Amber Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [QUOTE]ja jednak w większości przypadków wolę muzykę która wydobywa się z prawdziwych instrumentów, a nie z komputera :diabloti:[/QUOTE] Komputer tak jak i "prawdziwy" instrument to wszystko jest dzieło człowieka i człowiek decyduje jak ma być użyty. Na tej samej zasadzie można się spierać, że gitara elektryczna to już nie to samo bo potrzebuje prądu i dźwięk jest przesterowany, a klasyk jest bliższy naturze ;). Dopóki ktoś ma talent muzyczny to może sobie grać nawet na puszce od farby. Liczy się co ktoś za pomocą narzędzia tworzy, a nie jakiego narzędzia używa. Dobra już się zamykam, bo nam się kółeczko wzajemnej adoracji posypie :placz: :evil_lol: Quote
evel Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nie wiem, co chcecie, podkład jest całkiem spoko, ups, chyba zaburzam TWA :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='Amber']Komputer tak jak i "prawdziwy" instrument to wszystko jest dzieło człowieka i człowiek decyduje jak ma być użyty. Na tej samej zasadzie można się spierać, że gitara elektryczna to już nie to samo bo potrzebuje prądu i dźwięk jest przesterowany, a klasyk jest bliższy naturze ;). Dopóki ktoś ma talent muzyczny to może sobie grać nawet na puszce od farby. Liczy się co ktoś za pomocą narzędzia tworzy, a nie jakiego narzędzia używa. Dobra już się zamykam, bo nam się kółeczko wzajemnej adoracji posypie :placz: :evil_lol:[/QUOTE] ale mi nie chodzi o ideologię czy co tam, tylko o dźwięk ;) zdecydowanie wolę dźwięk gitary, nawet elektrycznej, czy pianina, niż umcy umcy elektroniczne :diabloti: [quote name='evel']Nie wiem, co chcecie, podkład jest całkiem spoko, ups, chyba zaburzam TWA :evil_lol:[/QUOTE] no, jedna co się zna :evil_lol: ale tak myślałam, że będzie dyskusja nt. muzyki :diabloti: i się zastanawiałam chwilkę czy wrzucić tą czy szukać czegoś lżejszego, ale uznałam że mój filmik to semoge :diabloti: Quote
Amber Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [QUOTE]ale mi nie chodzi o ideologię czy co tam, tylko o dźwięk ;-) zdecydowanie wolę dźwięk gitary, nawet elektrycznej, czy pianina, niż umcy umcy elektroniczne :diabloti:[/QUOTE] Ja lubię każdy dźwięk, jeżeli jest fajny ;) ale pozwalam sobie na pewną dozę pobłażliwości w stosunku do elektroniki, bo lubię słuchać nawet tych cięższych odmian. Natomiast w drugą stronę zatrzymałam się na rocku, bo niestety już np. takiej Metallicy nie mogę strawić, za duża kakofonia :lol: Nie mówiąc o jakiś deathmetalach ;) W filmiku swoim możesz sobie puszczać co chcesz, a jakże :). W końcu od czego jest funkcja mute :evil_lol: Quote
Chein Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Hej hej! Kojarzę Was z borderowego :) Super te Twoje czterołapy są! Do tego bołdeł, czyli ja w tej galerii już chyba zostanę na zawsze :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Amber']Ja lubię każdy dźwięk, jeżeli jest fajny ;) ale pozwalam sobie na pewną dozę pobłażliwości w stosunku do elektroniki, bo lubię słuchać nawet tych cięższych odmian. Natomiast w drugą stronę zatrzymałam się na rocku, bo niestety już np. takiej Metallicy nie mogę strawić, za duża kakofonia :lol: Nie mówiąc o jakiś deathmetalach ;) W filmiku swoim możesz sobie puszczać co chcesz, a jakże :). W końcu od czego jest funkcja mute :evil_lol:[/QUOTE] też mam takie same podejście, niektóre dabstepy też mi się czasem spodobają :diabloti: ja mettalici słucham, tak samo jak np. motorhead, black sabbath, ale też kings of leon czy OSTR(moja miłość :loveu: :evil_lol:), moje uszy znoszą dużo w kierunku właśnie death metalu, ale elektroniki zbyt mocnej nie zniesę :diabloti: wczoraj oglądałam pewien filmik i mi się twoje słowa przypomniały ;) filmik był z muzyką i dźwiękiem(rozmowami), muzyka to było jakieś katolickie... coś, a ja takich rzeczy nienawidzę ;) i nie wiedziałam czy bardziej wolę posłuchać dźwięku, czy nie męczyć uszu muzyką :evil_lol: jak widać nie zawsze się da :diabloti: Brum od wczoraj przerasta samą siebie :loveu: dwa razy siku na podłogę, wpadnięcie do dziury z błotkiem z szamba, pogonienie samochodu 5min po tym jak przejechał, totalna wkręta na zaganianie Grama (zatrzymałam ją kopniakiem i gdybym jej nie złapała pobiegłaby dalej :loveu:), znowu wlezienie do dziury z szamba po tym jak już ją wyczyściłam, dzisiaj kupa na podłodze zaraz po spacerze, znowu wlezienie w błotko z szamba, wypicie wody z kibla, a dwa dni temu zjadła kawałek listwy ze ściany na środku schodów :loveu: ktoś chce borderka? mały, grzeczny :) Quote
chrupcia Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Unbelievable']Brum od wczoraj przerasta samą siebie :loveu: dwa razy siku na podłogę, wpadnięcie do dziury z błotkiem z szamba, pogonienie samochodu 5min po tym jak przejechał, totalna wkręta na zaganianie Grama (zatrzymałam ją kopniakiem i gdybym jej nie złapała pobiegłaby dalej :loveu:), znowu wlezienie do dziury z szamba po tym jak już ją wyczyściłam, dzisiaj kupa na podłodze zaraz po spacerze, znowu wlezienie w błotko z szamba, wypicie wody z kibla, a dwa dni temu zjadła kawałek listwy ze ściany na środku schodów :loveu:[/QUOTE] :mdleje: [QUOTE]ktoś chce borderka? mały, grzeczny :)[/QUOTE] gdybym nie czekała na małego smroda, to bym przyjęła :grins: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='chrupcia'] gdybym nie czekała na małego smroda, to bym przyjęła :grins:[/QUOTE] a na co czegasz skąd gdzie i jak? :grins: Quote
chrupcia Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Unbelievable']a na co czegasz skąd gdzie i jak? :grins:[/QUOTE] nie lubiem się chwalić :grins: zobaczysz za jakieś trzy/cztery miesiące :))))))))))) Quote
Unbelievable Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='chrupcia']nie lubiem się chwalić :grins: zobaczysz za jakieś trzy/cztery miesiące :)))))))))))[/QUOTE] pffff :grins: aussik? jak tak to chyba nie z polski bo jedyny fajny miot będzie się rodził tuż tuż :diabloti: Quote
chrupcia Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Unbelievable']pffff :grins: aussik? jak tak to chyba nie z polski bo jedyny fajny miot będzie się rodził tuż tuż :diabloti:[/QUOTE] skąd od razu myśli o aussie :o no ale chyba wiem o jaki miot Ci chodzi ;) [SIZE=1]myriad ?[/SIZE] Quote
Aleks89 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Dobra mocna skórzana smycz ,złożona w pół kilka strzałów całkiem dobrze działa na odmóżdżenie:diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='chrupcia']skąd od razu myśli o aussie :o no ale chyba wiem o jaki miot Ci chodzi ;) [SIZE=1]myriad ?[/SIZE][/QUOTE] a nie wiem :diabloti: border? tak, myriadki, jestem ciekawa co to wyjdzie ;) [quote name='Aleks89']Dobra mocna skórzana smycz ,złożona w pół kilka strzałów całkiem dobrze działa na odmóżdżenie:diabloti:[/QUOTE] już i tak wszyscy myślą że ją katuję, ostatnio została określona jako "zalękniona" :grins: Quote
Vectra Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 ja chcę borderka , bo ja uwielbiam psy które stwarzają problemy :loveu: dlatego może i Andzia nie pasowała mi tak do końca ;) ale ona taka poukładana była i jest , że temu uznałam iż lepiej jej będzie u kogoś innego :oops: bo co to za pies , który od razu wsio kuma i nie stawia oporu żadnego :placz: Nie to co np Terrierek :diabloti: Quote
chrupcia Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Unbelievable']a nie wiem :diabloti: border? tak, myriadki, jestem ciekawa co to wyjdzie ;) [/QUOTE] nie, border nie, trochę się boje tych stfffforków :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Vectra']ja chcę borderka , bo ja uwielbiam psy które stwarzają problemy :loveu: dlatego może i Andzia nie pasowała mi tak do końca ;) ale ona taka poukładana była i jest , że temu uznałam iż lepiej jej będzie u kogoś innego :oops: bo co to za pies , który od razu wsio kuma i nie stawia oporu żadnego :placz: Nie to co np Terrierek :diabloti:[/QUOTE] ja wolałabym jednak, żeby były to problemy bardziej normalne i życiowe :) chociaż śmieszy mnie czasem jak ktoś się przejmuje że np. piesek gryzie po rączkach jak jest szczeniaczkiem, albo do ludzi podbiega, czy inna bzdurnotka :diabloti: ja po tych dwóch psach chyba będę miała przerobione wszystkie problemy ever :evil_lol: ja bym chciała taką Andzię ;) może to i nudne, ale przynajmniej nie ma się z takim problemów natury poważnie urzędowej :diabloti: [quote name='chrupcia']nie, border nie, trochę się boje tych stfffforków :diabloti:[/QUOTE] czemu? przecież to takie grzeczne :grins: Quote
rossa_ Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 O Boże...:mdleje: To się z Brumą nie nudzisz... Poniekąd się z Tobą solidaryzuję:evil_lol:, bo z tego co pisałaś, to przerabiałaś te same rzeczy z Brumą co ja z moim szczeniakiem, znaczy się wszystko to, "co szumnie nazywasz procesem wychowania" (spodobało mi się to określenie:p):eviltong: Pisałaś o uciekaniu z aportem, możesz co więcej o tym napisać, tzn. w jaki sposób sobie z tym poradziłaś? Quote
Unbelievable Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='rossa_']O Boże...:mdleje: To się z Brumą nie nudzisz... Poniekąd się z Tobą solidaryzuję:evil_lol:, bo z tego co pisałaś, to przerabiałaś te same rzeczy z Brumą co ja z moim szczeniakiem, znaczy się wszystko to, "co szumnie nazywasz procesem wychowania" (spodobało mi się to określenie:p):eviltong: Pisałaś o uciekaniu z aportem, możesz co więcej o tym napisać, tzn. w jaki sposób sobie z tym poradziłaś?[/QUOTE] Gram się zrobił nudny to Bruma musi nadrabiać :evil_lol: robienie z siebie debila, uciekanie w drugą stronę, piszczenie czy inne dziwne odgłosy, skakanie, generalnie totalna szopka ;) przy frisbee drugi dysk i szarpanie, przy piłce koniecznie sznurek, na razie odpuszczam piłki bez sznurka. A jak nie przynosiła niczego to linka i przyciąganie jej do siebie, szarpanie ją przekonało :diabloti: poza tym czasem się kładzie z aportem i gryzie jak Gram jest obok albo jak się zmęczy na tyle, że jej się nie chce i wtedy też ją muszę odpowiednio przekonać żeby sobie tego aportowania nie spalić Quote
chrupcia Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Aleks89']Chrupcia chcesz może ONka?:diabloti:[/QUOTE] nie, dziekuje ;) jak już pisałam czekam na drugiego małego(na początku) oszołoma :)) po za tym ONki ponoć zagryzają słit yoreczki :( :diabloti: [quote name='Unbelievable']czemu? przecież to takie grzeczne :grins:[/QUOTE] po Twoim opisie to naprawdę baaardzo grzeczne :lol: chociaż niektóre mi się podobają - w tym Twoja Broom'a (nie podlizuje się :diabloti:) :D Quote
Atkaaaa Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote]Brum od wczoraj przerasta samą siebie :loveu: dwa razy siku na podłogę, wpadnięcie do dziury z błotkiem z szamba, pogonienie samochodu 5min po tym jak przejechał, totalna wkręta na zaganianie Grama (zatrzymałam ją kopniakiem i gdybym jej nie złapała pobiegłaby dalej :loveu:), znowu wlezienie do dziury z szamba po tym jak już ją wyczyściłam, dzisiaj kupa na podłodze zaraz po spacerze, znowu wlezienie w błotko z szamba, wypicie wody z kibla, a dwa dni temu zjadła kawałek listwy ze ściany na środku schodów :loveu:[/quote] Bosze, kocham Raya xD wiedziałam, którego szczeniaka brać hahaha :D <3 :heart: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='chrupcia']nie, dziekuje ;) jak już pisałam czekam na drugiego małego(na początku) oszołoma :)) po za tym ONki ponoć zagryzają słit yoreczki :( :diabloti: po Twoim opisie to naprawdę baaardzo grzeczne :lol: chociaż niektóre mi się podobają - w tym Twoja Broom'a (nie podlizuje się :diabloti:) :D[/QUOTE] jorczek? russell? :evil_lol: taaa Brum się wszystkim podoba jak nie muszą z nią mieszkać :diabloti: [quote name='Atkaaaa']Bosze, kocham Raya xD wiedziałam, którego szczeniaka brać hahaha :D <3 :heart:[/QUOTE] a wydawała się taka grzeczna :placz: Jaga, półsiostra Grama dzisiaj na zawodach obi 91/100 punktów :loveu: Quote
chrupcia Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Unbelievable']jorczek? russell? :evil_lol: taaa Brum się wszystkim podoba jak nie muszą z nią mieszkać :diabloti:[/QUOTE] choć nigdy nie potrafie utrzymać czegoś w tajemnicy, tak teraz się nie poddam! :diabloti: :eviltong: bo pieski u kogoś zawsze są NAJ, więc co się dziwisz :lol: Quote
darii_iia Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='chrupcia']choć nigdy nie potrafie utrzymać czegoś w tajemnicy, tak teraz się nie poddam! :diabloti: :eviltong: [/QUOTE] Grzywacz! :lol: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='darii_iia']Grzywacz! :lol:[/QUOTE] proszę nie :evil_lol: Quote
Recommended Posts