natija Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 super wiesci:multi: niech Ci sie tam zyje dobrze,bede myslec o Tobie.... Quote
czia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 super, super, super, żeby nie powiedzieć jes, jes, jes- Po polsku.:multi: Też tak mówiłam, że jest młodsza, czekamy na zdjęcia z nowego domku. Quote
Rybc!a Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 czia napisał(a):super, super, super, żeby nie powiedzieć jes, jes, jes- Po polsku.:multi: Też tak mówiłam, że jest młodsza, czekamy na zdjęcia z nowego domku. Ja też narazie czekam :) Ciekawa jestem skąd pracownikom wzięła się ta składownia węgla. A był powód oddania ? Może urosła za duża ? :roll: Quote
*Gajowa* Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Rybcia dzisiejsze fotki wysłałam Ci na maila :lol:. Quote
Rybc!a Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 *Gajowa* napisał(a):Rybcia dzisiejsze fotki wysłałam Ci na maila :lol:. Dziękuję, pan Tarwid też to zrobił. Wstawię je wieczorem, a teraz mykam na zakupy! Quote
natija Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 http://images25.fotosik.pl/127/cea99b47e103d8a9.jpg ale wyczesana:loveu::):)super:) Quote
*Gajowa* Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Rybc!a napisał(a):Ja też narazie czekam :) Ciekawa jestem skąd pracownikom wzięła się ta składownia węgla. A był powód oddania ? Może urosła za duża ? :roll: Składownia węgla ponoć dotyczyła innego pieska. Powód oddania nie został ujawniony ale należy przypuszczać, że chodziło o zostawanie w mieszkaniu. Otóż Fiszka/teraz Maja pozostawiona sama w mieszkaniu chce sie wydostać i niszczy drzwi z przyległościami. Aktualnie państwo ćwiczą z nią samodzielne pozostawanie w ogrodzie i jest coraz lepiej w każdym razie nie widać zamiaru pokonywania ogrodzenia. Na spacerki chodzi na smyczy oczywiście i całkiem dobrze idzie. Quote
natija Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 nauczy sie:)troche czasu i bedzie dobrze,wierze,ze teraz bedzie coraz lepiej Quote
*Gajowa* Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 U Fiszki /Maji wszystko w porządku. Nie została jeszcze wysterylizowana mimo, że właściciele chcieli to zrobić ale ich wet stanowczo odradził . Maja jest zdyscyplinowanym psem, ładnie chodzi na smyczy spaceruje nawet ze swoją 11letnia panią. W mieszkaniu jest jej troche za goraco, więc wybrała sobie miejsce w wiatrołapie i tam śpi w nocy. W ogrodzie niestety "przesadza" rośliny i goni kotka :evil_lol:... Quote
*Gajowa* Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Postaram się zwłaszcza, że na dniach miała odwiedzić salon fryzjerski :evil_lol:. Quote
Rybc!a Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='*Gajowa*']Postaram się zwłaszcza, że na dniach miała odwiedzić salon fryzjerski :evil_lol:.[/QUOTE] Oo, więc koniecznie, koniecznie prosimy! Quote
natija Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='*Gajowa*']Postaram się zwłaszcza, że na dniach miała odwiedzić salon fryzjerski :evil_lol:.[/QUOTE] [quote name='Rybc!a']Oo, więc koniecznie, koniecznie prosimy![/QUOTE] wlasnie to tym bardziej chcemy foteczki,daj bo juz sie nie moge doczekac :):) Quote
*Gajowa* Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Właśnie...:placz: nikt nie podziwia letniej fryzurki Fiszki/Maji chciaż mnie się bardziej podobała zarośnięta. Aktualnie ma cieczkę . Quote
Rybc!a Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Gajowa, rozwiej wątpliwości innych, że Maja siedzi w ogrodzie na łańcuchu :) Quote
*Gajowa* Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Łańcuch był potrzebny do unieruchomienia Maji na czas sesji fotograficznej :evil_lol:. Quote
Recommended Posts