Marta_Ares Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 achhh jakie piękne zdjęcia!!! pewnie robione afrykanskim aparatem? mnie na takiego nie stac :( ale Tzt ma to pozycze Quote
*Monia* Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 To i ja się pozachwycam :loveu: [url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2366.jpg[/url] - zazdraszczam :loveu:, mój tucznik tak by nie chciał zrobić a łysy chudzielec za mało kumaty... Quote
Unbelievable Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 [quote name='Feigned']jacieeeeee, te dyski to bez kitu niezłe giganty :evil_lol: [URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2338.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE] noo zobaczysz dzisiaj jak on się do nich zabiera :evil_lol: [quote name='Doginka']Hahahahahaha, ciekawe kogo tu obgadują:roflt: [URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2301.jpg[/URL][/QUOTE] siebie nawzajem :diabloti: [quote name='olekg89']Słodziaste fotaski :P[/QUOTE] :shake: [quote name='Marta_Ares']achhh jakie piękne zdjęcia!!! pewnie robione afrykanskim aparatem? mnie na takiego nie stac :( ale Tzt ma to pozycze[/QUOTE] nie ja robiłam więc są brzydkie :shake: noo afrykański, ale ma małą matrycę, i obiektyw zły, i w ogóle do kitu :roll: nie mam TZta więc mi nie pożyczy :placz: a kiedy u was będą fotaski? jak będą to napisz i przyjdę, dobrze? [quote name='*Monia*']To i ja się pozachwycam :loveu: [URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2366.jpg[/URL] - zazdraszczam :loveu:, mój tucznik tak by nie chciał zrobić a łysy chudzielec za mało kumaty...[/QUOTE] u niego to normalne :evil_lol: hitem jest jak się cieszy i podskakuje wzwyż sięgając mi do pasa :diabloti: albo jak wskakuje na rączki z miejsca :loveu: muszę wstać dzisiaj o 6.30 bo mam autobus o 7 :evil_lol: życzcie mi powodzenia :evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Unbelievable']noo afrykański, ale ma małą matrycę, i obiektyw zły, i w ogóle do kitu :roll: nie mam TZta więc mi nie pożyczy :placz:[/QUOTE] Nie łam się :glaszcze: [QUOTE]u niego to normalne :evil_lol: hitem jest jak się cieszy i podskakuje wzwyż sięgając mi do pasa :diabloti: albo jak wskakuje na rączki z miejsca :loveu: [/QUOTE] Jak się Shina cieszy to ja uciekam bo zawsze poszkodowana z tego wychodzę :mad:. Ale tak ładnie by mogła skakać :loveu: [QUOTE]muszę wstać dzisiaj o 6.30 bo mam autobus o 7 :evil_lol: życzcie mi powodzenia :evil_lol:[/QUOTE] Powodzenia, miłej podróży, miłych snów... albo się nie kładź bo się nie opłaca ;). Możesz mnie wyręczyć w spacerku bo mi się wybitnie nie chce iść dzisiaj :roll: Quote
gops Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 rzeczywiscie Gramowi juz mniej widac zebra ;D przynajmiej nie na kazdym zdjeciu ;p jaki on wysportowany , ja jak kupilam mojej suce talerz to czekala az spadnie i dopiero za nim biegla :) milej podrozy :) Quote
evel Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2416.jpg[/URL] OMG :mdleje: widzę umięśnionego labradora :shock: :evil_lol: Współczuję wstawania porannego, ja w wakacje się nie mogę zmusić do takich dziwnych rzeczy :lol: Quote
Marta_Ares Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 hej. miłej srody :) zapraszam do nas na zdjecia, cos dawno cie u nas nie bylo :( Quote
infers Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Unbelievable'] nie ja robiłam więc są brzydkie :shake: noo afrykański, ale ma małą matrycę, i obiektyw zły, i w ogóle do kitu :roll: nie mam TZta więc mi nie pożyczy :placz: a kiedy u was będą fotaski? jak będą to napisz i przyjdę, dobrze? [/QUOTE] Sama jesteś brzydka :loveu: A co to afrykański aparat ? Quote
Unbelievable Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='*Monia*']Nie łam się :glaszcze:[/QUOTE] :placz: [quote name='*Monia*'] Jak się Shina cieszy to ja uciekam bo zawsze poszkodowana z tego wychodzę :mad:. Ale tak ładnie by mogła skakać :loveu: [/QUOTE] właśnie dlatego ja chcę małego psa :diabloti: [quote name='*Monia*'] Powodzenia, miłej podróży, miłych snów... albo się nie kładź bo się nie opłaca ;). Możesz mnie wyręczyć w spacerku bo mi się wybitnie nie chce iść dzisiaj :roll:[/QUOTE] położyłam się, a wstać musiała o 5.30 :evil_lol: spałam jakieś dwie godziny maksymalnie bo dodatkowo nie mogłam spać : P ty o takich porach z psami chodzisz? mój rekord to 21 :evil_lol: [quote name='gops']rzeczywiscie Gramowi juz mniej widac zebra ;D przynajmiej nie na kazdym zdjeciu ;p jaki on wysportowany , ja jak kupilam mojej suce talerz to czekala az spadnie i dopiero za nim biegla :) milej podrozy :)[/QUOTE] noo, grubas, mówiłam :diabloti: skoczny po prostu ;) [quote name='evl'][URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2416.jpg[/URL] OMG :mdleje: widzę umięśnionego labradora :shock: :evil_lol: Współczuję wstawania porannego, ja w wakacje się nie mogę zmusić do takich dziwnych rzeczy :lol:[/QUOTE] noooo :diabloti: ale to chyba jakaś mieszanka laba z dogiem niemieckim :evil_lol: ja jeżeli mam wstawać żeby pojechać zrobić coś z psem to nie ma problemu :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']hej. miłej srody :) zapraszam do nas na zdjecia, cos dawno cie u nas nie bylo :([/QUOTE] słonecznej środy! bo w afryce świeci słońce i ja też chcę żeby u nas świeciło, a nie same chmury i tylko 29 stopni :-( [quote name='infers']Sama jesteś brzydka :loveu: A co to afrykański aparat ?[/QUOTE] jesteś nie na czasie :diabloti: a Gram się dzisiaj genialnie frisbował :loveu::loveu: tylko ja nie umiem rzucać :diabloti: Quote
Pestka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2296.jpg[/url] Ale wielkie te dyski, nie za duże dla niego?:P Quote
Unbelievable Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Pestka'][url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2296.jpg[/url] Ale wielkie te dyski, nie za duże dla niego?:P[/QUOTE] za duże, dlatego je sprzedałam ;) Quote
Pestka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Unbelievable']za duże, dlatego je sprzedałam ;)[/QUOTE] Chyba, ze tak, bo Twój Gram mniej wiecej wielkosci mojego Benka jest, a dla niego to te duze talerze są za duze ;) Quote
*Monia* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Unbelievable']właśnie dlatego ja chcę małego psa :diabloti:[/QUOTE] Mam krzywy kręgosłup i schylanie mi nie służy, więc kurduple odpadają. Dam ogłoszenie na allegro to może się ktoś na większego za Shinę wymieni :evil_lol: [quote name='Unbelievable']położyłam się, a wstać musiała o 5.30 :evil_lol: spałam jakieś dwie godziny maksymalnie bo dodatkowo nie mogłam spać : P ty o takich porach z psami chodzisz? mój rekord to 21 :evil_lol:[/QUOTE] Nie będę pisać ile ja spałam, nie umiem krótko spać :lol:. Mój rekord to 3 w nocy, bo ja nocne stworzonko jestem a później śpię do (po)południa razem z Shiną. Hexa biedna zawsze kilka dni się nie może dostosować jak jest u nas, bo ona wstaje najpóźniej o 8 :mad:, Shina u rodziców raz dwa się przestawia. W nocy zawsze tak cichutko, żadnych piesków, żadnych ludzi, spokój, tylko zawsze mi się wydaje że dziki zaraz zza krzaków wyjdą i zawału dostanę :evil_lol:. Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Fuuuuj jakiś ten Twój pies jest brzydki i na dodatek z rodowodem :shake: Jak mogłaś? przecież teraz trendi są wszelakie mieszanki i psy z pseudo:diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='*Monia*']Mam krzywy kręgosłup i schylanie mi nie służy, więc kurduple odpadają. Dam ogłoszenie na allegro to może się ktoś na większego za Shinę wymieni :evil_lol:[/QUOTE] a ja mam w ogóle jakąś chorobę kręgosłupa, ale wolę się schylać(chociaż wcale dużo tego nie robię, raczej rzucam żarciem) niż znosić ciąganie, podnoszenie np. 30kg psa ;) może i się wymieni.... :diabloti: [quote name='*Monia*'] Nie będę pisać ile ja spałam, nie umiem krótko spać :lol:. Mój rekord to 3 w nocy, bo ja nocne stworzonko jestem a później śpię do (po)południa razem z Shiną. Hexa biedna zawsze kilka dni się nie może dostosować jak jest u nas, bo ona wstaje najpóźniej o 8 :mad:, Shina u rodziców raz dwa się przestawia. W nocy zawsze tak cichutko, żadnych piesków, żadnych ludzi, spokój, tylko zawsze mi się wydaje że dziki zaraz zza krzaków wyjdą i zawału dostanę :evil_lol:.[/QUOTE] szczur wieczorem wychodzi o 18-19, rano o 12-13 :evil_lol: u mnie i tak prawie nikogo nie ma, więc mi to wsio ryba ;) [quote name='Izabela124.']Fuuuuj jakiś ten Twój pies jest brzydki i na dodatek z rodowodem :shake: Jak mogłaś? przecież teraz trendi są wszelakie mieszanki i psy z pseudo:diabloti:[/QUOTE] rozdawali to wzięłam : P Quote
*Monia* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Unbelievable']a ja mam w ogóle jakąś chorobę kręgosłupa, ale wolę się schylać(chociaż wcale dużo tego nie robię, raczej rzucam żarciem) niż znosić ciąganie, podnoszenie np. 30kg psa ;-) może i się wymieni.... :diabloti:[/QUOTE] Shina rzuconego żarcia nie ruszy :mad:. A zabaw siłowych na spacerach nie lubi. Na kolanka za to się pcha :mad: Na pewno się wymieni - do hodowli zdatna, świetny stróż, mało żre - ekonomiczna :razz: [quote name='Unbelievable']szczur wieczorem wychodzi o 18-19, rano o 12-13 :evil_lol: u mnie i tak prawie nikogo nie ma, więc mi to wsio ryba ;-)[/QUOTE] Moje kundle aż tak elastycznych pęcherzy i jelit nie mają. Chociaż Shina pewnie by wytrzymała, bo ona w ogóle rzadko wydala :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Unbelievable'] szczur wieczorem wychodzi o 18-19, rano o 12-13 :evil_lol:[/QUOTE] OMG dziwny ten Twój Szczur ;P Quote
Mudik Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Super fotka! [url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2376.jpg[/url] Ale Voult WOW! [url]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2366.jpg[/url] ło mamo moje by może i wytrzymały oprócz Vica,ale on jest chory,uwazaj,żeby mu nerek i pęcherza na starosc nie rozwalić, to,że wytrzymuje to nie znaczy,że się nie odbija na zdrowiu. Quote
Unbelievable Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='*Monia*']Shina rzuconego żarcia nie ruszy :mad:. A zabaw siłowych na spacerach nie lubi. Na kolanka za to się pcha :mad: Na pewno się wymieni - do hodowli zdatna, świetny stróż, mało żre - ekonomiczna :razz: [/QUOTE] co za pies :evil_lol::evil_lol: szczenior po prostu :evil_lol: [quote name='*Monia*'] Moje kundle aż tak elastycznych pęcherzy i jelit nie mają. Chociaż Shina pewnie by wytrzymała, bo ona w ogóle rzadko wydala :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Feigned']miłego wieczora życzę :loveu: :razz:[/QUOTE] miłego poranku! i popołudnia! [quote name='Iza.']OMG dziwny ten Twój Szczur ;P[/QUOTE] ja zawsze mówiłam że on jest dziwny :diabloti: [quote name='Mudik']Super fotka! [URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2376.jpg[/URL] Ale Voult WOW! [URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/10sierpnia10/DSC_2366.jpg[/URL] ło mamo moje by może i wytrzymały oprócz Vica,ale on jest chory,uwazaj,żeby mu nerek i pęcherza na starosc nie rozwalić, to,że wytrzymuje to nie znaczy,że się nie odbija na zdrowiu.[/QUOTE] szkoda tylko, że ja ani do voultów, ani do flipów, ani nawet do overów nie umiem rzucać :shake: tak to on wychodzi tylko w wakacje ;) ale mało pije, więc zbyt dużo się tego nie zbiera ;) Muszę mojego robaczka pochwalić :loveu: musiałam mu ranki po rozdrapanych pryszczach :roll: przemyć, i chłopak ani drgnął, a piec musiało ;) Quote
gops Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Unbelievable'] szczur wieczorem wychodzi o 18-19, rano o 12-13 :evil_lol: P[/QUOTE] zazdroszcze! z moja musze kolo 20 conajmiej na godzine ,zakodowala sobie ze wieczorem jest dluugi spacer i mi ucieka jak chce za szybko wracac :roll: a rano to juz od 6 probuja mnie oba obudzic :placz: a spotkalam na wakacjach jak bylam suczke jack russela z rodo nawet hodowle mi powiedzieli ale nie pamietam , 4 miesieczna suczka bardzo ladna kolorkiem jak Gram tylko chciala zjesc mi suke , az sie zdziwlam ze taki mlody pies moze byc agresywny ;) Quote
Unbelievable Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='gops']zazdroszcze! z moja musze kolo 20 conajmiej na godzine ,zakodowala sobie ze wieczorem jest dluugi spacer i mi ucieka jak chce za szybko wracac :roll: a rano to juz od 6 probuja mnie oba obudzic :placz: a spotkalam na wakacjach jak bylam suczke jack russela z rodo nawet hodowle mi powiedzieli ale nie pamietam , 4 miesieczna suczka bardzo ladna kolorkiem jak Gram tylko chciala zjesc mi suke , az sie zdziwlam ze taki mlody pies moze byc agresywny ;)[/QUOTE] on jest niekłopotliwy, na swój russellowy sposób :evil_lol: hodowla pewnie jakaś mało znana, bo ciężko teraz w tych "topowych" znaleźć psy z łatami na grzbiecie ;) btw- Gram jest jedyny w swoim rodzaju! :diabloti: Quote
gops Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Unbelievable']on jest niekłopotliwy, na swój russellowy sposób :evil_lol: hodowla pewnie jakaś mało znana, bo ciężko teraz w tych "topowych" znaleźć psy z łatami na grzbiecie ;) btw- Gram jest jedyny w swoim rodzaju! :diabloti:[/QUOTE] no nie mam pojecia , ja sie w rusellach wcale nie orientuje :roll: wiem ze Gram jest jedyny w swoim rodzaju , nie smialam w to watpic :diabloti: kiedys mialam faze na jacka ale jednak nie chce znowu malego psa:eviltong: , chcoiaz charketrkiem to wlasnie moj typ Quote
Unbelievable Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='gops']no nie mam pojecia , ja sie w rusellach wcale nie orientuje :roll: wiem ze Gram jest jedyny w swoim rodzaju , nie smialam w to watpic :diabloti: kiedys mialam faze na jacka ale jednak nie chce znowu malego psa:eviltong: , chcoiaz charketrkiem to wlasnie moj typ[/QUOTE] jest jeszcze tak, że są agresywne : P suki do suk i psów, psy do psów ;) ostatnio nawet na forum russellowym wynikły ze 4 tematy na temat agresji, no i wniosek jest taki, że to po prostu ich natura ;) mały pies ale wieki duchem :diabloti: Quote
Recommended Posts