Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_']Ja ja ogólnie standardowo przypominam,że na zlot jada łagode psy do ludzi i zwierząt:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co do dań obiadowych to ja bede napewno na zlocie eksperymentować:evil_lol:[/quote]
A ja biorę moje ulubione i sprawdzone chińskie zupki, rosołki Amino. :lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A ja biorę moje ulubione i sprawdzone chińskie zupki, rosołki Amino. :lol:[/quote]

Ja też:evil_lol: Czipsowej muszę jedna odkupić:evil_lol:

Posted

a ja bede zyl w luksusie i bede sobie robil rozne pyszne dania na moim osobistym palniku:) chinskich zupek z radomia mam dosyc od dluuuzszego czasu:P teraz czas na bardziej zdrowe jedzonko:D:D

Posted

[quote name='komar']a ja bede zyl w luksusie i bede sobie robil rozne pyszne dania na moim osobistym palniku:) chinskich zupek z radomia mam dosyc od dluuuzszego czasu:P teraz czas na bardziej zdrowe jedzonko:D:D[/quote]

A do łóżka nam będziesz podawał?:eviltong::evil_lol:
Jako jedyny facet w domku, powinieneś o Nas dbać:D

Posted

[quote name='rose']A do łóżka nam będziesz podawał?:eviltong::evil_lol:
Jako jedyny facet w domku, powinieneś o Nas dbać:D[/quote]
dokładnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='komar']wysatrczy ze was dostarcze na miejsce w jednym kawalku:D

dac palec to cala reke weźmie:P[/quote]

Czy w jednym kawałku to jeszcze nie wiadomo:eviltong:

Posted

[quote name='komar']a ja bede zyl w luksusie i bede sobie robil rozne pyszne dania na moim osobistym palniku:) chinskich zupek z radomia mam dosyc od dluuuzszego czasu:P teraz czas na bardziej zdrowe jedzonko:D:D[/quote]
na palinku mówisz?
zesżły zlot Agusia zabrała ze sobą butle gazową i co my na niej gotowalismyy...
hhhmmm
spaghetii,pierogiiiii....co tam jeszcze było? xD

Posted

[quote name='Estera']Ja się piszę do grupy osób, które będą się żywiły zupkami chińskimi :lol:
Najbezpieczniejsze i sprawdzone :cool3:[/quote]

Jakbym Wam przywiozła taką prawdziwą zupkę chińską z Chin to nie wiem czy byście chcieli ją jeść:evil_lol: bleh..:eviltong:

Posted

[quote name='rose']Jakbym Wam przywiozła taką prawdziwą zupkę chińską z Chin to nie wiem czy byście chcieli ją jeść:evil_lol: bleh..:eviltong:[/quote]

[quote name='Estera']A po co z Chin jak mamy dobre, w Polsce? :cool3:
Generalnie przecież wszystko co chińskie to złe :evil_lol:[/quote]
Chińskiej zupki z Chin bym nie ruszyła, bo wiadomo z czego są robione... :shake:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Chińskiej zupki z Chin bym nie ruszyła, bo wiadomo z czego są robione... :shake:[/quote]

Ja jadłam akurat wegetariańska:eviltong:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja tez jadlam wegetarianska (choc wegetarianka nie jestem, ale jakos nie odwazylam sie zjesc ich zupke na miesie)...nie wiem jak dla ciebie rose...dla mnie to byl syf...bleeee[/quote]

Tak jak mówisz bleee, okropność

Posted

[CENTER]Szczerze mówiąc nie jestem pewna czy nie strzelę gafy i piszę w dobrym miejscu, ale taki link mi podała Mada.
Podobno mam przedstawić tutaj zwierzaki które chcę wziąść na zlot,
ale nie jestem pewna czy to czasem nie wątek kulinarny. :cool3:[/CENTER]

[CENTER]Natomiast jeżeli chodzi o zwierzaki to planuję wziąść dwa psiaki, ale jeszcze nie wiem które.
Na dzień dzisiejszy w moim domku jest takie stadko.
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images6.fotosik.pl/122/4ad15fa7cf9c85b2.jpg[/IMG][/URL]
którejś z nich pojadą chyba, że bedę miała zmiany w DT.[/CENTER]
[LIST=1]
[*][LEFT]Pierwsza od lewej to beagelka [B]LUNA[/B], mieszka z nami już dwa lata i przez ten czas przeszła małą resocjalizację.
Kiedyś była kilerem, teraz potrafi niańczyć szczeniaki i kociaki. Mam jednak do niej ograniczone zaufanie i pierwsze przywitanie z nowymi psiakami zawsze jest na smyczy. Potem idzie w tany.[/LEFT]
[*][LEFT]Drugi psiak z lewej to biała [B]YOKO,[/B] która jest u mnie na DT, jest to mała staruszka i jeżeli do wakacji nie znajdzie domu to napewno będę ją musiała zabrać ze sobą. W domu nie wytrzyma sama nawet 5-u minut. Od psów zdecydowanie woli ludzi. Ostatnimi czasy zrobiła się trochę odważniejsza i potrafiła obszczekać natrętnego boksera. [/LEFT]
[*][LEFT]W samym środeczku chodzący ideał, czyli [B]SARA[/B], również u mnie na DT. Z wszystkimi psiakami chce się bawić, szybciutko przychodzi na zawołanie. Na zjazd się w 100% nadaje.[/LEFT]
[*][LEFT]Kolejny psiak z mojego DT to czarna szelma, czyli kochany [B]FELUŚ [/B]na dzień dzisiejszy nie jedzie. Chyba, że domku nie znajdzie, a kastracja sprawi, że nie będzie bronił suk przed innymi panami. Jednak w to nie zabardzo wierzę.[/LEFT]
[*][LEFT]Kolejna beagelka to [B]SUNIA[/B], to mój pierwszy psiak, jest u mnie od szczeniaka. Na zlot mogę ją brać w ciemno. Do psów zgodna, chętna do zabawy. Mam tylko nadzieję , że w okolicy nie ma zwierzyny łownej, bo wtedy będę ją musiała bardziej pilnować, by w lasy mi nie zwiała.[/LEFT]
[*][LEFT][B]KOT[/B] ze zdjęcia nie jedzie.[/LEFT]
[/LIST]

Posted

Heh co do zupek chinskich to ja też będe tylko na tym zspewne jechala :) A jeśli ktoś z Warszawy na dzień dzisiejszy przygarnie biedna sierote ze sznaucerem miniatura to ja jestem chętna :diabloti:

Posted

To mnie proszę zapisać:

Mada:) + 1 pies + osoba towarzysząca + jeden domek

Domek chcę mieć 5 - osobowy z jedną dostawką wraz z Panią Grażynką (grazyna9915) i innymi, którzy wpiszą się niebawem.

Posted

Po burzliwej wymianie zdań z Madą na gg informuję, że są następujący chętni z Tych.

grazyna9915 + dwa psy
Dawix
Mada + osoba towarzysząca + jeden pies
Arlena + jeden pies
Dianeczka + jeden pies

Posted

Dawix potwierdzam chęć wyjazdu

Domek 5-o osobowy łącznie z tyską ekipą.

Czy jest możlliwość załatwienia dostawki?

Z Tychów ma jechać 6 osób.