Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='infers']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2576kopia.jpg
ładne, ładne:cool3:
:loveu:

[quote name='Justa']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2576kopia.jpg

Coś Ty zrobiła mojemu biednemu Gramutkowi? :placz:

narzuta wyrób IKEA? :diabloti:
Gramutek umie taką łądną sztuczkę- ''smutny'' :diabloti: czyli szczur kładzie pysk na ziemi, a że on ma zawsze taaakie skrzywdzone oczy to wygląda jak wygląda :evil_lol:

pewnie, kanapa tak samo :diabloti:

Posted

3:24 :loveu::loveu::loveu:
nie wierzę, że Gram jest takim potworem jak mówisz czasem, on jest aniołkiem a Ty tylko rozsiewasz brzydkie plotki na jego temat :evil_lol:

Posted

[quote name='evl']3:24 :loveu::loveu::loveu:
nie wierzę, że Gram jest takim potworem jak mówisz czasem, on jest aniołkiem a Ty tylko rozsiewasz brzydkie plotki na jego temat :evil_lol:

gdyby nie ja, to by wszystkim na głowę właził ;) terierzy charakterek w pełni, ot co... aktualnie tylko mnie się słucha... jak znajomi przyjdą czasem do mnie, i widzą jak ja szczura traktuję jak coś zrobi, to albo współczują moim dzieciom, albo mówią, że nie chcieliby być moim psem :evil_lol:
oczywiście, nie biję go, bo nie ma takiej potrzeby, chociaż czasem dostanie w tyłek jak przesadzi:diabloti: ale wystarczy powiedzieć parę ładnych słówek miłym głosem i panuje spokój :loveu: mialam z nim niezłe skaranie boskie ;) załatwianie się w klatce jak go chociaż na 5min samego zostawialiśmy, gryzienie co popadnie, wskakiwanie na stoły, niszczenie przedmiotów małych i ruszających się ;) zabawek sióstr, papiery toaletowe, takie tam... i nie wierzę, że nie ma czegoś takiego jak psia złośliwość :evil_lol: bo to wszystko, co on robił było dlatego, że ja mu czegoś nie pozwoliłam, albo żeby na siebie uwagę zwrócić. Teraz przychodzi trąca mnie nosem, przynosi zabawki... genialny jest :loveu:

jeszcze gdyby wracał....

Posted

Muhhahhha to ten film "co tak zesztywniałeś" "nie miotaj się! przecież zdechłeś" :loveu::evil_lol::loveu::evil_lol:

Martyna, apeluję o kolejne filmy z komentarzami :loveu:

Posted

RCookie napisał(a):
Fajnie mu to wychodzi :razz:. Gdzieś na DGM ktoś wrzucał filmik z psiakiem, który zdychał sobie na rękach właściciela, fajnie to wyglądało :lol:.

A ja wiem gdzie:diabloti:

"Nie miotaj się, przecież zdechłeś":roflt:

Posted

Justa napisał(a):
Muhhahhha to ten film "co tak zesztywniałeś" "nie miotaj się! przecież zdechłeś" :loveu::evil_lol::loveu::evil_lol:

Martyna, apeluję o kolejne filmy z komentarzami :loveu:

tak, ten sam :evil_lol:

nie mam weny do filmików :shake::cool1:

Feigned napisał(a):
"no co się tak miotasz, przecież zdechłeś"
hahahahahha padłam :lol::diabloti:

ps. czemu się z niego śmiałaś na początku filmiku? :diabloti:

nie wiem z czego się śmiałam :hmmmm: pewnie z Grama :evil_lol:
gops napisał(a):
stanowczo wole Grama niz tego gada :roll:
wogole balabym sie takiego dotknac
fajna obroza :razz:

a teraz wyobraź sobie jeszcze, że codziennie karmię ją larwami :loveu:
Doginka napisał(a):
Ja właśnie obejrzałam dokładniej filmik ze zdechniętym, miotającym się Gramem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i barrrdzo dobrze :evil_lol: chociaż współczuję tym, którzy obejrzeli cały, bo nawet ja nie dobrnęłam do końca :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):

a teraz wyobraź sobie jeszcze, że codziennie karmię ją larwami :loveu:

fuuuuuuuuuuu
:roll:
i to zyje? tzn te larwy ?:lol:
nie jest Ci ich szkoda :diabloti::cool3:

Posted

gops napisał(a):
fuuuuuuuuuuu
:roll:
i to zyje? tzn te larwy ?:lol:
nie jest Ci ich szkoda :diabloti::cool3:

pewnie że żyje :evil_lol:
nieżywych stefcia nie tyka :diabloti:

evl napisał(a):
uwolnić larwy! :evil_lol:

mam jeszcze świerszcze! które powinny cykać, a nie cykają :evil_lol: a jestem pewna, że mam i samce, i samice(bo to samce cykają, w wiadomym celu : P ) i widzę jajeczka:razz:

apropo Stefci :diabloti: wczoraj spać nie mogłam:diabloti: to pomyślałam że się na Stefanię popatrzę, bo ona w nocy robi co ma robić ;) a ten gad, typowo PUSTYNNY, czyli z suchego klimatu co chwila właził do miseczki z wodą :evil_lol: nawet nie wiecie jak mi się śmiać z niej chciało :evil_lol: chyba zainwestuję w jakiś basenik, bo musi to na prawdę lubić ;)
urosła 2cm :multi:

Posted

Justa napisał(a):
A wyjmujesz ją już? Liże Cię po ręce? :loveu:

Dostałam 3 z egzotyków - bo nie chodziłam na wykłady :diabloti:

no co ty, ja mam ją dopiero trochę ponad tydzień ;) jeżeli chodzi o lizanie- to jest sposób na poznawanie przedmiotów przez gady- więc liże : P ale nie dotykam jej bo zaraz ucieka, to nie chomik ;)

Doginka napisał(a):
Pokaż urośniętą stefcię:p

może jej dzisiaj jakieś zdjęcia przy jedzeniu zrobię ;)