Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='grazyna9915']Mada ratuj!
Ja już chyba jestem zapisana czy nie??[/quote]
Jeszcze nie jesteś zapisana, na pierwszej stronce w pierwszym poście jest lista osób. ;)

[quote name='Junka']Heh co do zupek chinskich to ja też będe tylko na tym zspewne jechala :) A jeśli ktoś z Warszawy na dzień dzisiejszy przygarnie biedna sierote ze sznaucerem miniatura to ja jestem chętna :diabloti:[/quote]
[B]Junka[/B], na pewno ktoś Cię przygarnie. :cool3:
Z Wawy jadą jak na razie [B]baffi2[/B] i [B]Usia[/B], porozmawiaj z nimi na temat domku. ;)

[quote name='Mada:)']To mnie proszę zapisać:

Mada:) + 1 pies + osoba towarzysząca + jeden domek

Domek chcę mieć 5 - osobowy z jedną dostawką wraz z Panią Grażynką (grazyna9915) i innymi, którzy wpiszą się niebawem.[/quote]
Zapisuję i Wasz domek też zapisuję. :p

[quote name='grazyna9915']Po burzliwej wymianie zdań z Madą na gg informuję, że są następujący chętni z Tych.

grazyna9915 + dwa psy
Dawix
Mada + osoba towarzysząca + jeden pies
Arlena + jeden pies
Dianeczka + jeden pies[/quote]
Już wszystkich zapisuję na pierwszej stronce. :p

[quote name='Dawix']Dawix potwierdzam chęć wyjazdu

Domek 5-o osobowy łącznie z tyską ekipą.

Czy jest możlliwość załatwienia dostawki?

Z Tychów ma jechać 6 osób.[/quote]
Tak, jest możliwość robienia dostawek. :p
[B]Dawix[/B], Ty bez psiaka tak?

Posted

[quote name='Junka']Niestety na domek mnie nie bedzie stać :/ Uroki bycia 18 latką!!! :mad:[/quote]

Zawsze możesz w lipcu iść do jakiejś pracy;) Mi też by się jakaś praca przydała, ale nie mam na nią czasu:shake:

Posted

heh napewno pojde gdzies od razu po maturze, żeby zarobic na te wakacje. Ale wybieram miejsze zło namiot ;) Młoda jestem i nie straszny mi plener bo często na takie wypady wyjeżdzam i sie przyzwyczaiłam do spiworu i karimaty. Obym miała czym dojechac to się zjawie napewno :lol: Oby było się gdzie umyc i wode zagotować to bedzie dobrze :evil_lol: Chyba,żę lubicie brudasy :cool3:

Posted

[quote name='Junka']heh napewno pojde gdzies od razu po maturze, żeby zarobic na te wakacje. Ale wybieram miejsze zło namiot ;) Młoda jestem i nie straszny mi plener bo często na takie wypady wyjeżdzam i sie przyzwyczaiłam do spiworu i karimaty. Obym miała czym dojechac to się zjawie napewno :lol: Oby było się gdzie umyc i wode zagotować to bedzie dobrze :evil_lol: Chyba,żę lubicie brudasy :cool3:[/quote]

Do umycia się będzie jeziorko:evil_lol: nie no joke:eviltong: damy Ci się umyć:eviltong:
A co będzie jeśli będzie lało i grzmiało?:eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']to samo chciałam napisać:diabloti:[/quote]

Chciałam jeszcze dodać, że wodę można na słońcu zagotować, no ale nie będę aż taka wredna:evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Tak, jest możliwość robienia dostawek. :p
[B]Dawix[/B], Ty bez psiaka tak?[/quote]

Dawixowi przypadnie któryś psiak z mojej wanny, w końcu mamy wspólne psy, Dawix to mój 15-o letni syn.

Posted

[quote name='Junka']Niestety na domek mnie nie bedzie stać :/ Uroki bycia 18 latką!!! :mad:[/quote]
[quote name='rose']Zawsze możesz w lipcu iść do jakiejś pracy;) Mi też by się jakaś praca przydała, ale nie mam na nią czasu:shake:[/quote]
[quote name='Junka']heh napewno pojde gdzies od razu po maturze, żeby zarobic na te wakacje. Ale wybieram miejsze zło namiot ;) Młoda jestem i nie straszny mi plener bo często na takie wypady wyjeżdzam i sie przyzwyczaiłam do spiworu i karimaty. Obym miała czym dojechac to się zjawie napewno :lol: Oby było się gdzie umyc i wode zagotować to bedzie dobrze :evil_lol: Chyba,żę lubicie brudasy :cool3:[/quote]
Czyli zapisać Cię na namiocik? :cool3:

[quote name='grazyna9915']Dawixowi przypadnie któryś psiak z mojej wanny, w końcu mamy wspólne psy, Dawix to mój 15-o letni syn.[/quote]
Aha, no to fajnie. :multi:
Ale tymczasowiczów macie sporo. :-o Podziwiam. :cool3:

Posted

Tak tak zapisać :) Mi burze i pioruny nie straszne. Junka też przyzwyczajona do spania w namiocie :cool3: Oby mnie nie zalało to będzie dobrze :evil_lol:

Posted

[quote name='Junka']Tak tak zapisać :) Mi burze i pioruny nie straszne. Junka też przyzwyczajona do spania w namiocie :cool3: Oby mnie nie zalało to będzie dobrze :evil_lol:[/quote]
Zapisuję. :p

[quote name='Arlene']No to ja też potwierdzam :eviltong:
Aha, tylko jestem Arlen[B]e[/B], a nie Arlen[B]a[/B] :evil_lol:[/quote]
Już poprawiłam. ;)

Posted

[quote name='monita']A ja mam pytanie z innej beczki :eviltong: Macie jakieś zdjęcia z poprzednich zlotów :razz:[/quote]

poszukaj sobie, wpisz w wyszukiwarkę, I,II, III, IV, V zlot i będziesz mieć ;)

EDIT:
wyręczyłem Cię:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77122&highlight=zlot"]klik[/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29557&highlight=zlot"]klik[/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16001&highlight=zlot"]klik[/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3036&highlight=zlot"]klik[/URL]

Posted

Po obejrzeniu zdjęć z pierwszego zlotu, stwierdzam, że muszę zmienić zestaw dogomaniaka.
Oj, jaka ja jestem nieuświadomiona:

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images27.fotosik.pl/59/13e9aa539d5e0c2f.jpg[/IMG][/URL]
zdjęcie ze zlotu.

Posted

[quote name='monita']A ja mam pytanie z innej beczki :eviltong: Macie jakieś zdjęcia z poprzednich zlotów :razz:[/quote]

Na pierwszej stronie są filmiki reklamujące zlot, można obejrzeć;)

Posted

[quote name='Dianeczka']Nam, nieletnim trzeba będzie pomóc w zaopatrzeniu się w niektóre... potrzebne elementy ekwipunku :evil_lol:[/quote]

A i przypominamy, że nieletnie osoby muszą mieć ze sobą pisemną zgodę od rodziców bądź opiekunów na wyjazd;). My pełnoletni nie bierzemy za Was odpowiedzialności. Także w zaopatrywaniu się w niektóre elementy ekwipunku nie liczcie na naszą pomoc:eviltong:

A co do zdjęcia to ono jest z V nie z I zlotu;)