Asia & Ginger Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='rwpb']Witam Czy można Was będzie któregoś dnia odwiedzić? Tak tylko na parę godzin, bez noclegu? Od nas to tylko 140 km, około 1,5 godziny jazdy.[/quote] [B]rwpb[/B], oczywiście, serdecznie zapraszamy. :p [quote name='Rybc!a']Proszę do domku nr 4 dopisać Vitkę (być może), a wypisać Valeur...[/quote] Rybc!a, czekam na Vitkę, aż się wypowie. ;) [quote name='Casia_i_Figa']komenda głosowa(potocznie zwana wydarciem kopary na sukiszona:diabloti:)[/quote] :lol: :evil_lol: [quote name='rose']Asiu zaznacz: HERSPRI + TZ zaliczka przelana;)[/quote] Już zaznaczam na różowo. :cool3: [quote name='bigos']Więc robię wstępną listę: 1.Paulina87 2.pinczerka_i_Gizmo 3. bigos 4. komarek 5. basia bonnie 6. Mysia 7. ... poproszę o umieszczenie listy w pierwszym poście:p[/quote] Umieszczam. ;) [quote name='Mi.'][B]ja jestem chyba nr. 13, proszę o wypisanie ode mnie psa... bo nie wiem czy go zabiore.[/B][/quote] Oki. ;) [quote name='rose']Asiu zaznacz, że przez Olka zaliczka została wpłacona;) [SIZE=4][COLOR=green]A teraz apeluje do wszystkich, którzy jeszcze tego nie zrobili, żeby się pospieszyli !![/COLOR][/SIZE]:eviltong:[/quote] Olusia też zaznaczam na różowo. Do twarzy mu w tym kolorku. :loveu: [quote name='goldenka245']Ja chętna na koszulkę.[/quote] Dopisuję Cię do listy. ;) Quote
Patikujek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Moja kasa wyląduje jutro w rączkach Ani bądź Asi:) I mam nadzieję że zaraz po tym poróżowieję:evil_lol: Quote
komar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 również informuje że w czyjeś ręce moja zaliczka wpadnie:P a czyje to już wybierzcie miedzy sobą:D i oczywiście też bym prosił o zmianę kolorku:D niekoniecznie musi być różowy;P Quote
Patikujek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Koniecznie różowy, przecież do Ciebie idealnie ten kolor pasuje:loveu: Quote
Paulina87 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A ja się cieszę, że zmienia się na różowy... w końcu to mój ulubiony kolor :loveu:. Quote
komar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ja bym prosił o kolor habrowy:D a tak co do zlotu:P kto bedzie ze mna z samego rana i w nocy pływal w jeziorku??:D:D tak na rozpoczecie dnia i na zakonczenie;P Quote
Patikujek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Na mnie nie licz ale myślę że dla Kary byłoby to miłe przebudzenie:evil_lol: [COLOR=White]Tak póki śpi, najlepiej razem z łóżeczkiem ją do jeziorka przenieść:evil_lol:[/COLOR] Quote
komar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 a tp jest mozliwe:D kiedyś na obozie jednego chlopaka z łóżkiem na środek placu apelowego wynieśliśmy i sie nawet nie ruszyl;P Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 wezmiesz sobie psa....ludziki beda spac:) Quote
rose Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Niki-lidka']wezmiesz sobie psa....ludziki beda spac:)[/quote] Ja nie będę spać, ja też chce popływać:evil_lol: Quote
rose Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A co do kasy na zlot to nie do Asi :mad:tylko do mnie:evil_lol: ja już się nimi odpowiednio zaopiekuję:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Patikujek']Na mnie nie licz ale myślę że dla Kary byłoby to miłe przebudzenie:evil_lol: [COLOR=White]Tak póki śpi, najlepiej razem z łóżeczkiem ją do jeziorka przenieść:evil_lol:[/COLOR][/quote] :mad::mad::mad::mad: Patikujek to się nazywa zła odpowiedz Quote
Mysia_ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 widzę, że coraz więcej na różowo :cool3: ale wciąz za mało.... Quote
wiq Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='komar'] a tak co do zlotu:P kto bedzie ze mna z samego rana i w nocy pływal w jeziorku??:D:D tak na rozpoczecie dnia i na zakonczenie;P[/quote] moje flatki bardzo chętnie :D:evil_lol: Quote
cytrynka10 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ja tez bym chciała jechac na ten zlot ale widze ze jak narazie tylko Mateusz zapisany z Ostródy i ja nie wiem jak by było u mnie z wolnym :( ale na koszulke jestem chetna tylko jaka cena była by Quote
BlackSheWolf Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 a czy miejsce juz jest wybrane na 100 % ? czy może sie jeszcze cos zmienic ? Quote
Kida i Olo Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 100%, przecież nie wpłacanoby zaliczki, gdyby cokolwiek miało się zmieniać. Quote
rose Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 AgaCzips i Komar(Osiołek:D) zaliczki zapłacili do rąk własnych;) Quote
KaRa_ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 A 15tego bądz 17lutego jedzimy do ośrodka porobić zdjęcia, zobaczyć rozmieszczenie domków i ogólnie okolicę bo daawno się tam nie było;) Quote
rose Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Asiu możesz zaznaczyć siebie i Patikujek na różowo:evil_lol: potwierdzam, że pieniądze doszły w moje własne rączki:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='komar']ja bym prosił o kolor habrowy:D a tak co do zlotu:P kto bedzie ze mna z samego rana i w nocy pływal w jeziorku??:D:D tak na rozpoczecie dnia i na zakonczenie;P[/quote] Chabrowy już miałeś, jak potwierdziłeś domek. :eviltong: [quote name='cytrynka10']ja tez bym chciała jechac na ten zlot ale widze ze jak narazie tylko Mateusz zapisany z Ostródy i ja nie wiem jak by było u mnie z wolnym :( ale na koszulke jestem chetna tylko jaka cena była by[/quote] [B]Cytrynka[/B] zapraszamy. Nawet jeśli tylko Mati będzie jechał z Ostródy, to już dużo, nie będziesz sama. :cool3: Koszulka w tamtym roku kosztowała 35 zł. [quote name='Niki-lidka']asiu doszly pieniazki?[/quote] [B]Niki[/B], jeszcze nie, pewnie dotrą jutro. ;) [quote name='BlackSheWolf']a czy miejsce juz jest wybrane na 100 % ? czy może sie jeszcze cos zmienic ?[/quote] [quote name='Kida i Olo']100%, przecież nie wpłacanoby zaliczki, gdyby cokolwiek miało się zmieniać.[/quote] Tak jak pisze Kida, miejsce już się nie zmieni. ;) [quote name='rose']AgaCzips i Komar(Osiołek:D) zaliczki zapłacili do rąk własnych;)[/quote] Zaróżowiłam. :p [quote name='KaRa_']A 15tego bądz 17lutego jedzimy do ośrodka porobić zdjęcia, zobaczyć rozmieszczenie domków i ogólnie okolicę bo daawno się tam nie było;)[/quote] [quote name='Mysia_']suuuper, że zobaczycie co i jak :cool3:[/quote] Zobaczymy jak domki wyglądają w środku (jak się uda), jak daleko do jeziorka, jakie jest ogrodzenie, czy szczelne i ogólnie jak wygląda okolica. :cool3: I jaki jest dojazd do ośrodka, czy daleko od drogi, czy jadą tam autobusy, itp. :cool3: [quote name='rose']Asiu możesz zaznaczyć siebie i Patikujek na różowo:evil_lol: potwierdzam, że pieniądze doszły w moje własne rączki:evil_lol:[/quote] Różowy jest the best! :loveu: Quote
goldenka245 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ja w tym tyg też już będę na różowo!:multi::diabloti: Quote
AgaCzips Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 ale się ładnie zaróżowiłam:eviltong: [QUOTE]Chabrowy już miałeś, jak potwierdziłeś domek. :eviltong:[/QUOTE] to może na niebiesko?:lol: Quote
Recommended Posts