Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Agata69'] na razie nikt nie odbiera. [/quote] Agatko nie dzwoń teraz. Ona prosiła aby dzwonić od niedzieli wieczór. Quote
Agata69 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Wiadomość którą przyniósł mój syn: Bej siedzi w centrum miasta przy sklepie mięsnym, poznał Antka i chciał z nim iść na basen. tego psa trzeba zabrać z ulicy. Quote
Agata69 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [quote name='Kasia']Agatko nie dzwoń teraz. Ona prosiła aby dzwonić od niedzieli wieczór.[/quote] kurczę , a już się podnieciłam. Quote
LittleMy Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 do niedzieli juz niedlugo w sumie... oby te kilka dni przeczekac .... Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='LittleMy'] do niedzieli juz niedlugo w sumie... oby te kilka dni przeczekac .... [/quote] I oby ta osoba się nie rozmyśliła. Quote
madziamn Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Agatko Myślę że Ten Wrocław To By Było świetne Rozwiązanie Jeśli By Się Dziewczyna Zgodziła I Domek Dałoby Się Sprawdzic. Quote
Agata69 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Ja też tak myślę, ale poszę was szukajmy dalejna wszelki wypadek Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Agata69'] Ja też tak myślę, ale poszę was szukajmy dalejna wszelki wypadek [/quote] Też tak uważam. Nie mozemy być teraz na 100% pewni ze to wypali. Quote
madziamn Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Jasne Zawsze Lepiej Miec Wiecej Domków W Zapasie W Razie Gdyby Nie Wypalił Którys. Quote
Agata69 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 dziękuję wszystkim za słowa wsparcia na priw. nie mam już żadnych wątpliwości w którym kierunku trzeba zdąrzać. martwi mnie tylko , że nie wiem gdzie jest teraz Bej... ale myślę, że to twardziel, a przecież nadchodzą dla niego lepsze czasy.. wierzę w to jak nigdy. Quote
Esia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Bejuniu gdzie jesteś? szukasz domku nawet w nocy ?:-( Quote
GoniaP Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Esia']Bejuniu gdzie jesteś? szukasz domku nawet w nocy ?:-([/quote] Serce się ściska jak człowiek pomyśli gdzie on jest, gdzie on śpi, jak się musi czuć wyalienowany i niepotrzebny :placz: Quote
Esia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='GoniaP']Serce się ściska jak człowiek pomyśli gdzie on jest, gdzie on śpi, jak się musi czuć wyalienowany i niepotrzebny :placz:[/quote] wole o tym nie myslec :-(:-(:-(:shake: Quote
madziamn Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Przed Chwilą Dostałam Namiary Do Tej Ewy. Zaraz Do Niej Napiszę. Agatko Czy Wiesz Gdzie On Teraz Może Byc? Pokazywał Się Dzisiaj? Martwię Się O Niego I Pewnie Nie Ja Jedna. Quote
sacred PIRANHA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 rany co za historia...:(:(:( Agata jestes wspaniala osoba!!!!!!!!!!!!! Quote
Agata69 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='madziamn']Przed Chwilą Dostałam Namiary Do Tej Ewy. Zaraz Do Niej Napiszę. Agatko Czy Wiesz Gdzie On Teraz Może Byc? Pokazywał Się Dzisiaj? Martwię Się O Niego I Pewnie Nie Ja Jedna.[/quote] Bej nie pokazał się dzisiaj cały dzień, ale to normalne, on potrafi zniknąć mi z oczu na kilka tygodni. Znajdę go , nie martwcie się, niech tylko domek znajdzie się dla niego, albo choćby tymczas. Ja też się martwię, chodzę poddenerwowana, nawet pokłóciłam się z mężem. Oby nic mu się w mieście nie stało, teraz kiedy tyle osób stara się odmienić jego los. Quote
LittleMy Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 wlasnie... niech jeszcze troche wytrzyma ........ Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Bejusiu kochany wytrzymaj jeszcze troszkę!!!! Quote
LittleMy Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 oby juz po weekendzie do DT poszedl. ale by bylo pieknie ! Quote
madziamn Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Jeszcze Nie Mam żadnej Odpowiedzi. Najgorsze Jest To Czekanie Ale Dziewczyna Powiedziała że Sie Rozejrzy Czy Nikt Nie Chce Przygarnąc Psa. Beju Co Tam U Ciebie Kochany Psiaku? Quote
Recommended Posts