Jump to content
Dogomania

FOCUS - pitbull - ofiara Krzyczek Pieniążek - MA SUPER DOMEK!!!

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
A to prywatna posesja?
Bo jak tak to niewiele zrobisz... Można do TOZ. W TOZie na punkcie amstaffów walnięta jest Diana Malinowska.

Możesz mi dać jakiś namiar , ja się nie znam :oops: to jutro zadzwonię.Pomogę , pojadę , chodzi mi po łbie ten niuniuś :(
Na prywatnej posesji właśnie :angryy: :angryy: Kurde , u mnie na wsi jest ok , dbają o psy .. a taki mam nowy zakątek do zwiedzania ;) , wille zajebiste .... psy same rasowe .. dobki , sznaucery , ONki , zadbane , no ten jeden taki biduulka :(

Posted

Uprzedzam z góry, że Diana to taka "nawiedzona" działaczka.

Nr do niej:661 029 058

I jak to z TOZem bywa, pewnie nie będą mieć jak dojechać jak autobusy do Was nie jeżdżą. Więc zanim zainterweniują minie jakieś... 2, 3 tygodnie.

Kurde, myślałam że jak staffikowców jest tylu, że psów jest mało do adopcji a prawie wcale to choć się zaiteresują naszym ślepotkiem... ale się MYLIŁAM. Life is brutal

Posted

Autobusy jezdżą ... to cywilizowana wieś :diabloti:

Jutro zadyndam , to może uda się jakoś umówić .. mam jakiegoś złoma ;)

Staffik , no wiesz każdy woli małego , zdrowego championa

Ja bym wzięła , myślę o nim ... ale Franio go zeżre :mad:

Posted

Chyba znowu muszę iść na urlop bo wkurza mnie niemiłosiernie jak w wątku o zdrowym staffiku strony rosły w oczach a o ślepym... rosną... ale wszystkie pozostałe a jego pozostaje w tyle...

Ale cóż. Zabiore do domu, zdiagnozuje i będę się łudzić, że ktoś go jednak zaadoptuje.

Albo przyjmiemy strategię, że będziemy mieć same stare i kalekie i nie będę miała problemów z odbieraniem telefonów od "debili" bo o stare i chore wogóle nie dzwonią.

Posted

Doddy , mam pewien pomysł ... tylko muszę mieć więcej info o tym staffiku ...
Mój kolega choruje na staffika ino on dość długo w pracy siedzi , szczeniaka mu ze łba wybiłam ... ale ten dorosły .... nic nie obiecuje , ale pogadam z nim ...

Tylko musi być info jak on sam zostaje w domu i jak do dzieci reaguje ... bo kolegi bliźniacze siostrzeńce wpadają czasem ...

Może ,a nóż ;)
Kolega z Warszawy , znam go 100 lat ;)

Posted

No wlasnie ja tyz tak mysle o nim caly czas, bo moja znajoma chciala...
Ale obawiam sie jednak, ze ona nie jest tak bardzo nienormalna jak ja i na taka bide sie nie zdecyduje... :roll:
A szkoda, bo takie najlepsiejsze sa.

Posted

Powim Wam kobitki jak dojedzie. Na razie podobno non stop śpi. Na spacerek wychodzi, siku, kupka i znowu spać. Bardzo dobrze jeździ samochodem.

W czwartek może już po niego pojedziemy.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Anitko, jak będziesz mu powtórnie robić allegro, wstaw może te nowsze zdjęcia, bo na nich lepiej wygląda. Tak samo chyba nowe zdjęcia Tyrona są lepsze.

Posted

doddy napisał(a):
Anitko, jak będziesz mu powtórnie robić allegro, wstaw może te nowsze zdjęcia, bo na nich lepiej wygląda. Tak samo chyba nowe zdjęcia Tyrona są lepsze.

a myślisz, ze co właśnie robię?:evil_lol:

Posted

Prawie w myślach sobie czytamy :evil_lol:

Ja już załamana jestem, że cisza w naszych adopcjach.

Mam domek dla samca, który dogada się z 10 miesięczną amstaffką i 6 letnim dzieckiem. Ponadto musi być domowy. No nic nie przychodzi mi do głowy... Ten domek dzwonił dziś do mnie o Pako.

Posted

doddy napisał(a):
Prawie w myślach sobie czytamy :evil_lol:

Ja już załamana jestem, że cisza w naszych adopcjach.

Mam domek dla samca, który dogada się z 10 miesięczną amstaffką i 6 letnim dzieckiem. Ponadto musi być domowy. No nic nie przychodzi mi do głowy... Ten domek dzwonił dziś do mnie o Pako.

A Focus się nie nada? A Lolka by się nie dogadała?????:razz: kurde...ale wymagania...domowy - a ten bidok z Łodzi młody rumbowaty....i ten drugi bidul w Tomaszowie Maz - on do wszystkiego się cieszy..

Posted

Ani Focus ani Tango z Łodzi sie nie nadają ze względu na żywiołowość. Lolki wolę nie wydawać do suni. Ona większość psów lubi ale nie wszystkie bez wyjątków.

Posted

No masz racje , dwa to na ich miejscu bym poczekała , aż suka skończy ze 2 lata.
Bo jak nie daj boziu się chwycą przy dziecku , to dramat.
yyyyyy a to czarne cudo ? takie małe co ktoś znalazł ? z białym znaczeniem na ryjku.Piękny jest ;)