Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']myślałam że mi się pies ze szczęścia posika jak mnie zobaczył po 5 dniach :evil_lol: na szczęście podłoga jest sucha[/QUOTE]

A mój pies jedzie na wakacje a ja zostaję w Warszawie :placz: Nie ma sprawiedliwości :diabloti:

Posted

[url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_4160.jpg[/url] ale śliczne!

Chyba muszę do Was zaglądać, miło takie zdjecia się ogląda :)

Posted

[quote name='motyleqq']ciekawe co Etina zrobi jak mnie 2 tygodnie nie będzie widzieć...[/QUOTE]
będzie się cieszyć, baaaaardzo cieszyć jak wrócisz :evil_lol:

[quote name='Justa']A mój pies jedzie na wakacje a ja zostaję w Warszawie :placz: Nie ma sprawiedliwości :diabloti:[/QUOTE]
a ja siedzę z psem w domu :diabloti: za to znalazłam pracę :loveu:

[quote name='Doginka']No i ja tez wyjeżdżam i zabieram ze soba tylko 2 psy, bo wystawę światową zaliczamy, a Rapcio niestety musi zostać:-([/QUOTE]
ale on już pewnie do rozłąk przyzwyczajony ;)

[quote name='daguerrotype'][url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_4160.jpg[/url] ale śliczne!

Chyba muszę do Was zaglądać, miło takie zdjecia się ogląda :)[/QUOTE]
a zapraszamy ;)

u szczura po staremu, za to ja :diabloti: ja mam zwierzaczka :evil_lol: nie był planowany no ale okazja się nadarzyła...

jest taaaki śliczny
[IMG]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/268297_182256391827767_100001302231612_408338_4185691_n.jpg[/IMG]

i taaaki przyjemny :diabloti:
[IMG]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/270614_183635181689888_100001302231612_411258_570070_n.jpg[/IMG]

poza tym że to agresor to ma grzybicę i jestem cholernie wkurzona :roll: no i to tłumaczy jego niską cenę... ale mam nadzieję że się wyleczy, jak nie to go oddaję :roll:

Posted

[quote name='Justa']Gdzie pracę? :diabloti:

W lipcu/sierpniu MUSIMY się zobaczyć ! :diabloti:[/QUOTE]

w restauracji, udaję że kelneruję :evil_lol:

no w końcu trzeba :diabloti: może jakaś wystawa połączona ze spacerkiem?

Posted

[quote name='Unbelievable']w restauracji, udaję że kelneruję :evil_lol:

no w końcu trzeba :diabloti: może jakaś wystawa połączona ze spacerkiem?[/QUOTE]

Łohohoooo ja z moją koordynacją ruchową + naczynia to nie byłoby zbyt dobre połączenie :lol: Także szacuneczek !

Wystawa jest w Warszawie gdzieś w okolicach 17.. wybierasz się z Gramem? Ja Galiny z pewnością na wystawę nie zaciągnę, bo nie ma podstawowych szczepień ;)

Posted

[URL]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/268297_182256391827767_100001302231612_408338_4185691_n.jpg[/URL] tajemniczy gość :lol:

[URL]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/270614_183635181689888_100001302231612_411258_570070_n.jpg[/URL] ha! zawsze wiedziałam, że Nagini jako wielki wąż niby dusiciel nie powinna mieć wielkich, ostrych zębów jadowych w paszczy! :evil_lol: Pardon, tak mnie refleksja naszła, bo oglądaliśmy ostatnio z TŻtem HP 7 :lol:

Posted

[quote name='Justa']Łohohoooo ja z moją koordynacją ruchową + naczynia to nie byłoby zbyt dobre połączenie :lol: Także szacuneczek !

Wystawa jest w Warszawie gdzieś w okolicach 17.. wybierasz się z Gramem? Ja Galiny z pewnością na wystawę nie zaciągnę, bo nie ma podstawowych szczepień ;)[/QUOTE]
ja i noszenie potraw to też nie jest zbyt dobry pomysł :evil_lol: ale może sobie jakoś poradzę :evil_lol: na razie jestem przynieś-podaj-wynieś i taka rola mi odpowiada ;)

hm, nad 17 warto by się zastanowić ;) zobaczę jak dostanę zmiany. Z gramem na pewno będę, chociaż bardziej mnie nęci spacerek niż wystawa, skoro Galeństwa nie bierzesz :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']ja i noszenie potraw to też nie jest zbyt dobry pomysł :evil_lol: ale może sobie jakoś poradzę :evil_lol: na razie jestem przynieś-podaj-wynieś i taka rola mi odpowiada ;)

hm, nad 17 warto by się zastanowić ;) zobaczę jak dostanę zmiany. Z gramem na pewno będę, chociaż bardziej mnie nęci spacerek niż wystawa, skoro Galeństwa nie bierzesz :diabloti:[/QUOTE]

Pewnie niebawem awansujesz :diabloti: A potem na szefa kuchni :loveu:
A zaraz wyniki matur? Czy się mylę?

Na wystawie to ja muszę być obfocić Gassirę i Różyczkę i inne czarne cudności :loveu: I kupić degażówki :diabloti:

Ale możemy w razie czego umówić się na taki spacer-spacer z psami w innym terminie, w tygodniu jakoś ;) Wiesz, żeby za gorąco nie było, ani nie lało i było dużo czasu i zmiana Ci pasowała i żebym ja nie miała dyżuru. Uhhh dużo tych okoliczności, ale damy radę, musimy ! /z Ewą już od zimy się tak umawiam :lol:/

Posted

[quote name='Justa']Pewnie niebawem awansujesz :diabloti: A potem na szefa kuchni :loveu:
A zaraz wyniki matur? Czy się mylę?

Na wystawie to ja muszę być obfocić Gassirę i Różyczkę i inne czarne cudności :loveu: I kupić degażówki :diabloti:

Ale możemy w razie czego umówić się na taki spacer-spacer z psami w innym terminie, w tygodniu jakoś ;) Wiesz, żeby za gorąco nie było, ani nie lało i było dużo czasu i zmiana Ci pasowała i żebym ja nie miała dyżuru. Uhhh dużo tych okoliczności, ale damy radę, musimy ! /z Ewą już od zimy się tak umawiam :lol:/[/QUOTE]

w sumie z Ewą też by się można zgadać, ale Szczur byłby wniebowzięty :mdleje: :evil_lol: tyyyle bab tylko dla niego :evil_lol:
no szczegolnie z tą pogodą to loteria niestety... :roll:

Posted

[quote name='Unbelievable']w sumie z Ewą też by się można zgadać, ale Szczur byłby wniebowzięty :mdleje: :evil_lol: tyyyle bab tylko dla niego :evil_lol:
no szczegolnie z tą pogodą to loteria niestety... :roll:[/QUOTE]

Możemy Ewę nawiedzić w jej wsi, tam jest mnóstwo terenów do chodzenia, a dojazd kolejką bezpośrednio z centrum :loveu: Tylko, żeby nasz pomysł podzieliła :p
Jak wrócę w połowie lipca z rozjazdó to się umówimy, tylko mnie przyciśnij, bo wiesz jak jest.. :p

Idę się uczyć, w środę mam egzamin z farmy i jestem już tak wykończona, że robię dosłownie wszystko żeby się zasiąść.. 4 kolokwia do przerobienia, każde to jakieś hmm 200 stron. Brrr.
Ale tak to jest, że akurat dzisiaj doszłam do wniosku, że nowa szczoteczka do zębów jest mi absolutnie w tym momencie najbardziej potrzebna. Że w domu nazbierało się tyle kurzu, że niedługo zatka mi drogi oddechowe. Że trzeba zrobić obiad, ale taki wymyślny, bo przecież trzeba się dobrze w sesji odżywiać. I czego to ja jeszcze nie robiłam dzisiaj.. :diabloti:
:placz:

Posted

[quote name='Justa']Możemy Ewę nawiedzić w jej wsi, tam jest mnóstwo terenów do chodzenia, a dojazd kolejką bezpośrednio z centrum :loveu: Tylko, żeby nasz pomysł podzieliła :p
Jak wrócę w połowie lipca z rozjazdó to się umówimy, tylko mnie przyciśnij, bo wiesz jak jest.. :p

Idę się uczyć, w środę mam egzamin z farmy i jestem już tak wykończona, że robię dosłownie wszystko żeby się zasiąść.. 4 kolokwia do przerobienia, każde to jakieś hmm 200 stron. Brrr.
Ale tak to jest, że akurat dzisiaj doszłam do wniosku, że nowa szczoteczka do zębów jest mi absolutnie w tym momencie najbardziej potrzebna. Że w domu nazbierało się tyle kurzu, że niedługo zatka mi drogi oddechowe. Że trzeba zrobić obiad, ale taki wymyślny, bo przecież trzeba się dobrze w sesji odżywiać. I czego to ja jeszcze nie robiłam dzisiaj.. :diabloti:
:placz:[/QUOTE]
nie ma problemu, ostatni autobus do łomży mam o 22:30 :diabloti: Ewa nie ma wyjścia :loveu: :evil_lol:

ok, będe przypominać ;)
na dodatek siedzisz na dogo :mdleje: to już wybitnie musi ci się nie chcieć :diabloti:

Posted

Myślicie, że na tę wystawę warszawską będzie można wprowadzać niezgłoszone psy? Tak przy okazji pytam, bo widzę, że tu sobie o tym rozmawiacie :cool3:.

[url]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/270614_183635181689888_100001302231612_411258_570070_n.jpg[/url]
Szkoda, jakbyś go miała oddać, tak ładnie się do zdjęć uśmiecha, prawie jak pies :evil_lol:.

Posted

[quote name='Unbelievable']
u szczura po staremu, za to ja :diabloti: ja mam zwierzaczka :evil_lol: nie był planowany no ale okazja się nadarzyła...
jest taaaki śliczny
i taaaki przyjemny :diabloti:
poza tym że to agresor to ma grzybicę i jestem cholernie wkurzona :roll: no i to tłumaczy jego niską cenę... ale mam nadzieję że się wyleczy, jak nie to go oddaję :roll:[/QUOTE]
Co to jest?
Jak tam leczenie jego grzybicy?

pzdr.

Posted

[url]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/268297_182256391827767_100001302231612_408338_4185691_n.jpg[/url] zdjęcie piękne, ale obiekt dla mnie już mniej :P

Posted

[URL]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/268297_182256391827767_100001302231612_408338_4185691_n.jpg[/URL]

fajnie focisz zwierzaczki, ale chyba już to mówiłam :D też chcę węża ;(

znasz jakieś fajne ćwiczenia na świadomość tylnych łap? próbuję Etnę nauczyć wskakiwania mi na stopy, ale ona chyba nie wie, że ma więcej niż dwie łapy :D

Posted

[quote name='Illusion']Myślicie, że na tę wystawę warszawską będzie można wprowadzać niezgłoszone psy? Tak przy okazji pytam, bo widzę, że tu sobie o tym rozmawiacie :cool3:.

[url]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/270614_183635181689888_100001302231612_411258_570070_n.jpg[/url]
Szkoda, jakbyś go miała oddać, tak ładnie się do zdjęć uśmiecha, prawie jak pies :evil_lol:.[/QUOTE]
tak, ja w zeszłym roku byłam i nie było problemu, tylko trzeba mieć książeczkę ze szczepieniem przeciwko wściekliźnie

ja już go polubiłam :loveu: chyba nawet mnie ugryzł parę razy :razz:
[quote name='Asiaczek']Co to jest?
Jak tam leczenie jego grzybicy?

pzdr.[/QUOTE]
Thamnophis marcianus - wąż pończosznik, czyli coś jak ten wcześniejszy ale inny rodzaj ;)
Na razie do niego nie zaglądam żeby go nie stresować ;)
[quote name='daguerrotype'][url]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/268297_182256391827767_100001302231612_408338_4185691_n.jpg[/url] zdjęcie piękne, ale obiekt dla mnie już mniej :P[/QUOTE]
obiekt jest cudny i prześliczny :loveu::evil_lol:
[quote name='motyleqq'][URL]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/268297_182256391827767_100001302231612_408338_4185691_n.jpg[/URL]

fajnie focisz zwierzaczki, ale chyba już to mówiłam :D też chcę węża ;(

znasz jakieś fajne ćwiczenia na świadomość tylnych łap? próbuję Etnę nauczyć wskakiwania mi na stopy, ale ona chyba nie wie, że ma więcej niż dwie łapy :D[/QUOTE]
dzięki ;) kupuj węża, kupuj! :evil_lol:

najłatwiejsze to chyba nauczyć psa kręcić tyłkiem dookoła książki na której pies ma przednie łapy :razz:

Posted

[quote name='Unbelievable']
dzięki ;) kupuj węża, kupuj! :evil_lol:

najłatwiejsze to chyba nauczyć psa kręcić tyłkiem dookoła książki na której pies ma przednie łapy :razz:[/QUOTE]

kupię, jak tylko zacznę więcej zarabiać :evil_lol: póki co, zwyczajnie nie stać mnie na tyle prądu :roll: ale kupię i nazwę BEHEMOT :diabloti:

spróbuję z tym kręceniem :D

Posted

[quote name='motyleqq']kupię, jak tylko zacznę więcej zarabiać :evil_lol: póki co, zwyczajnie nie stać mnie na tyle prądu :roll: ale kupię i nazwę BEHEMOT :diabloti:

spróbuję z tym kręceniem :D[/QUOTE]
eee, przy pończochach prądu nie trzeba zupełnie ;) no chyba że ci zimą poniżej 20 stopni temperatura spada. Mój ma tylko jedną malutką energooszczędną świetlówkę 15w dla oświetlenia, prądu to pobiera tyle co nic. To nie agamy że muszą mieć 30 stopni :evil_lol:

Próbujcie ;) zapomniałam o najprostszym z najprostszych- chodzenie do tyłu

Posted

[quote name='Unbelievable']eee, przy pończochach prądu nie trzeba zupełnie ;) no chyba że ci zimą poniżej 20 stopni temperatura spada. Mój ma tylko jedną malutką energooszczędną świetlówkę 15w dla oświetlenia, prądu to pobiera tyle co nic. To nie agamy że muszą mieć 30 stopni :evil_lol:

Próbujcie ;) zapomniałam o najprostszym z najprostszych- chodzenie do tyłu[/QUOTE]

serio mówisz? to mnie teraz skusiłaś... :roll: no kurde :evil_lol: chyba sobie sprawię po przeprowadzce, tylko jak to chłopu wyjaśnić :evil_lol:

Etna chodziła do tyłu jak nie chciałam jej uczyć, teraz jak chce jej to wyklikać, to się wymiguje :evil_lol:

[quote name='westie_justa']nam nie wychodzi nawet chodzenie do tyło więc pewnie o wchodzeniu tylnymi łapami na coś możemy zapomniec:shake:[/QUOTE]

musisz być w tak ciasnym pomieszczeniu, żeby pies nie miał innego manewru

Posted

[quote name='motyleqq']serio mówisz? to mnie teraz skusiłaś... :roll: no kurde :evil_lol: chyba sobie sprawię po przeprowadzce, tylko jak to chłopu wyjaśnić :evil_lol:

Etna chodziła do tyłu jak nie chciałam jej uczyć, teraz jak chce jej to wyklikać, to się wymiguje :evil_lol: [/QUOTE]

po co wyjaśniać? :evil_lol: tylko szkopuł jest taki że ciężko te węże w polsce dostać, ale myślę że by się coś wykombinowało;)

to uczcie krążenia wokół książki :razz: