infers Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :loveu: Czego Ty jeszcze temu psu nie robiłaś?:eviltong::loveu::diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ale fajna sciana :razz: i buty na kundlu tyz :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='basia bonnie']hahahaha, ta mina mówi sama za siebie :evil_lol:[/quote] jaka mina? ''dasz mi tego smakołyka czy nie'' ? :diabloti: [quote name='infers1995']:loveu: Czego Ty jeszcze temu psu nie robiłaś?:eviltong::loveu::diabloti:[/quote] kastracji :loveu: :diabloti: [quote name='betty_labrador']ale fajna sciana :razz: i buty na kundlu tyz :diabloti:[/quote] która ściana? :evil_lol: senjku wery much :diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 sciana w paski poziome czerwono-biale? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='betty_labrador']sciana w paski poziome czerwono-biale? :diabloti:[/quote] a, ta... zapomniałam już o tym :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080240.jpg[/url] jakie świetne buty :D :D Fajna ściana :razz: wybrałaś już kolor mebli? :p Quote
Russellka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ale mnie nie było... :roll::lol: zajebiaszcze Gramciu ma buty :loveu::loveu::diabloti: A czy nie są odrobinę.... za małe? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka'][URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080240.jpg[/URL] jakie świetne buty :D :D Fajna ściana :razz: wybrałaś już kolor mebli? :p[/quote] [IMG]http://fc36.deviantart.com/fs39/i/2008/340/6/a/Asia_Exclusive_by_JustOneOrdinaryGirl.png[/IMG]:diabloti: nie wybrałam :evil_lol: ale skłaniam się bardziej ku ciemnym... w sumie to przydałoby się już wybrać żeby tata zrobił zanim się wprowadzimy :evil_lol: [quote name='Russellka']Ale mnie nie było... :roll::lol: zajebiaszcze Gramciu ma buty :loveu::loveu::diabloti: A czy nie są odrobinę.... za małe? :diabloti:[/quote] troszkę, ale nie miałam większych :shake::cool1::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Hejos gramowa:diabloti::loveu::multi: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 :loveu: [url=http://s303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/?action=view¤t=P1080250.flv]P1080250.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting[/url] Quote
Justa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 eeee... bez żadnych komentarzy, bez wiercenia się kiedy zdechł, bez trącania nogą :shake::placz: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Justa']eeee... bez żadnych komentarzy, bez wiercenia się kiedy zdechł, bez trącania nogą :shake::placz:[/QUOTE] potraktuj to jako zdjęcia :diabloti: a filmik nagram inny, specjalnie dla ciebie :loveu: Quote
Justa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Tinka:)']potraktuj to jako zdjęcia :diabloti: a filmik nagram inny, specjalnie dla ciebie :loveu:[/QUOTE] ajjjj trzymam za słowo :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Fajowa sztuczka! :lol: Mój pies to ma chyba za krótkie łapki żeby się jej nauczyć... Gramio się nieźle komponuje z zielenią ściany... :wink: też chcę filmik z Waszymi dialogami, jak zwykle pięknymi :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Justa']ajjjj trzymam za słowo :loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Bzikowa']Fajowa sztuczka! :lol: Mój pies to ma chyba za krótkie łapki żeby się jej nauczyć... Gramio się nieźle komponuje z zielenią ściany... :wink: też chcę filmik z Waszymi dialogami, jak zwykle pięknymi :diabloti:[/QUOTE] a na leżąco? grami tak też robi ;) ciekawe jak się będzie z czerwonymi komponował :diabloti: :diabloti: obroże: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080199.jpg[/IMG] szczurzysko [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080179.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Iza.']Nie bierz ciemnych mebli ! To zło ;P Nie no serio Ci mówię, mam takie w domu i codziennie kurz wycierać trzeba, bo tragicznie to wygląda :shake: Widziałam, ze się na zlot wybierasz :diabloti:[/QUOTE] ja mam teraz ciemne meble :diabloti: ciii:cool3: od wielu czynników zależy, czy się wybiorę ;) nic pewnego Quote
Iza. Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Nie bierz ciemnych mebli ! To zło ;P Nie no serio Ci mówię, mam takie w domu i codziennie kurz wycierać trzeba, bo tragicznie to wygląda :shake: Widziałam, ze się na zlot wybierasz :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 przeskoczyły posty... na specjalne życzenie mogę się pozbyć jakiejś obroży bądź smyczy(do prawie każdej mam pasującą) Quote
Iza. Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Tinka:)']ja mam teraz ciemne meble :diabloti: ciii:cool3: od wielu czynników zależy, czy się wybiorę ;) nic pewnego[/quote] I chcesz następne ? :P chyba jakoś słabo się kurza :diabloti: Ja też się zastanawiam, jak mi się uda psa na ludzi wyprowadzić to może tez się wybiorę :cool3: Widzę, ze ze wszystkiego sie wysprzedajesz, chociaż Grama zostaw :diabloti:;) Quote
Bzikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Z czerwonymi też mu będzie do pyska :evil_lol: A co powiesz na różowe, hm? :cool3: Na leżąco? A jak go tego uczyłaś? Ta sztuczka jest w spisie sztuczek do nauczenia Bza i planowałam zrobić ją za pomocą targetowania łapką, nie wiem czy to dobry pomysł, jeszcze nie zaczęłam. oooo masz obróżkę w szkoto-westiki :loveu: mieliśmy dawno dawno temu identyczną ale pies mi z niej wyrósł... :mad: a ona jest chyba tylko w takich małych rozmiarach... ile ma Twoja? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Iza.']I chcesz następne ? :P chyba jakoś słabo się kurza :diabloti: Ja też się zastanawiam, jak mi się uda psa na ludzi wyprowadzić to może tez się wybiorę :cool3: Widzę, ze ze wszystkiego sie wysprzedajesz, chociaż Grama zostaw :diabloti:;)[/QUOTE] mi kurz nie przeszkadza : P chciałam ciemną podłogę :diabloti: no to też jest jeden z czynników- ale on lata za innymi psami, więc przy odwoływalnym w 100% może odważyłabym się go puścić ;) :diabloti: [quote name='Bzikowa']Z czerwonymi też mu będzie do pyska :evil_lol: A co powiesz na różowe, hm? :cool3: Na leżąco? A jak go tego uczyłaś? Ta sztuczka jest w spisie sztuczek do nauczenia Bza i planowałam zrobić ją za pomocą targetowania łapką, nie wiem czy to dobry pomysł, jeszcze nie zaczęłam. oooo masz obróżkę w szkoto-westiki :loveu: mieliśmy dawno dawno temu identyczną ale pies mi z niej wyrósł... :mad: a ona jest chyba tylko w takich małych rozmiarach... ile ma Twoja? :diabloti:[/QUOTE] różowe? niieee :diabloti: dmuchałam mu w pysk :evil_lol: on wtedy ocierał łapką- k/s. 5 min:diabloti: i robi to w każdej pozycji : P a dzisiaj uczyłam go smutnego psa bez klikera(bo zgubiłam..) na ''dobry''- nauczył się ;) mam, z bierdronki : P obcięta tak, że ma 35-37cm najmniej... na Gramie wisi, ale fajnie wygląda : P [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080187.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Bzikowa']mój pies na dmuchanie w nos zareaguje bulwersem i powie, że się ze mną już nie bawi :lol: nooo bzik ma obwód szyjki 40 cm i się nie dopina na nim ta zielona, ale nasza jest chyba inna bo ma od spodu inny kolor, skórzany tylko kurna szkoda, że łestiki dupami do dołu założyłaś :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: wielkolud : O grami ma ledwo 30 :evil_lol: ta kosztowała 3zł :diabloti: e tam, co za różnica:cool1: Quote
betty_labrador Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ahahaha po co taka obroza? :eviltong: Quote
Bzikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 mój pies na dmuchanie w nos zareaguje bulwersem i powie, że się ze mną już nie bawi :lol: nooo bzik ma obwód szyjki 40 cm i się nie dopina na nim ta zielona, ale nasza jest chyba inna bo ma od spodu inny kolor, skórzany tylko kurna szkoda, że łestiki dupami do dołu założyłaś :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 posty :angryy: bett- to dla Irysa ;) zgadnij co to:diabloti: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080149.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts