Bzikowa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Haha, Tinka się nawąchała po prostu :diabloti: soczku :razz: Co do fryzjerów to ja ich już nie uznaję, pieprzę taką robotę, ostatnio zapłaciłam 8 dych za wizytę a byłam załamana fruzurą :roll: i od tamtej pory się spełniam jako fryzjerka , samej siebie oczywiście :lol: przynajmniej w prostych czynnościach, typu końcówki. Szkoda, że tylko 2 zdjęcia. Ale Grami zwinięty w kuleczkę, ahh :loveu: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)'] oby :mdleje: zastanawiam się jeszcze czy nie iść dopiero jak mi odrosną do fryzjera czy już teraz... ciekawe:evil_lol: ale mamy tylko 1kg, może mu się nie znudzi : P ty już widziałeś lisie chytrusie:evil_lol:[/quote] Ja proponuje jednak żebyś poczekała, bo jeszcze łysa wyjdziesz :evil_lol::diabloti: Dla Grama pewnie to i 1kg to dużo :cool3::eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Bzikowa']Haha, Tinka się nawąchała po prostu :diabloti: soczku :razz: Co do fryzjerów to ja ich już nie uznaję, pieprzę taką robotę, ostatnio zapłaciłam 8 dych za wizytę a byłam załamana fruzurą :roll: i od tamtej pory się spełniam jako fryzjerka , samej siebie oczywiście :lol: przynajmniej w prostych czynnościach, typu końcówki. Szkoda, że tylko 2 zdjęcia. Ale Grami zwinięty w kuleczkę, ahh :loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol: wiesz że tak nie można? normalne nożyczki kaleczą włosy ponieważ są zbyt tępe, szybciej się niszczą końcówki właśnie, jeżeli się zaopatrzysz w profesjonalne to spokojnie można ścinać;) więcej nie da rady:angryy: [quote name='Iza.']Ja proponuje jednak żebyś poczekała, bo jeszcze łysa wyjdziesz :evil_lol::diabloti: Dla Grama pewnie to i 1kg to dużo :cool3::eviltong:[/quote] ale nie uśmiecha mi się chodzić cały czas w kucyku:cool1: na półtora tygodnia starczy:razz: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)'] wiesz że tak nie można? normalne nożyczki kaleczą włosy ponieważ są zbyt tępe, szybciej się niszczą końcówki właśnie, jeżeli się zaopatrzysz w profesjonalne to spokojnie można ścinać;) ale nie uśmiecha mi się chodzić cały czas w kucyku:cool1: na półtora tygodnia starczy:razz:[/quote] Ja sobie czasem pojedyncze końcóweczki degażówkami, co Lunę strzygę, podcinam :evil_lol: Mi tez się nie uśmiechało :p ale prze ponad pół roku to była moja jedyna fryzura:evil_lol: ło matko :crazyeye: u nas to pewnie ze 2 dni było :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Iza.']Ja sobie czasem pojedyncze końcóweczki degażówkami, co Lunę strzygę, podcinam :evil_lol: Mi tez się nie uśmiechało :p ale prze ponad pół roku to była moja jedyna fryzura:evil_lol: ło matko :crazyeye: u nas to pewnie ze 2 dni było :evil_lol:[/quote] a ja jak jest tak zniszczone, że ledwo się trzyma to odrywam:evil_lol: a raczej odrywałam, bo już nie mam co:cool1: ja zetnę na krótko chyba... jak szaleć to szaleć:cool1::evil_lol: jak ja lubię małe pieski:loveu::diabloti: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']a ja jak jest tak zniszczone, że ledwo się trzyma to odrywam:evil_lol: a raczej odrywałam, bo już nie mam co:cool1: ja zetnę na krótko chyba... jak szaleć to szaleć:cool1::evil_lol: jak ja lubię małe pieski:loveu::diabloti:[/quote] a mi ktoś mówił, ze właśnie nie wolno tak odrywać :cool3: Nieeeee, nie rób tego :mad: Ja też :loveu::diabloti:a czemu mam dużego to nie wiem :evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Iza.']a mi ktoś mówił, ze właśnie nie wolno tak odrywać :cool3: Nieeeee, nie rób tego :mad: Ja też :loveu::diabloti:a czemu mam dużego to nie wiem :evil_lol::diabloti:[/quote] ale sie wkurzałam już bo i tak same odpadały : P czemu?:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']ale sie wkurzałam już bo i tak same odpadały : P czemu?:diabloti: [/quote] Ja sobie ostanio na historii, te koncóweczki odrywałam, bo tak nudno było :eviltong: to baba mi powiedziała, ze to nie salon kosmetyczny :evil_lol: Bo krótkie włosy są zUe :eviltong::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Iza.']Ja sobie ostanio na historii, te koncóweczki odrywałam, bo tak nudno było :eviltong: to baba mi powiedziała, ze to nie salon kosmetyczny :evil_lol: Bo krótkie włosy są zUe :eviltong::diabloti:[/quote] salon kosmetyczny:diabloti: widać że obeznana : P no zue i to jak:evil_lol: Quote
Iza. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']salon kosmetyczny:diabloti: widać że obeznana : P no zue i to jak:evil_lol:[/quote] No obeznana na pewno :evil_lol: No widzisz, nie obcinaj ! :cool3: Idę spać, bo jutro do szkoły :placz: na 8 :placz::placz: Bobranoc :loveu::loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Iza.']No obeznana na pewno :evil_lol: No widzisz, nie obcinaj ! :cool3: Idę spać, bo jutro do szkoły :placz: na 8 :placz::placz: Bobranoc :loveu::loveu::diabloti:[/quote] :evil_lol: sama nie wiem...:cool1: pójdę do fryzjera się poradzić, bo innej mozliwości nie widzę:cool1: ja też na 8 i jeszcze mam jakiś koncert filharmonii warszawskiej.... papa:loveu: Quote
Justa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 o matko ! to znak ! nie powinnam iść do fryzjera :mdleje: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Justa']o matko ! to znak ! nie powinnam iść do fryzjera :mdleje:[/quote] nie powinnaś:cool1: lepiej sama sobie kup nożyczki i obetnij na równo, taniej będzie:cool1: i tak jak chcesz:cool1: Quote
Justa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']nie powinnaś:cool1: lepiej sama sobie kup nożyczki i obetnij na równo, taniej będzie:cool1: i tak jak chcesz:cool1:[/QUOTE] myślę, że sama jeszcze bardziej się okaleczę :lol: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Justa']myślę, że sama jeszcze bardziej się okaleczę :lol:[/quote] to poproś galiny fryzjerkę:diabloti::evil_lol: Quote
Justa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']to poproś galiny fryzjerkę:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] hahaha a tamta chwyci maszynkę do ręki i z 80cm zrobi się 3 mm :loveu: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Justa']hahaha a tamta chwyci maszynkę do ręki i z 80cm zrobi się 3 mm :loveu:[/quote] a to by było ciekawe:razz::loveu: dobranoc:diabloti: Quote
Justa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Tinka:)']a to by było ciekawe:razz::loveu: dobranoc:diabloti:[/QUOTE] barrrrrrdzo :diabloti: umordowłabym na miejscu :diabloti: dobranoc - no tak, Ty jutro do szkoły biedactwo :mdleje: Quote
Unbelievable Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Justa']barrrrrrdzo :diabloti: umordowłabym na miejscu :diabloti: dobranoc - no tak, Ty jutro do szkoły biedactwo :mdleje:[/quote] i oczywiście nie wzięłabyś aparatu:cool1: ee, ja się tak nie bawię:cool1: no tak, zdobywać kurrna wiedzę:angryy::cool1: Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jak to dobrze, że ja nie mam problemów z fryzjerami :diabloti: od lat sama obcinam sobie włosy :evil_lol: Quote
Dada Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Gram jest boski, a jeszcze fajniejsze zdjęcia!! Quote
infers Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Martyna jak Cie, który jeszcze fryzjer skrzywdzi(o ile jeszcze bardziej można:siara:) To ja się tym zajme:mad::angryy::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']jak to dobrze, że ja nie mam problemów z fryzjerami :diabloti: od lat sama obcinam sobie włosy :evil_lol:[/quote] ale włosy się tak niszczą;) chyba że masz nożyczki dobre. [quote name='Dada']Gram jest boski, a jeszcze fajniejsze zdjęcia!![/quote] kogo ja tu widzę:cool3: witam i dziękuję, ale co do zdjęć to się nie zgodzę, marniutkie są..:oops: [quote name='infers1995']Martyna jak Cie, który jeszcze fryzjer skrzywdzi(o ile jeszcze bardziej można:siara:) To ja się tym zajme:mad::angryy::diabloti:[/quote] cinuś, nie skacz:diabloti: Bo jutro mam sesję zdjęciową:placz::placz::placz: i mam się przebrać za sławną osobę, madonnę najpewniej... i co ja z tymi włosami zrobię?:placz: Quote
infers Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Tinka:)']ale włosy się tak niszczą;) chyba że masz nożyczki dobre. kogo ja tu widzę:cool3: witam i dziękuję, ale co do zdjęć to się nie zgodzę, marniutkie są..:oops: cinuś, nie skacz:diabloti: Bo jutro mam sesję zdjęciową:placz::placz::placz: i mam się przebrać za sławną osobę, madonnę najpewniej... i co ja z tymi włosami zrobię?:placz:[/QUOTE] Jaką sesje?!:diabloti: Mam pewne skojarzenia...:diabloti: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Tinka:)']ale włosy się tak niszczą;) chyba że masz nożyczki dobre. [/quote] świetne są te nożyczki - CTR'a daje się nimi strzyc :diabloti: Quote
Recommended Posts