Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rwpb']Witam
Czy można Was będzie któregoś dnia odwiedzić? Tak tylko na parę godzin, bez noclegu? Od nas to tylko 140 km, około 1,5 godziny jazdy.[/quote]
[B]rwpb[/B], oczywiście, serdecznie zapraszamy. :p

[quote name='Rybc!a']Proszę do domku nr 4 dopisać Vitkę (być może), a wypisać Valeur...[/quote]
Rybc!a, czekam na Vitkę, aż się wypowie. ;)

[quote name='Casia_i_Figa']komenda głosowa(potocznie zwana wydarciem kopary na sukiszona:diabloti:)[/quote]
:lol: :evil_lol:

[quote name='rose']Asiu zaznacz: HERSPRI + TZ zaliczka przelana;)[/quote]
Już zaznaczam na różowo. :cool3:

[quote name='bigos']Więc robię wstępną listę:
1.Paulina87
2.pinczerka_i_Gizmo
3. bigos
4. komarek
5. basia bonnie
6. Mysia
7. ...

poproszę o umieszczenie listy w pierwszym poście:p[/quote]
Umieszczam. ;)

[quote name='Mi.'][B]ja jestem chyba nr. 13, proszę o wypisanie ode mnie psa... bo nie wiem czy go zabiore.[/B][/quote]
Oki. ;)

[quote name='rose']Asiu zaznacz, że przez Olka zaliczka została wpłacona;)

[SIZE=4][COLOR=green]A teraz apeluje do wszystkich, którzy jeszcze tego nie zrobili, żeby się pospieszyli !![/COLOR][/SIZE]:eviltong:[/quote]
Olusia też zaznaczam na różowo. Do twarzy mu w tym kolorku. :loveu:

[quote name='goldenka245']Ja chętna na koszulkę.[/quote]
Dopisuję Cię do listy. ;)

Posted

również informuje że w czyjeś ręce moja zaliczka wpadnie:P a czyje to już wybierzcie miedzy sobą:D i oczywiście też bym prosił o zmianę kolorku:D niekoniecznie musi być różowy;P

Posted

ja bym prosił o kolor habrowy:D

a tak co do zlotu:P kto bedzie ze mna z samego rana i w nocy pływal w jeziorku??:D:D tak na rozpoczecie dnia i na zakonczenie;P

Posted

Na mnie nie licz ale myślę że dla Kary byłoby to miłe przebudzenie:evil_lol:
[COLOR=White]Tak póki śpi, najlepiej razem z łóżeczkiem ją do jeziorka przenieść:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Patikujek']Na mnie nie licz ale myślę że dla Kary byłoby to miłe przebudzenie:evil_lol:
[COLOR=White]Tak póki śpi, najlepiej razem z łóżeczkiem ją do jeziorka przenieść:evil_lol:[/COLOR][/quote]
:mad::mad::mad::mad:
Patikujek to się nazywa zła odpowiedz

Posted

[quote name='komar']
a tak co do zlotu:P kto bedzie ze mna z samego rana i w nocy pływal w jeziorku??:D:D tak na rozpoczecie dnia i na zakonczenie;P[/quote]

moje flatki bardzo chętnie :D:evil_lol:

Posted

ja tez bym chciała jechac na ten zlot ale widze ze jak narazie tylko Mateusz zapisany z Ostródy i ja nie wiem jak by było u mnie z wolnym :( ale na koszulke jestem chetna tylko jaka cena była by

Posted

[quote name='komar']ja bym prosił o kolor habrowy:D

a tak co do zlotu:P kto bedzie ze mna z samego rana i w nocy pływal w jeziorku??:D:D tak na rozpoczecie dnia i na zakonczenie;P[/quote]
Chabrowy już miałeś, jak potwierdziłeś domek. :eviltong:

[quote name='cytrynka10']ja tez bym chciała jechac na ten zlot ale widze ze jak narazie tylko Mateusz zapisany z Ostródy i ja nie wiem jak by było u mnie z wolnym :( ale na koszulke jestem chetna tylko jaka cena była by[/quote]
[B]Cytrynka[/B] zapraszamy. Nawet jeśli tylko Mati będzie jechał z Ostródy, to już dużo, nie będziesz sama. :cool3:
Koszulka w tamtym roku kosztowała 35 zł.

[quote name='Niki-lidka']asiu doszly pieniazki?[/quote]
[B]Niki[/B], jeszcze nie, pewnie dotrą jutro. ;)

[quote name='BlackSheWolf']a czy miejsce juz jest wybrane na 100 % ? czy może sie jeszcze cos zmienic ?[/quote]
[quote name='Kida i Olo']100%, przecież nie wpłacanoby zaliczki, gdyby cokolwiek miało się zmieniać.[/quote]
Tak jak pisze Kida, miejsce już się nie zmieni. ;)

[quote name='rose']AgaCzips i Komar(Osiołek:D) zaliczki zapłacili do rąk własnych;)[/quote]
Zaróżowiłam. :p

[quote name='KaRa_']A 15tego bądz 17lutego jedzimy do ośrodka porobić zdjęcia, zobaczyć rozmieszczenie domków i ogólnie okolicę bo daawno się tam nie było;)[/quote]
[quote name='Mysia_']suuuper, że zobaczycie co i jak :cool3:[/quote]
Zobaczymy jak domki wyglądają w środku (jak się uda), jak daleko do jeziorka, jakie jest ogrodzenie, czy szczelne i ogólnie jak wygląda okolica. :cool3: I jaki jest dojazd do ośrodka, czy daleko od drogi, czy jadą tam autobusy, itp. :cool3:

[quote name='rose']Asiu możesz zaznaczyć siebie i Patikujek na różowo:evil_lol: potwierdzam, że pieniądze doszły w moje własne rączki:evil_lol:[/quote]
Różowy jest the best! :loveu: