Agnieszka(Visenna) Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ta śliczna, maleńka i delikatna sunia ma 5 lat.Roboczo nazwałam ją Sisi bo to prawdziwa psia księżniczka.. chodząca subtelność :cool3:Sunia jest miła i łagodna, ale jeszcze bardzo przestraszona.Pilnie czeka we wrocławskim Schronisku na człowieka, który ją zabierze do swojego domku i serca.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 LOL-Kiśka, miejmy nadzieję, że nie będzie to kolejny temat podnoszony przez nas na zmianę.. bez szerszego zainteresowania ogółu.. :shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 w górę śliczna dziewczyneczko.. Quote
iwa77 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Sliczne malenstwo pokazujemy sie i szukamy domku ! Quote
dunia77 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ja podsyłam takie wątki mojej mamie - wrocławiance - bo wiem, że chciałaby taką nakolankową suczkę... ale ona nawet nie zagląda, bo twierdzi, że jak zajrzy to już na pewno weźmie :razz: może kiedyś się uda. Kiedyś mieliśmy taką suczynkę, a po jej przejściu za TM mój brat się porządził i przyniósł szeniora, który wyrósł na sporego chłopaka... o kolankach mowy nie ma, choć psiun chyba by chciał :cool3: Śliczna dziewczynka, jak wszystkie wrocławianki :loveu: Quote
Poker Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ile mała waży? skąd się wzięła w schronie i jak długo w nim jest? Zdjęcia wyglądają jak by były roboine jeszcze w dobrych dla niej czasach.Czy zgadza się z innymi zwierzakami? Quote
Negri Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Poker ona była znaleziona. ale teraz nie ma w ogóle chętnych do adopcji :-( Dlatego tyle siedzie.... zgadza się z innymi psami a waży.... nie wiem mniej niż 10kg może z 7-8 Zdjęcia robione tydzień temu dokładnie Quote
Poker Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 a jak do kotów? jak długo jest w schronie?pewnie nie jest wysterylizowana. Urabiam męża ,żeby ją wziąć na tymczas.Co Wy na to/? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Bardzo byśmy się cieszyły.Tymczas dla psa na zimę, to jak wybawienie;). Nie mam pojęcia jak stosunek pięknej do kotów.Sterylkę Schron zrobiłby nieodpłatnie. Quote
Poker Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ale zobaczyłam,że Punia od dziada ze szczecińskiej też nie ma domu i sama nie wiem co robić.Jak długo Sisi jest w schronie? Quote
zonia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Śliczna suczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Na pewno ponad 2 tygodnie.Tylko chyba faktycznie Punia jest w większej potrzebie.. Quote
Poker Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 mam plan.Zbieram już na hotelik dla Puni.,żeby miała gdzie być W tym czasie wezmę Sisi.Jak się uda ją wydać,to wezmę Punie Na DT.Może byście mogły się trochę dorzucic do hoteliku? Quote
Poker Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 to strona Puni z TOZu http://www.toz.wroclaw.pl/adopcja.xml?id=12 a to z dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99886&page=25 Pomóżcie !!!!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Obecnie nie dam rady, zostało mi 15 zł na życie do końca tego miesiąca.Może w przyszłym uda mi się coś wyłuskać, ale nie mogę obiecać. :-( Quote
Poker Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 rozumiem,ale rozgłaszaj gdzie się da.Ja bym juz jutro wzięła Sisi do domu.Jest to mozliwe? Quote
Poker Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ale numer.:evil_lol:Przyjechałam do schronu po Sisi.Wchodząc do schroniska zobaczyłam ludzi,którzy szli od strony boksów i pomyślałam sobie,że może spytam czy nie chcieliby Sisi. Weszłam do biura i zaczęłam rozmawiać z pracownicą o Sisi.W tym momencie weszli ci ludzie i zaczęli pytać o psa z boksu 36 i co się okazało? że pytają o Sisi :crazyeye:. I za chwilę ją zabrali gdzieś do Ostrzeszowa. Z jednej strony było mi smutno, a drugiej cieszyłam się. :-( :multi:. Był to mój najkrótszy tymczasowicz ,własciwie wirtualny,który znalazł najszybciej domek :lol:.Ciocia Bianka też tak kiedyś miała. Za to mam w domku Punię, wykradzioną dziadowi.:cool3: Quote
BIANKA1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Piękna dziewczyna , to zaraz znależli się chętni . Gratulacje Ciociu Poker za błyskawiczną adopcję :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Hihihihihi aż nieprawdopodobne:evil_lol::evil_lol::multi::multi:!! Quote
Poker Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 niewiarygodne,ale prawdziwe :evil_lol:. Namawiałam tych ludzi na sterylkę,jest szansa ,że ja przywiozą do schronu na zabieg. Quote
Poker Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Visenna,zmień tytuł na wątku Sisi,już jest,mam nadzieję, w dobrym domku . Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Tak naprawdę to w umowie powinien być zapis, że sterylka jest OBOWIĄZKIEM.A tutaj niestety.. :-( Tytuł zmieniony. Quote
Recommended Posts