Unbelievable Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Bzikowa']Ale ten Grami wielofunkcyjny, może być chyba wszystkimi rasami - do wyboru do koloru, co się komu wymarzy :lol::evil_lol:[/quote] a żebyś wiedziała :evil_lol: [quote name='WŁADCZYNI']Słodki szczeniaczek beagle w łateczki:diabloti: nienawidze takich komentarzy, ale chyba się teraz boją ludzie do mnie odzywać - bo mam irokeza na łbie:cool3:[/quote] :mdleje: też se zrobię:diabloti: bo akurat mam takie włosy krótkie na górze że da radę:diabloti: [quote name='betty_labrador']przyznajcie wreszcie-macie mieszance w typie różnych ras :eviltong:[/quote] miałaś nie mówić:cool1: [quote name='infers1995']Ładnego masz kundelka siostra:loveu::diabloti:[/quote] :loveu: [quote name='agnethka']cześć Tinka dzięki za koopa....ale następnym razem kopcie w samochód, żeby się nie zepsuł :roll:[/quote] :mdleje: następnym razem będzie duuży kop w samochód, obiecuję:cool1: [quote name='Justa']hej bajgle ! :loveu::diabloti:[/quote] cześć szi tsu:loveu: Quote
agnethka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 tylko tak, żeby się samochód nie rozleciał... Quote
Unbelievable Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='agnethka']tylko tak, żeby się samochód nie rozleciał...[/quote] postaram się :diabloti: Quote
Russellka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Eeee tam i tak zepsuty, będzie pretekst żeby kupić nowy :cool: Cześć biglomaniaki! :loveu: Quote
agnethka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ten samochód został nie tak dawno kupiony, nie zamierzamy kupować następnego - poza tym po co kupować nowe auto, skoro w tym wystarczy wymienić akumulator? nowe auto to kwestia tysięcy zł, a akumulator to ok. 200zł :cool1: Quote
Unbelievable Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Russellka']Eeee tam i tak zepsuty, będzie pretekst żeby kupić nowy :cool: Cześć biglomaniaki! :loveu:[/quote] to juz nei jest śmieszne, gram znowu został biglem:angryy: udałam się z mamą w rejs po mieście : P żeby zobaczyć jak ludzie w urzędach, na poczcie, w szkole muzycznej reagują na psa... komentarze: -jaki śliczny! -piękny szczeniaczek, bedzie dużym psem! -TO JEST BEAGLE, PRAWDA? :angryy: ale generalnie nie wyrzucali mnie:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 sznaucer trikolor:loveu: tylko czemu ma brodę ogoloną:hmmmm::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='LeCoyotte']sznaucer trikolor:loveu: tylko czemu ma brodę ogoloną:hmmmm::diabloti:[/quote] aa bo czesać siemisie nie chciało:razz: wiesz, wzięłam jednorazówkę i opitoliłam na łyso:diabloti: Quote
Russellka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Poczekajcie! Wiem! :lol: To jest szczeniak gończego polskiego! Tylko maść troche nie ta, ale jak urośnie to się wybarwi, ja pani to mówię :evil_lol: Koleżanka miała takiego samego :diabloti: PS. Zamówmy sobie koszulki "Człowieku... gdzie ty widzisz Foxterriera?!" a u Ciebie " To tylko pozornie Bigl, w rzeczywistości to Cane Corso!" :evil_lol: :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Russellka']Poczekajcie! Wiem! :lol: To jest szczeniak gończego polskiego! Tylko maść troche nie ta, ale jak urośnie to się wybarwi, ja pani to mówię :evil_lol: Koleżanka miała takiego samego :diabloti: PS. Zamówmy sobie koszulki "Człowieku... gdzie ty widzisz Foxterriera?!" a u Ciebie " To tylko pozornie Bigl, w rzeczywistości to Cane Corso!" :evil_lol: :eviltong:[/quote] dzięki że mi powiedziałaś:loveu: już władczyni wcześniej wpadła na pomysł koszulek, DOBRY pomysł koszulek:diabloti: ale zamiast cane corso wstawiłabym pitbula:razz: Quote
infers Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Tinka:)']dzięki że mi powiedziałaś:loveu: już władczyni wcześniej wpadła na pomysł koszulek, DOBRY pomysł koszulek:diabloti: ale zamiast cane corso wstawiłabym pitbula:razz:[/QUOTE] kup mu rushofffe ubranko takie jak na joreczka:loveu::loveu: Jakie cuda:loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: [url]http://www.allegro.pl/item447894535_playboy_cudowny_plaszczyk_kurteczka_roz_s.html[/url] [url]http://www.allegro.pl/item443073044_kozacka_bluza_rozowa_psa_york_shih_tzu_buldog_mops.html[/url] Na Twojego jorecka jak znalazł:evilbat: Quote
