tanitka Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 a dzisiaj??:cool3: na spacerek wyszła?:cool3: Quote
gamoń Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dziewczynki byłam dzisiaj przelotem u wujostwa ,bo byłam z moim najukochańszym Gamoniem na Usg i Ekg w klinice na Białobrzeskej (stan bardzo ciężki) widziałam sunieczkę.Lezała pod stołem w kuchni .Chodzi za ciocia i wujkiem ale jeszcze daleko aby sama do nich podchodziła.Jak wyciagna otwarta dłoń to podejdzie do głaskania po główce ale kazdy inny ruch to od razu ucieka.Bedzie bardzo ,bardzo wiele pracy z sunią.Moze to potrwac nawet miesiac ,dwa.Zdjec nie zrobiłam bo nie byłam nawet przygotowana ,ze bede z wizyta .Sunia bardzo garnęła sie do Gamonia ale ten ledwo stał na nogach takze na nia warczał i zrozumiała ,ze nie bedzie zabawy.Bede nad nia czuwac ,wiec bądźcie spokojne. Quote
magdyska25 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Sunia na pewno ma dobrze. Cieszę się że trafiła do odpowiedzialnych ludzi:multi: a co ze spacerkiem??wyszła już na dwór?? Quote
tanitka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 chyba jeszcze nie wysza na dwór. DObrze, ze ona tak cudownie trafiła. Czy Sara już zostaje u Wujostwa, czy jeszcze czekamy z decyzją ostateczną? Quote
gamoń Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 tanitka napisał(a):chyba jeszcze nie wysza na dwór. DObrze, ze ona tak cudownie trafiła. Czy Sara już zostaje u Wujostwa, czy jeszcze czekamy z decyzją ostateczną? Nic mi nie wiadomo aby wujcio chciał ją oddac.Pracuje z nia.Dzisiaj była nauka chodzenia na smyczce .Załozone zostały szeleczki i przechadzki po pokojach i wyjscie na balkonik.Sorry ale jeszcze nie była ma spacerku -jeszcze za wczesnie.Sunia siusia tylko w łazience na rozłozone gazetki ,wiec tragedii nie ma.Moze za dwa dni bedą gotowi. Quote
volontariuszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 trzymam kciuki, żeby się zaaklimatyzowała w domku. ;) i żeby już go nie opuściła. Quote
tanitka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Nic mi nie wiadomo aby wujcio chciał ją oddac.Pracuje z nia. kocham Wujcia i Ciocię też!:lol: Quote
Katcherine Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :loveu::crazyeye:gazetki :) Czyli zaczynacie od podstaw;):). Super ucalujcie czekoladowy nochalek:) Quote
magdyska25 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Śliczności:loveu: Wspaniałe wujostwo:multi: Quote
volontariuszka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 a gdzie zdjecia z DT / domku na stałe? :cool3::mad: Quote
tanitka Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 zdjecia gamoń na pewno zrobi jak obrobi się z przygotowaniami przedświątecznymi;) Quote
gamoń Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Dzisiaj był pierwszy spacer.Po schodach zeszla ale była bardzo zalękniona ,na podwórku zamkniętym pospacerowała bez problemu ale najgorzej było z wejsciem po schodach na góre. Mysle ze z kazdym spacerkiem bedzie lepiej;) Zdjęcia beda dopiero po swietach.Codziennie jestem po kilka godzin z Gamoniem na kroplówkach.Mój aniołek ma obrzek płuc :shake: Quote
tanitka Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 :painting: ale super wiadomości, a na tym sapacerku coś zostało załatwione? czy tylko krajoznawczo?:cool3: za gamonia trzymam kciuki, choć obrzęk płuc to niezbyt dobrze :shake: Quote
magdyska25 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Pierwsze koty za płoty teraz musi być już lepiej:multi: Quote
tanitka Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 może Gamon wybierze sie w Święta do Wujostwa i coś nam napisze?:lol: Quote
magdyska25 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Chyba będę powtarzać to do upadłego. Sunia lepiej trafić nie mogła. :multi::multi::multi::multi: Quote
gamoń Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Jutro jade do cioteczki i wujcia.Zrobie pare fotek aby cioteczkom pycho jeszcze bardziej sie roześmiało;). Sunia wychodzi juz na spacerek codziennie ,robi pomału postępy.Wczoraj była córka cioci z mezem i dwoma nastolatkami .Troszke sunia się bała ale po chwilii zaprzyjaźniła się z dziewczynkami i dała sie przytulac. Pozdrawiam cioteczki i życze spełnienia marzeń ,zdrowych spokojnych i urokliwych swiąt Quote
tanitka Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Tobie też kochana, wszystkiego NAJ!!! czekamy na jutrzejszy Twój post!:lol: Quote
magdyska25 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Cieszymy się bardzo z postępów suni. Oby tak dalej!!! Czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia piękności. Quote
magdyska25 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Poprosimy o jakieś informację o suni i oczywiście o zdjęcia w objęciach właścicieli;) Quote
gamoń Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 No niestety sunia nie za bardzo lubi grono gosci.Całe 3 godziny spedziła głównie pod stołem.Mysli pewno .ze pod obrusem nikt jej nie widzi;) Jeszcze duzo pracy z suniaczką.Fotki kiepskie ale wstawiam Quote
gamoń Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Tu udało się mojemu mezowi troche ja pogłaskac Quote
gamoń Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Tu nadstawiamy uszko do drapania -juz mniej sie boimy Quote
Recommended Posts