Klementynkaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 postaram się przystojniaka odwiedzić w weekend i obfotografować :) a za chwilę go wrzuce na ND, tylko na kogo kontakt? Quote
dzodzo Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Fado ma allegro, kontakt na razie jest na Kasię-jak będzie trzeba to zmienie na Jotke [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=284568674[/URL] Quote
natalia1312 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dobry Wieczor..moje Mysli Sa Pochłoniete Tylko Jednym Przez Ostatni Czas..chyba Nie Bede Spala Spokojnie Dopoki Nie Znajdzie Nowego Domku..dobrze Ze Od Dzisiaj Ma Chociaz Ciepło..jego Pierwsza Noc W Hoteliku..po 3 Tyg.schroniska Nie Najlepszej Opini W Sosnowcu..ja Wiem że On Czuje Ze Chcemy Mu Pomoc..chyba Jest Troche Spokojniejszy.. Prosze O Pomoc Kazda Złotówka Jest Ważna Do Czasu Az Znajdzie Dom.. Dziękuje A.m Quote
natalia1312 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 prosze o pomoc dla fada..każdy grosz sie przyczyni aby byl w cieplym przytulnym hoteliku w katowicach do czasu az nie znajdziemy mu nowej rodziny, ktora go na nowo pokocha... dziekuje A.M Quote
natalia1312 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 wiecie jak bym mogła to cofnęłabym czas..moje rozczulanie taraz nie pomoże wierze w to ze sie ułoży..i bedzie mu dobrze..i bezpiecznie.. drugi dzien jest juz w hoteliku..po 3 tyg w schronisku..teraz ma ciepło..i ktoś z nim wychodzi na spacery..szkoda ze ten pobyt ta jest taki drogi..kazda złotowka sie przyda...ale chyba jeszcze jest samotny..takze moze ktos potrzebuje towarzysza i przyjaciela..jak to ktos napisał..fado czeka Quote
Klementynkaa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 FADO frunie na ND :) będzie dobrze! Quote
jotka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cóż, na razie "hop do góry!" Jak zrzucę zdjęcia już spod hoteliku, to wstawię. Quote
natalia1312 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 dzień dobry.. mam nadzieje, ze znajdzie sie ktoś kto będzie chciał fada.. chetnie zobacze te zdjecia z hotelu..chyba troche za nim tesknie.. nie mam mozliwosci aby wziasc go do siebie..wiecej nas nie ma w domu niz jestesmy..w pracy tez pytam..ale to chyba nie takie proste.. kto chciałby przygarnąć..spokojnego, czekajacego na nowa rodzine pieska..? Quote
natalia1312 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 szukamy nowego domku dla fada...mam nadzieje ze sie uda..jest juz 3 dobe w hoteliku w katowicach Quote
dzodzo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 czy wplacac na podany numer konta SOS dla Zwierząt? z jakim dopiskiem? bo chcę przeznaczyc na hotelik Fado cały dochód (100 zł) z jednego z moich wczesniejszych bazarkow Quote
natalia1312 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 czy ktoś szuka pięknego psa..? czeka opuszczony przez rodzinę... może ktoś chciałby zapewnić mu bezpieczeństwo i przyjąć go pod swój dach... Quote
natalia1312 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 dziekuje za umieszczenie informacji o fado na stronie adopcyjnej: [url]http://www.nadzieja-dobermana.dog.pl/[/url] Quote
Rybka_39 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='dzodzo']czy wplacac na podany numer konta SOS dla Zwierząt? z jakim dopiskiem? bo chcę przeznaczyc na hotelik Fado cały dochód (100 zł) z jednego z moich wczesniejszych bazarkow[/quote] Super:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Klementynkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 tak dzodzo, hotelik FADO opłacany jest przez Fundację SOS dla Zwierząt - "FADO" Quote
natalia1312 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 puk..puk..czy po drugiej stronie jest ktoś..kto chciałby mieć łagodnego dobermana..szuka nowej rodziny...która dałaby mu odrobinę ciepła..którego mu zabrakło..szuka nowego pana..przyjaciela..na resztę swych dni.. dziekuje za dotychczasowa pomoc i wsparcie finansowe.... piesek jest w hotelu w katowicach..każdy grosz przyczyni sie do tego aby przetrwał tam do momentu gdy znajdzie sie człowiek dobrego serca i go zatrzyma na okres tymczasowy (do momentu znalezienia mu stałego miejsca)lub na zawsze... Quote
dzodzo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Poszły pieniądze na konto Fadusia, ech..to tylko dwa czy trzy dni więcej w hotelu opłacone co można jeszcz zrobić dla niego:-( Quote
jotka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Podnoszę dobka, niech szuka domu na 1 stronie. Czy ktoś może go gdzieś ogłasza? Bo z samego podnoszenia domku nie będzie. Jutro jadę opłacić najbliższe dwa tygodnie w nadziei, ze jakaś kaska na Fado dotrze:modla::modla::modla: Quote
Rybka_39 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ja niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc:shake:HOP!:multi: Quote
natalia1312 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 dobry wieczór, zbieramy pieniążki dla fada..prosze o pomoc czy coś już wiadomo w sprawie domku chociaz na tymczas.. nie jest takie łatwe..ale mam nadzieje ze sie uda..dziekuje za zainteresowanie Quote
amikat Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hej. Fado to super psiak. Jest super zrównoważony , spokojny. Lubi dzieci cierpliwie znosi głaskanie, buziaki i przytulanie 2-3 latków . Lubi też koty!!!!! Trąca je noskiem, myzia sie. Jaki on ma madre oczyska... Przy tym wszyskimm - w końcu został porzucony - jest ufny, kochany takią mądry... Hotelik jest opłacony do 28.12. Bardzo dziekuje tym którzy nas wsparli i niestety prosimy io jeszcze. Jeżdże do niego co dwa dni - kurcze zaczynam sie przywiazywać... Od 26.12 w tym samych hotelu bedzie na 4 dni IVI dobermanka z Ligoty wrocławskiej. Wyobrażacie sobie - dwa takie kochane stworzonka w jednym miejscu? To ja mam juz okres miedzyświateczny zaplanowany - spacerki z "dziećmi". IVI i FADO! Tak serio to ten psiak fantastycznie sie nadaje do miejsca gdzie są dzieci, koty - ma wspaniały charakter, łagodne usposobienie i okiełznany temperament! FADO - HOP NA STRONKĘ!!! Quote
Klementynkaa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 kurczę a ja ciągle nie wyrabiam czasowo żeby go poznać... ale skoro będzie szansa zobaczyć też IVI! koniecznie przyjade :) Quote
natalia1312 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 dziekuje wszystkim za pomoc , przed momentem az mi łzy same popłynęły jak przeczytałam informacje o fadzie z hoteliku, ze sie tuli, jest ufny...Jak sie kogoś znało a teraz sie jest bezsilnym ... widząc ze jest smutny i jeszcze bardziej ufny niz kiedyś.. dziękuje ze pani go odwiedza..ze sie cieszy jak panią widzi, bo juz panią zna... naprawdę bardzo bym chciała aby znalazł nowy dom..wiem ze nie czas na rozczulanie...tak tylko przez chwile.. jeszcze raz dziękuje..chyba fadowi wraca nadzieja... Quote
aisaK Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [IMG]http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/m/5/2/4/30528111_d.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts