Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgaCzips']buhahaha, jak nie wstaniesz to komar Ci siłą wyciągnie:lol:[/quote]

No właśnie nie o mnie mi chodziło:eviltong: Ale dziś niekumata jesteś:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']No właśnie nie o mnie mi chodziło:eviltong: Ale dziś niekumata jesteś:evil_lol:[/quote]

ja tylko jednej literki nie zauważyłam:eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']A jeśli ktoś by się namyślił po 28. to mógłby jechać? :cool3:

/ ja jutro wpłacę zaliczkę :D /[/quote]
Podstawowy termin zgłoszeń i wpłat zaliczek to 28 stycznia.
Ale będzie można się zgłaszać jeszcze do marca, ale im szybciej tym lepiej, żeby było wiadomo, ile osób chce jechać i czy mam wynająć cały ośrodek czy odwołać część domków.

[quote name='Pagaj']No niestety, ale trochę się spóźniłyście...
[B]Trzeba było napisać o tym PRZED rozpoczęciem zbierania pieniędzy.[/B]
Ci, którzy już wpłacili zaliczkę, mogą legalnie domagać się ich zwrotu w razie gdyby zrezygnowali z przyjazdu.

Złożyłyście ofertę - ludzie się z nią zapoznali, zaakaceptowali i wpłacili peniądze, godząc się na wasze warunki i nie było tam mowy o tym, że możecie pieniędzy nie zwrócić.[/quote]
Zaliczkę mogę oddać dopóki sama nie wpłacę jej jako zaliczkę za wynajęcie ośrodka. Później zaliczka przepada, bo przecież nie będę oddawać z własnych pieniędzy. :eviltong:

[quote name='orzech']nie bylo tez mowy o tym, ze pieniadze ktos zwraca... zaliczka wlasnie jest po to, zeby ktos rezygnujac nie zostawil organizatora na lodzie ;)[/quote]
Według prawa zaliczka przepada, jeśli zawiniła osoba wpłacająca zaliczkę. :p

[quote name='Pagaj']czyli organizator zatrzymuje te pieniądze dla siebie? ;)

no bo coś MUSI zrobić z tymi pieniędzmi. :lol:[/quote]
[quote name='orzech']organizator musi wplacic ta zaliczke do osrodka z tego co sie orientuje...
btw a jak ktos zrezygnuje przed samym zlotem... to kto bedzie placil za jego miejsce w domku?[/quote]
[quote name='Pagaj']aaaa... to wszystko jasne, ale napisane nigdzie nie było :p

a jeśli ktoś zrezygnuje i ja przyjadę na jego miejsce, to rozumiem, że skoro jemu przepada, to ja mam część opłaty gratis? :p[/quote]
Niestety nie, zaliczka zostanie podzielona pomiędzy wszystkie osoby na zlocie (mieszkające w domkach). :eviltong:

[quote name='patrycja_joko']ja chętnie się zapiszę i ile to dokładnie by wyszło razem z psem i z energią za cały zlot???Bo bardzo chętnie się wybiorę tylko nie wiem z kim mam być w domku:) i czy by mi ktoś pomógł z psiakiem jakbym go wzięła <labradorkę>,bo najbardziej przyjazna:D i kochana...czekam na szybką odpowiedź[/quote]
180 zł + 30 zł za psa + energia (myślę, że ok. 5 zł/osoba)

[quote name='patrycja_joko']dobra muszę się sprężyć,tylko takie pytanie czy pomógłby mi ktoś z psem jakbym go wzięła?[/quote]
[quote name='patrycja_joko']oczywiście mój labek to łagodny szczeniol,a pomoc taka ogólna w razie co przypilnować jakbym musiała wyjść do mycia czy tam toalety:)[/quote]
Taka pomoc to przyjemność. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Chciałabym wpłacić zaliczkę, ale nie mam ulicy, kodu i miasta!:angryy:
Asia & Ginger - podanie numeru konta i nazwiska nie w każdym banku wystarcza! poproszę o pm

Posted

[quote name='bigos']Chciałabym wpłacić zaliczkę, ale nie mam ulicy, kodu i miasta!:angryy:
Asia & Ginger - podanie numeru konta i nazwiska nie w każdym banku wystarcza! poproszę o pm[/quote]
Wysłałam adres Ani na PW;)

Posted

Ale żeście się rozgadali, cieszę się że zaliczki wpływają i mam nadzieję że jednak będziemy mogli cały ośrodek wynająć bo ci co btli w poprzednich latach wiedzą jak się trzeba użerać czasem z wczasowiczami nie przepadającymi za psami:shake::mad:

Posted

[quote name='Niki-lidka']hehehe maly piesiek latajacy i warczacy...podszczypujacy? moze zirytowac w koncu jakiego wiekszego...
...a jak przypomina yorka, to moze miec problem z moja wilczarka:)[/quote]
yorka napewno nie przypomina:eviltong:
nie podszczypuje, jak widzi kilka psów ganiających się to leci do nich i obwą****e ale jak jakis większy ją obwą****e to warczy bo się boi :razz:

Posted

[quote name='baffi2']yorka napewno nie przypomina:eviltong:
nie podszczypuje, jak widzi kilka psów ganiających się to leci do nich i obwą****e ale jak jakis większy ją obwą****e to warczy bo się boi :razz:[/quote]
Powie mi ktoś czy taki piesek może jechać? :razz:

Posted

[quote name='baffi2']Powie mi ktoś czy taki piesek może jechać? :razz:[/quote]
ty znasz najlepiej swojego psa wiec sama ocen czy warto ;)
musisz byc przygotowana na to, ze na zlocie bedzie duzo psow, ktore beda biegac luzem... i moze sie jakiemus "duzemu" nie spodobac jej warkot ;)

Posted

[quote name='orzech']ty znasz najlepiej swojego psa wiec sama ocen czy warto ;)
musisz byc przygotowana na to, ze na zlocie bedzie duzo psow, ktore beda biegac luzem... i moze sie jakiemus "duzemu" nie spodobac jej warkot ;)[/quote]
Tak naprawde to niebardzo znam swojego psa:evil_lol:
Nelly jest u mnie dopiero 13 dni więc trudno mi ocenić... :roll:

Posted

[quote name='baffi2']Powie mi ktoś czy taki piesek może jechać? :razz:[/quote]
Jak nie jest agresywny, to może. ;)
Jest jeszcze trochę czasu do zlotu, więc nie musisz teraz decydować, czy weźmiesz psa czy nie. Przez te 8 miesięcy przyzwyczajaj go do dużych psów, żeby się nie bał i nie warczał, bo niektóre psy nie lubią, jak się na nie warczy bez powodu. :roll:

Posted

[quote name='baffi2']Tak naprawde to niebardzo znam swojego psa:evil_lol:
Nelly jest u mnie dopiero 13 dni więc trudno mi ocenić... :roll:[/quote]
to nie problem, do zlotu zdazysz go jeszcze poznac a nawet z nim popracowac nad pewnymi zachowaniami ;)
asia kasa poszla ;)

Posted

[quote name='Mysia_']dokładnie, niektóre psy źle odbierają takie warczenie :roll:
Może do tego czasu już nie bedzie warczeć ;)[/quote]
oo ale duze psy bedace na zlocie nie maja prawa zle odebrac takiego warkotu.. bo przeciez maja jechac same lagodne;/ hahaha