agnethka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Tinka:)']dzięki że mi powiedziałaś:loveu: już władczyni wcześniej wpadła na pomysł koszulek, DOBRY pomysł koszulek:diabloti: ale zamiast cane corso wstawiłabym pitbula:razz:[/quote] dajcie już spokój biednym TTB :roll: wymyślcie coś innego.....np. CAO :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='agnethka']dajcie już spokój biednym TTB :roll: wymyślcie coś innego.....np. CAO :diabloti:[/quote] pfff, kto by tam CAO znał... jak się powie PITTBULLL to jest pogrom a CAO- wtf?:diabloti: cinuś, dzięki :loveu: Quote
WŁADCZYNI Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 hehe 'pracuje...wypierdalaj' było by hitem, ale zbyt wulgarne jak dla studentki katolickiej uczelni:diabloti: Więc samo 'pracuje' pewnie zrobię. Ja nie mam irokeza bo stawiam czubek, ja miałam wygolone boczki na 1 mm :cool3: teraz już ciutkę odrosły mi włosy więc mam jakieś 4-5mm na boczkach i ze 2-2,5 cm czubek. Quote
Unbelievable Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']hehe 'pracuje...wypierdalaj' było by hitem, ale zbyt wulgarne jak dla studentki katolickiej uczelni:diabloti: Więc samo 'pracuje' pewnie zrobię. Ja nie mam irokeza bo stawiam czubek, ja miałam wygolone boczki na 1 mm :cool3: teraz już ciutkę odrosły mi włosy więc mam jakieś 4-5mm na boczkach i ze 2-2,5 cm czubek.[/quote] :evil_lol::evil_lol: matko :mdleje: szkoda mi by było włosów :diabloti: Quote
Russellka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']hehe 'pracuje...wypierdalaj' było by hitem, ale zbyt wulgarne jak dla studentki katolickiej uczelni:diabloti: Więc samo 'pracuje' pewnie zrobię. Ja nie mam irokeza bo stawiam czubek, ja miałam wygolone boczki na 1 mm :cool3: teraz już ciutkę odrosły mi włosy więc mam jakieś 4-5mm na boczkach i ze 2-2,5 cm czubek.[/QUOTE] Ło matuchno :mdleje: :lol: Ja teraz włosięta hoduję, żeby można było związać, bo mi lecą w oczy jak frisbee rzucam i mnie to irytuje :diabloti: A co studiujesz? :razz: Quote
WŁADCZYNI Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ja uhodowałam takie do ramion, obciełam na trochę krótsze i wyjechałam. Przeszkadzały mi strasznie bo za krótka grzywka żeby związać itd więc ogoliłam a z tydzień później wygoliłam boczki dla funu. Na uczelni umiarkowanie się patrzą, zobaczymy co prowadzący na to bo na razie zaczynam. Studiuję na UKSW w Warszawie, ochronę środowiska. Quote
Doginka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Qrcze jestem, ale w ogóle nie w temacie, bo jakoś tak wyszło, że nie zaglądałam do Was:oops::oops::oops: Jutro wyjeżdżam i teraz nadrabiam;) Quote
Unbelievable Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='Justa']witam się i zmykam bajgielki :loveu:[/quote] cześć kozy:loveu::loveu: [quote name='Russellka']Ło matuchno :mdleje: :lol: Ja teraz włosięta hoduję, żeby można było związać, bo mi lecą w oczy jak frisbee rzucam i mnie to irytuje :diabloti: A co studiujesz? :razz:[/quote] od czego są spinki? : P [quote name='WŁADCZYNI']ja uhodowałam takie do ramion, obciełam na trochę krótsze i wyjechałam. Przeszkadzały mi strasznie bo za krótka grzywka żeby związać itd więc ogoliłam a z tydzień później wygoliłam boczki dla funu. Na uczelni umiarkowanie się patrzą, zobaczymy co prowadzący na to bo na razie zaczynam. Studiuję na UKSW w Warszawie, ochronę środowiska.[/quote] masakra :evil_lol::evil_lol: ja mam dużą bliznę z tyłu głowy, nie dla mnie prawie łyso : P [quote name='Doginka']Qrcze jestem, ale w ogóle nie w temacie, bo jakoś tak wyszło, że nie zaglądałam do Was:oops::oops::oops: Jutro wyjeżdżam i teraz nadrabiam;)[/quote] a ja was ciągle czytam:mad: Quote
Unbelievable Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 A, no i przyniosłam dla was komórkowe początki jesieni z parku, przez który codziennie wracam do domu :) [IMG]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC00136.jpg[/IMG] Quote
infers Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Mógłbym wiedzieć z kim wracasz przez ten park?:cool3::razz: Quote
Unbelievable Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='infers1995']Mógłbym wiedzieć z kim wracasz przez ten park?:cool3::razz:[/quote] sama lub z koleżanką lub z kolegą jednym bądź drugim:diabloti: pasuje? : P Quote
infers Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Tinka:)']sama lub z koleżanką lub z kolegą jednym bądź drugim:diabloti: pasuje? : P[/QUOTE] Fajni ci koledzy:diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='infers1995']Fajni ci koledzy:diabloti:[/quote] super:diabloti: Quote
Recommended Posts