Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam, że o takie cudo domki się będą "biły" :roll:. Jeśli malutka może jeszcze chwilę pozostać w domku tymczasowym to chyba lepiej poczekać na jakiś fajny domek niż wydać ją gdzieś w nieznane :roll:

Posted

Na pewno jej nie wydamy bez sprawdzenia tego domku. A niezbyt mi sie podoba, dlatego że pani ma juz psa, kilka kotów, mieszka w bloku. I strasznie mnie pogania, bo chce malutką koniecznie przed świetami :p
I tym mnie wkurzyła dzisiaj. Przeciez znalezienie kogos z Płocka na wizyte adopcyjna nie jest takie proste. A potem jeszcze dzwoniła za moimi plecami do schroniska, bo myslała ze malutka jest w schronie. Ale miała pecha bo akurat pracownik schroniska mnie podał słuchawke :evil_lol:

tak więc, same widzicie.... że cos jakby nie tak jest :roll:

Posted

DT moze poczekac ,zdecydowanie, na odpowiedni, stały domek dla niuni

p.s. dzis niunka byla przez 8 godzin sama i nie zrobila w domu "swojej potrzeby"jak to sie zdąza często u nas ;) a tak poza tym chyba troche urosła :lol:

Posted

troche urosła :evil_lol: "dziewczynka" ciągle jest głodna, chyba jej sie wydaje ,ze zostanie bez pełnej miski :lol:ech.....fajna jest, doszłam do wniosku oglądajac w necie zdjęcia róznych psów ,ze jest mieszanka amstafa i rottka, jestem tego pewna;)

na pierwsza malutka :loveu:

Posted

[quote name='modliszka84']

Ale słodkie "maleństwo" :loveu::loveu::loveu: Postura i wielkość łap rzeczywiście rottkowata tylko umaszczenie troszkę inne ;). Śliczna jest :lol: