*Monia* Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [url]http://i1036.photobucket.com/albums/a450/dzeksorini/DSC_8620.jpg[/url] - jaki aniołeczek :loveu::loveu: [quote name='Unbelievable']dzisiaj go odwołałam jak był bliski strategicznego punktu ucieczek :loveu: i chyba w końcu zrozumiał że jak się wybiegnie odpowiednio to można złapać frisbee w powietrzu : P[/QUOTE] Do tego mądry :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Atkaaaa']sama robiłaś to zdjecie :diabloti:[/QUOTE] aa no to nic dziwnego że brzydko wyszedł :evil_lol: kolorów za to nie ustawiałam :diabloti: Monia, z tym aniołeczkiem i mądrym to nie przesadzaj :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Unbelievable']Monia, z tym aniołeczkiem i mądrym to nie przesadzaj :evil_lol:[/QUOTE] Ty się go czepiasz tak jak ja Shiny, a on przecież taki grzeczniusi piesek jest :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='*Monia*']Ty się go czepiasz tak jak ja Shiny, a on przecież taki grzeczniusi piesek jest :loveu:[/QUOTE] jeszcze go nie widziałaś w ekstremalnej sytuacji pt. "miejsce ucieczek" lub "PLAC" :evil_lol: Jak na moje, to jemu po prostu jest teraz gorąco, temu jest fajny ;) Quote
Talia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja potwierdzę, że to nie jest aniołeczek. Tzn mam porównanie z moją sunią ;) Najlepsza była ta akcja jak chciał wklepać Ginowi (co się Gin spiął z Dolarem i spierdzielał) i zatrzymał się żeby kaganiec ściągnąć. Albo jak wleciał za Ginem do morza chociaż z pływaniem nie za bardzo mu szło :lol: Quote
*Monia* Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Unbelievable']jeszcze go nie widziałaś w ekstremalnej sytuacji pt. "miejsce ucieczek" lub "PLAC" :evil_lol: Jak na moje, to jemu po prostu jest teraz gorąco, temu jest fajny ;-)[/QUOTE] Jak by mi pies z oczu zniknął to bym wpadła w panikę, więc jak bym zobaczyła to nie wiem na kogo byś się bardziej wkurzyła :roll:. On jest fajny cały czas tylko Ty go nie doceniasz :eviltong: Gram z Shiną niezłą parkę by stworzyli :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 on jest taki jaskrawy i się nie czepiaj! o! :D Quote
Russellka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2419.jpg[/url] Jejaaa, mamy identyko obróżkę :lol: A Gramu z frisbee super się prezentuje, Koda też o mało co się nie potknie, a pokroić by się dała za talerzyki, tak się cieszy na ich widok :evil_lol: No i tak w ogóle to ćwiczycie aktywniej agility? Bo mam cynk, że podobno w Lublinie będzie semi, ale nie jest jeszcze znany termin konkretny, wiem tylko, że na razie zbierają lud :cool3: I nie moge przeboleć tego, że kolejny rok nie będzie nas na DCDC w Wa-wie, bo nie umiem rzucać w mini distance :placz: Bo freestyle wyszedłby nawet dobrze tylko kurcze te dalekie rzuty to moje utrapienie nieszczęsne :shake: PS. Wymiziaj Gramiszona w wielki cudowny kinolek :loveu: PS2: Będziecie w Białym stoku na wystawie? Pozdr Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='*Monia*']Jak by mi pies z oczu zniknął to bym wpadła w panikę, więc jak bym zobaczyła to nie wiem na kogo byś się bardziej wkurzyła :roll:. On jest fajny cały czas tylko Ty go nie doceniasz :eviltong: Gram z Shiną niezłą parkę by stworzyli :evil_lol:[/QUOTE] ja zawsze muszę uspokajać wszystkich którzy widzą jak Gram ucieka :evil_lol: on jest durnym terrierem po prostu ;) [quote name='Atkaaaa']on jest taki jaskrawy i się nie czepiaj! o! :D[/QUOTE] pf :diabloti: [quote name='Talia']A wstawiałaś jego zdjęcie w RD?[/QUOTE] nie :razz: [quote name='Russellka'][URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2419.jpg[/URL] Jejaaa, mamy identyko obróżkę :lol: A Gramu z frisbee super się prezentuje, Koda też o mało co się nie potknie, a pokroić by się dała za talerzyki, tak się cieszy na ich widok :evil_lol: No i tak w ogóle to ćwiczycie aktywniej agility? Bo mam cynk, że podobno w Lublinie będzie semi, ale nie jest jeszcze znany termin konkretny, wiem tylko, że na razie zbierają lud :cool3: I nie moge przeboleć tego, że kolejny rok nie będzie nas na DCDC w Wa-wie, bo nie umiem rzucać w mini distance :placz: Bo freestyle wyszedłby nawet dobrze tylko kurcze te dalekie rzuty to moje utrapienie nieszczęsne :shake: PS. Wymiziaj Gramiszona w wielki cudowny kinolek :loveu: PS2: Będziecie w Białym stoku na wystawie? Pozdr[/QUOTE] szczurzego trzeba bardziej motywować, on jeszcze nie jest na tyle nakręcony, że dałby się za talerz pokroić (i chyba nigdy nie będzie...) cośtam z agi robimy, ale ciągle jesteśmy na etapie hopek i tuneli :angryy: aktualnie nie mamy placu i po prostu nie ma gdzie ćwiczyć :roll: a co do zawodów to ci na pw napiszę ;) w białym będziemy, w sobotę, bo mamy pokaz :razz: Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 To wstawiaj. Musze zobaczyć mojego pieszczoszka w nowym ubranku :loveu: Quote
Feigned Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 a ja to bym sobie obejrzała jakiś filmik z frisbowym Szczurkiem :diabloti: Quote
Russellka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 O ile pisałaś - pw nie doszło... ;-) A jaki pokazik macie? :cool3: Bo moją rodzinke próbuje wyciągnąć do Białego, mam nadzieję, że mi się uda... Quote
Unbelievable Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Talia']To wstawiaj. Musze zobaczyć mojego pieszczoszka w nowym ubranku :loveu:[/QUOTE] muszę mu najpierw te zdjęcie zrobić :evil_lol: [quote name='Feigned']a ja to bym sobie obejrzała jakiś filmik z frisbowym Szczurkiem :diabloti:[/QUOTE] ja też :diabloti: i ZDJĘCIA :diabloti: [quote name='Russellka']O ile pisałaś - pw nie doszło... ;-) A jaki pokazik macie? :cool3: Bo moją rodzinke próbuje wyciągnąć do Białego, mam nadzieję, że mi się uda...[/QUOTE] zapomniałam :evil_lol: nikt jeszcze nie wie co to za pokaz :diabloti: Quote
Feigned Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Unbelievable']ja też :diabloti: i ZDJĘCIA :diabloti: zapomniałam :evil_lol: nikt jeszcze nie wie co to za pokaz :diabloti:[/QUOTE] :siara::diabloti: to zapraszam :razz: :evil_lol::evil_lol: Quote
KT Arts Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [url]http://i1036.photobucket.com/albums/a450/dzeksorini/DSC_8620.jpg[/url] Jaki przystojniaczek:loveu: Quote
Obama Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Jack Russell Terrier jedna z najbardziej figlarnych i uroczych wizualnie ras!Gram super :) Quote
Talia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Wczoraj spotkałam JRT w parku obok nas :) Fajny był nawet. Jak dziś go spotkam to zapytam się z jakiej hodowli :) I proszę o zdjęcia. Quote
Unbelievable Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Feigned']:siara::diabloti: to zapraszam :razz: [/QUOTE] ja zapraszam :diabloti: [quote name='Caachou_']Będzie jakaś Stefania? :cool3: :wink:[/QUOTE] będzie ;) zrobiłam jej fotoszuta i sama jestem zdziwiona że tak dobrze wyszedł :loveu: [quote name='Obama']Jack Russell Terrier jedna z najbardziej figlarnych i uroczych wizualnie ras!Gram super :)[/QUOTE] dla mnie to bez wątpienia najlepsza i najśliczniejsza rasa pod słońcem :loveu: [quote name='Talia']Wczoraj spotkałam JRT w parku obok nas :) Fajny był nawet. Jak dziś go spotkam to zapytam się z jakiej hodowli :) I proszę o zdjęcia.[/QUOTE] pytaj pytaj ;) a zdjęcie mam takie- Szczurzy ze swoją półsiostrą Jagą :loveu: i zdjęcie od dupy strony :evil_lol: [IMG]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/Sopot%202010/DSC_0283.jpg[/IMG] Quote
Talia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ona bardziej męsko wygląda niz on w tym różu :D Quote
Feigned Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ja mam dalej :evil_lol: [quote name='Talia']Ona bardziej męsko wygląda niz on w tym różu :D[/QUOTE] bez kitu hahah :evil_lol: poka od przodu :diabloti: Quote
Doginka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Te foty od doopy strony fajne, ale ja poczekam na takie od strony nosa:lol: Quote
gops Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 owczarek pirenejski ? :diabloti: myslalam ze drugi jrt :eviltong: mam jedno zdjecie Grama z wystawy ale bardzo brzydkie wyszlo :lol: Quote
Recommended Posts