rose Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='AgaCzips']buhahaha, jak nie wstaniesz to komar Ci siłą wyciągnie:lol:[/quote] No właśnie nie o mnie mi chodziło:eviltong: Ale dziś niekumata jesteś:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='rose']No właśnie nie o mnie mi chodziło:eviltong: Ale dziś niekumata jesteś:evil_lol:[/quote] ja tylko jednej literki nie zauważyłam:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='baffi2']A jeśli ktoś by się namyślił po 28. to mógłby jechać? :cool3: / ja jutro wpłacę zaliczkę :D /[/quote] Podstawowy termin zgłoszeń i wpłat zaliczek to 28 stycznia. Ale będzie można się zgłaszać jeszcze do marca, ale im szybciej tym lepiej, żeby było wiadomo, ile osób chce jechać i czy mam wynająć cały ośrodek czy odwołać część domków. [quote name='Pagaj']No niestety, ale trochę się spóźniłyście... [B]Trzeba było napisać o tym PRZED rozpoczęciem zbierania pieniędzy.[/B] Ci, którzy już wpłacili zaliczkę, mogą legalnie domagać się ich zwrotu w razie gdyby zrezygnowali z przyjazdu. Złożyłyście ofertę - ludzie się z nią zapoznali, zaakaceptowali i wpłacili peniądze, godząc się na wasze warunki i nie było tam mowy o tym, że możecie pieniędzy nie zwrócić.[/quote] Zaliczkę mogę oddać dopóki sama nie wpłacę jej jako zaliczkę za wynajęcie ośrodka. Później zaliczka przepada, bo przecież nie będę oddawać z własnych pieniędzy. :eviltong: [quote name='orzech']nie bylo tez mowy o tym, ze pieniadze ktos zwraca... zaliczka wlasnie jest po to, zeby ktos rezygnujac nie zostawil organizatora na lodzie ;)[/quote] Według prawa zaliczka przepada, jeśli zawiniła osoba wpłacająca zaliczkę. :p [quote name='Pagaj']czyli organizator zatrzymuje te pieniądze dla siebie? ;) no bo coś MUSI zrobić z tymi pieniędzmi. :lol:[/quote] [quote name='orzech']organizator musi wplacic ta zaliczke do osrodka z tego co sie orientuje... btw a jak ktos zrezygnuje przed samym zlotem... to kto bedzie placil za jego miejsce w domku?[/quote] [quote name='Pagaj']aaaa... to wszystko jasne, ale napisane nigdzie nie było :p a jeśli ktoś zrezygnuje i ja przyjadę na jego miejsce, to rozumiem, że skoro jemu przepada, to ja mam część opłaty gratis? :p[/quote] Niestety nie, zaliczka zostanie podzielona pomiędzy wszystkie osoby na zlocie (mieszkające w domkach). :eviltong: [quote name='patrycja_joko']ja chętnie się zapiszę i ile to dokładnie by wyszło razem z psem i z energią za cały zlot???Bo bardzo chętnie się wybiorę tylko nie wiem z kim mam być w domku:) i czy by mi ktoś pomógł z psiakiem jakbym go wzięła <labradorkę>,bo najbardziej przyjazna:D i kochana...czekam na szybką odpowiedź[/quote] 180 zł + 30 zł za psa + energia (myślę, że ok. 5 zł/osoba) [quote name='patrycja_joko']dobra muszę się sprężyć,tylko takie pytanie czy pomógłby mi ktoś z psem jakbym go wzięła?[/quote] [quote name='patrycja_joko']oczywiście mój labek to łagodny szczeniol,a pomoc taka ogólna w razie co przypilnować jakbym musiała wyjść do mycia czy tam toalety:)[/quote] Taka pomoc to przyjemność. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Chciałabym wpłacić zaliczkę, ale nie mam ulicy, kodu i miasta!:angryy: Asia & Ginger - podanie numeru konta i nazwiska nie w każdym banku wystarcza! poproszę o pm Quote
KaRa_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='bigos']Chciałabym wpłacić zaliczkę, ale nie mam ulicy, kodu i miasta!:angryy: Asia & Ginger - podanie numeru konta i nazwiska nie w każdym banku wystarcza! poproszę o pm[/quote] Wysłałam adres Ani na PW;) Quote
baffi2 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 A czy malutki piesek który lubi ganiać za innymi psami, i troche powarczeć /ale jest nie szkodliwy/ może jechać? :razz: Quote
wiq Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 to brzmi prowokująco :evil_lol: nawet dla spokojnych flatów ;) Quote
goldenka245 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja dziś również wysłałam pieniążki :cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 hehehe maly piesiek latajacy i warczacy...podszczypujacy? moze zirytowac w koncu jakiego wiekszego... ...a jak przypomina yorka, to moze miec problem z moja wilczarka:) Quote
Patikujek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ale żeście się rozgadali, cieszę się że zaliczki wpływają i mam nadzieję że jednak będziemy mogli cały ośrodek wynająć bo ci co btli w poprzednich latach wiedzą jak się trzeba użerać czasem z wczasowiczami nie przepadającymi za psami:shake::mad: Quote
baffi2 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Niki-lidka']hehehe maly piesiek latajacy i warczacy...podszczypujacy? moze zirytowac w koncu jakiego wiekszego... ...a jak przypomina yorka, to moze miec problem z moja wilczarka:)[/quote] yorka napewno nie przypomina:eviltong: nie podszczypuje, jak widzi kilka psów ganiających się to leci do nich i obwą****e ale jak jakis większy ją obwą****e to warczy bo się boi :razz: Quote
orzech Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 asia ja tez niestety potrzebuje adres:roll: jak przeslesz mi go zaraz to jeszcze dzisiaj wysle ;) Quote
orzech Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 dzieki robaczku:buzi: teraz zostala tylko twoja sukienka i limit na ten miesiac wyczerpany :lol: Quote
Paulina87 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Będzie wielkie dogomaniackie wesele :cool3: Było już w ogóle coś takiego w histori Dogomani? Quote
Mysia_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Pierwsza stronka różowieje, ale wciąż za mało różu :eviltong: A dzisiaj już 23 :cool1: Quote
baffi2 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='baffi2']yorka napewno nie przypomina:eviltong: nie podszczypuje, jak widzi kilka psów ganiających się to leci do nich i obwą****e ale jak jakis większy ją obwą****e to warczy bo się boi :razz:[/quote] Powie mi ktoś czy taki piesek może jechać? :razz: Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Na pierwszej stronie dodałam adres Ani, jakby był potrzebny jeszcze komuś do wpłat. ;) Quote
orzech Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='baffi2']Powie mi ktoś czy taki piesek może jechać? :razz:[/quote] ty znasz najlepiej swojego psa wiec sama ocen czy warto ;) musisz byc przygotowana na to, ze na zlocie bedzie duzo psow, ktore beda biegac luzem... i moze sie jakiemus "duzemu" nie spodobac jej warkot ;) Quote
baffi2 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='orzech']ty znasz najlepiej swojego psa wiec sama ocen czy warto ;) musisz byc przygotowana na to, ze na zlocie bedzie duzo psow, ktore beda biegac luzem... i moze sie jakiemus "duzemu" nie spodobac jej warkot ;)[/quote] Tak naprawde to niebardzo znam swojego psa:evil_lol: Nelly jest u mnie dopiero 13 dni więc trudno mi ocenić... :roll: Quote
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='baffi2']Powie mi ktoś czy taki piesek może jechać? :razz:[/quote] Jak nie jest agresywny, to może. ;) Jest jeszcze trochę czasu do zlotu, więc nie musisz teraz decydować, czy weźmiesz psa czy nie. Przez te 8 miesięcy przyzwyczajaj go do dużych psów, żeby się nie bał i nie warczał, bo niektóre psy nie lubią, jak się na nie warczy bez powodu. :roll: Quote
Mysia_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 dokładnie, niektóre psy źle odbierają takie warczenie :roll: Może do tego czasu już nie bedzie warczeć ;) Quote
orzech Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='baffi2']Tak naprawde to niebardzo znam swojego psa:evil_lol: Nelly jest u mnie dopiero 13 dni więc trudno mi ocenić... :roll:[/quote] to nie problem, do zlotu zdazysz go jeszcze poznac a nawet z nim popracowac nad pewnymi zachowaniami ;) asia kasa poszla ;) Quote
marmara_19 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Mysia_']dokładnie, niektóre psy źle odbierają takie warczenie :roll: Może do tego czasu już nie bedzie warczeć ;)[/quote] oo ale duze psy bedace na zlocie nie maja prawa zle odebrac takiego warkotu.. bo przeciez maja jechac same lagodne;/ hahaha Quote
Recommended Posts