Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomość którą przyniósł mój syn: Bej siedzi w centrum miasta przy sklepie mięsnym, poznał Antka i chciał z nim iść na basen. tego psa trzeba zabrać z ulicy.

Posted

[quote name='Agata69']
Ja też tak myślę, ale poszę was szukajmy dalejna wszelki wypadek
[/quote]

Też tak uważam.
Nie mozemy być teraz na 100% pewni ze to wypali.

Posted

dziękuję wszystkim za słowa wsparcia na priw. nie mam już żadnych wątpliwości w którym kierunku trzeba zdąrzać.
martwi mnie tylko , że nie wiem gdzie jest teraz Bej... ale myślę, że to twardziel, a przecież nadchodzą dla niego lepsze czasy..
wierzę w to jak nigdy.

Posted

[quote name='Esia']Bejuniu gdzie jesteś? szukasz domku nawet w nocy ?:-([/quote]
Serce się ściska jak człowiek pomyśli gdzie on jest, gdzie on śpi, jak się musi czuć wyalienowany i niepotrzebny :placz:

Posted

[quote name='GoniaP']Serce się ściska jak człowiek pomyśli gdzie on jest, gdzie on śpi, jak się musi czuć wyalienowany i niepotrzebny :placz:[/quote]
wole o tym nie myslec :-(:-(:-(:shake:

Posted

Przed Chwilą Dostałam Namiary Do Tej Ewy. Zaraz Do Niej Napiszę. Agatko Czy Wiesz Gdzie On Teraz Może Byc? Pokazywał Się Dzisiaj? Martwię Się O Niego I Pewnie Nie Ja Jedna.

Posted

[quote name='madziamn']Przed Chwilą Dostałam Namiary Do Tej Ewy. Zaraz Do Niej Napiszę. Agatko Czy Wiesz Gdzie On Teraz Może Byc? Pokazywał Się Dzisiaj? Martwię Się O Niego I Pewnie Nie Ja Jedna.[/quote]

Bej nie pokazał się dzisiaj cały dzień, ale to normalne, on potrafi zniknąć mi z oczu na kilka tygodni. Znajdę go , nie martwcie się, niech tylko domek znajdzie się dla niego, albo choćby tymczas.
Ja też się martwię, chodzę poddenerwowana, nawet pokłóciłam się z mężem. Oby nic mu się w mieście nie stało, teraz kiedy tyle osób stara się odmienić jego los.

Posted

Jeszcze Nie Mam żadnej Odpowiedzi. Najgorsze Jest To Czekanie Ale Dziewczyna Powiedziała że Sie Rozejrzy Czy Nikt Nie Chce Przygarnąc Psa. Beju Co Tam U Ciebie Kochany Psiaku?