ruda76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 U Henia wszystko w porządku, Ania u ktorej tymczasowo:cool3: przebywa jest z niego bardzo zadowolona;) Quote
doddy Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Heniek zostaje na stale w DT. Mam prosbe do rudej by kiedys nawiedzila jeszcze Anie. Quote
dariaopole Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 super wiadomosc :loveu: te DT to super sprawa :evil_lol: Quote
ruda76 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 doddy napisał(a):Heniek zostaje na stale w DT. Mam prosbe do rudej by kiedys nawiedzila jeszcze Anie. To było do przewidzenia;) Pewnie niebawem wproszę się na jakąs kawkę;) Quote
ruda76 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 dariaopole napisał(a):super wiadomosc :loveu: te DT to super sprawa :evil_lol: no powiedz to mojemu Tz-owi:evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 doddy napisał(a):Heniek zostaje na stale w DT. Mam prosbe do rudej by kiedys nawiedzila jeszcze Anie. dlaczego mnie nie dziwi zamiana DT na DS ;) Quote
Annia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Wstawiam troszkę owych fotek Tayrona ( fundacji chyba zawsze będzie nazywany Heniem ;) ) Quote
doddy Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Pewnie, że Heniem pozostanie :loveu::loveu::loveu: Quote
ruda76 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 co to za zaba na ostatnim zdjęciu:eviltong: a swoją drogą to czy te zdjecia nie powinny byc juz rodzinne:p, bo coś mi się o uszy obiło, ze rodzina się powiększyła:evil_lol: Quote
Annia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ruda76 napisał(a):co to za zaba na ostatnim zdjęciu:eviltong: a swoją drogą to czy te zdjecia nie powinny byc juz rodzinne:p, bo coś mi się o uszy obiło, ze rodzina się powiększyła:evil_lol: Była na chwilkę powiekszona, ale Carmena była na DT a od 3 miesiecy mieszka w nowy domu. A teraz mieszka z nami mały czarny diabeł i nie powiem za czyją namową znalazła się u nas w domu. A to nasze djablątko Quote
doddy Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Jaki stafcio. :loveu: Coś czuje, że Ruda maczała w tym swoje paluszki. :diabloti: Quote
doddy Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Tworzymy kalendarz bullkowy Fundacji AST, który pomoże ratować kolejne bidy! Zapraszamy do wspólnego tworzenia a później do zakupu :multi: Fundacja AST - tworzymy kalendarz pomagający psom typu bull Quote
Annia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja modlę się do tych ciastek i modlę a nikt mi nie chce ich dać przecież to nie zaszkodzi mojej diecie Quote
wieso Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 wyglada na to ze nie zaszkodzi...:evil_lol: jeszcze moge usiedziec na krzesle....sie nie zalamalo...moze wytrzymac pare kilo wiecej :loveu: Glaskanki Wiesia i Kredka Quote
Annia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Fakt jeszcze krzesło się pod nim nie załamało, ale są problemy z wejsciem są :cool1: Quote
Annia Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Tayron stwierdził, że najwyższy czas powiększyć rodzinę o kolejną sunię:razz: (a tak serio moje potwory przed 3 tygodniami znalazły 8 tygodniowego szczeniaka przy śmietniku). Uploaded with ImageShack.us Quote
ruda76 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Annia']Tayron stwierdził, że najwyższy czas powiększyć rodzinę o kolejną sunię:razz: (a tak serio moje potwory przed 3 tygodniami znalazły 8 tygodniowego szczeniaka przy śmietniku). Uploaded with ImageShack.us super :multi:witamy w klubie, bo az glupio miec tylko 2 psy:p Quote
Annia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='doddy']A gdzie trzeci lokator? :) Chyba najtrudniejszy do uchwycenia w obiektywie, bo to mały tajfun, ale na życzenie jest zdjęcie. Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts