Rinuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Tinka:)']wstydź się :cool1::mad: nagrać jakiś filmik z Gramowymi sztuczkami czy nie chcecie? :cool3:[/quote] [B][I] dawaj!! ale wrzuć w coś co ja będe mogła odpalić...czyli nie na jutube :eviltong:[/I][/B]:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] dawaj!! ale wrzuć w coś co ja będe mogła odpalić...czyli nie na jutube :eviltong:[/I][/B]:evil_lol:[/quote] ja wrzucam na fotobukiet : P ale tyś jedna narazie, ktoś jeszcze chętny? oprócz cinusia, bo wiem że ty chcesz :evil_lol: Quote
infers Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Więc zamiast siedzieć na dogo to spadaj rysować :diabloti:[/I][/B][/QUOTE] popieram, twoi rodzice myśle, że też:diabloti::eviltong: Quote
NightQueen Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 hej kozo :diabloti: co tam słychać? Jakieś nowości w twojej formacji? Ja zastanawiam się nad powrotem do latyny :loveu:, bo mi jej brakuje :placz: Quote
Unbelievable Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='smallpati']hej kozo :diabloti: co tam słychać? Jakieś nowości w twojej formacji? Ja zastanawiam się nad powrotem do latyny :loveu:, bo mi jej brakuje :placz:[/quote] cze świniaczku :loveu::evil_lol: teraz widać jak czytasz :diabloti: nawet na tej stronie jest napisane, za 2tyg. mamy turniej i nic nie mamy : P Quote
NightQueen Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 nie czytam :eviltong: bo mi się nie chce, wole zapytać :evil_lol: 2 tyg to kupa czasu przecież, my w ciągu jednego dnia prób potrafiliśmy cały układ wymyślić i zatańczyć, tylko że to w końcu latyna, kroki te same tylko w innej kolejności ;) Quote
NightQueen Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] Bo w galeriach nikt nic nie czyta tylko wpada napisać jakieś pierdoły i myśli, że galeria zaliczona :diabloti:[/I][/B][/quote] ja nie zaliczam galerii, ja wpadam w odwiedzinach do osób które lubię :eviltong: Tinka tylko nie bierz tego "lubię" do siebie, bo ciebie nie lubie :P Quote
Rinuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Tinka:)']cze świniaczku :loveu::evil_lol: teraz widać jak czytasz :diabloti: nawet na tej stronie jest napisane, za 2tyg. mamy turniej i nic nie mamy : P[/quote] [B][I] Bo w galeriach nikt nic nie czyta tylko wpada napisać jakieś pierdoły i myśli, że galeria zaliczona :diabloti:[/I][/B] Quote
Unbelievable Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='smallpati']nie czytam :eviltong: bo mi się nie chce, wole zapytać :evil_lol: 2 tyg to kupa czasu przecież, my w ciągu jednego dnia prób potrafiliśmy cały układ wymyślić i zatańczyć, tylko że to w końcu latyna, kroki te same tylko w innej kolejności ;)[/quote] leń :evil_lol::evil_lol: sama sobie to ja też potrafię : P no i latynę :diabloti: a jak masz w grupie ok. 20 osób, każda najpierw musi się nauczyć sześciu bardzo trudnych jak na nasz poziom układów, a potem to zatańczyć synchronicznie, w tempie i bez błędów, zrobić przejścia- istna masakra :evil_lol: jeszcze chyba nigdy tak mojej trenerki wkurzonej nie wiedziałam : P dodam, że jedno przejście robimy średnio 45min do 1,5h, zależy od ukladu:cool1: [quote name='smallpati']ja nie zaliczam galerii, ja wpadam w odwiedzinach do osób które lubię :eviltong: Tinka tylko nie bierz tego "lubię" do siebie, bo ciebie nie lubie :P[/quote] przecież wiem :loveu::loveu::loveu::evil_lol: [quote name='Rinuś'][B][I] Bo w galeriach nikt nic nie czyta tylko wpada napisać jakieś pierdoły i myśli, że galeria zaliczona :diabloti:[/I][/B][/quote] a ja goopie czytam i nic nie piszę :cool1: :mdleje: Quote
NightQueen Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [QUOTE]sama sobie to ja też potrafię : P no i latynę :diabloti: a jak masz w grupie ok. 20 osób, każda najpierw musi się nauczyć sześciu bardzo trudnych jak na nasz poziom układów, a potem to zatańczyć synchronicznie, w tempie i bez błędów, zrobić przejścia- istna masakra :evil_lol: jeszcze chyba nigdy tak mojej trenerki wkurzonej nie wiedziałam : P dodam, że jedno przejście robimy średnio 45min do 1,5h, zależy od ukladu:cool1: [/QUOTE] kwestia zaawansowania i zaangażowania grupy ;) nas też było około 20, ale wszyscy zwarci i gotowi do pracy, kontuzjowani ale ćwiczyli do upadłego :loveu: no ale to moje głupole :loveu::loveu: Latyna co prawda kroki ma te same, ale synchron, rama, przeprost itd. są bardzo ważne i trzeba każdy ruch wykonać precyzyjnie, nie ma machania nogami byle ino było, trzeba wszystko ładnie kończyć, bo każdy krok doskonale widac, a w tańcu nowoczesnym zwłaszcza w dużych grupach nie widac błędów, widac głownie synchrony ale nie widac wszystkich błędów, nie to co latyna ;) i tu jest plus latyny, przez pierwsze lata uczysz się podstawowych kroków, a później układy same leca, bo juz nie uczysz się od podstaw tylko komponujesz ruchy kiedy robisz układ, a w nowoczesnym za każdym razem uczycie się od podstaw wykonywac jakieś ruchy żeby było oryginalnie :p Quote
Czarna_Owieczka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Cze :loveu: Czy Tobie dogo też tak pięknie chodzi? :roll: i gdzie ten film? :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 rozumiem ze small mnie nie lubisz juz :eviltong: Quote
NightQueen Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='betty_labrador']rozumiem ze small mnie nie lubisz juz :eviltong:[/quote] nie narzekaj, przecież byłam u ciebie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='smallpati']kwestia zaawansowania i zaangażowania grupy ;) nas też było około 20, ale wszyscy zwarci i gotowi do pracy, kontuzjowani ale ćwiczyli do upadłego :loveu: no ale to moje głupole :loveu::loveu: Latyna co prawda kroki ma te same, ale synchron, rama, przeprost itd. są bardzo ważne i trzeba każdy ruch wykonać precyzyjnie, nie ma machania nogami byle ino było, trzeba wszystko ładnie kończyć, bo każdy krok doskonale widac, a w tańcu nowoczesnym zwłaszcza w dużych grupach nie widac błędów, widac głownie synchrony ale nie widac wszystkich błędów, nie to co latyna ;) i tu jest plus latyny, przez pierwsze lata uczysz się podstawowych kroków, a później układy same leca, bo juz nie uczysz się od podstaw tylko komponujesz ruchy kiedy robisz układ, a w nowoczesnym za każdym razem uczycie się od podstaw wykonywac jakieś ruchy żeby było oryginalnie :p[/quote] jak nie widać :mdleje: doskonale widać kto gdzie się pomylił, właśnie dlatego, że jest nas tyle i strasznie się wyróżnia gdy ktoś zrobi coś innego : P a i u nas ważna jest koordynacja ruchowa- a z tym ciężko :evil_lol: generalnie miałam coś jeszcze pisać ale mi sie nie chce : P więc dam zdjęcia z warsztatów z kim taylor [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/warsztatykim.jpg[/IMG] i marvinem:loveu: spahi :cool3: [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/warsztatymarvin.jpg[/IMG] na obydwu zdjęciach wyglądam co najmniej dziwnie :diabloti: [quote name='Czarna_Owieczka']Cze :loveu: Czy Tobie dogo też tak pięknie chodzi? :roll: i gdzie ten film? :evil_lol:[/quote] mi chodzi normalnie :razz: filmu nie ma, dostał grypę :evil_lol: nie zrobiłam:cool1: Quote
Rinuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [B][I]hmm na pierwszym zdjęciu Cię znalazłam...ale na drugim...:eviltong::eviltong:[/I][/B] Quote
NightQueen Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]hmm na pierwszym zdjęciu Cię znalazłam...ale na drugim...:eviltong::eviltong:[/I][/B][/quote] no wiesz :mad: na prawo od Marvina :loveu: [URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/warsztatymarvin.jpg[/URL] on jest fajny :loveu::loveu: jak prowadzili zajęcia? Quote
betty_labrador Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 o Martynka na fotkach :loveu: a ja Cie znalazlam wszedzie :P SMALL to żesz mnie zaszczyt kopnął :loveu::eviltong: Quote
Unbelievable Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]hmm na pierwszym zdjęciu Cię znalazłam...ale na drugim...:eviltong::eviltong:[/I][/B][/quote] ta z tragicznymi włosami :evil_lol::evil_lol: [quote name='smallpati']no wiesz :mad: na prawo od Marvina :loveu: [URL]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/warsztatymarvin.jpg[/URL] on jest fajny :loveu::loveu: jak prowadzili zajęcia?[/quote] :loveu::loveu: marvin jest zarąbisty :loveu::loveu: a jego koledzy to już w ogóle, mmmm:loveu::loveu: zajęcia... i marvin i kim prowadzą fajnie, kim opowiada jak ma wyglądać to co tańczymy, opowiada historię i wszystko dokładnie tłumaczy;) marvin jest impulsywny i niecierpliwy, wszystko szybko, wytyka co jest źle : P no i na koniec zajęć zawsze jest selekcja- kto tanczył dobrze tańczy z nim, kto źle ten siedzi : P ogólnie obydwoje są fajni, ale nic nie przebije justyny lichacy :loveu::loveu: [quote name='betty_labrador']o Martynka na fotkach :loveu: a ja Cie znalazlam wszedzie :P [/quote] brawo :evil_lol::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Też znalazłam Tinkę na fotkach :cool3: Podziwiam - u mnie koordynacja ruchowa = 0 :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Bzikowa']Też znalazłam Tinkę na fotkach :cool3: Podziwiam - u mnie koordynacja ruchowa = 0 :evil_lol:[/quote] brawo :evil_lol: to tak jak u mnie dwa lata temu :evil_lol: chociaż chodząc na basen raz w tygodniu miałam 2-4 miejsca w zawodach na 17 osób nawet :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Wszyscy wokół tańczą, też kiedyś chciałam, ale jestem już za stara żeby zaczynać :evil_lol: poza tym nie poruszam się fajnie, zbyt sztywno :lol: W końcu Cię znalazłam na tych zdjęciach ( chyba :p ) Quote
Justa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Martyna, ja Cie podziwiam i zazdraszczam tej pasji do tańca :loveu::multi: Nie masz więcej fotek? Quote
Rinuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [B][I]Tinka od kiedy tańczysz? i w jakiej szkole?[/I][/B] Quote
Unbelievable Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Wszyscy wokół tańczą, też kiedyś chciałam, ale jestem już za stara żeby zaczynać :evil_lol: poza tym nie poruszam się fajnie, zbyt sztywno :lol: W końcu Cię znalazłam na tych zdjęciach ( chyba :p )[/quote] ale ty chyba w moim wieku jesteś? czy młodsza? mi dopiero drugi roczek leci :evil_lol: jakbyś się fajnie ruszała to ci nauka nie potrzebna : P polecam :diabloti: [quote name='Justa']Martyna, ja Cie podziwiam i zazdraszczam tej pasji do tańca :loveu::multi: Nie masz więcej fotek?[/quote] ja siebie też podziwiam :diabloti: jestem len patentowany, ale na trening każdy chodzę :loveu: [URL="http://www.bkstep.pl/galeria/BKStep%20Dance%20Workshops%20WS%202008/"]TU [/URL]więcej zdjęć [quote name='Rinuś'][B][I]Tinka od kiedy tańczysz? i w jakiej szkole?[/I][/B][/quote] Od września tamtego roku ;) moja szkoła: [url=http://www.bkstep.pl]poczatek[/url] Quote
NightQueen Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [QUOTE]marvin jest zarąbisty :loveu::loveu: a jego koledzy to już w ogóle, mmmm:loveu::loveu: zajęcia... i marvin i kim prowadzą fajnie, kim opowiada jak ma wyglądać to co tańczymy, opowiada historię i wszystko dokładnie tłumaczy;-) marvin jest impulsywny i niecierpliwy, wszystko szybko, wytyka co jest źle : P no i na koniec zajęć zawsze jest selekcja- kto tanczył dobrze tańczy z nim, kto źle ten siedzi : P ogólnie obydwoje są fajni, ale nic nie przebije justyny lichacy :loveu::loveu:[/QUOTE] jak to chłopy, nie mają cierpliwości i się szybko denerwują :evil_lol: ja bym poszła na kurs do Wada Robsona :loveu:albo do Marty Kudelka :loveu::loveu: i co ty siedziałaś na ławeczce czy tańczyłaś? :cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts