Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://i1036.photobucket.com/albums/a450/dzeksorini/DSC_8620.jpg[/url] - jaki aniołeczek :loveu::loveu:

[quote name='Unbelievable']dzisiaj go odwołałam jak był bliski strategicznego punktu ucieczek :loveu: i chyba w końcu zrozumiał że jak się wybiegnie odpowiednio to można złapać frisbee w powietrzu : P[/QUOTE]
Do tego mądry :loveu:

Posted

[quote name='Atkaaaa']sama robiłaś to zdjecie :diabloti:[/QUOTE]
aa no to nic dziwnego że brzydko wyszedł :evil_lol:
kolorów za to nie ustawiałam :diabloti:

Monia, z tym aniołeczkiem i mądrym to nie przesadzaj :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']Monia, z tym aniołeczkiem i mądrym to nie przesadzaj :evil_lol:[/QUOTE]
Ty się go czepiasz tak jak ja Shiny, a on przecież taki grzeczniusi piesek jest :loveu:

Posted

[quote name='*Monia*']Ty się go czepiasz tak jak ja Shiny, a on przecież taki grzeczniusi piesek jest :loveu:[/QUOTE]
jeszcze go nie widziałaś w ekstremalnej sytuacji pt. "miejsce ucieczek" lub "PLAC" :evil_lol:
Jak na moje, to jemu po prostu jest teraz gorąco, temu jest fajny ;)

Posted

Ja potwierdzę, że to nie jest aniołeczek.
Tzn mam porównanie z moją sunią ;)
Najlepsza była ta akcja jak chciał wklepać Ginowi (co się Gin spiął z Dolarem i spierdzielał) i zatrzymał się żeby kaganiec ściągnąć. Albo jak wleciał za Ginem do morza chociaż z pływaniem nie za bardzo mu szło :lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']jeszcze go nie widziałaś w ekstremalnej sytuacji pt. "miejsce ucieczek" lub "PLAC" :evil_lol:
Jak na moje, to jemu po prostu jest teraz gorąco, temu jest fajny ;-)[/QUOTE]
Jak by mi pies z oczu zniknął to bym wpadła w panikę, więc jak bym zobaczyła to nie wiem na kogo byś się bardziej wkurzyła :roll:.
On jest fajny cały czas tylko Ty go nie doceniasz :eviltong:

Gram z Shiną niezłą parkę by stworzyli :evil_lol:

Posted

[url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2419.jpg[/url]
Jejaaa, mamy identyko obróżkę :lol:

A Gramu z frisbee super się prezentuje, Koda też o mało co się nie potknie, a pokroić by się dała za talerzyki, tak się cieszy na ich widok :evil_lol: No i tak w ogóle to ćwiczycie aktywniej agility? Bo mam cynk, że podobno w Lublinie będzie semi, ale nie jest jeszcze znany termin konkretny, wiem tylko, że na razie zbierają lud :cool3: I nie moge przeboleć tego, że kolejny rok nie będzie nas na DCDC w Wa-wie, bo nie umiem rzucać w mini distance :placz: Bo freestyle wyszedłby nawet dobrze tylko kurcze te dalekie rzuty to moje utrapienie nieszczęsne :shake:

PS. Wymiziaj Gramiszona w wielki cudowny kinolek :loveu:
PS2: Będziecie w Białym stoku na wystawie?

Pozdr

Posted

[quote name='*Monia*']Jak by mi pies z oczu zniknął to bym wpadła w panikę, więc jak bym zobaczyła to nie wiem na kogo byś się bardziej wkurzyła :roll:.
On jest fajny cały czas tylko Ty go nie doceniasz :eviltong:

Gram z Shiną niezłą parkę by stworzyli :evil_lol:[/QUOTE]
ja zawsze muszę uspokajać wszystkich którzy widzą jak Gram ucieka :evil_lol:
on jest durnym terrierem po prostu ;)

[quote name='Atkaaaa']on jest taki jaskrawy i się nie czepiaj! o! :D[/QUOTE]
pf :diabloti:
[quote name='Talia']A wstawiałaś jego zdjęcie w RD?[/QUOTE]
nie :razz:
[quote name='Russellka'][URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2419.jpg[/URL]
Jejaaa, mamy identyko obróżkę :lol:

A Gramu z frisbee super się prezentuje, Koda też o mało co się nie potknie, a pokroić by się dała za talerzyki, tak się cieszy na ich widok :evil_lol: No i tak w ogóle to ćwiczycie aktywniej agility? Bo mam cynk, że podobno w Lublinie będzie semi, ale nie jest jeszcze znany termin konkretny, wiem tylko, że na razie zbierają lud :cool3: I nie moge przeboleć tego, że kolejny rok nie będzie nas na DCDC w Wa-wie, bo nie umiem rzucać w mini distance :placz: Bo freestyle wyszedłby nawet dobrze tylko kurcze te dalekie rzuty to moje utrapienie nieszczęsne :shake:

PS. Wymiziaj Gramiszona w wielki cudowny kinolek :loveu:
PS2: Będziecie w Białym stoku na wystawie?

Pozdr[/QUOTE]
szczurzego trzeba bardziej motywować, on jeszcze nie jest na tyle nakręcony, że dałby się za talerz pokroić (i chyba nigdy nie będzie...)
cośtam z agi robimy, ale ciągle jesteśmy na etapie hopek i tuneli :angryy: aktualnie nie mamy placu i po prostu nie ma gdzie ćwiczyć :roll:

a co do zawodów to ci na pw napiszę ;)
w białym będziemy, w sobotę, bo mamy pokaz :razz:

Posted

[quote name='Talia']To wstawiaj. Musze zobaczyć mojego pieszczoszka w nowym ubranku :loveu:[/QUOTE]
muszę mu najpierw te zdjęcie zrobić :evil_lol:

[quote name='Feigned']a ja to bym sobie obejrzała jakiś filmik z frisbowym Szczurkiem :diabloti:[/QUOTE]
ja też :diabloti: i ZDJĘCIA :diabloti:

[quote name='Russellka']O ile pisałaś - pw nie doszło... ;-) A jaki pokazik macie? :cool3: Bo moją rodzinke próbuje wyciągnąć do Białego, mam nadzieję, że mi się uda...[/QUOTE]
zapomniałam :evil_lol:
nikt jeszcze nie wie co to za pokaz :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']ja też :diabloti: i ZDJĘCIA :diabloti:

zapomniałam :evil_lol:
nikt jeszcze nie wie co to za pokaz :diabloti:[/QUOTE]

:siara::diabloti:
to zapraszam :razz:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

Wczoraj spotkałam JRT w parku obok nas :) Fajny był nawet. Jak dziś go spotkam to zapytam się z jakiej hodowli :)
I proszę o zdjęcia.

Posted

[quote name='Feigned']:siara::diabloti:
to zapraszam :razz:
[/QUOTE]
ja zapraszam :diabloti:

[quote name='Caachou_']Będzie jakaś Stefania? :cool3: :wink:[/QUOTE]
będzie ;) zrobiłam jej fotoszuta i sama jestem zdziwiona że tak dobrze wyszedł :loveu:
[quote name='Obama']Jack Russell Terrier jedna z najbardziej figlarnych i uroczych wizualnie ras!Gram super :)[/QUOTE]
dla mnie to bez wątpienia najlepsza i najśliczniejsza rasa pod słońcem :loveu:
[quote name='Talia']Wczoraj spotkałam JRT w parku obok nas :) Fajny był nawet. Jak dziś go spotkam to zapytam się z jakiej hodowli :)
I proszę o zdjęcia.[/QUOTE]
pytaj pytaj ;)

a zdjęcie mam takie- Szczurzy ze swoją półsiostrą Jagą :loveu: i zdjęcie od dupy strony :evil_lol:

[IMG]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/Sopot%202010/DSC_0283.jpg[/IMG]