Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']ale moich psów czymś takim to za cholerę nie zmęczysz :evil_lol:[/QUOTE]
dobry trening jest bardzo męczący ;) ja tu tylko powycinałam kawałki jakieś, ale to wszystko musi być przemyślane, ile czego robimy, nad czym pracujemy, właśnie żeby psa nie zamęczyć, bo tu nie o to chodzi
[quote name='dog193']Vaulty bardzo mi się podobają :)[/QUOTE]
dzięki :)

Posted

[quote name='Aleks89']Znam na pamięć[/QUOTE]
niestety musisz poczekać na nowe :diabloti:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243299-Flyball-Gda%C5%84sk-SPECJALny-Flyball-Team-NOWY-KURS%21?p=20838061#post20838061"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243299-Flyball-Gda%C5%84sk-SPECJALny-Flyball-Team-NOWY-KURS%21?p=20838061#post20838061[/URL]

:cool3:

Posted (edited)

[quote name='Vectra']jakie daleko , tylko 330 km :diabloti:[/QUOTE]

Tiaaaa, prawie 600 km ;) troszkę ciężko było by dojeżdżać co tydzień :lol:

Edited by Luzia
Posted

Jak ja wam tego flyballu zazdroszczę, oglądałam zawody na Ctufts i jakie emocje to były! Agility takich we mnie nie wzbudza jak flyball. My w łodzi mamy nawet torek, ale nie ma komu tego prowadzić bo to łódź kwa :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']:cool3:

[URL]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/940984_584149904940610_866845571_n.jpg[/URL][/QUOTE]
:loveu:

namów tych swoich z Gdańska żeby przyszli :cool3: nie muszą na zawody jeździć, dla zabawy też mogą być :) a staffik miałby dobry ubaw, piłeczka, bieganie i nawalanie w box :grins:
btw, chyba widziałam ostatnio jakiegoś "twojego", kaszankowy w paski, lewa skarpetka dłuższa niż prawa i mały biały znaczek na karku

[quote name='Fauka']Jak ja wam tego flyballu zazdroszczę, oglądałam zawody na Ctufts i jakie emocje to były! Agility takich we mnie nie wzbudza jak flyball. My w łodzi mamy nawet torek, ale nie ma komu tego prowadzić bo to łódź kwa :angryy:[/QUOTE]

flyball to więcej emocji niż wszystkie inne sporty naraz :grins: ale to trzeba mieć zgraną, fajną ekipę i jeździć na zawody, bez tego jest nuda ;)

Posted

no to może widziałaś Chillout

ooo widzisz , powiem jej właścicielce o tym .... Chilli jest szajbnięta na piłeczkę :evil_lol:
a ona jest jak antylopa gnu , szybka i skoczna .. a Natalia lubi bardzo zabawy w sporty ;)

Posted

[quote name='Vectra']no to może widziałaś Chillout

ooo widzisz , powiem jej właścicielce o tym .... Chilli jest szajbnięta na piłeczkę :evil_lol:
a ona jest jak antylopa gnu , szybka i skoczna .. a Natalia lubi bardzo zabawy w sporty ;)[/QUOTE]
mów mów :) i jak mieszkają tam gdzie tego psa widuję (bo widziałam już kilka razy), to mają na nasz plac rzut beretem :)

Posted

wysłałam jej informacje , myślę że jak z czasem się wyrobi , to na pewno chętnie się pobawi.

ciekawa jestem czy na pewno widujesz ją ;) bo Natalia ma dwa staffiki.
"Mój" skarpeciak , to tylko Chilli , bo pozostałe są bez skarpet

Posted

[quote name='Vectra']wysłałam jej informacje , myślę że jak z czasem się wyrobi , to na pewno chętnie się pobawi.

ciekawa jestem czy na pewno widujesz ją ;) bo Natalia ma dwa staffiki.
"Mój" skarpeciak , to tylko Chilli , bo pozostałe są bez skarpet[/QUOTE]
no też jestem ciekawa ;) widziałam kilka razy z facetem z długimi włosami i raz z chłopcem takim mniej-więcej gimnazjum

Posted

[quote name='Vectra']to jest Chillout

[URL]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/391024_646789432014105_1216069501_n.jpg[/URL][/QUOTE]
bardzo możliwe że to była ona, bo na pewno suczka, i bardziej rozbudowana niż na zdjęciu ;)

Posted

[quote name='Vectra']foty , pręgus :diabloti:[/QUOTE]
wiem wiem, dlatego piszę, że prawdopodobne :cool3:

swoją drogą, muszę się uczyć, więc mam zajebistą wenę do wymyślania fristajlu do frisbee :grins:
no i zgłosiłam wczoraj sraczi na DCDC Sopot :siara: