Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oo, to spoko :cool3:
u Axela się chyba zaczynają jakieś problemy po kastracji, tzn. z nietrzymaniem moczu, ale muszę poobserwować jeszcze, bo na razie 2 razy się zdarzyło.

Posted

[quote name='Feigned']oo, to spoko :cool3:
u Axela się chyba zaczynają jakieś problemy po kastracji, tzn. z nietrzymaniem moczu, ale muszę poobserwować jeszcze, bo na razie 2 razy się zdarzyło.[/QUOTE]
zobaczymy co u grama będzie ;)
[quote name='agnethka']a w B-stoku będziesz? :roll:[/QUOTE]

będę, na terrierach:razz: nawet nie wiem kiedy wystawa jest, ale będę :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']będę, na terrierach:razz: nawet nie wiem kiedy wystawa jest, ale będę :evil_lol:[/quote]

29-30. 08 ;)
ja też będę, może się spotkamy. :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']Powróciłam z wakacyjnych wojaży i już więcej nigdzie nie jadę.[/QUOTE]

i na pewno masz duuużo zdjęć:diabloti: jedno mimo że ładne, nie wystarczy...;)

Posted

[quote name='Apbt_sól']haha no pieknie jajca szlak trafił - złoty strzał (te 2 tygodnie po kastarcji) to ostsania promocja natury , taki bonus wspomnienia czar ..... :lol:[/QUOTE]
cóż- wczoraj dwa tygodnie minęły... :diabloti:
[quote name='Sorata']a nie będzie więcej zdjęć z wyjazdu?[/QUOTE]
zależy którego :cool3:
[quote name='LeCoyotte']i na pewno masz duuużo zdjęć:diabloti: jedno mimo że ładne, nie wystarczy...;)[/QUOTE]
mam jakieśtam krzywe horyzonty, nieostre kwiatki i walki na smierć i życie, ale ostatnio jakoś nikt się nie pali do oglądania :cool3:
[quote name='betty_labrador']czesc Tinus :loveu:

no i Gramik odchudził sie o całe 2 jajca :eviltong:[/QUOTE]
400 gram dokładnie- bo go z ciocią ważyłyśmy :diabloti:

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_4177kopia1.jpg[/IMG]
okropnie wygląda po zmniejszeniu i zhostingowaniu...

Posted

[quote name='Bzikowa']Ty no daj jakieś Gramcie bezjajki :lol:

Ooo nie, a ja głupia nie wpadłam na to, żeby zważyć Bza bezpośrednio przed i po kastracji :roll::evil_lol:[/QUOTE]

to masz grama zajonca:diabloti:

[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_4641.jpg[/IMG]

my ważyliśmy do narkozy, coby było dokładnie ;) bo jego waga ciągle się wacha:diabloti:

kupiłam w końcu statyw i pilocik:multi: o ile ten pierwszy działa fajnie, to pilocik coś strajkuje:cool1: bo nie działa mi ustawianie ostrości- znaczy jak wcisnę spuścik to zdjęcie się rozbi ale bez nastawiania, próbowałam już wciskać do połowy ale wtedy zero reakcji:roll: to pewnie jest do ustawienia, więc czeka mnie szukanko...