Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Herspri']Pinczerko nie gadaj to tylko trochę 5 godzin drogi, ja też jadę z psem i to pociągiem koszty podróży są żadne bo razem z dopłatą za psa jakieś 25zł ;)
Zastanów się jeszcze :razz:[/quote]
oo, pojedziesz pociągiem :) ja i goldenka może też:cool3:
Pojedziesz z Bielska?? :)

Posted

[quote name='Tomo 2']Tej to tak blisko /bliżej niż na zeszłoroczny zlot biglusi w Zdworzu/.
Muszę przemyśleć sprawę .
Pozdrowionka[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]Tomo normalnie będę w szoku jak się zmobilizujesz:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Tomo 2']Tej to tak blisko /bliżej niż na zeszłoroczny zlot biglusi w Zdworzu/.
Pozdrowionka[/quote]

Po "tej" widzę, że z Poznania:eviltong: czy może też z okolic:eviltong:

Posted

[quote name='Pagaj']Mam pytanie - czy można zarezerwować cały domek czteroosobowy na dwie noce (pt-so i so-n)?
I jeśli tak, to cena wyniosłaby 240 zł? (za dobę domek kosztuje 120 zł)[/quote]
[B]Pagaj[/B], myślę, że to niestety raczej niemożliwe. Chyba, że znajdzie się ktoś, kto przyjedzie w poniedziałek i w piątek będzie chciał już wracać. :roll:
W takim przypadku jak najbardziej można. ;)

Pozdrowionka[/quote]
Zapraszamy biglomaniaków. :cool3: :p

Posted

[quote name='KaRa_']
No i na zlot jedynie psiaki łagodne mogą jechać, nie mogą rzuczać się na psy bo akurat nie lubią typu onkowego, czy bullowego czy jeszcze coś tam. Tylko i wyłącznie łagodne psy[/QUOTE]

Dobrze by bylo gdyby na spisie tych co jada bylo napisane jakiego ma psa, bo moja Samba ma uczulenie na ONkowate, briardy i collie.. dlatego sie zastanawiam czy jechac, bo bez psa to niezbyt mi sie to widzi :roll:
Jezeli pies bedzie spokojny to moja potrafi sie z nim zaprzyjaznic, ale na poczatku jest bardzo nieufna i obszczekuje ze strachu

i pytanie.. jezeli ktos przyjedzie na krocej niz na tydzien to i tak musi zaplacic za calosc czy za tyle, ile bedzie?

Posted

[quote name='LeCoyotte']Dobrze by bylo gdyby na spisie tych co jada bylo napisane jakiego ma psa, bo moja Samba ma uczulenie na ONkowate, briardy i collie.. dlatego sie zastanawiam czy jechac, bo bez psa to niezbyt mi sie to widzi :roll:
Jezeli pies bedzie spokojny to moja potrafi sie z nim zaprzyjaznic, ale na poczatku jest bardzo nieufna i obszczekuje ze strachu

i pytanie.. jezeli ktos przyjedzie na krocej niz na tydzien to i tak musi zaplacic za calosc czy za tyle, ile bedzie?[/quote]
No mogę się nawet pokusić o wypisanie psów, jak mnie ładnie poprosisz. :evil_lol: :eviltong:

Ale czy Twoja psica jest agresywna (rzuca się) do tych, których nie lubi, czy po prostu się ich boi i woli trzymać z daleka? :roll:

A co do pytania, to zapisujemy się i płacimy za cały tydzień (jeśli chcesz być krócej, to i tak musisz zapłacić za cały pobyt), chyba, że znajdzie się ktoś, kto przyjedzie na Twoje miejsce.
Zobacz na poprzednią stronę, [B]Pagaj[/B] napisała, że chciałaby wynająć cały domek, ale tylko na weekend. Może się dogadacie? ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']No mogę się nawet pokusić o wypisanie psów, jak mnie ładnie poprosisz. :evil_lol: :eviltong:[/QUOTE]

o Pani, prosze prosze prosze proszeeeeeeeeeeeeeeeeeee :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:
bede dzwieczny do konca zycia:evil_lol:

[QUOTE]Ale czy Twoja psica jest agresywna (rzuca się) do tych, których nie lubi, czy po prostu się ich boi i woli trzymać z daleka? :roll:[/QUOTE]

woli sie trzymac z daleka i moze obszczekiwac, ale jak sie zapozna to pozniej sie uspokaja i tylko zabawy jej w glowie;) chyba ze pies nie bedzie do niej przyjaznie nastawiony to bedzie sie jeszcze bardziej bac... ale nie zaatakuje, chyba ze ktos ja zaatakuje zebami to odda;) nie da sobie w kasze dmuchac ta suka:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']No nie wmówisz mi że Jacky jest agresywny:mad:[/quote]

Oj jest jest :shake:
Jeszcze teraz jak jest Luć to na spacerach jak zobaczy jednego takiego psa z naszego bloku to sie na niego zuca :roll:
Mysle ze chce bronic Lucia bo nigdy taki nie byl :roll:

Posted

[quote name='LeCoyotte']o Pani, prosze prosze prosze proszeeeeeeeeeeeeeeeeeee :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:
bede dzwieczny do konca zycia:evil_lol:[/quote]
W takim razie pokuszę się. :loveu:

[quote name='LeCoyotte']woli sie trzymac z daleka i moze obszczekiwac, ale jak sie zapozna to pozniej sie uspokaja i tylko zabawy jej w glowie;) chyba ze pies nie bedzie do niej przyjaznie nastawiony to bedzie sie jeszcze bardziej bac... ale nie zaatakuje, chyba ze ktos ja zaatakuje zebami to odda;) nie da sobie w kasze dmuchac ta suka:evil_lol:[/quote]
Czyli agresywna nie jest, raczej nieco lękliwa. :roll:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Taaa, chciałabym w to wierzyć. :roll:
Powysyłałam PW do ludzi i czekam. :mad:[/quote]

czas jest do 28 no nie ??:eviltong: no więc o co chodzi?:eviltong:

Posted

[quote name='Matusz']czas jest do 28 no nie ??:eviltong: no więc o co chodzi?:eviltong:[/quote]
Bo nie dostałam od nikogo (prawie) odpowiedzi, że ok/przyjęli do wiadomości/odebrali PW/przeczytali/akceptują/nie akceptują, itp. :roll:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Bo nie dostałam od nikogo (prawie) odpowiedzi, że ok/przyjęli do wiadomości/odebrali PW/przeczytali/akceptują/nie akceptują, itp. :roll:[/quote]

ja dostałem i przyjmuje do wiadomości ;);)

a PW zawsze dojdzie :p

Posted

[SIZE=6][COLOR=Red][B]Dalej płacić[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red][B]!![/B][/COLOR][/SIZE]:mad::mad::mad: Muszę się wzbogacić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']ja dostałem i przyjmuje do wiadomości ;);)

a PW zawsze dojdzie :p[/quote]
To, że dojdzie, to nie znaczy, że ktoś przeczyta. A nawet jeśli przeczyta, to nie wiadomo, jak się do tego ustosunkuje. :eviltong:

[quote name='rose'][SIZE=6][COLOR=red][B]Dalej płacić[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=red][B]!![/B][/COLOR][/SIZE]:mad::mad::mad: Muszę się wzbogacić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:roflt::roflt::roflt:

[SIZE=1]Ale z Ciebie poetka.[/SIZE] :turn-l: