Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie pozwalają :eviltong:
zresztą jakby mi się spodobało to bym chciała ich więcej..a wiadomo, że im więcej takich osmionoznych tym gorzej dla rodziny :evil_lol:
i bardzo mi się podoba czarna wdowa :loveu::loveu: a wiadomo, ze jak czlowiek zobaczy czarną wdowę to od razu umiera :evil_lol:

Posted

as_kate napisał(a):
spike znaczy kolec, a może bardziej nawet bolec :diabloti::diabloti::diabloti:

mamo :evil_lol::evil_lol:

Sorata napisał(a):
nie pozwalają :eviltong:
zresztą jakby mi się spodobało to bym chciała ich więcej..a wiadomo, że im więcej takich osmionoznych tym gorzej dla rodziny :evil_lol:
i bardzo mi się podoba czarna wdowa :loveu::loveu: a wiadomo, ze jak czlowiek zobaczy czarną wdowę to od razu umiera :evil_lol:

moi też nie pozwalali na sztefena :evil_lol: ale raczej nie mieli nic do gadania- mojej mamie wystarczy że nie śmierdzi i nie brudzi :evil_lol: a teraz wszyscy przychodzą popatrzeć na nią:roll::evil_lol:
taak, jak w HP po zobaczeniu ponuraka:evil_lol:

Posted

Ej mam pytanko. Czy u Ciebie też się zwalił obraz rusellowego forum? Bo u mnie na biało jest wszystko i to co można kliknąć jest po lewej stronie napisane czarnymi literami w kolumnie :hmmmm:?

Posted

Russellka napisał(a):
Cześć Szczury :evil_lol: Ja chce nowe fotki szczura :diabloti: I chce filmik ze szczurem i frisbee w roli głównej :loveu:

Russellka napisał(a):
Ej mam pytanko. Czy u Ciebie też się zwalił obraz rusellowego forum? Bo u mnie na biało jest wszystko i to co można kliknąć jest po lewej stronie napisane czarnymi literami w kolumnie :hmmmm:?

pisałam posta i oczywiście go nie ma:angryy:

od dzisiaj szczurzy znowu na lince i znowu ''leczymy''- tym razem agresję terytorialną... cóż...

forum russellowe mi działa:razz: może zobacz na innej przeglądarce ;)

Posted

Russellka napisał(a):
hmmm dziwne, a jaką masz przeglądarkę? :hmmmm:
Jak się objawia szczurzemu ta agresja?

operę mam;)

jeżeli idzie jakiś człowiek polem na którym ćwiczymy- do tej pory było to 3 facetow- szczeka na nich biegając dookoła, bardziej ze strachu niż chcąc coś zrobić, no ale problem jest... po jakimś czasie się odwołuje, przybiega po smakołyka i leci dalej- chwała szelkom, inaczej bym go nie złapała...
Chantell napisał(a):
a jakie szuczki umie Gram? :D

dużo umie:diabloti: ulubione to na pewno obrociki(prawo i lewo), daj głos, do tyłu i piąteczka : P

Posted

Unbelievable napisał(a):
operę mam;)

jeżeli idzie jakiś człowiek polem na którym ćwiczymy- do tej pory było to 3 facetow- szczeka na nich biegając dookoła, bardziej ze strachu niż chcąc coś zrobić, no ale problem jest... po jakimś czasie się odwołuje, przybiega po smakołyka i leci dalej- chwała szelkom, inaczej bym go nie złapała...

U mnie na operze też kiedyś działało ale teraz mam Mozille :eviltong: trzeba sobie ściągnąć opere :p
I jak go "leczysz"? Pytam tak z ciekawości ;)

Posted

Chantell napisał(a):
a wypiszesz wszystko? :D

chyba mi się nie chce :evil_lol: za dużo : P
Russellka napisał(a):
U mnie na operze też kiedyś działało ale teraz mam Mozille :eviltong: trzeba sobie ściągnąć opere :p
I jak go "leczysz"? Pytam tak z ciekawości ;)

widać trzeba :diabloti: jak masz explorera sprawdź na nim najpierw ;)
jeszcze nie mam pojęcia jak to zrobię :shake:

Kashdog- ale to nie jest jak się wystraszy, tylko na zasadzie ''wyjdź stąd bo to moje''

Posted

Może poproś jakiegoś znajomego co by z tobą poszedł a spacer, spotkajcie się na miejscu, tylko tak, żeby Gram nie widział. Kiedy będziesz szła z nim na smyczy posadź go i skup na sobie. Jak jest spokojny to go nagradzaj. W pewnym momencie niech zza jakiegoś drzewa niedaleko was wyjdzie twój znajomy. Jesli Gram będzie nadal spokojny to nagródź go jakąś super-extra nagrodą, coś co on strasznie kocha i niech znajomy podejdzie do Grama (najlepiej żeby Gram znał go bardzo dobrze i bardzo go lubił) i tak zwiększajcie odległość... drzew i krzaczorów. Może wyjdzie ;)
Ściągnęłam opere i jest git :diabloti:

Posted

Miło było panią poznać pani Martyno :eviltong:
Mam nadzieję, że się nie zanudziłaś na śmierć i że cyknęłaś jakiegoś Bza :lol:
A kiedy się zmyłaś? Bo nie zarejestrowałam tego momentu w ferworze walki...

Co do agresji terytorialnej to Bez też wykazuje jej oznaki, ale on chyba ma każdy możliwy rodzaj agresji :eviltong: Ale akurat tym się nie bardzo przejmuję, u nas gorzej z zagryzaniem dla sportu...

Posted

Cześć Martyno i Gramie :loveu::lol:

Nie zazdroszczę agresji, moja tez miewa przejawy tego, ale ja jakoś nie umiem z tym walczyć po prostu nie chodzę z nią tam gdzie mogą być ludzi ;)

A powiedz mi jak Twój bezjajeczny Gram reaguje na psy z jajami ? :evil_lol:
Ma jakiś problem w tego typu relacjach ?
Tak z czystej ciekawości sie pytam :eviltong:

Posted

[quote name='Russellka']Może poproś jakiegoś znajomego co by z tobą poszedł a spacer, spotkajcie się na miejscu, tylko tak, żeby Gram nie widział. Kiedy będziesz szła z nim na smyczy posadź go i skup na sobie. Jak jest spokojny to go nagradzaj. W pewnym momencie niech zza jakiegoś drzewa niedaleko was wyjdzie twój znajomy. Jesli Gram będzie nadal spokojny to nagródź go jakąś super-extra nagrodą, coś co on strasznie kocha i niech znajomy podejdzie do Grama (najlepiej żeby Gram znał go bardzo dobrze i bardzo go lubił) i tak zwiększajcie odległość... drzew i krzaczorów. Może wyjdzie ;)
Ściągnęłam opere i jest git :diabloti:
nad takim rozwiązaniem już myślałam TYLKO wydaje mi się że on poczuje że to ktoś kogo on zna ;) a wszyscy moi znajomi którzy by na to poszli znają go już : P
[quote name='Bzikowa']Miło było panią poznać pani Martyno :eviltong:
Mam nadzieję, że się nie zanudziłaś na śmierć i że cyknęłaś jakiegoś Bza :lol:
A kiedy się zmyłaś? Bo nie zarejestrowałam tego momentu w ferworze walki...

Co do agresji terytorialnej to Bez też wykazuje jej oznaki, ale on chyba ma każdy możliwy rodzaj agresji :eviltong: Ale akurat tym się nie bardzo przejmuję, u nas gorzej z zagryzaniem dla sportu...
bez cyknięty, tylko aparat dalej w torbie, boję się rezultatów tego cykania :evil_lol:
a zmyłam się koło 17 chyba, nie mogłam cie znaleźć :razz:

zagryzania dla sportu sczzur akurat jeszcze! nie uskutecznia:evil_lol:
[quote name='Iza.']Cześć Martyno i Gramie :loveu::lol:

Nie zazdroszczę agresji, moja tez miewa przejawy tego, ale ja jakoś nie umiem z tym walczyć po prostu nie chodzę z nią tam gdzie mogą być ludzi ;)

A powiedz mi jak Twój bezjajeczny Gram reaguje na psy z jajami ? :evil_lol:
Ma jakiś problem w tego typu relacjach ?
Tak z czystej ciekawości sie pytam :eviltong:
hejkaaa :loveu::loveu::loveu::evil_lol:

ja mam pole za płotem, następne sensowne(i też ze sporą ilością ludzi, niestety) mam jakiś kilomert dalej:cool1:

nie wiem jeszcze:roll: tutaj żadko chodzą psy, a jak chodzą- styczności z nimi nie ma : P

[quote name='Chantell']noo wypisz! nie dam Ci spokoju!
połaź po galerii, powinnaś coś znaleźć, jakieś filmiki np. : P