Unbelievable Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Domka_Czika napisał(a):Cos się znajdzie A jak nie Grama to Stefci:loveu: stefci mam, ale też do obrobienia- a teraz nie jestem w stanie :evil_lol: Quote
infers Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2576kopia.jpg ładne, ładne:cool3: Quote
Justa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2576kopia.jpg Coś Ty zrobiła mojemu biednemu Gramutkowi? :placz: narzuta wyrób IKEA? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='infers']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2576kopia.jpg ładne, ładne:cool3: :loveu: [quote name='Justa']http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2576kopia.jpg Coś Ty zrobiła mojemu biednemu Gramutkowi? :placz: narzuta wyrób IKEA? :diabloti: Gramutek umie taką łądną sztuczkę- ''smutny'' :diabloti: czyli szczur kładzie pysk na ziemi, a że on ma zawsze taaakie skrzywdzone oczy to wygląda jak wygląda :evil_lol: pewnie, kanapa tak samo :diabloti: Quote
Illusion Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Masz gdzieś fotę zdechniętego Grama? :cool3: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='RCookie']Masz gdzieś fotę zdechniętego Grama? :cool3: mam filmik! :evil_lol: stary : P MOV00240.flv video by martyna2196 - Photobucket Quote
evel Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 3:24 :loveu::loveu::loveu: nie wierzę, że Gram jest takim potworem jak mówisz czasem, on jest aniołkiem a Ty tylko rozsiewasz brzydkie plotki na jego temat :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='evl']3:24 :loveu::loveu::loveu: nie wierzę, że Gram jest takim potworem jak mówisz czasem, on jest aniołkiem a Ty tylko rozsiewasz brzydkie plotki na jego temat :evil_lol: gdyby nie ja, to by wszystkim na głowę właził ;) terierzy charakterek w pełni, ot co... aktualnie tylko mnie się słucha... jak znajomi przyjdą czasem do mnie, i widzą jak ja szczura traktuję jak coś zrobi, to albo współczują moim dzieciom, albo mówią, że nie chcieliby być moim psem :evil_lol: oczywiście, nie biję go, bo nie ma takiej potrzeby, chociaż czasem dostanie w tyłek jak przesadzi:diabloti: ale wystarczy powiedzieć parę ładnych słówek miłym głosem i panuje spokój :loveu: mialam z nim niezłe skaranie boskie ;) załatwianie się w klatce jak go chociaż na 5min samego zostawialiśmy, gryzienie co popadnie, wskakiwanie na stoły, niszczenie przedmiotów małych i ruszających się ;) zabawek sióstr, papiery toaletowe, takie tam... i nie wierzę, że nie ma czegoś takiego jak psia złośliwość :evil_lol: bo to wszystko, co on robił było dlatego, że ja mu czegoś nie pozwoliłam, albo żeby na siebie uwagę zwrócić. Teraz przychodzi trąca mnie nosem, przynosi zabawki... genialny jest :loveu: jeszcze gdyby wracał.... Quote
Kisses Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Zdychasz tego Grama przez prawie 5 minut! :diabloti: Turlaj - zdechł :loveu::evil_lol: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2560kopia.jpg Kocham :loveu: Quote
Illusion Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Fajnie mu to wychodzi :razz:. Gdzieś na DGM ktoś wrzucał filmik z psiakiem, który zdychał sobie na rękach właściciela, fajnie to wyglądało :lol:. Quote
Doginka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Melduję, że obejrzałam;););) Moje kundle też zdychają i się turlaja:evil_lol: Quote
Justa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Muhhahhha to ten film "co tak zesztywniałeś" "nie miotaj się! przecież zdechłeś" :loveu::evil_lol::loveu::evil_lol: Martyna, apeluję o kolejne filmy z komentarzami :loveu: Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 RCookie napisał(a):Fajnie mu to wychodzi :razz:. Gdzieś na DGM ktoś wrzucał filmik z psiakiem, który zdychał sobie na rękach właściciela, fajnie to wyglądało :lol:. A ja wiem gdzie:diabloti: "Nie miotaj się, przecież zdechłeś":roflt: Quote
Feigned Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 "no co się tak miotasz, przecież zdechłeś" hahahahahha padłam :lol::diabloti: ps. czemu się z niego śmiałaś na początku filmiku? :diabloti: Quote
gops Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 stanowczo wole Grama niz tego gada :roll: wogole balabym sie takiego dotknac fajna obroza :razz: Quote
Doginka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja właśnie obejrzałam dokładniej filmik ze zdechniętym, miotającym się Gramem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Justa napisał(a):Muhhahhha to ten film "co tak zesztywniałeś" "nie miotaj się! przecież zdechłeś" :loveu::evil_lol::loveu::evil_lol: Martyna, apeluję o kolejne filmy z komentarzami :loveu: tak, ten sam :evil_lol: nie mam weny do filmików :shake::cool1: Feigned napisał(a):"no co się tak miotasz, przecież zdechłeś" hahahahahha padłam :lol::diabloti: ps. czemu się z niego śmiałaś na początku filmiku? :diabloti: nie wiem z czego się śmiałam :hmmmm: pewnie z Grama :evil_lol: gops napisał(a):stanowczo wole Grama niz tego gada :roll: wogole balabym sie takiego dotknac fajna obroza :razz: a teraz wyobraź sobie jeszcze, że codziennie karmię ją larwami :loveu: Doginka napisał(a):Ja właśnie obejrzałam dokładniej filmik ze zdechniętym, miotającym się Gramem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i barrrdzo dobrze :evil_lol: chociaż współczuję tym, którzy obejrzeli cały, bo nawet ja nie dobrnęłam do końca :evil_lol: Quote
gops Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Tinka:) napisał(a): a teraz wyobraź sobie jeszcze, że codziennie karmię ją larwami :loveu: fuuuuuuuuuuu :roll: i to zyje? tzn te larwy ?:lol: nie jest Ci ich szkoda :diabloti::cool3: Quote
Unbelievable Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 gops napisał(a):fuuuuuuuuuuu :roll: i to zyje? tzn te larwy ?:lol: nie jest Ci ich szkoda :diabloti::cool3: pewnie że żyje :evil_lol: nieżywych stefcia nie tyka :diabloti: evl napisał(a):uwolnić larwy! :evil_lol: mam jeszcze świerszcze! które powinny cykać, a nie cykają :evil_lol: a jestem pewna, że mam i samce, i samice(bo to samce cykają, w wiadomym celu : P ) i widzę jajeczka:razz: apropo Stefci :diabloti: wczoraj spać nie mogłam:diabloti: to pomyślałam że się na Stefanię popatrzę, bo ona w nocy robi co ma robić ;) a ten gad, typowo PUSTYNNY, czyli z suchego klimatu co chwila właził do miseczki z wodą :evil_lol: nawet nie wiecie jak mi się śmiać z niej chciało :evil_lol: chyba zainwestuję w jakiś basenik, bo musi to na prawdę lubić ;) urosła 2cm :multi: Quote
Justa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A wyjmujesz ją już? Liże Cię po ręce? :loveu: Dostałam 3 z egzotyków - bo nie chodziłam na wykłady :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Justa napisał(a):A wyjmujesz ją już? Liże Cię po ręce? :loveu: Dostałam 3 z egzotyków - bo nie chodziłam na wykłady :diabloti: no co ty, ja mam ją dopiero trochę ponad tydzień ;) jeżeli chodzi o lizanie- to jest sposób na poznawanie przedmiotów przez gady- więc liże : P ale nie dotykam jej bo zaraz ucieka, to nie chomik ;) Doginka napisał(a):Pokaż urośniętą stefcię:p może jej dzisiaj jakieś zdjęcia przy jedzeniu zrobię ;) Quote
Bullila.nl Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_2205.jpg swietna ta Stefcia:loveu: Quote
gops Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 a puszczasz ja juz z terarium tak po pokoju ? jak na nia wtedy reaguje Gram ? nie chce jej zjesc? :diabloti: Quote
Recommended Posts