LeCoyotte Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Justa']jakiż z ciebie profesjonalny wystawca :cool3:[/QUOTE] no nie?:cool3: a jaka happy na końcu:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='LeCoyotte']no nie?:cool3: a jaka happy na końcu:evil_lol:[/quote] trzeba się ładnie uśmiechać:cool1: nawet jak nic nie wyjdzie to ładny uśmieszek i wszystko jest spoks : P Quote
betty_labrador Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 czesc :diabloti: bedzie dzis padac, nie bedzie? :hmmmm: Quote
Justa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='betty_labrador'] bedzie dzis padac, nie bedzie? :hmmmm:[/QUOTE] nie wygląda na to :cool3: hejkiii ! :multi: Quote
LeCoyotte Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 bry:cool1: [quote name='betty_labrador']czesc :diabloti: bedzie dzis padac, nie bedzie? :hmmmm:[/QUOTE] padać? widzę zero chmur:diabloti: chociaż już nie raz padało przy bezchmurmym niebie, więc niczego pewnym być nie można:evil_lol: Quote
Justa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='LeCoyotte'] padać? widzę zero chmur:diabloti: chociaż już nie raz padało przy bezchmurmym niebie, więc niczego pewnym być nie można:evil_lol:[/QUOTE] opole - wawa to o rzut kamieniem w końcu :diabloti: Quote
Justa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='LeCoyotte']naprawdę? :eviltong:[/QUOTE] no co ty? geografii się nie uczyłeś :> :diabloti: ? Quote
LeCoyotte Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 wydawało mi się, że warszawa w górach leży:hmmmm: no coż, człowiek uczy sie całe życie:diabloti: Quote
Justa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='LeCoyotte']wydawało mi się, że warszawa w górach leży:hmmmm: no coż, człowiek uczy sie całe życie:diabloti:[/QUOTE] w górach? to czemu ja z okna mam widok na morze? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Spójrz Justa w drugą stronę :diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 tak z Opola do wawy jest bliziutko, mozna codziennie podjezdzac z rana i wracac w poludnie wybawiwszy sie w miescie na calego :p Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='betty_labrador']tak z Opola do wawy jest bliziutko, mozna codziennie podjezdzac z rana i wracac w poludnie wybawiwszy sie w miescie na calego :p[/quote] u nas chłopak z klasy jest zameldowany w Grecji i co wy myślicie? codziennie na samolot musi wcześnie wstawać żeby zdążyć dolecieć do szkoły:cool1::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 hahahahaha no to zaje... :lol: Martynko daj fotke Grama to predzej go narysuje, bo sama nie mam czasu szukac :roll: ale jakas wyrazna i portret najlepiej. Quote
Unbelievable Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='betty_labrador']hahahahaha no to zaje... :lol: Martynko daj fotke Grama to predzej go narysuje, bo sama nie mam czasu szukac :roll: ale jakas wyrazna i portret najlepiej.[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja wstawię a ty osbie wybierz, sama nie zdecyduję :evil_lol: [IMG]http://images34.fotosik.pl/266/00ba9ec854b3853emed.jpg[/IMG] [IMG]http://images28.fotosik.pl/220/96fcd0b36b7d0bcbmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images32.fotosik.pl/259/d947e4e2fd239c3amed.jpg[/IMG] [IMG]http://images24.fotosik.pl/187/0c5a00037df262f1med.jpg[/IMG] [IMG]http://images26.fotosik.pl/186/4a0faac0f9edfc03.jpg[/IMG] tylko prosiłabym bez korali te ostatnie :evil_lol: Quote
Justa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Tinka:)'] tylko prosiłabym bez korali te ostatnie :evil_lol:[/QUOTE] czemu? one takie męskie :diabloti::loveu: Quote
infers Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Becia, weź narysuj go z róshofymi koralikami, zrób to dla mnie:loveu::loveu::diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Justa']czemu? one takie męskie :diabloti::loveu:[/quote] one są po prostu zbyt męskie:shake: [quote name='Olusia']Szczególnie różowe :lol::loveu:[/quote] prawda?:loveu::evil_lol: [quote name='infers1995']Becia, weź narysuj go z róshofymi koralikami, zrób to dla mnie:loveu::loveu::diabloti:[/quote] takiemu to tylko strzelić:diabloti: Quote
Olusia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Tinka, no co Ty, bratu chcesz strzelać? :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Olusia']Tinka, no co Ty, bratu chcesz strzelać? :diabloti:[/quote] żeby to pierwszy raz i tyko jemu :evil_lol: Quote
Olusia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 A co takiego przeskrobał? :evil_lol::evil_lol: Quote
infers Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Tinka:)']żeby to pierwszy raz i tyko jemu :evil_lol:[/quote] Właśnie ja już nawet nie będę pisał co ona mi robiła bo łzy się do oka cisnąą:-(:diabloti: Quote
Recommended Posts