bellatriks Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ze strony schroniska: imię: Afra płeć: suka wiek: 2 miesiące rasa: mieszaniec miasto: Gaj sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Mała,śliczna, kochana suńka czeka na odrobinkę miłości:) kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Gaju 63-100 Śrem tel.: 663-582-247 pan Piotr http://gaj.schronisko.net/adopcja9037-1.html Czy ktoś coś więcej wie? Quote
Klaudia :-) Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 śliczna sunia,trzymamy kciuki za domek Quote
bellatriks Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Słuchajcie, tak jak mówiła mi Iva (forum BC), wygląda na to, że oni tam mają cały miot takich szczeniąt: http://gaj.schronisko.net/cnews1448.html " Kolejne śliczne maleństwa czekające aż zjawią się dobrzy ludzie, którzy podarują im odrobinkę ciepła:) Wystarczy spojrzeć na zdjęcie...są takie urocze... Trzy "panienki" i czterech "chłopców":) " - informacja ze strony schroniska. Quote
Donvitow Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tak mamy cały miot/ siedem trzech chłopaków cztery dziewuszki/ Czarek-dom,szarek,PuZZel. Afra, zebi, księżniczka i ....... zapomniałem. Udało się je uchronić przed parwo. Mieszkają w budynku w ogrzewanym pomieszczeniu. Mają ogłoszenia i Allegro. Dzisiaj drugie szczepienie/ostateczne na rok/ Jeden pojechał do domku. Drugi ma zaklepany domek. Dzisiaj dwa telefony. Wszelkie info u mnie. Są na Dogo na wątku pieski z Gaju zbiorczy. Dzięki za założenie wątku. Dzięki za podesłanie linka. Quote
bellatriks Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Czyli zostało jeszcze pięć szczeniaczków, tak? PS. Wątek na forum border collie Quote
bumerang Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 podnoszę śliczne bordusie - czekają na miłość i domek!!! Quote
Marta & Figa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Śliczne szczeniaczki w typie bc :) Ciekawa jestem na jakie wyrosną ;) Trzymam kciuki z całych sił za dobre domki dla maluchów !! :) Quote
Donvitow Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Do poznania pojechał Puzzel.Zostały cztery. Szarek/ beżowopopielaty /chłopaczek i trzy BC:lol: Laciate dziewuszki Quote
Anja93 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Donvitow napisał(a):Do poznania pojechał Puzzel.Zostały cztery. Szarek/ beżowopopielaty /chłopaczek i trzy BC:lol: Laciate dziewuszki To jest Szarka -dziewczynka :D Quote
Donvitow Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anja93 napisał(a):To jest Szarka -dziewczynka :D Ania jesteś pewna ?. Jutro sprawdzę:angryy:. W sobotę Afra jedzie do lubonia. Państwo stracili podobnego pieska. Pani ryczała przez telefon. nie mają transportu. Aga zawiezie w sobotę.:loveu: W sobotę ogłoszenie w Głosie Wlkp. Quote
Anja93 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No więc tak, zostały jeszcze do adopcji: Kropek - chłopczyk Księżniczka -dziewczynka Szarka -dziewczynka Zebi -dziewczynka :loveu::loveu: kto chce cudeńka?? Quote
Donvitow Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dzieki Anja oczywiście masz rację:loveu::loveu:. Quote
JIM Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Śliczności, mam nadzieje, że szybko znajdą dom. Może jeszcze jakieś fotki macie ? Quote
Donvitow Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Anja , Helga o fotki pytają. Księżniczka prawdopodobnie ma domek.Czekam na potwierdzenie. Z ogłoszenia trzy telefony. Wysłałem foty. Może coś się ulęgnie.:lol: Quote
Donvitow Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Kropek pojechał do domu. Zostały szarka i zebi no i znimi zarezerwowana księżniczka. Wysłałem foty kolejnej pani. Czekam na odpowiedź jak tylko doleci do kompa. Quote
Helga&Ares Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 widzę swoje zdjecia:lol: jeszcze tylko 3 szczeniaki szukają domów! Quote
Donvitow Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A tak naprawde dwa bo ksiezniczki nigdzie nie wystawiam. Jak jej w końcu nie wezma sz......g mnie trafi. I to bedzie ostatni raz. Ale fakt ze telefon ja zasiałem.:angryy: Quote
BooBC Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Może ktoś kto potrzebuje psiaka do agility? Halo, agilitowcy, no brać borderki. :loveu::loveu::loveu: Quote
bellatriks Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Super, że szczeniaczki tak szybko się "rozchodzą" ;) Czyli zostały tylko dwie suczki, tak? Zebi bardziej jak BC i Szarka mniej jak BC? Quote
Helga&Ares Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 tak, jeszcze dwa szczeniorki szukają domków Quote
bellatriks Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Szczeniaczki szukają domków! Quote
bellatriks Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Rozumiem, że maluszki nadal w schronie? Gdyby coś się miało zmienić, to proszę osoby bardziej zorientowane o informacje na bieżąco ;) Quote
Helga&Ares Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 bellatriks, jest szansa na dowóz suni jutro do zainteresowanej z forum border collie. Jakbyś zdołała sie skontaktować z nia to daj znać. Quote
Recommended Posts