Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

4 marca minely dwa latka jak Bolus zamieszkal u mnie

:BIG::cunao::bday::laola::drinking::knajpa:
:drink1 :

poczatki byly trudne ale teraz wiem ze pisane nam bylo przygarnac tego gupolka :diabloti: Bolek okazal sie psem statecznym, spokojnym, ulozonym :diabloti: pamietam jak dzis - na poczatku wogole nie wiedzial co to zabawa z drugim psem, Faza go zaczepiala a on pojecia nie mial czego ta mloda wredota chce od niego :evil_lol: teraz sa nie rozlaczni i to Bolus czesto zacheca Faze do zabawy zachowujac sie przy tym jak nieporadny szczeniak :loveu:

Amstaff Bolek juz w nowym domku :)))))

i jak tak patrze sobie teraz na fotke robiona pod schroniskiem w Pabianicach to jakis taki chudziutki byl a taki gruby mi sie wtedy wydawal :eviltong: to pewnie przez kontrast przy Fazuli :evil_lol:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Wyżlica jest po sterylce - Kasia zmodyfikuj opis.

Groszek i Joker jadą do Niemiec w marcu.

Nasz kochany Groszek/Nero? Ale super:multi: Jokerowi też się nowy dom należy...:loveu: Zdejmę ich z ogłoszeń.

Opis zmieniłam, a wiesz może o niej coś więcej, bo ja tak na czuja pisałam...:roll:

Ten mały psiak - cudo :loveu: tylko niestety już wiekowy troszkę:shake:

Posted

kasia14 napisał(a):
Nasz kochany Groszek/Nero? Ale super:multi: Jokerowi też się nowy dom należy...:loveu: Zdejmę ich z ogłoszeń.

Nie. Nasz Nero schroniskowy to jest Grosik a nie Groszek.
Groszek to czekoladowy malutki psiak.

Tengusia - no też ja wdzięczna Twojemu TZowi jestem że on z Tobą wtedy przyjechał :evil_lol:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Tengusia - Bolek to jeden z moich ulubienców :loveu: zdecydowanie w moim typie :cool3:
Ale pamiętam jak pod schroniskiem wtedy nie byłaś przekonana :eviltong: do tego wariata

oj wtedy pod schroniskiem gdyby nie moj TZ to Bolek by do mnie nie pojechal :shake: wtedy to byly moje poczatki z tymi psami i nie ukrywam ze balam sie poprostu ... teraz to juz stara wyjadaczka jestem i nie z takimi lobuzami mialam do czynienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Nie. Nasz Nero schroniskowy to jest Grosik a nie Groszek.
Groszek to czekoladowy malutki psiak.

Ach no racja:oops: Takie podobne te imiona:cool1:

Posted

Oyeeeyyy...
Weszłam na strone schronu, zobaczyc czy pojawiły sie na niej jakies nowe psy (myślałam, że pewnie nie, a jeżeli juz to z max. 3-4)...
A tam mnóstwo nowych bid!!! :-(
Jakie one piękne... a jakie smutne...:shake:

Tylko... Pewnie ktoś z rozpędu i pośpiechu się pomylił, ale tutaj jest napisane, ze sunia urodziła się w sierpniu 2009 roku!!! Jak Aga bedziesz uzupełniała stronę to możesz zmienic ;)

Posted

po dzisiejszej wizycie w schronie jestem poprostu przerażona ilością nowych psów!! poprostu epidemia! boksów zaczyna brakować, siedzą biedne po 5, 6 sztuk! A w rasach można przebierać do woli!! owczarki, teriery, prawie Yorki, masakra jakaś... i do tego jeszcze ta mała bida z wypadku z przetrąconym tyłkiem :placz: no i kocurek ze złamanym kręgosłupem :placz: normalnie ręce opadają... :placz::placz::placz:

Posted

Sunia 2015, ok. 8 miesięcy, trafiła z 4 rodzeństwa, które już dawno znalazły dom a sunia wciąż czeka... Pewnie już z 4 miesiące będzie...?
Kochana i przytulaśna, nie boi się ludzi.

Tu jeszcze nieduża, z lewej strony

I aktualnie

Posted

złoty Godryk wreszcie doczekal sie obserwatora na allegro, wiem ze to nic nie znaczy ale to takie małe swiatełko w tunelu, bo do tej pory chyba o niego i o Korę, ktorych wystawiam cisza...

a na terierkowym forum widzialam propozycje DT dla erdelki Saby;)