Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta śliczna, maleńka i delikatna sunia ma 5 lat.Roboczo nazwałam ją Sisi bo to prawdziwa psia księżniczka.. chodząca subtelność :cool3:Sunia jest miła i łagodna, ale jeszcze bardzo przestraszona.Pilnie czeka we wrocławskim Schronisku na człowieka, który ją zabierze do swojego domku i serca..

Posted

Ja podsyłam takie wątki mojej mamie - wrocławiance - bo wiem, że chciałaby taką nakolankową suczkę... ale ona nawet nie zagląda, bo twierdzi, że jak zajrzy to już na pewno weźmie :razz: może kiedyś się uda.

Kiedyś mieliśmy taką suczynkę, a po jej przejściu za TM mój brat się porządził i przyniósł szeniora, który wyrósł na sporego chłopaka... o kolankach mowy nie ma, choć psiun chyba by chciał :cool3:

Śliczna dziewczynka, jak wszystkie wrocławianki :loveu:

Posted

Ile mała waży? skąd się wzięła w schronie i jak długo w nim jest?
Zdjęcia wyglądają jak by były roboine jeszcze w dobrych dla niej czasach.Czy zgadza się z innymi zwierzakami?

Posted

Poker ona była znaleziona. ale teraz nie ma w ogóle chętnych do adopcji :-( Dlatego tyle siedzie.... zgadza się z innymi psami a waży.... nie wiem mniej niż 10kg może z 7-8

Zdjęcia robione tydzień temu dokładnie

Posted

mam plan.Zbieram już na hotelik dla Puni.,żeby miała gdzie być
W tym czasie wezmę Sisi.Jak się uda ją wydać,to wezmę Punie Na DT.Może byście mogły się trochę dorzucic do hoteliku?

Posted

Ale numer.:evil_lol:Przyjechałam do schronu po Sisi.Wchodząc do schroniska zobaczyłam ludzi,którzy szli od strony boksów i pomyślałam sobie,że może spytam czy nie chcieliby Sisi.
Weszłam do biura i zaczęłam rozmawiać z pracownicą o Sisi.W tym momencie weszli ci ludzie i zaczęli pytać o psa z boksu 36 i co się okazało? że pytają o Sisi :crazyeye:. I za chwilę ją zabrali gdzieś do Ostrzeszowa.
Z jednej strony było mi smutno, a drugiej cieszyłam się. :-( :multi:.
Był to mój najkrótszy tymczasowicz ,własciwie wirtualny,który znalazł najszybciej domek :lol:.Ciocia Bianka też tak kiedyś miała.
Za to mam w domku Punię, wykradzioną dziadowi.:cool3: