Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bzikowa']Ale ten Grami wielofunkcyjny, może być chyba wszystkimi rasami - do wyboru do koloru, co się komu wymarzy :lol::evil_lol:[/quote]
a żebyś wiedziała :evil_lol:
[quote name='WŁADCZYNI']Słodki szczeniaczek beagle w łateczki:diabloti: nienawidze takich komentarzy, ale chyba się teraz boją ludzie do mnie odzywać - bo mam irokeza na łbie:cool3:[/quote]
:mdleje:
też se zrobię:diabloti: bo akurat mam takie włosy krótkie na górze że da radę:diabloti:

[quote name='betty_labrador']przyznajcie wreszcie-macie mieszance w typie różnych ras :eviltong:[/quote]
miałaś nie mówić:cool1:
[quote name='infers1995']Ładnego masz kundelka siostra:loveu::diabloti:[/quote]
:loveu:
[quote name='agnethka']cześć Tinka

dzięki za koopa....ale następnym razem kopcie w samochód, żeby się nie zepsuł :roll:[/quote]
:mdleje:
następnym razem będzie duuży kop w samochód, obiecuję:cool1:

[quote name='Justa']hej bajgle ! :loveu::diabloti:[/quote]
cześć szi tsu:loveu:

Posted

ten samochód został nie tak dawno kupiony, nie zamierzamy kupować następnego - poza tym po co kupować nowe auto, skoro w tym wystarczy wymienić akumulator? nowe auto to kwestia tysięcy zł, a akumulator to ok. 200zł :cool1:

Posted

[quote name='Russellka']Eeee tam i tak zepsuty, będzie pretekst żeby kupić nowy :cool: Cześć biglomaniaki! :loveu:[/quote]
to juz nei jest śmieszne, gram znowu został biglem:angryy:
udałam się z mamą w rejs po mieście : P żeby zobaczyć jak ludzie w urzędach, na poczcie, w szkole muzycznej reagują na psa... komentarze:
-jaki śliczny!
-piękny szczeniaczek, bedzie dużym psem!
-TO JEST BEAGLE, PRAWDA?
:angryy:
ale generalnie nie wyrzucali mnie:diabloti:

Posted

Poczekajcie! Wiem! :lol: To jest szczeniak gończego polskiego! Tylko maść troche nie ta, ale jak urośnie to się wybarwi, ja pani to mówię :evil_lol: Koleżanka miała takiego samego :diabloti:

PS. Zamówmy sobie koszulki "Człowieku... gdzie ty widzisz Foxterriera?!" a u Ciebie " To tylko pozornie Bigl, w rzeczywistości to Cane Corso!" :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='Russellka']Poczekajcie! Wiem! :lol: To jest szczeniak gończego polskiego! Tylko maść troche nie ta, ale jak urośnie to się wybarwi, ja pani to mówię :evil_lol: Koleżanka miała takiego samego :diabloti:

PS. Zamówmy sobie koszulki "Człowieku... gdzie ty widzisz Foxterriera?!" a u Ciebie " To tylko pozornie Bigl, w rzeczywistości to Cane Corso!" :evil_lol: :eviltong:[/quote]
dzięki że mi powiedziałaś:loveu:

już władczyni wcześniej wpadła na pomysł koszulek, DOBRY pomysł koszulek:diabloti:
ale zamiast cane corso wstawiłabym pitbula:razz:

Posted

[quote name='Tinka:)']dzięki że mi powiedziałaś:loveu:

już władczyni wcześniej wpadła na pomysł koszulek, DOBRY pomysł koszulek:diabloti:
ale zamiast cane corso wstawiłabym pitbula:razz:[/QUOTE]

kup mu rushofffe ubranko takie jak na joreczka:loveu::loveu:

Jakie cuda:loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu:
[url]http://www.allegro.pl/item447894535_playboy_cudowny_plaszczyk_kurteczka_roz_s.html[/url]
[url]http://www.allegro.pl/item443073044_kozacka_bluza_rozowa_psa_york_shih_tzu_buldog_mops.html[/url]

Na Twojego jorecka jak znalazł:evilbat:

Posted

[quote name='Tinka:)']dzięki że mi powiedziałaś:loveu:

ale zamiast cane corso wstawiłabym pitbula:razz:[/quote]

dajcie już spokój biednym TTB :roll:

wymyślcie coś innego.....np. CAO :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']dajcie już spokój biednym TTB :roll:

wymyślcie coś innego.....np. CAO :diabloti:[/quote]
pfff, kto by tam CAO znał... jak się powie PITTBULLL to jest pogrom a CAO- wtf?:diabloti:

cinuś, dzięki :loveu:

Posted

hehe 'pracuje...wypierdalaj' było by hitem, ale zbyt wulgarne jak dla studentki katolickiej uczelni:diabloti: Więc samo 'pracuje' pewnie zrobię.

Ja nie mam irokeza bo stawiam czubek, ja miałam wygolone boczki na 1 mm :cool3: teraz już ciutkę odrosły mi włosy więc mam jakieś 4-5mm na boczkach i ze 2-2,5 cm czubek.

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']hehe 'pracuje...wypierdalaj' było by hitem, ale zbyt wulgarne jak dla studentki katolickiej uczelni:diabloti: Więc samo 'pracuje' pewnie zrobię.

Ja nie mam irokeza bo stawiam czubek, ja miałam wygolone boczki na 1 mm :cool3: teraz już ciutkę odrosły mi włosy więc mam jakieś 4-5mm na boczkach i ze 2-2,5 cm czubek.[/quote]
:evil_lol::evil_lol:

matko :mdleje:
szkoda mi by było włosów :diabloti:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']hehe 'pracuje...wypierdalaj' było by hitem, ale zbyt wulgarne jak dla studentki katolickiej uczelni:diabloti: Więc samo 'pracuje' pewnie zrobię.

Ja nie mam irokeza bo stawiam czubek, ja miałam wygolone boczki na 1 mm :cool3: teraz już ciutkę odrosły mi włosy więc mam jakieś 4-5mm na boczkach i ze 2-2,5 cm czubek.[/QUOTE]
Ło matuchno :mdleje: :lol: Ja teraz włosięta hoduję, żeby można było związać, bo mi lecą w oczy jak frisbee rzucam i mnie to irytuje :diabloti: A co studiujesz? :razz:

Posted

ja uhodowałam takie do ramion, obciełam na trochę krótsze i wyjechałam. Przeszkadzały mi strasznie bo za krótka grzywka żeby związać itd więc ogoliłam a z tydzień później wygoliłam boczki dla funu. Na uczelni umiarkowanie się patrzą, zobaczymy co prowadzący na to bo na razie zaczynam. Studiuję na UKSW w Warszawie, ochronę środowiska.

Posted

[quote name='Justa']witam się i zmykam bajgielki :loveu:[/quote]
cześć kozy:loveu::loveu:

[quote name='Russellka']Ło matuchno :mdleje: :lol: Ja teraz włosięta hoduję, żeby można było związać, bo mi lecą w oczy jak frisbee rzucam i mnie to irytuje :diabloti: A co studiujesz? :razz:[/quote]
od czego są spinki? : P

[quote name='WŁADCZYNI']ja uhodowałam takie do ramion, obciełam na trochę krótsze i wyjechałam. Przeszkadzały mi strasznie bo za krótka grzywka żeby związać itd więc ogoliłam a z tydzień później wygoliłam boczki dla funu. Na uczelni umiarkowanie się patrzą, zobaczymy co prowadzący na to bo na razie zaczynam. Studiuję na UKSW w Warszawie, ochronę środowiska.[/quote]
masakra :evil_lol::evil_lol:
ja mam dużą bliznę z tyłu głowy, nie dla mnie prawie łyso : P

[quote name='Doginka']Qrcze jestem, ale w ogóle nie w temacie, bo jakoś tak wyszło, że nie zaglądałam do Was:oops::oops::oops:
Jutro wyjeżdżam i teraz nadrabiam;)[/quote]
a ja was ciągle czytam:mad: