3:
[quote name='Acctiually'] Te daj no z bliska szelki:P

są gdzieśtam : P zaraz poszukam ; )

Posted

[quote name='Acctiually']Śliczna z Was para:loveu:[quote name='aleb']http://images31.fotosik.pl/287/028503e8caf9b9a1.jpg
Jak ślicznie :loveu:
dziękujemy :oops:
[quote name='Justa']Dzisiaj w stajni był JRT i przez godzinę biegał za koniem :-o Radość miał z tego niesłychaną, ale wulkan energii - to widać z daleka ;)
jestem pewna, że mógłby dłużej :cool3: w radość nie wątpię, to tak samo jak Dusza, mama Grama, biega na polowaniu, jakbym jak chciała mojego tak spuścić, żeby sobie mógł biegać gdzie mu sie chce... :roll:

Posted

No właśnie bo tamten maluch biega luzem, przychodzi na zawołanie bez problemu - tym bardziej byłam zdziwiona, bo to przecież terier z silnym charakterem i niezależnym charakterem. Chowany wśród koni, także świetnie to wygląda jak razem z nimi biega :loveu:

A biegał pewnie dłużej, tyle, że ja się już zwinęłam z placu :p

Ja tam trzymam za Was kciuki, może z wiekiem ptasi rozumek mu trochę zmaleje na korzyść obserwacji pani ;)

Posted

Justa napisał(a):
No właśnie bo tamten maluch biega luzem, przychodzi na zawołanie bez problemu - tym bardziej byłam zdziwiona, bo to przecież terier z silnym charakterem i niezależnym charakterem. Chowany wśród koni, także świetnie to wygląda jak razem z nimi biega :loveu:

A biegał pewnie dłużej, tyle, że ja się już zwinęłam z placu :p

Ja tam trzymam za Was kciuki, może z wiekiem ptasi rozumek mu trochę zmaleje na korzyść obserwacji pani ;)

Duszka też przychodzi bez problemu, co ciekawe do każdego :razz: żadnych smaków, nawet głaskania nie trzeba- ale tu się liczy tez doświadczenie właściciela (wcześniej dwa wyżły i posokowiec...:roll:), a tego od stajni zajmują sie końmi, wiec z psem też im dobrze poszło ; ) to nie była przypadkiem taka szczupła, wysoka, biało-ruda suczka?

dzięki za kciuki, też mam nadzieje że zmaleje, wariatowi :cool3:

Posted

Tinka:) napisał(a):
Duszka też przychodzi bez problemu, co ciekawe do każdego :razz: żadnych smaków, nawet głaskania nie trzeba- ale tu się liczy tez doświadczenie właściciela (wcześniej dwa wyżły i posokowiec...:roll:), a tego od stajni zajmują sie końmi, wiec z psem też im dobrze poszło ; ) to nie była przypadkiem taka szczupła, wysoka, biało-ruda suczka?

dzięki za kciuki, też mam nadzieje że zmaleje, wariatowi :cool3:

nie nie, to piesek o imieniu Shrek.
tak, to prawda, doświadczenie bardzo dużo daje. ale ja nie mogłabym mieć chyba psa w typie beagla - to jest taka mała cholerka, która jeśli uzna, że właściciel nie jest wystarczająco interesujący (a zazwyczaj nie jest) to szukaj wiatru w polu. u mnie na osiedlu beagli od groma a tylko jeden spuszczany.. zazwyczaj widzę go w odległości 200m od właścicielki, a traktuje ją właściwie tak jakby była złem koniecznym, które go prowadzi na lotnisko.
z nosem myśliwskiego w niektórych sytuacjach nie wygrasz.