Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki byłam dzisiaj przelotem u wujostwa ,bo byłam z moim najukochańszym Gamoniem na Usg i Ekg w klinice na Białobrzeskej (stan bardzo ciężki) widziałam sunieczkę.Lezała pod stołem w kuchni .Chodzi za ciocia i wujkiem ale jeszcze daleko aby sama do nich podchodziła.Jak wyciagna otwarta dłoń to podejdzie do głaskania po główce ale kazdy inny ruch to od razu ucieka.Bedzie bardzo ,bardzo wiele pracy z sunią.Moze to potrwac nawet miesiac ,dwa.Zdjec nie zrobiłam bo nie byłam nawet przygotowana ,ze bede z wizyta .Sunia bardzo garnęła sie do Gamonia ale ten ledwo stał na nogach takze na nia warczał i zrozumiała ,ze nie bedzie zabawy.Bede nad nia czuwac ,wiec bądźcie spokojne.

Posted

tanitka napisał(a):
chyba jeszcze nie wysza na dwór.

DObrze, ze ona tak cudownie trafiła. Czy Sara już zostaje u Wujostwa, czy jeszcze czekamy z decyzją ostateczną?

Nic mi nie wiadomo aby wujcio chciał ją oddac.Pracuje z nia.Dzisiaj była nauka chodzenia na smyczce .Załozone zostały szeleczki i przechadzki po pokojach i wyjscie na balkonik.Sorry ale jeszcze nie była ma spacerku -jeszcze za wczesnie.Sunia siusia tylko w łazience na rozłozone gazetki ,wiec tragedii nie ma.Moze za dwa dni bedą gotowi.

Posted

Dzisiaj był pierwszy spacer.Po schodach zeszla ale była bardzo zalękniona ,na podwórku zamkniętym pospacerowała bez problemu ale najgorzej było z wejsciem po schodach na góre.
Mysle ze z kazdym spacerkiem bedzie lepiej;)
Zdjęcia beda dopiero po swietach.Codziennie jestem po kilka godzin z Gamoniem na kroplówkach.Mój aniołek ma obrzek płuc :shake:

Posted

:painting: ale super wiadomości, a na tym sapacerku coś zostało załatwione? czy tylko krajoznawczo?:cool3:

za gamonia trzymam kciuki, choć obrzęk płuc to niezbyt dobrze :shake:

Posted

Jutro jade do cioteczki i wujcia.Zrobie pare fotek aby cioteczkom pycho jeszcze bardziej sie roześmiało;).
Sunia wychodzi juz na spacerek codziennie ,robi pomału postępy.Wczoraj była córka cioci z mezem i dwoma nastolatkami .Troszke sunia się bała ale po chwilii zaprzyjaźniła się z dziewczynkami i dała sie przytulac.
Pozdrawiam cioteczki i życze spełnienia marzeń ,zdrowych spokojnych i urokliwych swiąt

Posted

No niestety sunia nie za bardzo lubi grono gosci.Całe 3 godziny spedziła głównie pod stołem.Mysli pewno .ze pod obrusem nikt jej nie widzi;)
Jeszcze duzo pracy z suniaczką.Fotki kiepskie ale wstawiam