Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia bonnie']hahahaha, ta mina mówi sama za siebie :evil_lol:[/quote]
jaka mina? ''dasz mi tego smakołyka czy nie'' ? :diabloti:
[quote name='infers1995']:loveu:
Czego Ty jeszcze temu psu nie robiłaś?:eviltong::loveu::diabloti:[/quote]
kastracji :loveu: :diabloti:
[quote name='betty_labrador']ale fajna sciana :razz: i buty na kundlu tyz :diabloti:[/quote]
która ściana? :evil_lol:
senjku wery much :diabloti:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080240.jpg[/URL]
jakie świetne buty :D :D

Fajna ściana :razz: wybrałaś już kolor mebli? :p[/quote]
[IMG]http://fc36.deviantart.com/fs39/i/2008/340/6/a/Asia_Exclusive_by_JustOneOrdinaryGirl.png[/IMG]:diabloti:

nie wybrałam :evil_lol: ale skłaniam się bardziej ku ciemnym... w sumie to przydałoby się już wybrać żeby tata zrobił zanim się wprowadzimy :evil_lol:
[quote name='Russellka']Ale mnie nie było... :roll::lol: zajebiaszcze Gramciu ma buty :loveu::loveu::diabloti: A czy nie są odrobinę.... za małe? :diabloti:[/quote]
troszkę, ale nie miałam większych :shake::cool1::evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']eeee... bez żadnych komentarzy, bez wiercenia się kiedy zdechł, bez trącania nogą :shake::placz:[/QUOTE]

potraktuj to jako zdjęcia :diabloti:
a filmik nagram inny, specjalnie dla ciebie :loveu:

Posted

Fajowa sztuczka! :lol:
Mój pies to ma chyba za krótkie łapki żeby się jej nauczyć...

Gramio się nieźle komponuje z zielenią ściany... :wink:

też chcę filmik z Waszymi dialogami, jak zwykle pięknymi :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']ajjjj trzymam za słowo :loveu:[/QUOTE]

:loveu:
[quote name='Bzikowa']Fajowa sztuczka! :lol:
Mój pies to ma chyba za krótkie łapki żeby się jej nauczyć...

Gramio się nieźle komponuje z zielenią ściany... :wink:

też chcę filmik z Waszymi dialogami, jak zwykle pięknymi :diabloti:[/QUOTE]

a na leżąco? grami tak też robi ;)

ciekawe jak się będzie z czerwonymi komponował :diabloti:
:diabloti:
obroże:
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080199.jpg[/IMG]
szczurzysko
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080179.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Iza.']Nie bierz ciemnych mebli ! To zło ;P
Nie no serio Ci mówię, mam takie w domu i codziennie kurz wycierać trzeba, bo tragicznie to wygląda :shake:

Widziałam, ze się na zlot wybierasz :diabloti:[/QUOTE]

ja mam teraz ciemne meble :diabloti:

ciii:cool3: od wielu czynników zależy, czy się wybiorę ;) nic pewnego

Posted

Nie bierz ciemnych mebli ! To zło ;P
Nie no serio Ci mówię, mam takie w domu i codziennie kurz wycierać trzeba, bo tragicznie to wygląda :shake:

Widziałam, ze się na zlot wybierasz :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']ja mam teraz ciemne meble :diabloti:

ciii:cool3: od wielu czynników zależy, czy się wybiorę ;) nic pewnego[/quote]

I chcesz następne ? :P
chyba jakoś słabo się kurza :diabloti:

Ja też się zastanawiam, jak mi się uda psa na ludzi wyprowadzić to może tez się wybiorę :cool3:

Widzę, ze ze wszystkiego sie wysprzedajesz, chociaż Grama zostaw :diabloti:;)

Posted

Z czerwonymi też mu będzie do pyska :evil_lol: A co powiesz na różowe, hm? :cool3:

Na leżąco? A jak go tego uczyłaś? Ta sztuczka jest w spisie sztuczek do nauczenia Bza i planowałam zrobić ją za pomocą targetowania łapką, nie wiem czy to dobry pomysł, jeszcze nie zaczęłam.

oooo masz obróżkę w szkoto-westiki :loveu: mieliśmy dawno dawno temu identyczną ale pies mi z niej wyrósł... :mad:
a ona jest chyba tylko w takich małych rozmiarach... ile ma Twoja? :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']I chcesz następne ? :P
chyba jakoś słabo się kurza :diabloti:

Ja też się zastanawiam, jak mi się uda psa na ludzi wyprowadzić to może tez się wybiorę :cool3:

Widzę, ze ze wszystkiego sie wysprzedajesz, chociaż Grama zostaw :diabloti:;)[/QUOTE]
mi kurz nie przeszkadza : P chciałam ciemną podłogę :diabloti:

no to też jest jeden z czynników- ale on lata za innymi psami, więc przy odwoływalnym w 100% może odważyłabym się go puścić ;)

:diabloti:
[quote name='Bzikowa']Z czerwonymi też mu będzie do pyska :evil_lol: A co powiesz na różowe, hm? :cool3:

Na leżąco? A jak go tego uczyłaś? Ta sztuczka jest w spisie sztuczek do nauczenia Bza i planowałam zrobić ją za pomocą targetowania łapką, nie wiem czy to dobry pomysł, jeszcze nie zaczęłam.

oooo masz obróżkę w szkoto-westiki :loveu: mieliśmy dawno dawno temu identyczną ale pies mi z niej wyrósł... :mad:
a ona jest chyba tylko w takich małych rozmiarach... ile ma Twoja? :diabloti:[/QUOTE]
różowe? niieee :diabloti:

dmuchałam mu w pysk :evil_lol: on wtedy ocierał łapką- k/s. 5 min:diabloti: i robi to w każdej pozycji : P
a dzisiaj uczyłam go smutnego psa bez klikera(bo zgubiłam..) na ''dobry''- nauczył się ;)

mam, z bierdronki : P obcięta tak, że ma 35-37cm najmniej... na Gramie wisi, ale fajnie wygląda : P
[IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080187.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Bzikowa']mój pies na dmuchanie w nos zareaguje bulwersem i powie, że się ze mną już nie bawi :lol:

nooo bzik ma obwód szyjki 40 cm i się nie dopina na nim ta zielona, ale nasza jest chyba inna bo ma od spodu inny kolor, skórzany

tylko kurna szkoda, że łestiki dupami do dołu założyłaś :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol:

wielkolud : O grami ma ledwo 30 :evil_lol:
ta kosztowała 3zł :diabloti:

e tam, co za różnica:cool1:

Posted

mój pies na dmuchanie w nos zareaguje bulwersem i powie, że się ze mną już nie bawi :lol:

nooo bzik ma obwód szyjki 40 cm i się nie dopina na nim ta zielona, ale nasza jest chyba inna bo ma od spodu inny kolor, skórzany

tylko kurna szkoda, że łestiki dupami do dołu założyłaś :evil_lol: