Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Heniek zostaje na stale w DT.
Mam prosbe do rudej by kiedys nawiedzila jeszcze Anie.

To było do przewidzenia;) Pewnie niebawem wproszę się na jakąs kawkę;)

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

co to za zaba na ostatnim zdjęciu:eviltong: a swoją drogą to czy te zdjecia nie powinny byc juz rodzinne:p, bo coś mi się o uszy obiło, ze rodzina się powiększyła:evil_lol:

• 5 months later...
Posted

ruda76 napisał(a):
co to za zaba na ostatnim zdjęciu:eviltong: a swoją drogą to czy te zdjecia nie powinny byc juz rodzinne:p, bo coś mi się o uszy obiło, ze rodzina się powiększyła:evil_lol:

Była na chwilkę powiekszona, ale Carmena była na DT a od 3 miesiecy mieszka w nowy domu. A teraz mieszka z nami mały czarny diabeł i nie powiem za czyją namową znalazła się u nas w domu. A to nasze djablątko

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

wyglada na to ze nie zaszkodzi...:evil_lol: jeszcze moge usiedziec na krzesle....sie nie zalamalo...moze wytrzymac pare kilo wiecej :loveu:
Glaskanki Wiesia i Kredka

• 11 months later...
Posted

Tayron stwierdził, że najwyższy czas powiększyć rodzinę o kolejną sunię:razz: (a tak serio moje potwory przed 3 tygodniami znalazły 8 tygodniowego szczeniaka przy śmietniku).

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='Annia']Tayron stwierdził, że najwyższy czas powiększyć rodzinę o kolejną sunię:razz: (a tak serio moje potwory przed 3 tygodniami znalazły 8 tygodniowego szczeniaka przy śmietniku).

Uploaded with ImageShack.us

super :multi:witamy w klubie, bo az glupio miec tylko 2 psy:p