Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Talia']Ale cudaski http://i303.photobucket.com/albums/n...t/DSC_3880.jpg :loveu:
piesia wymiata :evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Czy to jest Stefanek? To znaczy, czy to jest jego odwrotna strona...
http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/Stefania/DSC_0497.jpg

Pzdr.
tak, to jest odwrotna strona sztefena :cool3:

[quote name='Caachou_']To w końcu jak - masz Stefka czy Stefcię? :lol:
Stefanię! przecie mówiłam że to ona, tyle, że kamikadze, więc pasuje do niej bardziej męskie imię :diabloti:
[quote name='Talia']Pewnie obojniaczka :D
co to, to nie :diabloti:

A jak grzecznie mi się tu zbierzecie w kółeczku to przedstawię dzisiaj surprajsa ;)

Posted

gops napisał(a):
fuuu :diabloti::eviltong:

nie znasz się :diabloti:
Feigned napisał(a):
aaaa dużoo małych potworków :evil_lol:
weź nie mów, że to Twoje :diabloti:

no pewnie, że moje : P wszystkie 4 :loveu:

Posted

Widzę, że sobie stadko powiększyłaś :). Uważaj, bo jeszcze będziesz miała różne takie dziwne w takich ilościach jak ja - znajomi bali się mnie odwiedzać, a nocowania po mojej 18-stce 2 kumpele długo nie zapomną... Do towarzystwa w pokoju miały paręnaśnie modliszek i prawie setkę pajączków :D.

Posted

Nie rozumiem tylko dlaczego przy Barbarce i Olusiu dałaś ':diabloti:' a przy Marceli i Stefci ':loveu:' :niewiem:
i taki kategoryczny błąd, miała być BI STEFANIA :loveu:a nie żadna bjutiful! (to swoją drogą)

Posted

[quote name='bonsai_88']Widzę, że sobie stadko powiększyłaś :). Uważaj, bo jeszcze będziesz miała różne takie dziwne w takich ilościach jak ja - znajomi bali się mnie odwiedzać, a nocowania po mojej 18-stce 2 kumpele długo nie zapomną... Do towarzystwa w pokoju miały paręnaśnie modliszek i prawie setkę pajączków :D.
moje koleżanki są już uświadomione, że ja mam robale i Stefanię (w sumie o maluchach jeszcze nie poinformowałam wszystkich : P ), ale i tak najbardziej boją się.... Grama :evil_lol::evil_lol:
[quote name='basia bonnie']Nie rozumiem tylko dlaczego przy Barbarce i Olusiu dałaś ':diabloti:' a przy Marceli i Stefci ':loveu:' :niewiem:
i taki kategoryczny błąd, miała być BI STEFANIA :loveu:a nie żadna bjutiful! (to swoją drogą)
a wiesz że sama nie wiem :razz: tak jakoś mi nie pasowało :diabloti:
[quote name='gops']zaszalalas :lol:
to teraz Stefcia bedzie miala towarzystwo :razz:
będzie miała, ale musi jeszcze na nie poczekać, bo jak na razie to są małe pisklaczki : P
[quote name='Asiaczek']Hahaha, wyglądają jak sztuczne...
One zyją w 1 terrarium (czy jak to się nazywa...)? Osobno? Jak na siebie reagują...?

pzdr.
Stefania ma swoje nowe królestwo

a maluszki mieszkają w ogołoconym z ozdób starym terrarium dodatkowo w plastikowych pojemnikach o wymiarach 30x20x10. Samiczki mieszkają na razie razem, samczyk oddzielnie- miało być tak, że samiczki pojedynczo w plastikowych, a samczyk w dużym terrarium, bo jest o miesiąc od nich starszy, ale jest jeszcze tak malutki, że w tym dużym by się po prostu zgubił ;)
Na razie jest między nimi pełna symbioza(samiczkami, bo spotkania z Olusiem nie było), leżą w jednej kryjówce i takie tam ;)

w ogóle te gekony w porównaniu do Stefanii są bardzo spokojne i nie boją się wszystkiego jak ona- Stefania jak przyjechała do mnie tylko siedziała w kryjówce i ani myślała z niej w dzień wychodzić, a maluchy tylko jak je wpuściłam zaczęły zwiedzanie :evil_lol: no i gryzła, łapała za paluchy przy jakimkolwiek zbliżeniu ręki do niej, a te tylko skrzeczą jak się je za mocno podnosi : P

Posted

gops napisał(a):
ten z zoltym bedzie piekny !
nie przepadam za takimi zwierzakami ,wole psy :eviltong:
fajne terrarium ;)

ten z żółtym są dwa : P a jeżeli chodzi o Barbarkę na zdjęciu powyżej, to będzie wyglądała zupełnie inaczej niż teraz :)
ja też wolę psy, ale takie zwierzaki to jedyne tak kontaktowe, które mogę przy Szczurze mieć. No i zawsze chciałam mieć węża lub jaszczurkę ;)