Jump to content
Dogomania

Szczeniaki "border collie" w schronisku w Gaju - WSZYSTKIE MAJĄ DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, tak jak mówiła mi Iva (forum BC), wygląda na to, że oni tam mają cały miot takich szczeniąt:
http://gaj.schronisko.net/cnews1448.html

" Kolejne śliczne maleństwa czekające aż zjawią się dobrzy ludzie, którzy podarują im odrobinkę ciepła:) Wystarczy spojrzeć na zdjęcie...są takie urocze... Trzy "panienki" i czterech "chłopców":) " - informacja ze strony schroniska.

Posted

Tak mamy cały miot/ siedem trzech chłopaków cztery dziewuszki/ Czarek-dom,szarek,PuZZel. Afra, zebi, księżniczka i ....... zapomniałem. Udało się je uchronić przed parwo. Mieszkają w budynku w ogrzewanym pomieszczeniu. Mają ogłoszenia i Allegro. Dzisiaj drugie szczepienie/ostateczne na rok/ Jeden pojechał do domku. Drugi ma zaklepany domek. Dzisiaj dwa telefony. Wszelkie info u mnie. Są na Dogo na wątku pieski z Gaju zbiorczy. Dzięki za założenie wątku. Dzięki za podesłanie linka.

Posted

Donvitow napisał(a):
Do poznania pojechał Puzzel.Zostały cztery. Szarek/ beżowopopielaty /chłopaczek i trzy BC:lol: Laciate dziewuszki

To jest Szarka -dziewczynka :D

Posted

Anja93 napisał(a):
To jest Szarka -dziewczynka :D

Ania jesteś pewna ?. Jutro sprawdzę:angryy:.

W sobotę Afra jedzie do lubonia. Państwo stracili podobnego pieska. Pani ryczała przez telefon. nie mają transportu. Aga zawiezie w sobotę.:loveu:

W sobotę ogłoszenie w Głosie Wlkp.

Posted

No więc tak, zostały jeszcze do adopcji:

Kropek - chłopczyk
Księżniczka -dziewczynka
Szarka -dziewczynka
Zebi -dziewczynka

:loveu::loveu: kto chce cudeńka??