Tomo 2 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Tej to tak blisko /bliżej niż na zeszłoroczny zlot biglusi w Zdworzu/. Muszę przemyśleć sprawę . Pozdrowionka Quote
basia bonnie Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Herspri']Pinczerko nie gadaj to tylko trochę 5 godzin drogi, ja też jadę z psem i to pociągiem koszty podróży są żadne bo razem z dopłatą za psa jakieś 25zł ;) Zastanów się jeszcze :razz:[/quote] oo, pojedziesz pociągiem :) ja i goldenka może też:cool3: Pojedziesz z Bielska?? :) Quote
Agga Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Tomo 2']Tej to tak blisko /bliżej niż na zeszłoroczny zlot biglusi w Zdworzu/. Muszę przemyśleć sprawę . Pozdrowionka[/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Tomo normalnie będę w szoku jak się zmobilizujesz:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
rose Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Tomo 2']Tej to tak blisko /bliżej niż na zeszłoroczny zlot biglusi w Zdworzu/. Muszę przemyśleć sprawę . Pozdrowionka[/quote] Po "tej" widzę, że z Poznania:eviltong: czy może też z okolic:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Pagaj']Mam pytanie - czy można zarezerwować cały domek czteroosobowy na dwie noce (pt-so i so-n)? I jeśli tak, to cena wyniosłaby 240 zł? (za dobę domek kosztuje 120 zł)[/quote] [B]Pagaj[/B], myślę, że to niestety raczej niemożliwe. Chyba, że znajdzie się ktoś, kto przyjedzie w poniedziałek i w piątek będzie chciał już wracać. :roll: W takim przypadku jak najbardziej można. ;) [quote name='Tomo 2']Tej to tak blisko /bliżej niż na zeszłoroczny zlot biglusi w Zdworzu/. Muszę przemyśleć sprawę . Pozdrowionka[/quote] Zapraszamy biglomaniaków. :cool3: :p Quote
goldenka245 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Pinczerka ty się nie zastanawiaj tylko JEDŹ! ;) Quote
LeCoyotte Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='KaRa_'] No i na zlot jedynie psiaki łagodne mogą jechać, nie mogą rzuczać się na psy bo akurat nie lubią typu onkowego, czy bullowego czy jeszcze coś tam. Tylko i wyłącznie łagodne psy[/QUOTE] Dobrze by bylo gdyby na spisie tych co jada bylo napisane jakiego ma psa, bo moja Samba ma uczulenie na ONkowate, briardy i collie.. dlatego sie zastanawiam czy jechac, bo bez psa to niezbyt mi sie to widzi :roll: Jezeli pies bedzie spokojny to moja potrafi sie z nim zaprzyjaznic, ale na poczatku jest bardzo nieufna i obszczekuje ze strachu i pytanie.. jezeli ktos przyjedzie na krocej niz na tydzien to i tak musi zaplacic za calosc czy za tyle, ile bedzie? Quote
Asia & Ginger Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='LeCoyotte']Dobrze by bylo gdyby na spisie tych co jada bylo napisane jakiego ma psa, bo moja Samba ma uczulenie na ONkowate, briardy i collie.. dlatego sie zastanawiam czy jechac, bo bez psa to niezbyt mi sie to widzi :roll: Jezeli pies bedzie spokojny to moja potrafi sie z nim zaprzyjaznic, ale na poczatku jest bardzo nieufna i obszczekuje ze strachu i pytanie.. jezeli ktos przyjedzie na krocej niz na tydzien to i tak musi zaplacic za calosc czy za tyle, ile bedzie?[/quote] No mogę się nawet pokusić o wypisanie psów, jak mnie ładnie poprosisz. :evil_lol: :eviltong: Ale czy Twoja psica jest agresywna (rzuca się) do tych, których nie lubi, czy po prostu się ich boi i woli trzymać z daleka? :roll: A co do pytania, to zapisujemy się i płacimy za cały tydzień (jeśli chcesz być krócej, to i tak musisz zapłacić za cały pobyt), chyba, że znajdzie się ktoś, kto przyjedzie na Twoje miejsce. Zobacz na poprzednią stronę, [B]Pagaj[/B] napisała, że chciałaby wynająć cały domek, ale tylko na weekend. Może się dogadacie? ;) Quote
LeCoyotte Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Asia & Ginger']No mogę się nawet pokusić o wypisanie psów, jak mnie ładnie poprosisz. :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE] o Pani, prosze prosze prosze proszeeeeeeeeeeeeeeeeeee :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: bede dzwieczny do konca zycia:evil_lol: [QUOTE]Ale czy Twoja psica jest agresywna (rzuca się) do tych, których nie lubi, czy po prostu się ich boi i woli trzymać z daleka? :roll:[/QUOTE] woli sie trzymac z daleka i moze obszczekiwac, ale jak sie zapozna to pozniej sie uspokaja i tylko zabawy jej w glowie;) chyba ze pies nie bedzie do niej przyjaznie nastawiony to bedzie sie jeszcze bardziej bac... ale nie zaatakuje, chyba ze ktos ja zaatakuje zebami to odda;) nie da sobie w kasze dmuchac ta suka:evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Kincia']No to ja biore ze soba yorka :eviltong:[/quote] a Jackiego ?? ?? ?? ?? :placz: Quote
Kincia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a Jackiego ?? ?? ?? ?? :placz:[/quote] Mamy nie brac agresywnych psów :diabloti: Quote
Patikujek Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 No nie wmówisz mi że Jacky jest agresywny:mad: Quote
Kincia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Patikujek']No nie wmówisz mi że Jacky jest agresywny:mad:[/quote] Oj jest jest :shake: Jeszcze teraz jak jest Luć to na spacerach jak zobaczy jednego takiego psa z naszego bloku to sie na niego zuca :roll: Mysle ze chce bronic Lucia bo nigdy taki nie byl :roll: Quote
Asia & Ginger Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='LeCoyotte']o Pani, prosze prosze prosze proszeeeeeeeeeeeeeeeeeee :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: bede dzwieczny do konca zycia:evil_lol:[/quote] W takim razie pokuszę się. :loveu: [quote name='LeCoyotte']woli sie trzymac z daleka i moze obszczekiwac, ale jak sie zapozna to pozniej sie uspokaja i tylko zabawy jej w glowie;) chyba ze pies nie bedzie do niej przyjaznie nastawiony to bedzie sie jeszcze bardziej bac... ale nie zaatakuje, chyba ze ktos ja zaatakuje zebami to odda;) nie da sobie w kasze dmuchac ta suka:evil_lol:[/quote] Czyli agresywna nie jest, raczej nieco lękliwa. :roll: Quote
Mysia_ Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Asiu, jak tam wpłaty? Mam nadzieje, że wszyscy są w pełnej mobilizacji :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Mysia_']Asiu, jak tam wpłaty? Mam nadzieje, że wszyscy są w pełnej mobilizacji :cool3:[/quote] Taaa, chciałabym w to wierzyć. :roll: Powysyłałam PW do ludzi i czekam. :mad: Quote
goldenka245 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Taaa, chciałabym w to wierzyć. :roll: Powysyłałm PW do ludzi i czekam. :mad:[/quote] Ja wyślę! Ale chyba jakoś po 20:eviltong: Quote
Matusz Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Taaa, chciałabym w to wierzyć. :roll: Powysyłałam PW do ludzi i czekam. :mad:[/quote] czas jest do 28 no nie ??:eviltong: no więc o co chodzi?:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Matusz']czas jest do 28 no nie ??:eviltong: no więc o co chodzi?:eviltong:[/quote] Bo nie dostałam od nikogo (prawie) odpowiedzi, że ok/przyjęli do wiadomości/odebrali PW/przeczytali/akceptują/nie akceptują, itp. :roll: Quote
Matusz Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Bo nie dostałam od nikogo (prawie) odpowiedzi, że ok/przyjęli do wiadomości/odebrali PW/przeczytali/akceptują/nie akceptują, itp. :roll:[/quote] ja dostałem i przyjmuje do wiadomości ;);) a PW zawsze dojdzie :p Quote
rose Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [SIZE=6][COLOR=Red][B]Dalej płacić[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red][B]!![/B][/COLOR][/SIZE]:mad::mad::mad: Muszę się wzbogacić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Matusz']ja dostałem i przyjmuje do wiadomości ;);) a PW zawsze dojdzie :p[/quote] To, że dojdzie, to nie znaczy, że ktoś przeczyta. A nawet jeśli przeczyta, to nie wiadomo, jak się do tego ustosunkuje. :eviltong: [quote name='rose'][SIZE=6][COLOR=red][B]Dalej płacić[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=red][B]!![/B][/COLOR][/SIZE]:mad::mad::mad: Muszę się wzbogacić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt: [SIZE=1]Ale z Ciebie poetka.[/SIZE] :turn-l: Quote
Estera Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Wpłacę pieniążki, ale później :P Na razie proszę o dopisanie mi drugiego psa. Quote
Recommended Posts