bellatriks Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Helga&Ares napisał(a):bellatriks, jest szansa na dowóz suni jutro do zainteresowanej z forum border collie. Jakbyś zdołała sie skontaktować z nia to daj znać. Jutro? To chyba raczej niemożliwe, mam z nią kontakt jedynie przez forum, a ona sama musiała jeszcze pogadać ze swoim TZem... Napiszę jej wiadomość na forum, zobaczymy... Quote
Helga&Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ok, już mam info od tej Dziewczyny. Nie wezmą psa, bo musiałby mieszkać w budzie, a ona tego nie chce. Dzisiaj były 3 telefonu zainteresowanych. Zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
bellatriks Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 No, miejmy nadzieję, że jednak wynikną z tego adopcje;) Fotki śliczne - ale się chyba pogubiłam:oops: Zostały 2 sunie, a na fotkach są 3 maluchy? :hmmmm: Quote
Helga&Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 bellatriks napisał(a):No, miejmy nadzieję, że jednak wynikną z tego adopcje;) Fotki śliczne - ale się chyba pogubiłam:oops: Zostały 2 sunie, a na fotkach są 3 maluchy? :hmmmm: bo jedna zaklepana ;) ale potencjalni własciciele zamilkli... Quote
bellatriks Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Helga&Ares napisał(a):bo jedna zaklepana ;) ale potencjalni własciciele zamilkli... A, więc to tak :) Quote
Anja93 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 zostały już tylko dwie sunie!! bo Szarka w nowym domku:) Quote
bellatriks Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 To ekstra! A powiedzcie mi jeszcze: która jak się nazywa? :hmmmm: Quote
Anja93 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Pierwsza fotka to Zebi! :loveu: -czarno-biała sunia z szarymi paseczkami na bokach pyszczka :) Na drugiej fotce :Księżniczka!:loveu: - najbardziej podobna do border collie (to ta sunia, która była zaklepana, ale ludzie się nie odzywają, nie ma z nimi kontaktu więc chyba znów jest do adopcji, będę informować) Quote
bellatriks Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Dzięki wielkie! Chociaż na tej fotce Zebi wygląda bardziej jakby te znaczenia były rude, czyli umaszczenie tricolor ? Ale wierzę Ci na słowo, może to mój monitor jest jakiś kapryśny...? Idę przypomnieć o suniach na forum BC ;) Quote
Anja93 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nie wiem jak ten kolor określić :) powiedzmy, że te paseczki są takiego koloru jak szarka była :D Quote
bellatriks Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Anja93']Nie wiem jak ten kolor określić :) powiedzmy, że te paseczki są takiego koloru jak szarka była :D[/quote] Acha, czyli rzeczywiście takie szarawe ;) Quote
Anja93 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Kochani! Została już tylko jedna sunia -Księżniczka :D (najbardziej podobna do BC) ps:później jeszcze wejdę i wstawię Wam jej nowy portrecik :) Quote
bellatriks Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Ojej, super! :D :multi::multi::multi: Quote
Anja93 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Spójrzcie, czyż Księżniczka nie jest słodka?:) Quote
bellatriks Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Jest śliczna! Że też nikt nie chce mieć w domu PRAWDZIWEJ Księżniczki... Quote
Anja93 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Księżniczka w nowym domku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:!! - mieszka teraz w Poznaniu :D więc ogłaszam, że udało się! cała siódemeczka, wszystkie pieski z miotu w nowych domkach :) bellatriks wielkie dzięki za pomoc i ładnie mi tu zmień tytuł :) Pozdrawiam ! Quote
bellatriks Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 No to wspaniale! Bardzo się cieszę! :multi::multi::multi: Już zmieniam tytuł i lecę z wieściami na forum BC:loveu: Quote
Recommended Posts